Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby rafale » Sun Mar 18, 2012 6:22 pm

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ γιατι λεφτά υπάρχουν,μαζί τα φάγανε....

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 83&catid=9
rafale

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby zenjt » Sun Mar 18, 2012 8:17 pm

Έκλεισαν οι κάλπες - Αρχίζει η καταμέτρηση.150-200.000 υπολογίζονται oι συμμετέχοντες.Να υπενθυμίσω ότι το 2004 είχαν ψηφίσει 1εκ.κόσμος και το 2007 περίπου 765.000.Είχαμε και ευτράπελα!
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby marjory » Sun Mar 18, 2012 9:05 pm

zenjt wrote:Έκλεισαν οι κάλπες - Αρχίζει η καταμέτρηση.150-200.000 υπολογίζονται oι συμμετέχοντες.Να υπενθυμίσω ότι το 2004 είχαν ψηφίσει 1εκ.κόσμος και το 2007 περίπου 765.000.Είχαμε και ευτράπελα!

Αυτό για να καταλάβουμε πόση προπαγάνδα πέφτει...
Θριαμβολογούνε σε όλα τα κανάλια ότι ψήφισαν 200.000 [ΑΝ είναι αλήθεια κι αυτό και δεν διπλο-τριπλοψήφιζαν], ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχαν όντως μεγάλη συμμετοχή.

Δηλαδή, μετά βίας έφτασαν το 25% των προηγούμενων χρόνων και εμφανίζεται η είδηση στα βρωμοκάναλα σαν μεγάλη επιτυχία... Τελικά είμαστε λαλάκηδες ή μας αντιμετωπίζουν σαν τέτοιους;
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Mon Mar 19, 2012 12:11 pm

Όπως είδα πριν λίγο στον ΣΚΑΙ, ο Ευαγγελάτος στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 19:00 θα δείξει και θα αποδείξει ότι διπλο-τριπλοψήφιζαν χτες για να εμφανίσουν μεγάλη συρροή ψηφοφόρων. Έβαλε δικό του άνθρωπο που ψήφισε σε τρία εκλογικά κέντρα στην Αθήνα.... 8-) 8-) 8-) 8-)
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby rafale » Mon Mar 19, 2012 3:25 pm

Σταμάτη Μαρία
Αναπληρώτρια Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

Σε κάποια στιγμή ανάμεσα στους ψηφοφόρους διέκρινα έναν γνωστό ο οποίος είναι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση και φυσικά όλη μέρα αναθεματίζει το πολιτικό σύστημα, αφού ψήφισε ο γνωστός από περιέργεια και μόνο, τον πλησίασα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, και τον ρώτησα πώς και ήρθε να ψηφίσει.
Ο γνωστός μου αυτός μου απάντησε αυθόρμητα : « Να μωρέ , με πήρε τηλέφωνο (όνομα γνωστού προσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης) και μου είπε να έρθω, με πίεσε πολύ και μιας και έκανα και τα χαρτιά μου για μια σύμβαση είπα να έρθω μπας και με βοηθήσουν!!!». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;;; :lol: :lol: :lol:
http://kozanimedia.gr/?p=63273
rafale

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Mar 20, 2012 3:14 pm

Στη σημερινή του εκπομπή στον Realfm ο Χατζηνικολάου είχε τον Κουβέλη,ο οποίος δήλωσε πως η Ρεπούση είναι απλό μέλος του κόμματος και πως ο ίδιος διαφωνεί κάθετα με την άποψη της περί "συνωστισμού" όπως και η θέση του κόμματος επί του θέματος είναι αντίθετη.Έσκασε μετά όμως μήνυμα ακροατή,κάτι που επιβεβαίωσε και η Μακρή στην εκπομπή της,που έλεγε πως η Ρεπούση είναι υπεύθυνη του τομέα παιδείας του κόμματος!!!
Αν αυτό είναι αλήθεια,ο Κουβέλης είναι μέγιστος πολιτικός απατεώνας και το κόμμα του φωλιά προδοτικών φιδιών σαν τη Ρεπούση και τον Ψαριανό!

Image

Image
Mannlicher-Schönauer

Unread postby GENEA-OMEGA » Tue Mar 20, 2012 3:50 pm

Μιλάει όμως έτσι με έναν στόμφο γραμματιζούμενου ανθρώπου που έχει σπουδάσει στη φραγκιά και ήρθε να μας τα κάνει λιανά, να καταλάβουμε και εμεις οι στραβωμένοι ιθαγενεις :twisted:

εεε, βέβαιαιαιαιααααα !! :mrgreen: :mrgreen:
GENEA-OMEGA

Unread postby NEKTARIOS » Wed Mar 21, 2012 11:40 am

Βίντεο Καμμένου όταν ήταν ακόμα βουλευτής της ΝΔ.
Ακούστε τι έλεγε από τότε .......

ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby NEKTARIOS » Wed Mar 21, 2012 12:07 pm

Εσφιξαν τα χερια Καμμένος - Δημαράς .

NEKTARIOS

Unread postby NEKTARIOS » Thu Mar 22, 2012 1:04 am

Δημοσκόπηση ΣΟΚ της VPRC ....