Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby nick_the_greek » Sun Mar 18, 2012 1:35 am

Άγριες αποδοκιμασίες κατά Πάγκαλου στα Άνω Λιόσια - VIDEO

ΠΑΓΚΑΛΟΣ :"Aυτοί είναι οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ."
nick_the_greek

Unread postby supergeorge » Sun Mar 18, 2012 1:40 am

ellinopsihos wrote:ok για X.A.για τους αλλους ξερετε τι ρολο βαρανε δηλαδη?

Οι αλλοι ειναι μασωνοι και ανηκουν στη λεσχη Μπιλντενμπεργκ :D :D
Αγιοι ανθρωποι :mrgreen:
supergeorge

Unread postby argi1976 » Sun Mar 18, 2012 1:13 pm

Η ΓΕΝΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ(ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΜΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ.ΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.
argi1976

Unread postby nick_the_greek » Sun Mar 18, 2012 1:31 pm

είναι πολύ δύσκολο να πας και να ψηφίζεις αυτούς που σου κοβουν τον μισθό και την σύνταξη. Τι σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι; Ελπίζουν σε ένα κόμμα που έχει ρημάξει αυτόν τον τόπο και έχει δημιουργήσει ανεργία 20% +; Μου είναι αδιαννόητο και μου προκαλεί και εμένα αλγεινή εντύπωση.
nick_the_greek

Unread postby Matina » Sun Mar 18, 2012 1:36 pm

argi1976 wrote:Η ΓΕΝΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ(ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΜΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ.ΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

Συμφωνώ αδελφέ μου...δυστυχώς κανένας δεν έχει πια μυαλό;;;Τόση σκότιση πια;;;; :( :( :(
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby billsin » Sun Mar 18, 2012 1:43 pm

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Πάνε και ψηφίζουν αυτούς που τους οδηγούν στην εξαθλίωση, στον αργό θάνατο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι ελπίζουν δηλαδή από τον Βενιζελο. Τι καλύτερες μέρες. Ίσως όμως αυτοί να είναι οι πρώτοι που θα τους πάρουν με τις πέτρες. Δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο ή λογική.
Από την άλλη 1.000.000 άνεργοι και δεν κουνιέται φύλλο. Τι περιμένουν όλοι αυτοί; και όλοι εμείς; θα δώσουμε λόγο στο ΘΕΟ και αυτοί που ψηφίζουν αυτούς που ψηφίζουν και γιατί καθόμαστε απαθείς.
billsin

Unread postby thanos » Sun Mar 18, 2012 3:57 pm

Είναι λυπηρό να παρακολουθείς τον ξεπεσμό του Ελληνα.Μόνοι μας φταίμε για το κατάντημά μας πράγμα που φαίνεται στις ουρές των ψηφοφόρων ενθεν και ένθεν.Δεν φταίνε οι πολιτικοί γιατί εμείς τους δημιουργήσαμε τους συντηρήσαμε και τους γιγαντώνουμε κέθε μέρα.
Μόνο ο Θεός να μας λυπηθεί.Ελεος παιδιά καταστρέψαν τις οικογένειές τους ,τα παιδιά τους,τα εγγόνια τους και αυτοί αμετανόητοι.Πως μετά να μην ασυδοτούν ?
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby GENEA-OMEGA » Sun Mar 18, 2012 4:27 pm

Matina wrote:
argi1976 wrote:Η ΓΕΝΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ(ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΜΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ.ΟΣΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.

Συμφωνώ αδελφέ μου...δυστυχώς κανένας δεν έχει πια μυαλό;;;Τόση σκότιση πια;;;; :( :( :(

Ας προ΄σεξουμε κάτι όμως ! Αυτη είναι η γενιά της πόλωσης !!1 των οπαδικών παθών που τους καλλιέργησαν οι Παπανδρέου και οι Καραμανλήδες ! Των μετεμφυλιακών μνημών, του κονσερβοκουτιου και του παρακράτους της Δεξιάς.

Αυτοι οι άνθρωποι - και με δική τους μεγάλη ευθύνη - ήταν τα θύματα μια τρομερής προπαγάνδας που τους οδηγούσε να ταυτίζονται με το κόμα τους περισσότερο και απο την ποδοσφαρικη τους ομάδα ! Ο πράσινος έπρεπε να ηττηθει κλπ,κλπ όλοι τα έχουμε ζήσει !!

Ξέρετε ποιοι πιστευω ότι απούτως αδικαιολόγητοι αυτη τη στιγμή ? Όσοι και δεν είναι λίγοι ίσως ξεπερνάνε και το 10% του πληθυσμού, που μετά από όλα αυτα ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ για να φααααααανεεεε !! Τους αξίζειτ ρομερή τιμωρία και πολλοί από αυτους θα φτύσουν αίμα τώρα !!!1 και η πείνα, η έλλειψη του αυτοκινήτου με τα δερμάτινα καθισματα, του ακριβού ρούχου και όλα αυτά θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !
GENEA-OMEGA

Unread postby rafale » Sun Mar 18, 2012 4:46 pm

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξύλο και γιαούρτια στα Βριλήσσια – Τραυματίας με αίματα στο κεφάλι!

‘Ενταση προκλήθηκε στο πνευματικό κέντρο Βριλησσίων, όπου... πραγματοποιείται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μπαστούνια σε μία άλλη ομάδα. Μάλιστα, ορισμένοι εκσφενδόνισαν και γιαούρτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και αιμορραγεί.

prionokordela.gr
rafale

Unread postby rafale » Sun Mar 18, 2012 4:50 pm

Τελείωσαν τα ψηφοδέλτια στο εκλογικό κέντρο του Συντάγματος
Ο κόσμος αψήφισε την οικονομική κατάσταση που μας έφερε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να ψηφίσει στα εκλογικά κέντρα του κόμματος.. Αυτά είναι τα χάλια μας.. Μην απορείτε λοιπόν που οι δημοσκοπήσεις δίνουν ψηλά νούμερα. Τα κομματόσκυλα καλά κρατουν.
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=% ... lA&cad=rja
rafale

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ