ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Unread postby Matina » Tue Feb 28, 2012 7:27 pm

thanos69b wrote:Δεν ξέρω τι κάνετέ εσείς εγώ χρησιμοποιώ πολύ κρεμμύδι στο μαγείρεμα και δεν με πειράζει σχεδόν ποτέ στο καθάρισμα χωρίς νερά και κόλπα....
Μπορεί να είναι τα κρεμμύδια.....

Θάνο πράγματι το έχω παρατηρήσει και συγκεκριμένα το έχω συζητήσει κιόλας με παλιές νοικοκυρές και μου λένε το ίδιο,ότι δηλαδή δεν κλαις πια,ακόμη και τα κρεμμύδια ψευτίσανε.... :(
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby supergeorge » Tue Feb 28, 2012 7:30 pm

Matina wrote:
thanos69b wrote:Δεν ξέρω τι κάνετέ εσείς εγώ χρησιμοποιώ πολύ κρεμμύδι στο μαγείρεμα και δεν με πειράζει σχεδόν ποτέ στο καθάρισμα χωρίς νερά και κόλπα....

Θάνο πράγματι το έχω παρατηρήσει και συγκεκριμένα το έχω συζητήσει κιόλας με παλιές νοικοκυρές και μου λένε το ίδιο,ότι δηλαδή δεν κλαις πια,ακόμη και τα κρεμμύδια ψευτίσανε.... :(

Κρεμμυδια ημιτασιον :D :D
supergeorge

Unread postby Matina » Tue Feb 28, 2012 7:32 pm

supergeorge wrote:
Matina wrote:

Κρεμμυδια ημιτασιον :D :D

Όλα imitation ειναι πια Γιώργο μου,άστα....
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Voreios » Tue Feb 28, 2012 10:02 pm

Άν διαθέτετε χρόνο εικοσαλέπτου,δείτε και την κατασκευή (σχετικά εύκολη) συσκευών ψησίματος και μαγειρέματος σε έκτακτες περιπτώσεις:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby Ioulia » Wed Feb 29, 2012 7:14 pm

Πατάτες χωρίς μεσάζοντες και στην Αττική!

Ioulia

Unread postby SUKHOI » Thu Mar 01, 2012 12:58 am

.................
Last edited by SUKHOI on Sun Nov 25, 2012 8:02 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby roubini » Thu Mar 01, 2012 2:39 am

Πολλά από αυτά τα λάδια που πουλάνε στα σουπερμάρκετ είναι ταγγισμένα έως και 5 ετών ή και παραπάνω μερικές φορές.
Τα ξαναφιλτράρουν σε ειδικά μηχανήματα, βάζουν την φίρμα τους και τα πουλάνε σε προσφορά.

Το ελαιόλαδο που βρέθηκε σε σούπερμάρκετ στην Καλαμάτα και ενώ έγραφε έξτρα παρθένο, ήταν για πέταμα. Το άσχημο είναι ότι ενώ ξεσηκώθηκαν οι παραγωγοί και ο συνεταιρισμός, μόλις τους εξασφαλίσανε αρκετούς κωδικούς στα ράφια του εν λόγω σούπερμάρκετ, το θέμα έληξε, κουκουλώθηκε.
Αυτό γίνεται μια ζωή σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα, για αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα σωστά.

Άσχετο, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάνε και αγοράζουν ελαιόλαδο από το σουπερμάρκετ, πανάκριβα και αμφιβόλου ποιότητος, και δεν αγοράζουν κατευθείαν από παραγωγό, πολυ πιο φτηνά και σίγουρο ποιοτικά. Την ίδια απορία έχω και για άλλα προιόντα όπως το μέλι, τα φασόλια κλπ.
roubini

Unread postby Ioulia » Fri Mar 02, 2012 3:59 pm

Πατάτες χωρίς μεσάζοντες και στο Δήμο Γαλατσίου

http://bit.ly/z4CJI1
Ioulia

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Sun Mar 04, 2012 8:31 pm

Με 15€ αγόρασα από φυτώριο το κιτ καλλιέργειας μανιταριών.Δείχνει απλό,εύκολο και αποδοτικό... :geek:

Image

Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ