ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby GENEA-OMEGA » Mon Feb 20, 2012 12:00 pm

SPIROS + 10,000,000

thanos, αν μπορούσε να συμβεί αυτό τότε η Αποκάλυψη θα ήταν ένα αδειανό πουκάμισο. τα γεγονότα θα είναι το αποτέλεσμα της ελευθερης βούλησης των ανθρώπων ! ο Θεός έιναι πανάγαθος και μονο καλό και βοήθεια μας δίνει.
GENEA-OMEGA

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby marjory » Mon Feb 20, 2012 12:27 pm

regina wrote:Σε περιπτωσεις που καποιος βρεθει σε ακραιες θερμοκρασιες -15 ξαφνικα και εχει μονο ενα σακακι η παλτο ολο και ολο (κρυο οχι βροχη) μπορει να κοψει την φοδρα απο το πανω μερος στο γιακα και στα μανικια στις μασχαλες μικρες τρυπες και να βαλει μπαλες απο χαρτι εφημεριδα η περιοδικο για μονωτικο υλικο μεταξυ φοδρας και εξωτερικου υφασματος.Η οδηγια αυτη δινεται στους οδηγους για homeless.Μαλιστα αμερικανοι σχεδιαστες ψαχνουν σπονσορα για να μοιραζουν αυτου του ειδους το μπουφαν σε αδιαβροχο υλικο με εσωτεριικες τσεπες δειτε πως:http://15belowproject.org/moreinfo/index.php/the-15-below-jacket

Πάνω σε αυτό που έγραψες regina, θα προσθέσω κάτι που γνωρίζω από τον πατέρα μου: Στα μεγάλα κρύα, καλό είναι κάτω από το πουλόβερ, μπροστά στο στέρνο, να απλώνουμε εφημερίδα. Λειτουργεί σαν ισοθερμικό υλικό και διατηρεί την θερμοκρασία του σώματος ανέπαφη από την εξωτερική θερμοκρασία.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Pamavol » Mon Feb 20, 2012 1:43 pm

Σπύρο, εύγε αδελφέ μας.

Με την άδειά σου να συμπληρώσω πως είναι το πιό φυσιολογικό πράγμα οι γέροντες να αλληλοσυγκρούονται ώς προς τις προσωπικές συμβουλές που δίνουν σε προσωπικές συζητήσεις.

Αλληλοσυγκρούονται ακόμη και ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πνευματικά τους παιδιά.

Επιτέλους, δέν μας επιτρέπεται να ακολουθούμε τις συζητήσεις άλλων. Το περισσότερο που μας επιτρέπεται είναι να μας επηρεάσουν τόσο όσο χρειάζεται για να μεταφέρουμε την επιρροή στον πνευματικό μας ο οποίος είναι και ο απεσταλμένος του Θεού για τις υποδείξεις μας.

Όταν ένας γέροντας έδωσε την εντολή στα πνευματικά του παιδιά να μπούν στην τρικυμισμένη λίμνη και αυτά πνίγηκαν, μπήκαν στο βιβλίο της ζωής με το στεφάνι της υπακοής. Μπορεί κάποιος από αυτούς να έχανε την ψυχή του άν δέν πέθαινε τότε ζώντας ακόμη λίγα χρόνια.

Ο Θεός ξέρει το συμφέρον μας και ο μόνος τρόπος να μας το πεί, είναι μέσω του πνευματικού μας.

Για να καταλάβετε στο χωριό που μένω έχει πολλούς αλλοδαπούς, από αλβανούς μέχρι πακιστανούς. Ένας από τους λογισμούς μου ήταν σε περίπτωση που τελικά κάνουν επιστράτευση, η γυναίκα μου μόνη με ένα ανήλικο παιδί, καλά θα ήταν να έχει ένα όπλο. Όταν μεταβίβασα τους λογισμούς στον πνευματικό μου, μου πρότεινε να πάρω ένα μικρούλικο όπλο ....προσευχής. Όλα όσα ακούω δεξιά και αριστερά με βρίσκουν σύμφωνο στους λογισμούς μου αλλά η εμπιστοσύνη στον πνευματικό μου με αναπαύει και τους αγνόησα. Είναι για εμένα όμως το πιό φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, σε κάποιον άλλο να του επιτρέψει να πάρει και μπαζούκας!
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby etrigou » Wed Feb 22, 2012 2:43 am

καλησπερα και απο μενα...ηθελα να κανω μια ερωτηση για εσας που το εχετε ψαξει.θελω να κανω καποια προμηθεια γαλα για ενα μωρο που τωρα ειναι 16 μηνων.τι να προτιμησω;κουτες νουνου η γαλα σε σκονη;και οσον αφορα το γαλα σε σκονη που θα το βρω και εννοω ποια μαρκα κτλ.συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση :oops:
etrigou

Unread postby Ioulia » Wed Feb 22, 2012 3:16 am

etrigou wrote:καλησπερα και απο μενα...ηθελα να κανω μια ερωτηση για εσας που το εχετε ψαξει.θελω να κανω καποια προμηθεια γαλα για ενα μωρο που τωρα ειναι 16 μηνων.τι να προτιμησω;κουτες νουνου η γαλα σε σκονη;και οσον αφορα το γαλα σε σκονη που θα το βρω και εννοω ποια μαρκα κτλ.συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση :oops:

Δεν είναι καθόλου χαζή! :) Αλλά τι πίνει τώρα το μωράκι; Βρεφικό από το φαρμακείο, νουνού, ή κάτι άλλο; Γιατί καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και αν του αρέσει...λιγότερα προβλήματα :lol:
Ioulia

Unread postby etrigou » Wed Feb 22, 2012 11:44 am

Ioulia wrote:
etrigou wrote:καλησπερα και απο μενα...ηθελα να κανω μια ερωτηση για εσας που το εχετε ψαξει.θελω να κανω καποια προμηθεια γαλα για ενα μωρο που τωρα ειναι 16 μηνων.τι να προτιμησω;κουτες νουνου η γαλα σε σκονη;και οσον αφορα το γαλα σε σκονη που θα το βρω και εννοω ποια μαρκα κτλ.συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση :oops:

Δεν είναι καθόλου χαζή! :) Αλλά τι πίνει τώρα το μωράκι; Βρεφικό από το φαρμακείο, νουνού, ή κάτι άλλο; Γιατί καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και αν του αρέσει...λιγότερα προβλήματα :lol:

καλημερα!τωρα πινει φρεσκο αγελαδος αλλα για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομαι κ την μεταφορα.μενω αθηνα και αυτα θα πρεπει να τα παω στο χωριο στην αρτα :roll:
etrigou

Unread postby SPIROS » Wed Feb 22, 2012 11:50 am

etrigou wrote:καλημερα!τωρα πινει φρεσκο αγελαδος αλλα για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομαι κ την μεταφορα.μενω αθηνα και αυτα θα πρεπει να τα παω στο χωριο στην αρτα :roll:

Μοίρασε τις προμήθειες σου σε γάλα στις δύο περιοχές.
Αν φύγεις αμέσως για Άρτα κάνε εκεί περισσότερες προμήθειες.
Κάνε και λίγες σαν στοκ ασφαλείας στην Αθήνα ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.
SPIROS

Unread postby Ioulia » Wed Feb 22, 2012 9:03 pm

μάλλον κάποιοι μπορούν να πάρουν φτηνές πατάτες.

Φτηνές πατάτες μέσω internet!

Ioulia

Unread postby Ομολογητής » Thu Feb 23, 2012 12:22 pm

Χαίρετε!
Σας ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται, οτι μετά από τυχαίες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, ο μύλος που αγοράζω αλεύρι έχει πολύ καλές τιμές. Επίσης σε κανένα παράγωγο, δε βάζει τίποτα, κανέναν βελτιωτικό ή πρόσθετο(οι περισσότεροι μύλοι βάζουν). Είναι λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Ενδεικτικά σας γράφω το χωριάτικο(κίτρινο) αλεύρι έχει 0,80 ευρώ το κιλό και αν πάρεις από 50 κιλά και πάνω πέφτει στα 0,68. Το ολικής έχει 1,15. Έχει όσπρια κ.α.
Σκέφτεται μάλιστα να καταβάζει για αρχή 2 φορές το μήνα φορτηγό στην Αθήνα και να φέρνει παραγγελίες κατόπιν συνεννοήσεως.
Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου στείλει πμ.
Βασικά του κάνω διαφήμιση, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Σκοπός μου είναι να ενημερώσω για κάτι που είναι πολύ πιθανό να σας ενδιαφέρει μιας και πιστεύω οτι έχει καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα. Το στάρι είναι από τα Φάρσαλα.
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby vfilip » Fri Feb 24, 2012 11:29 am

Οι «Συνταγές της πείνας» «ένα βιβλίο οικονομικής μαγειρικής» της Ελένης Νικολαϊδου , στο οποίο παρουσιάζονται τις διατροφικές συνήθειες – εξ ανάγκης – των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της Κατοχής !!!Το βιβλίο έχει περίπου 4.000 πωλήσεις στην Ελλάδα.http://www.tovima.gr/society/article/?aid=445332
vfilip

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ