ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Unread postby SPIROS » Tue Apr 03, 2012 5:42 pm

Katakoyzinos1973 wrote:
SPIROS wrote:Απόσπασμα από το πρώτο μου ποστ στο παρόν τόπικ.

Οι προμήθειες της οικογένειας αντέχουν για 6-7 το πολύ μέρες, αλλά πλέον κανένας τους δεν είναι σίγουρος ότι θα ζήσει τόσο πολύ για να τις καταναλώσει.
Ίσως με τον κόμπο που έχουν όλοι στο στομάχι τους αυτή τη στιγμή της αβεβαιότητας, του χάους και με έναν νεκρό κάτω από το μπαλκόνι τους, οι προμήθειες να κρατήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ίσως και 15 μέρες, γιατί κανένας δεν έχει διάθεση για φαγητό.
Η μόνη επιθυμία τους είναι να τελειώσει ο εφιάλτης.

Το σκέπτομαι και το ξανα σκέπτομαι ,,,, αυτό το θέμα της Οργάνωσης – επιβίωσης . Φίλε Σπύρο αν αρχίσουν τα όργανα με τους Τούρκους ή με τους λαθρομετανάστες το πιθανότερο είναι να γίνει επιστράτευση και θα κληθούμε να πάμε φανταράκια .Αυτό το έχει σκεφτεί κανείς ??? . ( Δεν λέω καλές οι προμήθειες για να αντέξουν οι οικογένειές μας αλλά η δικιά μας δουλειά θα είναι άλλη ) Εγώ θα σκέπτομαι την επιβίωση την δικιά σου και εσύ την δικιά μου στο μέτωπο και όλοι μαζί θα σκεπτόμαστε την Πατρίδα μας γιατί αν χαθεί αυτή θα χαθούν τα πάντα .

Η επιβίωση απευθύνεται σε όλους.
Κανένας από τώρα δεν γνωρίζει ποιοί θα παραμείνουν και ποιοί θα φύγουν για την "εξέδρα των βεγγαλικών".
Καλό είναι να είμαστε έτοιμοι και για το μπροστά και για το πίσω.
Είτε τακτικός στρατός είτε ρέμπελος (Πατροκοσμάς) η απειλή πάντα είναι απειλή.
SPIROS

Unread postby thanos69b » Tue Apr 03, 2012 10:23 pm

filtor wrote:
SPIROS wrote:Πριν λίγες ημέρες είχαμε την επιχείρηση σκούπα για τους λαθρομετανάστες.
Η πληροφορία για τα όπλα και την αποθήκευση περισσότερο μου μυρίζει "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" κάποιου που συνέλαβαν στην επιχείρηση.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Σωστή παρατήρηση!
Ποιος ξέρει τι άλλο θα βγάλουν άμα τους αρχίσουν και στις ...χοντρές...

Αδελφοί μου εγώ θα διαφωνήσω και με τους δυό σας .......
Η ιστορία μου στο λογισμό μου φέρνει ανάμειξη ξένου Δάκτυλου........
Για την ακρίβεια Δάκτυλο κάποιου Αγίου η της Παναγίας μας που τα ξεσκέπασε όλα αυτά για να αποτρέψει τα δεινά που μπορεί να μας φέρναν.......
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby PanagiotisKats » Tue Apr 03, 2012 11:16 pm

Μη φοβαστε ορε παλικαρια!

Για ολους εχει ο ΘΕΟΣ!

Λετε να πεθενει καποιος απο την πεινα και να ζηταει απο τον Κυριο και Αυτος να μην του δωσει!
Μη γενοιτο!

Υ.Γ Αληθεια εγω που δεν εχω παει φανταρος αμα γινει πολεμος τι με κανουνε???
PanagiotisKats

Unread postby Thrax » Wed Apr 04, 2012 2:32 am

PanagiotisKats wrote:Μη φοβαστε ορε παλικαρια!

Για ολους εχει ο ΘΕΟΣ!

Λετε να πεθενει καποιος απο την πεινα και να ζηταει απο τον Κυριο και Αυτος να μην του δωσει!
Μη γενοιτο!

Στην κατοχη το 40 δεν πεθαινε κοσμος απο την πείνα? Εκεί έφταιγε ο Θεός ή οι Ναζί που είχαν μαζέψει όλα τα τρόφιμα και ψοφούσε ο κόσμος απο την πείνα?

Πιστεύω με μια εξάμηνη πείνα έχουν να μαζέψουν κόσμο οι εκκλησίες, ουρές θα κάνουμε για λίγο αντίδωρο και κανενα κόλυβο.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby ΜΑΧ » Wed Apr 04, 2012 9:56 am

από PanagiotisKats » Τρί Απρ 03, 2012 11:16 pm

Αγαπητέ φίλε PanagiotisKats, σε έναν πόλεμο υπάρχουν μεταξύ άλλων, καταστροφές υποδομών, άστεγοι, άσιτοι, και νεκροί.
Αυτή τη στιγμή δίαλύονται δημόσιες υπηρεσίες και δομές, υπάρχουν άστεγοι, και καθημερινά νεκροί από αυτοκτονίες και ληστείες.
Είμαστε ήδη σε πόλεμο.
ΜΑΧ

Unread postby 40palikj » Thu Apr 05, 2012 12:42 am

ΜΑΧ wrote: από PanagiotisKats » Τρί Απρ 03, 2012 11:16 pm

Αγαπητέ φίλε PanagiotisKats, σε έναν πόλεμο υπάρχουν μεταξύ άλλων, καταστροφές υποδομών, άστεγοι, άσιτοι, και νεκροί.
Αυτή τη στιγμή δίαλύονται δημόσιες υπηρεσίες και δομές, υπάρχουν άστεγοι, και καθημερινά νεκροί από αυτοκτονίες και ληστείες.
Είμαστε ήδη σε πόλεμο.

διαφωνω.
ποσες φορες βιασαν την κορη σου ή την αδερφη σου σημερα;
καμια...ετσι για να καταλαβεις οτι δεν εχουμε πολεμο, οχι ακομα
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Unread postby aetherovamon » Thu Apr 05, 2012 7:43 am

PanagiotisKats wrote:

Στην ίδια κατηγορία κι εγώ και με την ίδια απορία. Μάλλον γρήγορη εκπαίδευση λίγων εβδομάδων. Και μετά μπροστά όλοι. Το βλέπω όχι τόσο εδώ,αλλά περισσότερο σε Facebook άλλα φόρουμ κτο να υπάρχουν άτομα που να θέλουνε σαν τρελά να δούνε πόλεμο νίκες του στρατού στρατού κλπ. Δεν ξέρω αν είναι γυναίκες, γέροι ή γιωτάδες και το ζητάνε εκ του ασφαλούς. Μακάρι να γίνει το θέλημα τούς, να τους φύγει ο καημός και οι γιοι, εγγονοί γαμπροί τους να είναι οι πρώτοι που θα πάνε μπροστά και γιατί όχι οι " πεσοντες ήρωες " αν υπάρξουν τέτοιοι για την Ελλάδα. Να με πάρουν τηλέφωνο τότε να μοιραστούμε τη χαρά των κατακτήσεων, να τους δώσω και τα συγχαρητήρια - συλλυπητήρια.
aetherovamon

Unread postby excuvitor » Thu Apr 05, 2012 9:37 am

Μα τι λες ρε φίλε, θα μας τρελλάνεις;
excuvitor

Unread postby ΜΑΧ » Thu Apr 05, 2012 9:56 am

40palikj wrote:διαφωνω.

Ακόμα κι έτσι να θες να το δεις,μία σύντομη περιήγηση στις ειδήσεις των τελευταίων μηνών θα σε κ'ανει να αλλάξεις γνώμη
ΜΑΧ

Unread postby SPIROS » Wed Apr 11, 2012 10:16 am

Ωραία και καλά όσα λέμε εδώ στο ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ καθώς και στο ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

αλλά

καλύτερο μάθημα από την ίδια την πρακτική δεν υπάρχει.

Για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει ορισμένα βασικά επάνω σε θέματα επιβίωσης και να αισθανθεί όσο το δυνατόν έτοιμος
και ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τον ίδιο και τους δικούς του σε περίπτωση έκτακτης κατάστασης

τα μέλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ΑΜΕΣΑ μονοήμερη εκπαίδευση στα παρακάτω αντικείμενα:

Βασικός χειρισμός για τσεκούρι και μαχαίρι (χρήσεις και τεχνικές για διάφορες κατασκευές).
Φιλτράρισμα νερού στη φύση.
Είδη φωτιάς ανα περίπτωση.
Αναγνώριση χλωρίδας (γιατί αν γνωρίζεις, η φύση σου προσφέρει τα πάντα).
Παγίδες για ζώα.

Όλα τα αντικείμενα θα έχουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
Με τα επιλεγμένα αντικείμενα της εκπαίδευσης θα μπορεί κάποιος να καλύψει τροφή, φωτιά, νερό και κατάλυμα στη φύση, ότι ακριβώς χρειάζεται για να επιβιώσει.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το δικό του μαχαίρι και τσεκούρι.
Θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και σε άλλα βασικά και ειδικά θέματα επιβίωσης.
Το σεμινάριο θα γίνει σε φάρμα στο δάσος του Σειχ Σου μέσα στη φύση.
Αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων θα οριστεί και το κόστος της εκπαίδευσης (πραγματικά θα είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την εκπαίδευση).
Ο εκπαιδευτής είναι μέλος του φόρουμ με πολυετή εμπειρία (πάνω από 15 χρόνια) σε θέματα επιβίωσης σε όλα τα είδη φυσικού περιβάλλοντος και συνθηκών.
Η ημερομηνία του σεμιναρίου θα είναι προς το τέλος Απριλίου αρχές Μαίου (θα συζητηθεί με τους συμμετέχοντες στο π.μ.)

Περιμένω με π.μ. ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν να μάθουν τη φύση και την επιβίωση σε αυτή.

Ευχαριστώ
SPIROS

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ