ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 5:48 pm

ΑΟΖ και φυσικό αέριο: «Με τα λόγια, χτίζω ανώγια και κατώγια»…
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 5:49 pm

Η Mossad προειδοποιεί την Τουρκία για επιθέσεις…
zenjt

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 5:51 pm

Τουρκικό «μάτι» στον Κόλπο… για το μεγάλο κόλπο!
zenjt

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 5:57 pm

Ανατολική Μεσόγειος:επιστρέφει η "Διπλωματία των Κανονιοφόρων"
zenjt

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 5:59 pm

Κλείνουν δύο στρατιωτικές μονάδες στο νομό Kιλκίς;
zenjt

Postby zenjt » Thu Mar 08, 2012 6:00 pm

Kαστοριά:“Αποψιλώνουν” την 15η Ταξιαρχία;
zenjt

Postby foteini » Thu Mar 08, 2012 8:19 pm

casius wrote:
thanos69b wrote:
arxaggelos wrote:Δεν νομίζω ούτε ότι δικαιώθηκε ο Cs ούτε ότι αυτοί οι μικρόψυχοι θα ανακοινώσουν ΑΟΖ δεν έχουν τα κότσια ούτε και τον πατριωτισμό για κάτι τέτοιο.

Αδελφέ μου αν είχαν λίγο πατριωτισμό και καθόλου κότσια όντος δεν θα κάνανε τίποτα.
Αλλά είναι απόλυτα πουλημένα τομάρια που εκτελούν εντολές. Γι αυτό θα το κάνουν.
Θα είναι και η τελευταία πράξη πριν την χρεωκοπία και τα Ελληνοτουρκικά. ;) ;) ;)

Σιγά μη δικαιώθηκε.

Άλλωστε τίποτα απο όσα είπε δεν έχει αποδειχθέι.

Ούτε ξαφνικά η ΑΟΖ έγινε πρώτο θέμα στα χείλη Σαμαρά-Δήμα-Παπαδήμου(χθεσινή συνέντευξη)-Καρατζαφέρη-Καμμένου(Κατι μου λεει οτι θα συμμετάσχει στην νεα κυβέρνηση), ούτε ο Αβραμόπουλος πήγε στο Αμέρικα να πάρει οδηγίες , ούτε ξαφνικά το κοίτασμα της Κύπρου έγινε μικρότερο(μου μυρίζει ξαφνική αναβάθμιση των κοιτασμάτων της Ελληνικής ΑΟΖ),ούτε ξαφνικά έτρεξε η επέκταση του συμβολαίου της εταιρίας που διαχειρίζεται τον Πρίνο για το Μπάμπουρα και την ευρύτερη περιοχή.

Τότε συμφώνησα μαζί του και κάποιοι έπεσαν να με φάνε.

Τώρα λοιπόν ''ξαφνικά'' τα γεγονότα δεν περπατάνε αλλά πετάνε.

Εκλογές 06/05 , το PSI θα ξεπεράσει το 75% και μόλις ο Ερντογάν ξαναμπεί στο νοσοκομείο....(το αν θα βγεί δεν ξέρω) ετοιμάστε τις παλάσκες σας εσείς οι άντρες και πλέξτε καμιά κάλτσα εσείς οι γυναίκες.

Σε τι πράγμα ακριβώς δικαιώθηκε ο μυστηριώδης Cs και συ που συμφώνησες μαζί του, αγαπητέ μου casius;
Τι ακριβώς αποδεικνύουν όλα αυτά που έγραψες;
Πιστεύεις ότι εμείς "που πέσαμε να σε φάμε" δεν τα περιμέναμε όλα αυτά και τώρα είμαστε μέσα στην τρελή έκπληξη με το σαγόνι στο πάτωμα;
foteini

Postby SUKHOI » Thu Mar 08, 2012 8:44 pm

...............
Last edited by SUKHOI on Sat Nov 24, 2012 5:01 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Postby casius » Thu Mar 08, 2012 9:18 pm

casius wrote:
thanos69b wrote:
arxaggelos wrote:Δεν νομίζω ούτε ότι δικαιώθηκε ο Cs ούτε ότι αυτοί οι μικρόψυχοι θα ανακοινώσουν ΑΟΖ δεν έχουν τα κότσια ούτε και τον πατριωτισμό για κάτι τέτοιο.

Αδελφέ μου αν είχαν λίγο πατριωτισμό και καθόλου κότσια όντος δεν θα κάνανε τίποτα.
Αλλά είναι απόλυτα πουλημένα τομάρια που εκτελούν εντολές. Γι αυτό θα το κάνουν.
Θα είναι και η τελευταία πράξη πριν την χρεωκοπία και τα Ελληνοτουρκικά. ;) ;) ;)

Σιγά μη δικαιώθηκε.

Άλλωστε τίποτα απο όσα είπε δεν έχει αποδειχθέι.

Ούτε ξαφνικά η ΑΟΖ έγινε πρώτο θέμα στα χείλη Σαμαρά-Δήμα-Παπαδήμου(χθεσινή συνέντευξη)-Καρατζαφέρη-Καμμένου(Κατι μου λεει οτι θα συμμετάσχει στην νεα κυβέρνηση), ούτε ο Αβραμόπουλος πήγε στο Αμέρικα να πάρει οδηγίες , ούτε ξαφνικά το κοίτασμα της Κύπρου έγινε μικρότερο(μου μυρίζει ξαφνική αναβάθμιση των κοιτασμάτων της Ελληνικής ΑΟΖ),ούτε ξαφνικά έτρεξε η επέκταση του συμβολαίου της εταιρίας που διαχειρίζεται τον Πρίνο για το Μπάμπουρα και την ευρύτερη περιοχή.

Τότε συμφώνησα μαζί του και κάποιοι έπεσαν να με φάνε.

Τώρα λοιπόν ''ξαφνικά'' τα γεγονότα δεν περπατάνε αλλά πετάνε.

Εκλογές 06/05 , το PSI θα ξεπεράσει το 75% και μόλις ο Ερντογάν ξαναμπεί στο νοσοκομείο....(το αν θα βγεί δεν ξέρω) ετοιμάστε τις παλάσκες σας εσείς οι άντρες και πλέξτε καμιά κάλτσα εσείς οι γυναίκες.

Σε τι πράγμα ακριβώς δικαιώθηκε ο μυστηριώδης Cs και συ που συμφώνησες μαζί του, αγαπητέ μου casius;
Τι ακριβώς αποδεικνύουν όλα αυτά που έγραψες;
Πιστεύεις ότι εμείς "που πέσαμε να σε φάμε" δεν τα περιμέναμε όλα αυτά και τώρα είμαστε μέσα στην τρελή έκπληξη με το σαγόνι στο πάτωμα;[/quote]

Και αφού τα ήξερες και εσυ αγαπητή μου και δεν είσαι με την εκπληξη και το σαγόνι στο πάτo γιατί τοτε ανεφέρθει (δεν θυμαμαι αν το εγραψες εσυ δεν μπορω να το βρω τώρα) πως το άρθρο που είχε δημοσιευθεί στο blog του filtor έιναι εκ του πονηρου ;
Διότι αυτό ελεγε εκεινο το αρθρο συν του οτι δεν επρεπε να καει η Αθήνα

Τεσπα βλεπουμε την ιδια εικονα απο διαφορετικη γωνια και επιθυμουμε το ίδιο αποτελεσμα με διαφορετικούς τρόπους να το πετύχουμε
Last edited by casius on Thu Mar 08, 2012 9:21 pm, edited 1 time in total.
casius

Postby Ioulia » Thu Mar 08, 2012 9:20 pm

filtor wrote:
Ioulia wrote:"Δεν περπατάμε, τρέχουμε!" είναι τα γεγονότα...

«Δεν θα γίνει επέμβαση στο Ιράν εντός του 2012»
http://www.defence-point.gr/news/?p=39798

:roll: :roll: :roll:

Ναι, συμφώνησαν να "καθαρίσουν" με την Συρία πρώτα. Μάλλον κάπου τώρα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιοί μπορεί να εμπλακούν αν υπάρξει μια (φανερή) επίθεση στη Συρία.
Ioulia

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ