Περί ανέμων και υδάτων

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Re: Περί ανέμων και υδάτων

Unread postby giannis73 » Fri Dec 04, 2015 8:54 pm

giannis73
 

Re: Περί ανέμων και υδάτων

Unread postby yiannoscyprus » Thu Feb 11, 2016 5:26 pm

Υπεραγία Θεοτόκε σκέπασε ημάς.
yiannoscyprus
 
Posts: 548
Joined: Sat Dec 31, 2011 4:36 pm
Location: Λευκωσία

Re: Περί ανέμων και υδάτων

Unread postby Μαρία » Thu Mar 24, 2016 9:16 am

Image
Μαρία
 

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Anastasios » Tue Jul 26, 2016 9:52 pm

Michalis wrote:Ζεις νομίζω νέα Υόρκη. Εαν δεν κάνω λάθος. 6 μέρες ήταν αρκετές για να κατανοήσω ότι πιο νεκρή πόλη και πιο νεκροί άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν στον πλανήτη. Καο βόμβα να πέσει νεκρούς θα σκοτώσει.


Michalis δεν ζω στην Νέα Υόρκη σε διαβεβαιώ αλλά σε άλλο μέρος των ΗΠΑ. Αν και φυσικά η Νέα Υόρκη έχει πολλούς Έλληνες στην Αστόρια και αλλού. Ο δε ιερέας που βάπτισε τους γιούς μου και τώρα είναι μητροπολίτης Σουηδίας και Σκανδιναβίας επισκεύθηκε την ενορία μας την περασμένη κυριακή και μας είπε πως έχει έρθει για επίσκευψη στο σταυροπηγικό Μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Νέας Υόρκης.

http://www.stirene.org/

Το οποίο μάλιστα εορτάζει αυτές τις ημέρες και μου έδωσες έτσι Μιχάλη και μια ιδέα μήπως πάω εκεί να προσκυνήσω με την μητέρα μου. Ίσως να του πω να πάμε και μαζί του φίλου μου που μένει κι αυτός εδώ και είναι χριστιανός Αραμαίος από την Βαγδάτη του Ιρακ. Υπόψιν ότι και το Ιρακ, επί Σαντάμ ειδικά, ήταν στην σφαίρα της Ρωσικής επιρροής. Ο φίλος μου λοιπόν μου λέει πολλές ιστορίες που του διηγήθηκε ο πατέρας του που δούλεψε εκεί.

Νομίζω ότι και εσύ δούλευες στο Κατάρ ή κάπου στην Μέση Ανατολή. Δεν ξέρω αν γνώρισες χριστιανούς εκεί και αν είδες διάφορες ποιότητες ανθρώπων. Πάντως ο φίλος μου ο Αραμαίος-Χαλδαίος από την Βαγδάτη έζησε τουλάχιστον δυο φορές από θαύμα. Μία φορά στον πρώτο πόλεμο του κόλπου όταν ήταν 18 χρονών το σπίτι του χτυπήθηκε από αμερικανική βόμβα και σώθηκε απο θαύμα. Βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε μια ντουλάπα που έπεσε πάνω του και τον προστάτευσε από τους τοίχους που κατέρευσαν.

Την δεύτερη φορά τον έσωσε Ελληνο-Αμερικάνος χριστιανός ορθόδοξος (μπορεί και από αυτούς της Νέα Υόρκης, δεν τον ξέρω ποιός ήταν που τον έσωσε.) από το εκτελεστικό απόσπαμα των μουσουλμάνων στρατιωτών την περίοδο μετά το 2003 όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στην Βαγδάτη. Είχανε μπεί οι ιρακινοί στρατιώτες στο σπίτι τους την νύχτα και αυτός αμύνθηκε επειδή νόμιζε ήταν ληστές. Τότε όλος ο λόχος τον έστεισε στο πάτωμα και φωνάξαν τον πατέρα του και την μάνα του και την αδερφή του να δουν πως θα τον πυροβολήσουν στο κεφάλι γονατιστό. Ο ίδιος έκλεισε τα μάτια και προσευχήθηκε περιμένοντας να τα ανοίξει στον άλλο κόσμο. Τότε ξαφνικά από το πουθενά ήρθε ο ανώτερος ταγματάρχης Ελληνοαμερικάνος φωνάζοντας: "Στοπ, στοπ ψηλά τα όπλα, τι γίνετε εδώ πέρα γιατί θα τον εκτελέσετε, δεν σας είπα να μην μπαίνετε στα σπίτια των οικογενειών, τι έγινε σας επιτέθηκε πρώτος;" Μετά τον ρώτησε πως τον λένε και όταν άκουσε χριστιανικό όνομα παραξενεύτηκε. Ο φίλος μου του είπε ότι είναι χριστιανός αραμαίος ασύριος χαλδαίος με καταγωγή από την περιοχή της Αρμενίας στην Τουρκία. Ο Αμερικανός ταγματάρχης του έδειξε την στρατιωτική του ταυτότητα και του είπε να έρθει το πρωί να τον βρεί. Το όνομα του ήταν Ελληνικό. Ο φίλος μου αυτός έχεται από τότε στην Ελληνική εκκλησία και έτσι τον γνώρισα.

Όταν η πρώιν σύζηγος μου Ρωσίδα, μητέρα των τριών παιδιών μου, με κατηγόρησε στην αστυνομία και με συνέλαβαν στην φυλακή όχι μόνο δεν ήρθε να με δει αλλά πήγε και στο δικαστήριο και με κατήγγηλε για βιασμό και κακοποίηση. Μιλάμε 9 χρόνια παντρεμένοι, με τρία παιδιά, 2, 4 και 6 χρονών και αυτή πάντα γυρνούσε απο δω κι απο κεί όλες τις μέρες και όλα τα βράδια. Μέχρι και γκόμενους άλλους είχε και ποιός ξέρει τι άλλο. Πήγε και "σπούδασε" μασάζ (massage therapist) εδώ και πέντε χρόνια δεν την έβλεπα και πολύ εως καθόλου στο σπίτι. Και μόλις έβγαλα την πράσινη κάρτα αποθρασύνθηκε, φώναξε και την αστυνομία με κατήγγηλε για κακοποίηση μέχρι και ότι έδερνα τα παιδιά προσπάθησε να ισχυριστεί ψευδώς στο δικαστήριο. Η μάνα της δε όταν πηγαίνει εκκλησία φοράει και μαντήλα για να είναι "σεμνή". Και κάνουν και μεγάλους σταυρούς. Αλλά στην μητέρα μου φέρθηκε σαν κλόουν. Την κορόιδευε όπως κάνουν τα παιδιά βγάζοντας την γλώσσα και κουνώντας τα χέρια μπροστά στο στόμα. Όταν δε την τελευταία μέρα πριν το δικαστήριο είδε πως δεν με καταδίκασε φυλακή τελικά έκανε ψεύτικα πως λιποθύμησε και έπαθε καρδιακό επισόδιο η πεθερά, φωνάξαν την αστυνομία για 6η φορά και μας πέταξαν εμένα και την μητέρα μου στο δρόμο. Και την άλλη μέρα πήγε στον δικαστή και έβαλε περιοριστικά μέτρα να μην βλέπω ούτε τα παιδιά μου που είναι αγγελούδια, με υπεραγαπάνε, εγώ τα μεγάλωσα και μιλάνε άπταιστα Ελληνικά παρόλο που και η μάνα τους και η πεθερά που ήταν συνέχεια στο σπίτι είναι Ρωσίδες και φυσικά τους μιλάνε Ρωσικά. Απο ποιόν έμαθαν Ελληνικά τα παιδιά μου; Μα φυσικά από εμένα επειδή τα φρόντιζα κάθε μέρα.

Μόνο ο φίλος μου από την Βαγδάτη ήρθε και με έβγαλε από την φυλακή και πλήρωσε την εγγύηση. Και όταν τελικά μετά από μισό χρόνο μας έδιωξε η πρώιν με το έτσι θέλω και από το σπίτι μου, μας φιλοξένησε ο Ρουμ-Ιρακινός για έναν μήνα μέχρι να βρούμε να νοικιάσουμε αλλού εγώ και η μητέρα μου. Όλα αυτά έχουν γίνει από τον φεβρουάριο του 2015 ενώ πήρα πράσινη κάρτα το 2014.

Την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου θα έχω δυο δικαστήρια ακόμι τουλάχιστον πέρα από τα 15 περίπου που είχα έως τώρα. Το ένα είναι για το διαζύγιο από την τρελή Ρωσίδα πρώιν. Το δεύτερο είναι επειδή με κατήγγειλε για παραβίαση περιοριστικών μέτρων επείδη ήμουνα λέει στην Ελληνική εκκλησία. Βέβαια στην μύνηση δεν ανέφερε ότι αυτή είναι Ρωσίδα και συνήθως εκκλησιάζετε στην Ρωσική εκκλησία και η εκκλησία που ήμουνα ήταν Ελληνική. Προχθές την Κυριακή ήρθε πάλι στην Ελληνική εκκλησία που πηγαίνω χωρίς λόγο. Δεν αποκλείετε να κάνει κι άλλη μύνηση. Όλα αυτά τα κάνει αυτή που φοράει μαντίλες και προσεύχεται και ντύνετε σεμνά αλλά και τις υπόλοιπες μέρες τις εβδομάδας κάνει μασάζ και πουλάει κρέμες καλυντικά και έχει και έναν μαύρο για φίλο που πήγε στο σπίτι του και με τα παιδιά όπως μου είπαν και τον γνώρισαν κιόλας και που γυρνάει σχεδόν γυμνή στο σπίτι που είναι και τα μικρά παιδιά μέσα. Μπροστά σε εμένα το σύζυγό της βέβαια δεν ήταν ποτέ γυμνή γιατί ήταν σεμνή μπροστά σε μένα. Τέτοια υποκρισία μιλάμε. Μέχρι που προσπάθησε να με κατηγορίσει ότι έχασε την βαθιά πίστη της γιατί δεν την άφηνα να προσευχηθεί το βράδι κανά δύωρο που ήθελε και εγώ της ζητούσα να κοιμηθούμε μαζί και να κάνουμε σεξ. Δεν σου κάνω πλάκα με κατήγγειλε και για αυτό και είπε στον ψυχολόγο ότι έχασε την πίστη της για αυτό τον λόγο.

Να φανταστείς την άλλη Κυριακή σκέφτομαι να πάω σε άλλη εκκλησία για να μην με ενοχλήσει ξανά πριν το επόμενο δικαστήριο. Όμως λογικά το αμερικανικό δικαστήριο και η πρώιν δεν έχει δικαίομα να μου απαγορεύσει να πηγαίνω στην Ελληνική ενορία της γειτονιάς μου. Από τότε που μας έδιωξε από το σπίτι εγώ δεν ξαναπήγα στην Ρωσική εκκλησία ούτε να την ενοχλήσω ούτε να μιλήσω στον Ρώσο παπά. Πολύ πριν με διώξει από το σπίτι και μου βάλει και περιοριστικά μέτρα πήγα εγώ και η μητέρα μου να τον παρακαλέσουμε να δώσει κάποια συμβουλή στην πρώιν και σε μας, να μας επισκευθεί στο σπίτι ή να βρεθούμε να μιλήσουμε μαζί του στην εκκλησία για να βοηθήσει να τα ξαναβρούμε. Η μητέρα μου ως μητέρα Ελληνίδα δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει για διαζύγιο και μου έλεγε πάντα: "να σηκώνεις τον σταυρό σου" Και με συμβούλευε να την συγχωρώ και να κάνω ότι μπορώ για να μην διαλυθεί ο γάμος. Όταν όμως μπουκάραν στο σπίτι οι Αμερικάνοι αστυνομικοί που μια κουβέντα να τους πεις παραπάνω σε πάνε στο κρατητήριο με χειροπέδες (όπως και μου συνέβη ένα χρόνο πιο πριν) στην καλή περίπτωση γιατί στην κακή σε πυροβολούν πρώτα και μετά σε εξετάζουν. Τότε η μάνα μου το κατάλαβε μια και καλή ότι δεν υπήρχε ουσιαστική συνενόηση με την Ρωσίδα νύφη και πεθερά. Όταν λοιπόν πήγαμε στον Ρώσο ιερέα αυτός αντί να έρθει να μας μιλήσει να δει αν μπορεί να συμβιβαστούν τα πράγματα, στο κάτω κάτω έχουμε τρία παιδιά 6, 4 και 2 χρονών μικρά μωρά, αντί λοιπόν να μας μιλήσει μας έδιωξε και μας είπε ας σας φωτίσει ο Θεός εσάς και την πρώιν τι να κάνετε.

Επειδή όλα αυτά ακούγονται λίγο απίστευτα αν θες Μιχάλη ή όποιος άλλος να σου στείλω σε πμ τα στοιχεία. Υπάρχει δικογραφία με 11 προδίκες, με τις καταγγελίες που έκανε και με 150 σελιδες αναφορών από την αστυνομία. Το κερασάκι είναι ότι έχω και βίντεο που ουρλιάζει και χτυπιέται όταν μας έδιωξε από το σπίτι αυτή και η μάνα της. Και επιπλέον είχα βρει στο σπίτι και μερικές μέρες πιο πριν και μερικές ερωτικές επιστολές και αποδείξεις αγοράς δώρων από το διαδύκτιο, αρώματα, μπουρνούζια και ξυριστικά είδη που αγόρασε ως δώρο γενεθλίων για τον μαύρο εραστή της. Αντί όμως η σεμνή, χαμηλοβλεπούσα, μαντιλοφορούσα και καθημερινώς προσευχόμενη και λαμβάνουσα κάθε μέρα το πρωί πρόσφορο και αγιασμό Ρωσίδα να πει συγνώμη οκ ας κάνουμε έναν πολιτισμένο συμβιβασμό, ας το παραδεχτούμε δεν δουλεύει ο γάμος μας και ας χωρίσουμε ειρινικά και πολιτισμένα. Αντί να γίνει αυτό με κατατρέχει παντού και θέλει να με καταστρέψει όπως και με όποια μέσα μπορεί και να με καταγγήλει όσο μπορεί πιο πολύ στο αμερικανικό σύστημα που είναι εκ πεποιθήσεως υπέρ των γυναικών. Έτσι όποια φανταστική καταγγελία μπορεί προσπαθεί να κάνει. Τώρα τον Ιούνιο με κατήγγειλε και γιατί πήγα στην Ελληνική εκκλησία, αν είναι δυνατόν να μου το απαγορεύσουν και αυτό;!

Αν την δεις όμως στον δρόμο για ένα λεπτό και την πιάσεις κουβέντα μπορεί να νομίζεις ότι είναι μια σεμνή, θρησκευόμενη, Ρωσίδα μητέρα με τρία μικρά παιδιά που γενήθηκε στην ΕΣΣΔ, μεγάλωσε στο ανατολικό μπλόκ και απλά έτυχε να βρεθεί να ζει στις ΗΠΑ λόγο της κατάρευσης του τείχους του Βερολίνου. Πρέπει να εξιχνιάσεις την υπόθεση σε βάθος για να καταλάβεις τι γίνεται. Για αυτό και το τμήμα ανηλίκων με παρακολουθούσε για έναν χρόνο μέχρι να πειστούν ότι η καταγγελία που έκανε ότι χτυπούσα τα παιδιά ήταν ψευδομαρτυρία και να με αφήσουν ήσυχο. Αυτή με παντεύτηκε με σκοπό να έρθει στις ΗΠΑ. Μου παρέστησε και συνεχίζει να παριστάνει την θρησκευόμενη Ρωσίδα. Μόλις έβγαλα την πράσινη κάρτα, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα επειδή είμαι επιστήμονας σε εξειδικευμένη έρευνα, αδιαφόρησε πλήρως μέχρι που με πέταξε κυριολεκτικά με τις κλωτσιές στο δρόμο από το σπίτι μου μέσω της αστυνομίας και παρουσία της μητέρα μου. Εν τω μεταξύ μέσα σε τέσσερα χρόνια κάναμε και τρία παιδιά. Το τρίτο παιδί που κάναμε είναι άλλη ιστορία που δεν θα την γράψω τώρα αλλά έγινε από σπόντα επειδή νόμιζε ότι είχε μείνει έγκυος από τον μαύρο εραστή. Εγώ άργησα να ξυπνήσω και να καταλάβω τι συνέβη επειδή μου είχε ρίξει στάχτη στα μάτια με την δήθεν θρησκευτικότητα, τις μαντίλες, τις πολύωρες προσευχές, τους μεγάλους σταυρούς και τα γονατίσματα μπροστά στα εικονίσματα.
Τι να λέμε; Ιστορίες βάρβαρες βγαλμένες όμως από πραγματικά γεγονότα και όποιος δεν το πιστεύει έχω τα έγγραφα. Και να φανταστείς η μάνα της η Ρωσίδα πεθερά μου κατηγορούσε συχνά πυκνά την Ελληνική εκκλησία επειδή εμείς έχουμε το νέο ημερολόγιο ότι είμαστε ρωμαιοκαθολικοί. Φυσικά εγώ δεν έδινα σημασία και την συγχωρούσα σκεφτόμενος ότι και στο Άγιο Όρος και στους Αγίους Τόπους πάνε με το παλιό. Και φυσικά θα έχετε ακούσει πως οι Ρώσοι και άλλοι μας κατηγορούν μερικές φορές σφόδρα επειδή κοινωνούμε χωρίς υποχρεωτική εξομολόγηση την ίδια ή την πρωηγούμενη μέρα.

Τώρα βέβαια εμάς μας επιτημούσε όλη την Ελληνική εκκλησία η πεθερά και η πρώιν μου για αυτά τα συνήθεια μας. Για το ότι μας πέταξε με την αστυνομία στο δρόμο εμένα και την μητέρα μου. Ότι έκανε τόσες και τόσες ψευδομαρτυρίες στα δικαστήρια. Ότι ουσιαστικά τα έκαναν όλα αυτά για το λεγόμενο Αμερικανικό όνειρο, για την πράσινη κάρτα και για το αποθημένο που έχουν οι Ρώσοι με τις ΗΠΑ, την Αγγλία και όποιες χώρες νομίζουν πως είναι μεγάλες και έχουν λεφτά. Ότι κάνει η κόρη της μασάζ, πουλάει κρέμες και καλύντικά σε πολύκατάστημα και έχει έναν μαύρο αμερικάνο βρει για εραστή παρόλο που είμασταν παντρεμένοι και με τρία παιδιά αυτό δεν την πειράζει δεν είναι αμαρτία ή κακό; Η μαντίλα και το ημερολόγιο τους μάρανε.

Αυτά είναι πολύ λιγότερα από ότι θα είχα να σου πω. Η μητέρα μου να φανταστείς σκέφτεται να γράψει βιβλίο. Μιχάλη αν το γράψει θα στο στείλω. Απλά από την πληθώρα των περιστατικών αρχίζω και πείθομε ότι τα λογικά τους δεν πάνε καλά. Και ότι αυτό που λένε ότι το κομμουνιστικό παρελθόν σε επιβαρύνει και πνευματικά δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios
 
Posts: 1535
Joined: Sun Dec 04, 2011 8:01 am

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby marjory » Tue Jul 26, 2016 10:04 pm

Εγώ πάντως θα το έκανα να φανεί σαν ατύχημα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4303
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby ageliki » Tue Jul 26, 2016 10:08 pm

Anastasios wrote:
Michalis wrote:Ζεις νομίζω νέα Υόρκη. Εαν δεν κάνω λάθος. 6 μέρες ήταν αρκετές για να κατανοήσω ότι πιο νεκρή πόλη και πιο νεκροί άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν στον πλανήτη. Καο βόμβα να πέσει νεκρούς θα σκοτώσει.


Michalis δεν ζω στην Νέα Υόρκη σε διαβεβαιώ αλλά σε άλλο μέρος των ΗΠΑ. Αν και φυσικά η Νέα Υόρκη έχει πολλούς Έλληνες στην Αστόρια και αλλού. Ο δε ιερέας που βάπτισε τους γιούς μου και τώρα είναι μητροπολίτης Σουηδίας και Σκανδιναβίας επισκεύθηκε την ενορία μας την περασμένη κυριακή και μας είπε πως έχει έρθει για επίσκευψη στο σταυροπηγικό Μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Νέας Υόρκης.

http://www.stirene.org/

Το οποίο μάλιστα εορτάζει αυτές τις ημέρες και μου έδωσες έτσι Μιχάλη και μια ιδέα μήπως πάω εκεί να προσκυνήσω με την μητέρα μου. Ίσως να του πω να πάμε και μαζί του φίλου μου που μένει κι αυτός εδώ και είναι χριστιανός Αραμαίος από την Βαγδάτη του Ιρακ. Υπόψιν ότι και το Ιρακ, επί Σαντάμ ειδικά, ήταν στην σφαίρα της Ρωσικής επιρροής. Ο φίλος μου λοιπόν μου λέει πολλές ιστορίες που του διηγήθηκε ο πατέρας του που δούλεψε εκεί.

Νομίζω ότι και εσύ δούλευες στο Κατάρ ή κάπου στην Μέση Ανατολή. Δεν ξέρω αν γνώρισες χριστιανούς εκεί και αν είδες διάφορες ποιότητες ανθρώπων. Πάντως ο φίλος μου ο Αραμαίος-Χαλδαίος από την Βαγδάτη έζησε τουλάχιστον δυο φορές από θαύμα. Μία φορά στον πρώτο πόλεμο του κόλπου όταν ήταν 18 χρονών το σπίτι του χτυπήθηκε από αμερικανική βόμβα και σώθηκε απο θαύμα. Βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε μια ντουλάπα που έπεσε πάνω του και τον προστάτευσε από τους τοίχους που κατέρευσαν.

Την δεύτερη φορά τον έσωσε Ελληνο-Αμερικάνος χριστιανός ορθόδοξος (μπορεί και από αυτούς της Νέα Υόρκης, δεν τον ξέρω ποιός ήταν που τον έσωσε.) από το εκτελεστικό απόσπαμα των μουσουλμάνων στρατιωτών την περίοδο μετά το 2003 όταν μπήκαν οι Αμερικάνοι στην Βαγδάτη. Είχανε μπεί οι ιρακινοί στρατιώτες στο σπίτι τους την νύχτα και αυτός αμύνθηκε επειδή νόμιζε ήταν ληστές. Τότε όλος ο λόχος τον έστεισε στο πάτωμα και φωνάξαν τον πατέρα του και την μάνα του και την αδερφή του να δουν πως θα τον πυροβολήσουν στο κεφάλι γονατιστό. Ο ίδιος έκλεισε τα μάτια και προσευχήθηκε περιμένοντας να τα ανοίξει στον άλλο κόσμο. Τότε ξαφνικά από το πουθενά ήρθε ο ανώτερος ταγματάρχης Ελληνοαμερικάνος φωνάζοντας: "Στοπ, στοπ ψηλά τα όπλα, τι γίνετε εδώ πέρα γιατί θα τον εκτελέσετε, δεν σας είπα να μην μπαίνετε στα σπίτια των οικογενειών, τι έγινε σας επιτέθηκε πρώτος;" Μετά τον ρώτησε πως τον λένε και όταν άκουσε χριστιανικό όνομα παραξενεύτηκε. Ο φίλος μου του είπε ότι είναι χριστιανός αραμαίος ασύριος χαλδαίος με καταγωγή από την περιοχή της Αρμενίας στην Τουρκία. Ο Αμερικανός ταγματάρχης του έδειξε την στρατιωτική του ταυτότητα και του είπε να έρθει το πρωί να τον βρεί. Το όνομα του ήταν Ελληνικό. Ο φίλος μου αυτός έχεται από τότε στην Ελληνική εκκλησία και έτσι τον γνώρισα.

Όταν η πρώιν σύζηγος μου Ρωσίδα, μητέρα των τριών παιδιών μου, με κατηγόρησε στην αστυνομία και με συνέλαβαν στην φυλακή όχι μόνο δεν ήρθε να με δει αλλά πήγε και στο δικαστήριο και με κατήγγηλε για βιασμό και κακοποίηση. Μιλάμε 9 χρόνια παντρεμένοι, με τρία παιδιά, 2, 4 και 6 χρονών και αυτή πάντα γυρνούσε απο δω κι απο κεί όλες τις μέρες και όλα τα βράδια. Μέχρι και γκόμενους άλλους είχε και ποιός ξέρει τι άλλο. Πήγε και "σπούδασε" μασάζ (massage therapist) εδώ και πέντε χρόνια δεν την έβλεπα και πολύ εως καθόλου στο σπίτι. Και μόλις έβγαλα την πράσινη κάρτα αποθρασύνθηκε, φώναξε και την αστυνομία με κατήγγηλε για κακοποίηση μέχρι και ότι έδερνα τα παιδιά προσπάθησε να ισχυριστεί ψευδώς στο δικαστήριο. Η μάνα της δε όταν πηγαίνει εκκλησία φοράει και μαντήλα για να είναι "σεμνή". Και κάνουν και μεγάλους σταυρούς. Αλλά στην μητέρα μου φέρθηκε σαν κλόουν. Την κορόιδευε όπως κάνουν τα παιδιά βγάζοντας την γλώσσα και κουνώντας τα χέρια μπροστά στο στόμα. Όταν δε την τελευταία μέρα πριν το δικαστήριο είδε πως δεν με καταδίκασε φυλακή τελικά έκανε ψεύτικα πως λιποθύμησε και έπαθε καρδιακό επισόδιο η πεθερά, φωνάξαν την αστυνομία για 6η φορά και μας πέταξαν εμένα και την μητέρα μου στο δρόμο. Και την άλλη μέρα πήγε στον δικαστή και έβαλε περιοριστικά μέτρα να μην βλέπω ούτε τα παιδιά μου που είναι αγγελούδια, με υπεραγαπάνε, εγώ τα μεγάλωσα και μιλάνε άπταιστα Ελληνικά παρόλο που και η μάνα τους και η πεθερά που ήταν συνέχεια στο σπίτι είναι Ρωσίδες και φυσικά τους μιλάνε Ρωσικά. Απο ποιόν έμαθαν Ελληνικά τα παιδιά μου; Μα φυσικά από εμένα επειδή τα φρόντιζα κάθε μέρα.

Μόνο ο φίλος μου από την Βαγδάτη ήρθε και με έβγαλε από την φυλακή και πλήρωσε την εγγύηση. Και όταν τελικά μετά από μισό χρόνο μας έδιωξε η πρώιν με το έτσι θέλω και από το σπίτι μου, μας φιλοξένησε ο Ρουμ-Ιρακινός για έναν μήνα μέχρι να βρούμε να νοικιάσουμε αλλού εγώ και η μητέρα μου. Όλα αυτά έχουν γίνει από τον φεβρουάριο του 2015 ενώ πήρα πράσινη κάρτα το 2014.

Την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου θα έχω δυο δικαστήρια ακόμι τουλάχιστον πέρα από τα 15 περίπου που είχα έως τώρα. Το ένα είναι για το διαζύγιο από την τρελή Ρωσίδα πρώιν. Το δεύτερο είναι επειδή με κατήγγειλε για παραβίαση περιοριστικών μέτρων επείδη ήμουνα λέει στην Ελληνική εκκλησία. Βέβαια στην μύνηση δεν ανέφερε ότι αυτή είναι Ρωσίδα και συνήθως εκκλησιάζετε στην Ρωσική εκκλησία και η εκκλησία που ήμουνα ήταν Ελληνική. Προχθές την Κυριακή ήρθε πάλι στην Ελληνική εκκλησία που πηγαίνω χωρίς λόγο. Δεν αποκλείετε να κάνει κι άλλη μύνηση. Όλα αυτά τα κάνει αυτή που φοράει μαντίλες και προσεύχεται και ντύνετε σεμνά αλλά και τις υπόλοιπες μέρες τις εβδομάδας κάνει μασάζ και πουλάει κρέμες καλυντικά και έχει και έναν μαύρο για φίλο που πήγε στο σπίτι του και με τα παιδιά όπως μου είπαν και τον γνώρισαν κιόλας και που γυρνάει σχεδόν γυμνή στο σπίτι που είναι και τα μικρά παιδιά μέσα. Μπροστά σε εμένα το σύζυγό της βέβαια δεν ήταν ποτέ γυμνή γιατί ήταν σεμνή μπροστά σε μένα. Τέτοια υποκρισία μιλάμε. Μέχρι που προσπάθησε να με κατηγορίσει ότι έχασε την βαθιά πίστη της γιατί δεν την άφηνα να προσευχηθεί το βράδι κανά δύωρο που ήθελε και εγώ της ζητούσα να κοιμηθούμε μαζί και να κάνουμε σεξ. Δεν σου κάνω πλάκα με κατήγγειλε και για αυτό και είπε στον ψυχολόγο ότι έχασε την πίστη της για αυτό τον λόγο.

Να φανταστείς την άλλη Κυριακή σκέφτομαι να πάω σε άλλη εκκλησία για να μην με ενοχλήσει ξανά πριν το επόμενο δικαστήριο. Όμως λογικά το αμερικανικό δικαστήριο και η πρώιν δεν έχει δικαίομα να μου απαγορεύσει να πηγαίνω στην Ελληνική ενορία της γειτονιάς μου. Από τότε που μας έδιωξε από το σπίτι εγώ δεν ξαναπήγα στην Ρωσική εκκλησία ούτε να την ενοχλήσω ούτε να μιλήσω στον Ρώσο παπά. Πολύ πριν με διώξει από το σπίτι και μου βάλει και περιοριστικά μέτρα πήγα εγώ και η μητέρα μου να τον παρακαλέσουμε να δώσει κάποια συμβουλή στην πρώιν και σε μας, να μας επισκευθεί στο σπίτι ή να βρεθούμε να μιλήσουμε μαζί του στην εκκλησία για να βοηθήσει να τα ξαναβρούμε. Η μητέρα μου ως μητέρα Ελληνίδα δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει για διαζύγιο και μου έλεγε πάντα: "να σηκώνεις τον σταυρό σου" Και με συμβούλευε να την συγχωρώ και να κάνω ότι μπορώ για να μην διαλυθεί ο γάμος. Όταν όμως μπουκάραν στο σπίτι οι Αμερικάνοι αστυνομικοί που μια κουβέντα να τους πεις παραπάνω σε πάνε στο κρατητήριο με χειροπέδες (όπως και μου συνέβη ένα χρόνο πιο πριν) στην καλή περίπτωση γιατί στην κακή σε πυροβολούν πρώτα και μετά σε εξετάζουν. Τότε η μάνα μου το κατάλαβε μια και καλή ότι δεν υπήρχε ουσιαστική συνενόηση με την Ρωσίδα νύφη και πεθερά. Όταν λοιπόν πήγαμε στον Ρώσο ιερέα αυτός αντί να έρθει να μας μιλήσει να δει αν μπορεί να συμβιβαστούν τα πράγματα, στο κάτω κάτω έχουμε τρία παιδιά 6, 4 και 2 χρονών μικρά μωρά, αντί λοιπόν να μας μιλήσει μας έδιωξε και μας είπε ας σας φωτίσει ο Θεός εσάς και την πρώιν τι να κάνετε.

Επειδή όλα αυτά ακούγονται λίγο απίστευτα αν θες Μιχάλη ή όποιος άλλος να σου στείλω σε πμ τα στοιχεία. Υπάρχει δικογραφία με 11 προδίκες, με τις καταγγελίες που έκανε και με 150 σελιδες αναφορών από την αστυνομία. Το κερασάκι είναι ότι έχω και βίντεο που ουρλιάζει και χτυπιέται όταν μας έδιωξε από το σπίτι αυτή και η μάνα της. Και επιπλέον είχα βρει στο σπίτι και μερικές μέρες πιο πριν και μερικές ερωτικές επιστολές και αποδείξεις αγοράς δώρων από το διαδύκτιο, αρώματα, μπουρνούζια και ξυριστικά είδη που αγόρασε ως δώρο γενεθλίων για τον μαύρο εραστή της. Αντί όμως η σεμνή, χαμηλοβλεπούσα, μαντιλοφορούσα και καθημερινώς προσευχόμενη και λαμβάνουσα κάθε μέρα το πρωί πρόσφορο και αγιασμό Ρωσίδα να πει συγνώμη οκ ας κάνουμε έναν πολιτισμένο συμβιβασμό, ας το παραδεχτούμε δεν δουλεύει ο γάμος μας και ας χωρίσουμε ειρινικά και πολιτισμένα. Αντί να γίνει αυτό με κατατρέχει παντού και θέλει να με καταστρέψει όπως και με όποια μέσα μπορεί και να με καταγγήλει όσο μπορεί πιο πολύ στο αμερικανικό σύστημα που είναι εκ πεποιθήσεως υπέρ των γυναικών. Έτσι όποια φανταστική καταγγελία μπορεί προσπαθεί να κάνει. Τώρα τον Ιούνιο με κατήγγειλε και γιατί πήγα στην Ελληνική εκκλησία, αν είναι δυνατόν να μου το απαγορεύσουν και αυτό;!

Αν την δεις όμως στον δρόμο για ένα λεπτό και την πιάσεις κουβέντα μπορεί να νομίζεις ότι είναι μια σεμνή, θρησκευόμενη, Ρωσίδα μητέρα με τρία μικρά παιδιά που γενήθηκε στην ΕΣΣΔ, μεγάλωσε στο ανατολικό μπλόκ και απλά έτυχε να βρεθεί να ζει στις ΗΠΑ λόγο της κατάρευσης του τείχους του Βερολίνου. Πρέπει να εξιχνιάσεις την υπόθεση σε βάθος για να καταλάβεις τι γίνεται. Για αυτό και το τμήμα ανηλίκων με παρακολουθούσε για έναν χρόνο μέχρι να πειστούν ότι η καταγγελία που έκανε ότι χτυπούσα τα παιδιά ήταν ψευδομαρτυρία και να με αφήσουν ήσυχο. Αυτή με παντεύτηκε με σκοπό να έρθει στις ΗΠΑ. Μου παρέστησε και συνεχίζει να παριστάνει την θρησκευόμενη Ρωσίδα. Μόλις έβγαλα την πράσινη κάρτα, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα επειδή είμαι επιστήμονας σε εξειδικευμένη έρευνα, αδιαφόρησε πλήρως μέχρι που με πέταξε κυριολεκτικά με τις κλωτσιές στο δρόμο από το σπίτι μου μέσω της αστυνομίας και παρουσία της μητέρα μου. Εν τω μεταξύ μέσα σε τέσσερα χρόνια κάναμε και τρία παιδιά. Το τρίτο παιδί που κάναμε είναι άλλη ιστορία που δεν θα την γράψω τώρα αλλά έγινε από σπόντα επειδή νόμιζε ότι είχε μείνει έγκυος από τον μαύρο εραστή. Εγώ άργησα να ξυπνήσω και να καταλάβω τι συνέβη επειδή μου είχε ρίξει στάχτη στα μάτια με την δήθεν θρησκευτικότητα, τις μαντίλες, τις πολύωρες προσευχές, τους μεγάλους σταυρούς και τα γονατίσματα μπροστά στα εικονίσματα.
Τι να λέμε; Ιστορίες βάρβαρες βγαλμένες όμως από πραγματικά γεγονότα και όποιος δεν το πιστεύει έχω τα έγγραφα. Και να φανταστείς η μάνα της η Ρωσίδα πεθερά μου κατηγορούσε συχνά πυκνά την Ελληνική εκκλησία επειδή εμείς έχουμε το νέο ημερολόγιο ότι είμαστε ρωμαιοκαθολικοί. Φυσικά εγώ δεν έδινα σημασία και την συγχωρούσα σκεφτόμενος ότι και στο Άγιο Όρος και στους Αγίους Τόπους πάνε με το παλιό. Και φυσικά θα έχετε ακούσει πως οι Ρώσοι και άλλοι μας κατηγορούν μερικές φορές σφόδρα επειδή κοινωνούμε χωρίς υποχρεωτική εξομολόγηση την ίδια ή την πρωηγούμενη μέρα.

Τώρα βέβαια εμάς μας επιτημούσε όλη την Ελληνική εκκλησία η πεθερά και η πρώιν μου για αυτά τα συνήθεια μας. Για το ότι μας πέταξε με την αστυνομία στο δρόμο εμένα και την μητέρα μου. Ότι έκανε τόσες και τόσες ψευδομαρτυρίες στα δικαστήρια. Ότι ουσιαστικά τα έκαναν όλα αυτά για το λεγόμενο Αμερικανικό όνειρο, για την πράσινη κάρτα και για το αποθημένο που έχουν οι Ρώσοι με τις ΗΠΑ, την Αγγλία και όποιες χώρες νομίζουν πως είναι μεγάλες και έχουν λεφτά. Ότι κάνει η κόρη της μασάζ, πουλάει κρέμες και καλύντικά σε πολύκατάστημα και έχει έναν μαύρο αμερικάνο βρει για εραστή παρόλο που είμασταν παντρεμένοι και με τρία παιδιά αυτό δεν την πειράζει δεν είναι αμαρτία ή κακό; Η μαντίλα και το ημερολόγιο τους μάρανε.

Αυτά είναι πολύ λιγότερα από ότι θα είχα να σου πω. Η μητέρα μου να φανταστείς σκέφτεται να γράψει βιβλίο. Μιχάλη αν το γράψει θα στο στείλω. Απλά από την πληθώρα των περιστατικών αρχίζω και πείθομε ότι τα λογικά τους δεν πάνε καλά. Και ότι αυτό που λένε ότι το κομμουνιστικό παρελθόν σε επιβαρύνει και πνευματικά δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας.

Παρε τα παιδια μαζι σου με επιμελεια ... Δεν ξερω ακριβως πως ειναι στις ΗΠΑ αλλα παρε τα παιδια
ageliki
 
Posts: 416
Joined: Sat Sep 07, 2013 9:16 am

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby xtisa » Tue Jul 26, 2016 10:18 pm

marjory wrote:Εγώ πάντως θα το έκανα να φανεί σαν ατύχημα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


μην βάζεις ιδέες... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
xtisa
 
Posts: 384
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:01 pm

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Μαρία » Tue Jul 26, 2016 10:25 pm

Αυτά είναι πολύ λιγότερα από ότι θα είχα να σου πω. Η μητέρα μου να φανταστείς σκέφτεται να γράψει βιβλίο. Μιχάλη αν το γράψει θα στο στείλω. Απλά από την πληθώρα των περιστατικών αρχίζω και πείθομε ότι τα λογικά τους δεν πάνε καλά. Και ότι αυτό που λένε ότι το κομμουνιστικό παρελθόν σε επιβαρύνει και πνευματικά δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας.


Ανασταση αν το γραψει θα ειμαστε οι πρωτοι πελατες!!! :lol: :D
Μαρία
 

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Anastasios » Tue Jul 26, 2016 10:31 pm

Αγγελική σε ευχαριστώ πολύ!
Και εγώ εύχομαι να μου δώσουν τα παιδιά και δίνω την νομική μάχη με τον δικηγόρο μου. Όμως ούτε χρήματα, ούτε γνωριμίες, ούτε μεγάλα αξιώματα έχω στις ΗΠΑ. Μόνο στις δυνάμεις μας, στους γονείς, συγγενείς, στον εργοδότη μου καθηγητή του πανεπιστημίου που μου συμπαραστάθηκε και στον Θεό στηριζόμαστε.

Το δικαστήριο είναι την επόμενη εβδομάδα. Ακόμι τεχνικά έχω περιοριστικά μέτρα και για αυτό με κατήγγηλε ότι έμεινα στην εκκλησία όταν ήρθε και αυτή. Ελπίζω ότι είναι στο όριο να φανεί πως είναι διαταραγμένη περίπτωση αλλά γενικά ο νόμος εδώ όπως και σε πολλές χώρες είναι υπερ των γυναικών. Εδώ όμως στις ΗΠΑ ακούω πολλές φορές ότι δεν είναι μόνο υπέρ των γυναικών αλλά και άδικος ως προς τους άνδρες. Αν πάντως φανεί η ανικανότητα της να τα αναθρέψει σωστά ίσως, ελπίζω, τι να πω κι εγώ δεν ξέρω πως και τι, να μου τα δώσουν.

Προς το παρόν έχουμε από κοινού την νομική επιμέλεια και αυτή έχει την φυσική επιμέλεια των παδιών. Δηλαδή μένουν μαζί της και τα βλέπω μόνο το Σάββατο από 10πμ μέχρι 7μμ. Αυτή ζήτησε να μου επιβάλουν και αστυνομική συνοδία όταν έχω τα παιδιά!!!
Η μητέρα μου είχε και από πριν άσπρα μαλιά αλλά σίγουρα της έχει στοιχίσει πολύ όπως και εμένα όλο αυτό αλλά ο Θεός μας βοήθησε να βγούμε ζωντανοί. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά θα μπορούσε ή θα ήθελε να μας σκοτώσει άμεσα ή έμμεσα μέσω της αστυνομίας η πρώιν. Η μητέρα μου μάλιστα δεν ήταν να έρθει από την Ελλάδα πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα επεισόδια, πριν ένα χρόνο, αλλά άκουσε μια φωνή στον ύπνο της που της είπε: "να πας στο παιδί σου." Και ακόμι και σήμερα το λέει ότι την έστειλε ο Θεός να μας σώσει, εμένα και αυτή που θα πέθαινε από την στεναχώρια της αν τα μάθαινε όλα αυτά ενόσω θα ήταν μακριά στην Ελλάδα.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios
 
Posts: 1535
Joined: Sun Dec 04, 2011 8:01 am

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Tue Jul 26, 2016 10:43 pm

Anastasios wrote:Και εγώ εύχομαι να μου δώσουν τα παιδιά και δίνω την νομική μάχη με τον δικηγόρο μου. Όμως ούτε χρήματα, ούτε γνωριμίες, ούτε μεγάλα αξιώματα έχω στις ΗΠΑ. Μόνο στις δυνάμεις μας, στους γονείς, συγγενείς, στον εργοδότη μου καθηγητή του πανεπιστημίου που μου συμπαραστάθηκε και στον Θεό στηριζόμαστε.

Το δικαστήριο είναι την επόμενη εβδομάδα. Ακόμι τεχνικά έχω περιοριστικά μέτρα και για αυτό με κατήγγηλε ότι έμεινα στην εκκλησία όταν ήρθε και αυτή. Ελπίζω ότι είναι στο όριο να φανεί πως είναι διαταραγμένη περίπτωση αλλά γενικά ο νόμος εδώ όπως και σε πολλές χώρες είναι υπερ των γυναικών. Εδώ όμως στις ΗΠΑ ακούω πολλές φορές ότι δεν είναι μόνο υπέρ των γυναικών αλλά και άδικος ως προς τους άνδρες. Αν πάντως φανεί η ανικανότητα της να τα αναθρέψει σωστά ίσως, ελπίζω, τι να πω κι εγώ δεν ξέρω πως και τι, να μου τα δώσουν.

Προς το παρόν έχουμε από κοινού την νομική επιμέλεια και αυτή έχει την φυσική επιμέλεια των παδιών. Δηλαδή μένουν μαζί της και τα βλέπω μόνο το Σάββατο από 10πμ μέχρι 7μμ. Αυτή ζήτησε να μου επιβάλουν και αστυνομική συνοδία όταν έχω τα παιδιά!!!
Η μητέρα μου είχε και από πριν άσπρα μαλιά αλλά σίγουρα της έχει στοιχίσει πολύ όπως και εμένα όλο αυτό αλλά ο Θεός μας βοήθησε να βγούμε ζωντανοί. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά θα μπορούσε ή θα ήθελε να μας σκοτώσει άμεσα ή έμμεσα μέσω της αστυνομίας η πρώιν. Η μητέρα μου μάλιστα δεν ήταν να έρθει από την Ελλάδα πριν ξεκινήσουν τα δύσκολα επεισόδια, πριν ένα χρόνο, αλλά άκουσε μια φωνή στον ύπνο της που της είπε: "να πας στο παιδί σου." Και ακόμι και σήμερα το λέει ότι την έστειλε ο Θεός να μας σώσει, εμένα και αυτή που θα πέθαινε από την στεναχώρια της αν τα μάθαινε όλα αυτά ενόσω θα ήταν μακριά στην Ελλάδα.



που την βρηκες βρε ταλαιπωρε...... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Εχει ο Θεος ...ισως την παρεις την κηδεμονια επειδη εχεις καλο background..περα απο αυτο λειτουργουν και οι πνευματικοι νομοι

αυτο " το κομμουνιστικό παρελθόν σε επιβαρύνει και πνευματικά δεν είναι και τόσο εκτός πραγματικότητας" μου το ανεφερε και ο γεροντας πριν λιγες ημερες .....ασε που οπως μου ειπε επιδοθηκαν σε νεκρομαντειες και πνευματισμο, δαιμονοληψιες και αλλου τετοιου ειδους σπορ λογω κουμουνιστικου καθεστωτος.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron