ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Nov 25, 2011 9:52 pm

Έκκληση για βοήθεια
Νοεμβρίου 24, 2011 — Λουκάς Δ. Συμπεράς

Βρέφη ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρούχα, πετσέτες, σαλιάρες και κουβέρτες. Δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι’ αυτά τα αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα βρέφη.

Πληροφοριες:
Νοσοκομειο ”Αλεξανδρα” Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28
Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000 , 210-3381100
Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)
Ηλικιες: 1 και 4 μηνων και 1 ετους.
Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΥΓΕΙΑ

Unread postby Matina » Sun Nov 27, 2011 3:10 pm

Ντρέπομαι που βλέπω Έλληνες να πεινάνε, λέει ο Ν.Κανάκης από τους Γιατρούς του Κόσμου


Μία ηλικιωμένη γυναίκα μπαίνει στα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου για να ζητήσει λίγα τρόφιμα. «Συγγνώμη για την κατάντια μου» λέει με σιγανή φωνή στον διευθυντή της οργάνωσης, Νικήτα Κανάκη. Εκείνος φανερά συγκινημένος μιλά στο in.gr για την ανθρωπιστική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και περιγράφει τις καθημερινές του συναντήσεις με τα πραγματικά πρόσωπα της κρίσης.
Όταν πρωτοξεκίνησε ως εθελοντής στους Γιατρούς του Κόσμου 22 χρόνια πριν ο Νικήτας Κανάκης δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια μέρα θα έστρεφε τη δράση του αποκλειστικά στην Ελλάδα, οργανώνοντας εκστρατείες για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τους φτωχούς Έλληνες και μετανάστες.
«Είμαι εθελοντής από την πρώτη μέρα στους Γιατρούς του Κόσμου και έχω ζήσει πολύ μεγάλες καταστροφές. Αυτό που ζούμε εδώ με σοκάρει κι εμένα και με κάνει να ντρέπομαι» λέει.
Είκοσι δύο χρόνια μετά από διεθνή ανθρωπιστική δράση σε πάνω από 50 χώρες, οι 600 Έλληνες Γιατροί του Κόσμου γυρίζουν φέτος στην Ελλάδα, εστιάζοντας όλη τους τη δράση αποκλειστικά στη χώρα μας.

«Τον καιρό του πολέμου στο Ιράκ ένα μεγάλο μέρος της Βαγδάτης κρατήθηκε ζωντανό από τα περίπου 150 φορτηγά με τρόφιμα που έφτασαν από την Ελλάδα. Σήμερα αυτά τα φορτηγά χρειάζονται για την Ελλάδα» τονίζει ο κ.Κανάκης.
Χτυπώντας το καμπανάκι του κινδύνου, οι Γιατροί του Κόσμου μιλούν πλέον με στοιχεία που πραγματικά σοκάρουν. «Πέρυσι το 6%-7% των ανθρώπων που στρέφονταν σε εμάς για βοήθεια ήταν Έλληνες. Φέτος το ποσοστό αυτό είναι στο 30% και μάλιστα σε κάποια περιφερειακά ιατρεία, όπως στο Πέραμα, πλησιάζει το 85%-90%. Μιλάμε για δραματική αύξηση» τονίζει ο κ.Κανάκης.
«Φέτος πια θεωρούμε ότι είμαστε μπροστά σε μία ανθρωπιστική κρίση. Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που συναντάμε είναι ότι οι παραδοσιακά ασθενείς μας που είναι οι πιο φτωχοί και όσοι είναι αποκλεισμένοι από το σύστημα υγείας έχουν φτάσει πια στο όριο της εξαθλίωσης. Επίσης, αυξάνονται δραματικά οι Έλληνες ασθενείς που έχουν τη δική μας ανάγκη».
Οι άνθρωποι που στρέφονται για βοήθεια στους Γιατρούς του Κόσμου είναι κυρίως χαμηλοσυνταξιούχοι, ηλικιωμένοι, νέοι άνεργοι, άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις, που δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους.
Η οργάνωση αρχικά ξεκίνησε εκστρατεία για τη συγκέντρωση φαρμάκων. Γρήγορα, όμως, διαπίστωσε πως από τα ελληνικά νοικοκυριά λείπουν και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

«Μιλώντας με τους ασθενείς διαπιστώσαμε ότι είχαν πάρα πολύ λίγα τρόφιμα στα σπίτια τους. Έρχονται με πολύ αξιοπρέπεια, σιγανά και ντροπαλά και μας ρωτάνε αν έχουμε κάτι να φάνε. Αυτό ήταν σοκαριστικό και για μας. Γιατί όταν αυτός που σου λέει «πεινάω» μοιάζει με τη μάνα σου, ακούγεται σαν τον παππού σου, δείχνει σαν την κόρη ή το γιο σου επηρεάζεσαι»
Η ανάγκη για τρόφιμα προέκυψε στα τέσσερα πολυϊατρεία της οργάνωσης, σε Αθήνα, Πέραμα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.
«Σκεφτήκαμε ότι το επόμενο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε στον κόσμο που μας στηρίζει και να ζητήσουμε απλά πράγματα, αυτά που περισσεύουν σε όλους. Και έτσι φτιάχνοντας οικογενειακά πακέτα, να δώσουμε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια. Στους Γιατρούς του Κόσμου δεν μας αρέσουν οι ουρές των απελπισμένων ανθρώπων στα συσσίτια. Θεωρούμε ότι σε μία δύσκολη στιγμή πρέπει να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων» τονίζει ο διευθυντής της οργάνωσης.
Η έκκληση της οργάνωσης αφορά τρόφιμα, όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, λάδι, γάλα σε κουτί και κυρίως παιδικά γάλατα.
«Έχουμε πεινασμένα Ελληνόπουλα ακόμη και αν δεν το παραδεχόμαστε. Εμείς βλέπουμε καθημερινά στα ιατρεία μας παιδιά κακοσιτισμένα. Το ότι υπάρχουν παιδιά που τρώνε αν έχουν, όταν έχουν και ό,τι έχουν είναι ένα γεγονός όσο και αν δεν θέλουμε να το πούμε», τονίζει ο κ.Κανάκης.

Η νέα εκστρατεία των Γιατρών του Κόσμου για τα τρόφιμα θα κορυφωθεί τα Χριστούγεννα με ένα δέντρο που θα φτιάξουν από κουτιά με γάλα στην πλατεία Κοτζιά.
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν πρόσφατα οι Γιατροί του Κόσμου έκαναν λόγο για κάθετη μείωση σε βαθμό κατάργησης των κονδυλίων από το Δημόσιο, λόγω περικοπών, αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα, λόγω της κρίσης, γεγονός που έχει μειώσει απελπιστικά τους πόρους της οργάνωσης.
«Το κράτος πρόνοιας όλα αυτά τα χρόνια έμενε σε μία επιδοματική λογική. Νομίζω ότι υπάρχει αμηχανία του κράτους απέναντι στην κοινωνία των ανθρώπων και των οργανώσεων. Από τη μία πλευρά σου λένε μπράβο και από την άλλη κάνουν πως δεν υπάρχεις. Από τη μία σου λένε ότι σε στηρίζουν όταν κάνεις προσπάθειες σε άλλες χώρες, αλλά όταν λες ότι είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ δεν παίρνεις καμία απάντηση» τονίζει ο κ.Κανάκης.
Ωστόσο δεν είμαστε από αυτούς που γκρινιάζουμε για το κράτος. Γιατί εάν έχεις ένα κράτος αναποτελεσματικό οφείλεις να κάνεις ο ίδιος κάποιες επιλογές. Όταν έχεις μία οικονομική κρίση αυτού του μεγέθους η οποία εντείνεται και προκαλεί και κοινωνική κρίση, οφείλεις να δημιουργείς ένα δίχτυ προστασίας για τους πιο φτωχούς ανθρώπους» προσθέτει ο διευθυντής της οργάνωσης.

Γι’ αυτό και οι Γιατροί του Κόσμου στρέφονται στους απλούς πολίτες, σε όσους θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν με κάποιο τρόπο στο έργο τους. «Με το ελάχιστο χρηματικό ποσό, με μικρά πράγματα που μπορεί ο καθένας να διαθέσει και με εθελοντική εργασία μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε. Σε δύσκολους καιρούς ό,τι κάνουμε έχει αξία».
Το στοίχημα των Γιατρών του Κόσμου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι να βοηθήσουν όσους έχουν πραγματικά ανάγκη για να μην αποδειχθεί-όπως λένε-ο χειμώνας του 2012 ένας φονικός χειμώνας.

«Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι να επιστρέψουμε ένα κομμάτι από τη χαμένη αξιοπρέπεια σε ανθρώπους που τους αδικεί η πατρίδα τους. Ο καθένας που έρχεται εδώ έχει μία μικρή ιστορία, έχει όνομα, έχει επίθετο. Δεν είναι πολύ διαφορετικός από εμάς. Θεωρούμε άδικο μεγάλοι κυρίως άνθρωποι που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για αυτή τη χώρα ξαφνικά να βρίσκονται στα 70 και στα 80 τους να δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν ότι η κοινωνία δεν τους έχει ξεχάσει».

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2161
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Jan 27, 2012 3:15 am

35 παιδάκια του ΠΙΚΠΑ Πεντέλης χρειάζονται παπούτσια και ρούχα


35 παιδάκια από 4 μηνών έως 12 ετών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, για υιοθεσία, ζητούν παπούτσια και ρούχα, δείτε τι χρειάζονται ακριβώς στη λίστα.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών No 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟΣΤΙΕΡΑ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ

ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ

ΒΑΦΛΙΕΡΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD

ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16

ΣΑΛΙΑΡΕΣ

ΜΠΟΛΑΚΙΑ

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»

ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ και ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - (ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)

ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου (213-2059800 Κα Γουρνάκη Ιωάννα).


kostasxan
Mannlicher-Schönauer
 

Re: Φιλανθρωπία και προσφορά

Unread postby marjory » Mon Jan 30, 2012 8:48 pm

Image
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4239
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: Φιλανθρωπία και προσφορά

Unread postby giannis73 » Mon Jan 30, 2012 9:14 pm

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 07&catid=3

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για ανέργους και ανασφάλιστους πολίτες από 1η Φεβρουαρίου

Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και την ΜΚΟ "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε οσους δεν έχουν βιβλιάρεια υγείας.
Οι ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις θα γίνονται από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, στον 3ο όροφο.
Τα ιατρεία θα λειτουργούν από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί εως τις 13.00 το μεσημέρι ενώ σύντομα θα λειτουργούν και το απόγευμα.
Ηδη 150 γιατροί, μέλη του Ιατρικού Συλλογου Αθηνών, όλων των ειδικοτήτων υψηλού κύρους (ακόμη και καθηγητές Πανεπιστημίου) έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εθελοντικό πρόγραμμα ενώ θα χορηγουνται και δωρεάν φάρμακα σε οσους τα χρειάζονται.
Αυτοί που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής είναι:
- Χιλιάδες ανασφάλιστοι πολίτες που είναι αποκλεισμένοι από υπηρεσίες υγείας.
- Ένας στους 4 εργαζόμενους που είναι ανασφάλιστος.
- 150.000 μακροχρόνια ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ, ομοίως αποκλεισμένοι από τις παροχές του συστήματος Υγείας.
- Νέο – άστεγοι, πρώην έμποροι και επιχειρηματίες.
Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης "ο ΙΣΑ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας, βλέποντας τις ανάγκες που προκύπτουν από ανήμπορους ανασφάλιστους πολίτες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την ΜΚΟ "Αποστολή", από 1η Φεβρουαρίου θα βλέπουμε ασθενείς οπου είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι. Στόχος μας είναι να μπορέσουν όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα θα έχουμε και φαρμακείο και όταν ο γιατρός κρίνει θα τους χορηγούμε και δωρεάν φάρμακα".
Στους άμεσους στόχους του ΙΣΑ και της "Αποστολής" είναι σύντομα να ξεκινήσουν και εμβολιασμούς παιδιών.
giannis73
 

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby rafale » Sun Feb 05, 2012 8:05 pm

ΕΠΕΙΓΟΝ - Εκκληση για βοήθεια σε τυφλό παιδάκι

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/2012/02/ ... z1lWncgUwu
User avatar
rafale
 
Posts: 1261
Joined: Tue Nov 15, 2011 11:28 pm

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Feb 20, 2012 6:22 pm

Δωρεάν Φαγητό ανά Νομό
Οι διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές. Μια από αυτές, η βασικότερη είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που και στους καιρούς της 'αφθονίας' δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια. Παρακάτω σας παρέχουμε πληροφορίες ανα νομό σχετικά με το πού μπορείτε να απευθυνθείτε.

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby giannis73 » Sat Mar 17, 2012 4:59 pm

Σας παρακαλώ βοηθήστε με και κάντε μια προσευχή για ανάρρωση για κάποιον ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος και λέγεται Ιωάννης.
Ευχαριστώ για την αγάπη σας.
giannis73
 

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby Romanos » Tue Apr 17, 2012 6:56 pm

Δωρεάν Φαγητό στην ΑΤΤΙΚΗ


ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ



Οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των σημείων όπου

γίνεται διανομή δωρεάν φαγητού σε Αθήνα και Πειραιά.



Image


Last edited by Romanos on Tue Apr 17, 2012 7:06 pm, edited 2 times in total.
Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
User avatar
Romanos
 
Posts: 3420
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:40 pm

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Unread postby tsailiketess » Fri May 04, 2012 12:24 pm

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012
Ένας νέος χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Ας μην τον αφήσουμε να πεθάνει!
Έκκληση
Σας παρακαλούμε ΒΟΗΘΗΣΤΕ.Ο Γιώργος μας πρέπει να φύγει ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
Είναι 28 χρόνων και εδώ και επτά μήνες νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, και χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έχει βρεθεί δότης με 100% συμβατότητα όμως η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα. Οι γιατροί εδώ έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά σήμερα οι ελπίδες για να ζήσει του δίνονται από το εξειδικευμένο Νοσοκομείο του Ισραήλ Hadassah. Η οικογένεια έχει συγκεντρώσει μέρος των χρημάτων αλλά δεν επαρκούν.
Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.
Όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια του παιδιού να κρατηθεί στη ζωή μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ IBAN 8701100490000004975436975
ΔΙΑΔΩΣΤΕ την είδηση σε φίλους σας ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η
υπόθεση του Γιώργου. Δεν θα ζητούσαμε την βοήθεια σας αν δεν ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη.
Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να βοηθήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες και αποδεικτικά έγγραφα των νοσοκομείων επικοινωνήστε με τα τηλ. της οικογένειας.
6977445357 (Ι. Μακρής)
6944552222 (Ι. Μαρκίδου)
Ο Γιώργος μας από 5 χρονών γαλουχήθηκε στην ένωση Ποντίων Νίκαιας που μέλη του είμαστε εμείς και με τις παραδόσεις μας εξελίχθηκε σε επιδέξιο λυράρη και τραγουδιστή του συλλόγου.
ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ Η ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ
User avatar
tsailiketess
 
Posts: 1434
Joined: Tue Nov 15, 2011 3:29 pm

Next

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron