ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Πολεμικά Σενάρια

Unread postby nick_the_greek » Fri Mar 16, 2012 10:25 pm

παλιότερα, ο Πάγκαλος είχε πει ότι το Ισραήλ χωρίς την υποστήριξη των Αμερικανών δεν μπορεί να σταθεί ως κράτος ούτε 4 μήνες.
nick_the_greek

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby eternity » Fri Mar 16, 2012 11:04 pm

thanos69b wrote:Απλό κυρία μου. Αμέσως μετά την εκλογή του Πούτιν πήγε ο Κίσινγκερ να του ευχηθεί.
Μετά ώς δια μαγείας το επίθεση την Συρία σημαίνει ΓΠΠ έγινε ξαφνικά εντάξει εμείς την υποστηρίζουμε την Συρία
http://news.yahoo.com/russia-says-wont- ... 51181.html

αλλά αν την βομβαρδίσετε δεν θα κάνουμε και πόλεμο !!!!!!!
Από κει και πέρα αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.......

O Kισινγκερ Κυριέ μου εξυπηρετει τα σχεδια της ΝΤΠ και αν ο κισσιγκερ πηγαινει προς το Πουτιν εμενα εξακολουθει να με προβληματιζει. Γι αυτο και λεω θα δουμε.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Mar 16, 2012 11:05 pm

nick_the_greek wrote:παλιότερα, ο Πάγκαλος είχε πει ότι το Ισραήλ χωρίς την υποστήριξη των Αμερικανών δεν μπορεί να σταθεί ως κράτος ούτε 4 μήνες.

αν το εχει πει εχει δικιο
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Εφραίμ » Fri Mar 16, 2012 11:21 pm

Εάν οι σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές (της Αμερικής, της Ευρώπης, κ.λ.π.) κάνουν το ΦΟΒΕΡΟ ΛΑΘΟΣ, παρασυρμένοι από τον ανθρωποκτόνο Σατανά, να επιτεθούν σε Συρία ή Ιράν, τότε θα καταλάβουν τις φοβερές συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις τους.

Κανένας νουνεχής άνθρωπος (που έχει μελετήσει κάμποση ιστορία), δεν πιστεύει τις δημόσιες δηλώσεις των αρχηγών κρατών.
Εφραίμ

Unread postby nick_the_greek » Fri Mar 16, 2012 11:32 pm

το είχε πει πριν από μερικά χρόνια στην τηλεόραση. Τότε ήταν η εποχή των παχέων αγελάδων. Τώρα αυτός και το σινάφι του κάνουν μόκο.
nick_the_greek

Unread postby thanos69b » Fri Mar 16, 2012 11:34 pm

eternity wrote:
thanos69b wrote:Απλό κυρία μου. Αμέσως μετά την εκλογή του Πούτιν πήγε ο Κίσινγκερ να του ευχηθεί.
Μετά ώς δια μαγείας το επίθεση την Συρία σημαίνει ΓΠΠ έγινε ξαφνικά εντάξει εμείς την υποστηρίζουμε την Συρία

O Kισινγκερ Κυριέ μου εξυπηρετει τα σχεδια της ΝΤΠ και αν ο κισσιγκερ πηγαινει προς το Πουτιν εμενα εξακολουθει να με προβληματιζει. Γι αυτο και λεω θα δουμε.

Ετερνιτη ο Κισινγκερ όπως λες εξυπηρετεί τα σχέδια των νεοταξητών.
Πήγε στον Πούτην μετα την εκλογή και του πρότεινε μερικά πολύ καλά ανταλλάγματα για να κάνει πίσω στην Συρία.
Έκλεισε το ντιλ, η Ρωσία έκανε πίσω και ξαφνικά όλοι είναι καλοί και ευτυχισμένοι. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby thanos69b » Fri Mar 16, 2012 11:50 pm

Εφραίμ wrote:Εάν οι σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές (της Αμερικής, της Ευρώπης, κ.λ.π.) κάνουν το ΦΟΒΕΡΟ ΛΑΘΟΣ, παρασυρμένοι από τον ανθρωποκτόνο Σατανά, να επιτεθούν σε Συρία ή Ιράν, τότε θα καταλάβουν τις φοβερές συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις τους.

Κανένας νουνεχής άνθρωπος (που έχει μελετήσει κάμποση ιστορία), δεν πιστεύει τις δημόσιες δηλώσεις των αρχηγών κρατών.

Αγαπητέ Εφραίμ τα βραχυπρόθεσμα σχέδια τους είναι δεκαετιών και τα μακροχρόνια είναι εκατονταετιών.
Το τι έχουν σχεδιασμένο τα νοσηρά μυαλά τους ούτε που το φανταζόμαστε.
Μόνο από αυτά που ξέρουμε για ΓΠΠ και για ελάττωση του πληθυσμού μπορούμε λίγο να φανταστούμε για τα υπόλοιπα.
Τώρα που η Ρωσία φαίνεται να κάνει πίσω στην Συρία είναι θέμα εβδομάδων η λιγότερο πιστεύω να κινηθούν.
Μην ξεχνάς δεν είναι οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ που αποφασίζουν. Αυτούς θα τους αφήσουν στον ΓΠΠ να καταστραφούν.
Η ΝΤΠ θα είναι σε κανένα πυρηνικό καταφύγιο σε καμιά Φιλανδία-Σουηδία μακριά από τους στόχους των πυρηνικών κεφαλών όταν γίνουν αυτά.
thanos69b

Unread postby thanos69b » Sat Mar 17, 2012 12:21 am

Νάτα μας Νάτα μας !!!!!!! Είπαμε Ρωσία κάνει πίσω και αρχίζει η μπάλα !!!!!

Κρίση στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας Κλείνει η πρεσβεία της Τουρκίας στην Δαμασκό.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... 2OvF3kkxyg
thanos69b

Unread postby eternity » Sat Mar 17, 2012 1:02 am

thanos69b wrote:
eternity wrote:

Πήγε στον Πούτην μετα την εκλογή και του πρότεινε μερικά πολύ καλά ανταλλάγματα για να κάνει πίσω στην Συρία.
Έκλεισε το ντιλ, η Ρωσία έκανε πίσω και ξαφνικά όλοι είναι καλοί και ευτυχισμένοι. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Ο Πουτιν καλε μου υποτιθεται οτι δεν ηταν ο ανθρωπος της ΝΤΠ γι αυτο και προσπαθησνα να τον βγαλουν απο τη μεση ειτε με αποπειρα δολοφονιας ειτε ριχνοντας του υποψηφιο που υποστηριζε η αμερικη τον Προχοροφ.
Τωρα ο Κισσιγκερ Νεοταξιτης του προτεινει ανταλλαγματα και δεχεται ο Πουτιν.Εμενα το μυαλο μου πηγε αν ο Πουτιν μπορει να εξυπηρετει σχεδια της ΝΤΠ.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby thanos69b » Sat Mar 17, 2012 1:31 am

eternity wrote:
thanos69b wrote:
eternity wrote:Απλό κυρία μου. Αμέσως μετά την εκλογή του Πούτιν πήγε ο Κίσινγκερ να του ευχηθεί.

Ο Πουτιν καλε μου υποτιθεται οτι δεν ηταν ο ανθρωπος της ΝΤΠ γι αυτο και προσπαθησνα να τον βγαλουν απο τη μεση ειτε με αποπειρα δολοφονιας ειτε ριχνοντας του υποψηφιο που υποστηριζε η αμερικη τον Προχοροφ.
Τωρα ο Κισσιγκερ Νεοταξιτης του προτεινει ανταλλαγματα και δεχεται ο Πουτιν.Εμενα το μυαλο μου πηγε αν ο Πουτιν μπορει να εξυπηρετει σχεδια της ΝΤΠ.

Ο Πούτιν δεν είναι Αγιος ουτε σταυροφόρος. Κάνει ότι πιστεύει είναι προς το συμφέρον της Ρωσίας.
Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν.
Α) ενδεχόμενο του έγινε μιά παρα πολύ καλή πρόταση και δέχθηκε.
Β) Ξέρει ότι δεν μπορεί να αποφύγει την σύγκρουση και αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν γιατί είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.
thanos69b

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ