Katakoyzinos1973 wrote:SPIROS wrote:Απόσπασμα από το πρώτο μου ποστ στο παρόν τόπικ.
Οι προμήθειες της οικογένειας αντέχουν για 6-7 το πολύ μέρες, αλλά πλέον κανένας τους δεν είναι σίγουρος ότι θα ζήσει τόσο πολύ για να τις καταναλώσει.
Ίσως με τον κόμπο που έχουν όλοι στο στομάχι τους αυτή τη στιγμή της αβεβαιότητας, του χάους και με έναν νεκρό κάτω από το μπαλκόνι τους, οι προμήθειες να κρατήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ίσως και 15 μέρες, γιατί κανένας δεν έχει διάθεση για φαγητό.
Η μόνη επιθυμία τους είναι να τελειώσει ο εφιάλτης.
Το σκέπτομαι και το ξανα σκέπτομαι ,,,, αυτό το θέμα της Οργάνωσης – επιβίωσης . Φίλε Σπύρο αν αρχίσουν τα όργανα με τους Τούρκους ή με τους λαθρομετανάστες το πιθανότερο είναι να γίνει επιστράτευση και θα κληθούμε να πάμε φανταράκια .Αυτό το έχει σκεφτεί κανείς ??? . ( Δεν λέω καλές οι προμήθειες για να αντέξουν οι οικογένειές μας αλλά η δικιά μας δουλειά θα είναι άλλη ) Εγώ θα σκέπτομαι την επιβίωση την δικιά σου και εσύ την δικιά μου στο μέτωπο και όλοι μαζί θα σκεπτόμαστε την Πατρίδα μας γιατί αν χαθεί αυτή θα χαθούν τα πάντα .
Η επιβίωση απευθύνεται σε όλους.
Κανένας από τώρα δεν γνωρίζει ποιοί θα παραμείνουν και ποιοί θα φύγουν για την "εξέδρα των βεγγαλικών".
Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι και για το μπροστά και για το πίσω.
Είτε τακτικός στρατός είτε ρέμπελος (Πατροκοσμάς) η απειλή πάντα είναι απειλή.