thanos69b wrote:Ερώτηση κρίσης για όποιον ξέρει.
Αλεύρι οκταετίας (8) χωρίς μαμούνια δεν φουσκώνει καλά.Κάνει για λαγάνα για οτιδήποτε με αλεύρι δεν χρειάζεται φούσκωμα αλλά για ψωμί δεν φουσκώνει καλά.
Μήπως ξέρει κανείς το γιατί γίνετε και εάν με κανένα κόλπο μπορεί να φουσκώσει καλύτερα;;;;;;;;
KANENAS wrote:thanos69b wrote:Ερώτηση κρίσης για όποιον ξέρει.
Αλεύρι οκταετίας (8) χωρίς μαμούνια δεν φουσκώνει καλά.Κάνει για λαγάνα για οτιδήποτε με αλεύρι δεν χρειάζεται φούσκωμα αλλά για ψωμί δεν φουσκώνει καλά.
Μήπως ξέρει κανείς το γιατί γίνετε και εάν με κανένα κόλπο μπορεί να φουσκώσει καλύτερα;;;;;;;;
KANENAS wrote:thanos69b wrote:Ερώτηση κρίσης για όποιον ξέρει.
Αλεύρι οκταετίας (8) χωρίς μαμούνια δεν φουσκώνει καλά.Κάνει για λαγάνα για οτιδήποτε με αλεύρι δεν χρειάζεται φούσκωμα αλλά για ψωμί δεν φουσκώνει καλά.
Μήπως ξέρει κανείς το γιατί γίνετε και εάν με κανένα κόλπο μπορεί να φουσκώσει καλύτερα;;;;;;;;
Με τι το ζύμωσες μαγιά ή προζύμη;
Όταν το ζυμώνεις γίνετε η ζύμη λεία και ελαστική ή σπάει και κόβετε εύκολα;
Edit
Σε αυτό το Blog http://prozymi.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html θα βρεις ωραίες πληροφορίες για το ψωμί που μπορούν να βοηθήσουν.
Τέλος η έσχατη λύση είναι στον φούρνο της γειτονιάς σου και λέγεται ενισχυτικό γλουτενης αλλά εγώ θα προτιμούσα να τρώω λαγάνα.
filtor wrote:anar wrote:Για όσους έχουν κάποιο κτήμα/χωράφι, προτείνω να βρουν στο youtube βιντεάκια του Παναγιώτη Μανίκη που εξηγεί τι είναι η φυσική καλλιέργεια. Με τη φυσική καλλιέργεια μπορεί κάποιος να καλλιεργήσει οικονομικά και οικολογικά με καταπληκτικά αποτελέσματα:
https://www.youtube.com/watch?v=eXDuqfD-29s
Έχεις προσωπική εμπειρία;
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest