Ομολογητής wrote:Χαίρετε!
Σας ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται, οτι μετά από τυχαίες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, ο μύλος που αγοράζω αλεύρι έχει πολύ καλές τιμές. Επίσης σε κανένα παράγωγο, δε βάζει τίποτα, κανέναν βελτιωτικό ή πρόσθετο(οι περισσότεροι μύλοι βάζουν). Είναι λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Ενδεικτικά σας γράφω το χωριάτικο(κίτρινο) αλεύρι έχει 0,80 ευρώ το κιλό και αν πάρεις από 50 κιλά και πάνω πέφτει στα 0,68. Το ολικής έχει 1,15. Έχει όσπρια κ.α.
Σκέφτεται μάλιστα να καταβάζει για αρχή 2 φορές το μήνα φορτηγό στην Αθήνα και να φέρνει παραγγελίες κατόπιν συνεννοήσεως.
Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου στείλει πμ.
Βασικά του κάνω διαφήμιση, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Σκοπός μου είναι να ενημερώσω για κάτι που είναι πολύ πιθανό να σας ενδιαφέρει μιας και πιστεύω οτι έχει καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα. Το στάρι είναι από τα Φάρσαλα.
Καλα εκανες φιλε μου και μας ενημερωσες, αφού ανεξαρτητως γεγονοτων και προφητειων, παντα ειναι καλο να αγοραζουμε απο τιμιους παραγωγούς, αγνά προϊόντα και να πληρώνουμε απευθείας στην πρωτογενή πηγή και όχι κάποιο "εξυπνο" μεσάζοντα! Εγω ενδιαφέρομαι για αλεύρι ολικής άλεσης... φτιάχνω ψωμί, τυροπιττάκια (όταν δε νηστεύουμε στην Εκκλησία), muffins με μαύρη ζάχαρη, πίτσα ολικής.
Αναρωτιέμαι: αφού το αλεύρι ολικής θέλει λιγότερη επεξεργασία απο το λευκό αλεύρι, τότε γιατί ο εν λόγω παραγωγός το πουλάει 43% πιο ακριβά;