TASOS1 wrote:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ!
kyriakos wrote:thanos69b wrote:Καλησπέρα παίδες,
πείτε μου την γνώμη σας:
πιστεύεται οι ετοιμασίες για περίοδο με μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είναι υπερβολή;
Εδώ και τώρα με το τέλος, το σκέφτεσαι...
2 - 3 12V μπαταρίες και ένα κιτ αρκουν για βασικές ανάγκες όπως φωτισμό, ψυγείο, laptop, forum
TASOS1 wrote:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜAI ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΥΡΙΟΥ ΦΕΤΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΥΡΙ ΣΕ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ!
regina wrote:Καθοτι η διατροφη εκεινες τις ημερες θα βασιζεται κυριως σε υδατανθρακες θα πρεπει να πλενουμε συχνα τα δοντια.Σε περιπτωση που ξεμεινουμε απο οδοντοκρεμες μια απλη συνταγη ειναι τρια μερη σοδα μαγειρικης δυο μερη νερου ,για να βελτιωσουμε την γευση προσθετουμε μεντα η κανελλα
thanos69b wrote:regina wrote:Καθοτι η διατροφη εκεινες τις ημερες θα βασιζεται κυριως σε υδατανθρακες θα πρεπει να πλενουμε συχνα τα δοντια.Σε περιπτωση που ξεμεινουμε απο οδοντοκρεμες μια απλη συνταγη ειναι τρια μερη σοδα μαγειρικης δυο μερη νερου ,για να βελτιωσουμε την γευση προσθετουμε μεντα η κανελλα
Η μάνα μου μου λέει παλιά χρησιμοποιούσαν αλάτι και τό έχω δοκιμάσει επανειλημμένα σε ταξίδια όταν δεν είχα οδοντόπαστα.
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests