ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby SUKHOI » Thu Apr 05, 2012 7:21 pm

..............
Last edited by SUKHOI on Sat Nov 24, 2012 4:31 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby nick_the_greek » Thu Apr 05, 2012 7:56 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
nick_the_greek wrote:Πρόσφατα ρωτήθηκε συγγενής μου νεόπλουτος στην Αμερική, μετανάστης, τι πιστεύει για την κατάσταση στην Ελλάδα, και απάντησε κυνικά, να καεί η Ελλάδα. Καλό είναι να μετράμε τα λόγια μας λίγο περισσότερο.

Αυτή είναι η περίφημη αγάπη των ομογενών προς τη μητέρα Πατρίδα;;;

ελπίζω η πλειοψηφία των ομογενών και των μεταναστών να σκέφτεται διαφορετικά.
nick_the_greek

Unread postby yelem » Thu Apr 05, 2012 7:59 pm

Agiografies wrote:Οποιος μπορει ας ακουσει την ομιλια του μακαριστου ιεροκυρηκα Κυριου Δημητρη Παναγοπουλου για την μεγαλη παρασκευη.
αναφερει μεσα για την εμφανιση του προφητη ΗΛΙΑ και τι προετρεψε διαφορετικα ερχεται καταστροφη και στους Ελληνες,

ποσα χρονια προειδοποιει το πλασμα του ο θεος δια των αγιων του και ποσο μακροθυμει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχεις κανένα λίνκ να δούμε?
yelem

Unread postby nick_the_greek » Thu Apr 05, 2012 8:00 pm

eternity wrote:
nick_the_greek wrote:Πρόσφατα ρωτήθηκε συγγενής μου νεόπλουτος στην Αμερική, μετανάστης, τι πιστεύει για την κατάσταση στην Ελλάδα, και απάντησε κυνικά, να καεί η Ελλάδα. Καλό είναι να μετράμε τα λόγια μας λίγο περισσότερο.

Οχι οχι διαφωνω καθετα. Εχω πολλους ομογενεις που βγαινουν σε ελληνικους ρ.σταθμους ή και μιλανε στο εξωτερικο και λενε ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Γραφουν πυρινα αρθρα για την Ελλαδα
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα παιδια. Ειναι πολλοι ελληνες που τρεχουν για μας στο εξωτερικο και ας μην τους εχουν ριξει τα φωτα της δημοσιοτητας τα κατοχικα ΜΜΕ.

δεν αντιλέγω, γιατί δεν έχω εικόνα. Και εγώ φαντάζομαι ότι η γενική εικόνα είναι όπως τα λες. Ίσως έκανα λάθος που ανέφερα το συγκεκριμένο παράδειγμα. Αλλά η στεναχώρια μου όταν το άκουσα αυτό δεν περιγράφεται. Δεν το περίμενα ποτέ. Τους χρειαζόμαστε όλους κοντά μας, και τους εδώ και αυτούς που είναι στο εξωτερικό.
nick_the_greek

Unread postby portomarko » Thu Apr 05, 2012 11:20 pm

μακάρι να συντομεύσουν τα πράγματα και να χωρίσει η ήρα απο το στάρι, βαρέθηκα να περιμένω.Όσοι αντέχουν να μείνουν πιστοί στις παραδώσεις και στην πατρίδα να μείνουν και σε όσους δεν αρέσει η Ελλάδα να πάνε όπου θέλουν. Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Αν ξαναγενιόμουν παλι Ελληνας θα ήθελα να βγώ, 3 χρόνια ζοριζόμαστε και οι μισοί είναι πολύ λίγοι για να σταθούν άξιοι της αγίας γής της Ελλάδος.
portomarko

Unread postby aetherovamon » Fri Apr 06, 2012 6:21 am

angelidis wrote:Εαν η ΝΤΠ πετυχει?
Ας ειναι καλα η Ελλαδα και ο λαος της!!
Φτου σου βρωμοτοπε!!
Να φαγει 2!!Πυρηνικες Βομβες και τελειωσε!!
Αγανακτησα πλεον!!
Ο Φαρος της Ορθοδοξιας ας ειναι η Ρωσσια!!
Της αξιζει!!
Ζητω το Ξανθον Γενος!!

Αν η Ελλάδα φάει 2 πυρηνικές βόμβες η Ρωσία θα πάει χειρότερα δεδομένων των περισσότερων από 2500 στα 5000 αμερικάνικα πυρηνικά όπλα τακτικά και βαλλιστικά που στοχεύουν τη Ρωσία και τουλάχιστον του 1/3 των κινεζικών που πάλι πάνε για Ρωσία. Και όπως έχει αναφερθεί στο φόρουμ παλιότερα τα πυρηνικά πέφτουν όλα μαζί, οπότε και να γλιτώσω / γλιτώσεις από κάποια έκρηξη ακολουθεί ο καρκινουλης για όσους επιβιώσουν. Πρόσεχε τι εύχεσαι ειδικά αν έχεις συγγενείς, παιδιά, εγγόνια όπου Γης.
aetherovamon

Unread postby Anastasios » Fri Apr 06, 2012 7:27 am

Μένω στην Αμερική από το 2008. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ομοεθνών. Αυτό που μου δίδαξε η ζωή στο εξωτερικό είναι οτι κατά κανόνα στην εκκλησία βρίσκεις λίγο καλύτερο κόσμο, Έλληνες και ξένους. Οι περισσότεροι ομοεθνείς που εκκλησιάζονται ενδιαφέρονται φυσικά και για την Ελλάδα και πιστεύω αν η εκκλησία αποφασίσει κάτι τότε κι αυτοί θα συνδράμουν. Οι υπόλοιποι, που δεν έχουν επαφή με την εκκλησία, νομίζω πως είναι και ορισμένοι νοιώθουν κιόλας σε διάφορους βαθμούς Έλληνες η όχι. Σε γενικές γραμμές τα δυο άκρα είναι αυτοί που παραμένουν Έλληνες λόγο συγγενικών δεσμών ή μόρφωσης έστω και αν δεν πιστεύουν στην εκκλησία και αυτοί που έλκονται περισσότερο από τον Προτεσταντικό ή αθεϊστικό τρόπο ζωής.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios

Unread postby relis » Fri Apr 06, 2012 10:01 am

portomarko wrote:

μακάρι να συντομεύσουν τα πράγματα και να χωρίσει η ήρα απο το στάρι, βαρέθηκα να περιμένω.Όσοι αντέχουν να μείνουν πιστοί στις παραδώσεις και στην πατρίδα να μείνουν και σε όσους δεν αρέσει η Ελλάδα να πάνε όπου θέλουν. Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.
Αν ξαναγενιόμουν παλι Ελληνας θα ήθελα να βγώ,
... ... ...

Eτσι είναι
Πλέον νομίζω ότι οι θερμοί Ελληνες έξω έγιναν μειοψηφία.
Παλιά ήταν πλειοψηφία.
Αν εμείς "χαλάσαμε" μία φορά, αυτοί "χαλάσανε" πέντε,
λόγω του Δυτικού περιβάλλοντος.

Μας πρήξανε με την "νοσταλγία" τους και τις "αναμνήσεις".
Πίνοντας τον δίλιτρο χυμό τους στην Φλόριντα,
ή ρίχνοντας στην χοντρή κοιλιά τους,
την δίλιτρη μπύρα - κύπελο στο Μόναχο,
εκφράζουν την συμπάθειά τους προς "το πατρίντα"
Σαν καρτ ποστάλ, τι ωραία που είναι εκεί "το πατρίντα"
ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ
relis

Unread postby thanos » Fri Apr 06, 2012 10:07 am

Mhn είμαστε κακεντρεχείς και μην ισοπεδώνουμε όλα.Γιατί εδω οι ιθαγενείς είναι καλύτεροι? υπάρχουν και πιο Ελληνες έξω απο τους εδώ όπως υπάρχουν και οι επηρεασμένοι απο δυτικό τρόπο ζωής.Ούτε την κάθε κακεντρεχεία να κάνουμε ζήτημα αλλά τα πραγματικά αισθήματα των απανταχού Ελλήνων.Ασ μη ξεχνάμε οτι πολλοί Ελληνες του εξωτερικού και ακόμη φιλέλληνες πολεμήσαν και ακόμη πολεμούν μαζί μας.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Apr 06, 2012 11:26 am

H Ελλάδα στο δρόμο κήρυξης ΑΟΖ;

Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ