thanos69b wrote:arxaggelos wrote:Δεν νομίζω ούτε ότι δικαιώθηκε ο Cs ούτε ότι αυτοί οι μικρόψυχοι θα ανακοινώσουν ΑΟΖ δεν έχουν τα κότσια ούτε και τον πατριωτισμό για κάτι τέτοιο.
Αδελφέ μου αν είχαν λίγο πατριωτισμό και καθόλου κότσια όντος δεν θα κάνανε τίποτα.
Αλλά είναι απόλυτα πουλημένα τομάρια που εκτελούν εντολές. Γι αυτό θα το κάνουν.
Θα είναι και η τελευταία πράξη πριν την χρεωκοπία και τα Ελληνοτουρκικά.
Σιγά μη δικαιώθηκε.
Άλλωστε τίποτα απο όσα είπε δεν έχει αποδειχθέι.
Ούτε ξαφνικά η ΑΟΖ έγινε πρώτο θέμα στα χείλη Σαμαρά-Δήμα-Παπαδήμου(χθεσινή συνέντευξη)-Καρατζαφέρη-Καμμένου(Κατι μου λεει οτι θα συμμετάσχει στην νεα κυβέρνηση), ούτε ο Αβραμόπουλος πήγε στο Αμέρικα να πάρει οδηγίες , ούτε ξαφνικά το κοίτασμα της Κύπρου έγινε μικρότερο(μου μυρίζει ξαφνική αναβάθμιση των κοιτασμάτων της Ελληνικής ΑΟΖ),ούτε ξαφνικά έτρεξε η επέκταση του συμβολαίου της εταιρίας που διαχειρίζεται τον Πρίνο για το Μπάμπουρα και την ευρύτερη περιοχή.
Τότε συμφώνησα μαζί του και κάποιοι έπεσαν να με φάνε.
Τώρα λοιπόν ''ξαφνικά'' τα γεγονότα δεν περπατάνε αλλά πετάνε.
Εκλογές 06/05 , το PSI θα ξεπεράσει το 75% και μόλις ο Ερντογάν ξαναμπεί στο νοσοκομείο....(το αν θα βγεί δεν ξέρω) ετοιμάστε τις παλάσκες σας εσείς οι άντρες και πλέξτε καμιά κάλτσα εσείς οι γυναίκες.