ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby alexandergreek » Sun Feb 26, 2012 3:51 pm

Ομολογητής wrote:Χαίρετε!
Σας ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται, οτι μετά από τυχαίες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, ο μύλος που αγοράζω αλεύρι έχει πολύ καλές τιμές. Επίσης σε κανένα παράγωγο, δε βάζει τίποτα, κανέναν βελτιωτικό ή πρόσθετο(οι περισσότεροι μύλοι βάζουν). Είναι λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Ενδεικτικά σας γράφω το χωριάτικο(κίτρινο) αλεύρι έχει 0,80 ευρώ το κιλό και αν πάρεις από 50 κιλά και πάνω πέφτει στα 0,68. Το ολικής έχει 1,15. Έχει όσπρια κ.α.
Σκέφτεται μάλιστα να καταβάζει για αρχή 2 φορές το μήνα φορτηγό στην Αθήνα και να φέρνει παραγγελίες κατόπιν συνεννοήσεως.
Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου στείλει πμ.
Βασικά του κάνω διαφήμιση, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Σκοπός μου είναι να ενημερώσω για κάτι που είναι πολύ πιθανό να σας ενδιαφέρει μιας και πιστεύω οτι έχει καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα. Το στάρι είναι από τα Φάρσαλα.

Καλα εκανες φιλε μου και μας ενημερωσες, αφού ανεξαρτητως γεγονοτων και προφητειων, παντα ειναι καλο να αγοραζουμε απο τιμιους παραγωγούς, αγνά προϊόντα και να πληρώνουμε απευθείας στην πρωτογενή πηγή και όχι κάποιο "εξυπνο" μεσάζοντα! Εγω ενδιαφέρομαι για αλεύρι ολικής άλεσης... φτιάχνω ψωμί, τυροπιττάκια (όταν δε νηστεύουμε στην Εκκλησία), muffins με μαύρη ζάχαρη, πίτσα ολικής.
Αναρωτιέμαι: αφού το αλεύρι ολικής θέλει λιγότερη επεξεργασία απο το λευκό αλεύρι, τότε γιατί ο εν λόγω παραγωγός το πουλάει 43% πιο ακριβά;
alexandergreek

Unread postby SUKHOI » Tue Feb 28, 2012 3:07 pm

....................
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 8:06 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby Matina » Tue Feb 28, 2012 4:47 pm

SUKHOI wrote:ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Επιστήμονες έκαναν ερευνες και ανακάλυψαν ότι το κρεμμύδι όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του, γίνεται πόλος έλξης για κάθε είδους μικρόβιο αλλά και για τον υιό της γρίπης. Σε πειράματα καθάρισαν ένα ή δύο κρεμμύδια τα τοποθέτησαν σε χώρο με ασθενείς του υιού της γρίπης την άλλη ημέρα κάνανε μικροβιολογικές εξετάσεις στο μαυρισμένο κρεμμύδι, & είχε τον υιό της γρίπης !!! και δεν είχε κολλήσει ένας υγιής οργανισμός. Δηλ την ώρα που θέλει να μετοικήσει ο υιός σε άλλο σώμα ξενιστή, (δηλ σε ένα υγιές άτομο) το έλκει και πηγαίνει στο ...κρεμμύδι. Aν κάποιος από τους ανθρώπους που μένουμε μαζί, ή τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε (στην εργασία μας) έχει γρίπη, καθαρίζουμε το εξωτερικό μόνο από ένα ή δύο κρεμμύδια και τα τοποθετούμε στον χώρο. την άλλη μέρα το κρεμμύδι έχει απορροφήσει τον υιό της γρίπης ή το μικρόβιο, μαυρίζει, και σώζει εμάς !!! Μια κυρία, δεν πολυπίστευε σε αυτό, έπαθε πνευμονία , της είπαν και το δοκίμασε: ένα κρεμμύδι καθαρισμένο, έκοψαν τις δύο άκρες , το πηρουνίσανε και το έβαλε στο κομοδίνο δίπλα της όλο το βράδυ,,, την άλλη μέρα αισθανόταν περίφημα. Σε αντίθεση με το κρεμμύδι που είχε τα μαύρα του χάλια !!!

μου το στειλαν απο το μοναστηρι και επειδη ειναι ενδιαφερων το εβαλα εδω προχειρα μεχρι να βρεθη μονιμη θεση για τετοια.

:D Μπράβο,πολύ καλό και φτηνή επιλογή... :mrgreen: :mrgreen:
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby GENEA-OMEGA » Tue Feb 28, 2012 4:53 pm

Το κακο με αυτή τη λύση είναι ότι στο τέλος κλαις μονος σου γιαυτούς που σε παράτησαν :) :) :)
GENEA-OMEGA

Unread postby supergeorge » Tue Feb 28, 2012 5:45 pm

GENEA-OMEGA wrote:Το κακο με αυτή τη λύση είναι ότι στο τέλος κλαις μονος σου γιαυτούς που σε παράτησαν :) :) :)

Εγω οταν καθαριζει κρεμυδια η γυναικα μου,πλακωνω ενα κλαμα,,,,
εκει να δεις συγκινηση :P :D :P :D
supergeorge

Unread postby Matina » Tue Feb 28, 2012 5:48 pm

supergeorge wrote:
GENEA-OMEGA wrote:Το κακο με αυτή τη λύση είναι ότι στο τέλος κλαις μονος σου γιαυτούς που σε παράτησαν :) :) :)

Το μυστικό για να μην κλαις είναι να πλένεις το κρεμμύδι μόλις το ξεφλουδίσεις. ;)

edit by marjory: με κρύο νερό... ει δυνατόν να το αφήσεις σε μια λεκάνη με κρύο νερό για μισή ώρα
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby thanos69b » Tue Feb 28, 2012 6:12 pm

Matina wrote:
supergeorge wrote:

Το μυστικό για να μην κλαις είναι να πλένεις το κρεμμύδι μόλις το ξεφλουδίσεις. ;)

edit by marjory: με κρύο νερό... ει δυνατόν να το αφήσεις σε μια λεκάνη με κρύο νερό για μισή ώρα

Δεν ξέρω τι κάνετέ εσείς εγώ χρησιμοποιώ πολύ κρεμμύδι στο μαγείρεμα και δεν με πειράζει σχεδόν ποτέ στο καθάρισμα χωρίς νερά και κόλπα....
Μπορεί να είναι τα κρεμμύδια.....
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby supergeorge » Tue Feb 28, 2012 6:13 pm

Matina wrote:
supergeorge wrote:

Καμμια φορα Ματινα μου θελουμε και λιγο να κλαψουμε,,,Τοχουμε αναγκη,οποτε ευκαιρια ειναι,ψαχνουμε για αφορμες :D
Παντως σε ευχαριστω για το μυστικο.
supergeorge

Unread postby marjory » Tue Feb 28, 2012 6:14 pm

supergeorge wrote:Καμμια φορα Ματινα μου θελουμε και λιγο να κλαψουμε,,,Τοχουμε αναγκη,οποτε ευκαιρια ειναι,ψαχνουμε για αφορμες :D

Περίμενε, διότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν θα έχουμε ανάγκη από τα κρεμμύδια για να κλάψουμε....
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby supergeorge » Tue Feb 28, 2012 6:41 pm

marjory wrote:
supergeorge wrote:Καμμια φορα Ματινα μου θελουμε και λιγο να κλαψουμε,,,Τοχουμε αναγκη,οποτε ευκαιρια ειναι,ψαχνουμε για αφορμες :D

Περίμενε, διότι έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν θα έχουμε ανάγκη από τα κρεμμύδια για να κλάψουμε....

Δε θα διαφωνισω καθολου καλη μου.
Μονο το κλαμα να ειναι απο απλη συγκινηση και οχι απο αγρια πραμματα.
Ας ελπισουμε στον Κυριο μας.
supergeorge

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ