Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby eternity » Wed Apr 11, 2012 9:16 am

akerm wrote:Προτείνω να παραθέτουμε πρόσωπα που γνωρίζουμε ότι κατεβαίνουν υποψήφιοι (ανεξαρτήτως κόμματος) και εγγυώμαστε οι ίδιοι -λόγω προσωπικής άποψης για το εκάστοτε πρόσωπο - για την Πατριωτική και Ορθόδοξη βιωτή τους...να γράφουμε τι γνωρίζουμε και να προτείνουμε στους συμφορουμίτες να τον ψηφίσουν αν ψηφίζουν εκεί...

επιτέλους να ψηφίσουμε ανθρώπους που έχουν μέσα τους Χριστό και Ελλάδα...όπως έλεγε ο π.Παΐσιος...

συμφωνείτε;;;

+100000000000000000000000000000000000000000000000000
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby thanos » Wed Apr 11, 2012 9:21 am

για την Πατριωτική και Ορθόδοξη βιωτή τους
Na προσθέσω οτι να μπορούν να θυσιαστούν για αυτά.Πολλοί πιστεύουν αλλά υποχωρούν μπροστά στα συμφέροντα.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby akerm » Wed Apr 11, 2012 10:46 am

....λοιπόν ξεκινάω...

Βασίλειος Πορφυρίδης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες...(μπορεί και προσωπικά να μην έχω πειστεί για το κόμμα αλλά προτιμώ να κοιτώ ανθρώπους ακόμα και αν είναι στο ΚΚΕ που ξέρω οτι είναι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Πατριώτες...)

ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση με τα όλα της...κατεβαίνει στην Α' Θεσ/νικης ...

παιδιά δαγκωτό...όσοι ψηφίζετε εκεί....ψάξτε και θα βρείτε την γνησιότητά του....(και πολύτεκνος)...μη με εμπιστεύεστε αλλά μπείτε στον κόπο να τον ψάξετε...θα καταλάβετε και είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσετε με τα λεγόμενά μου...
akerm

Unread postby eternity » Wed Apr 11, 2012 11:36 am

akerm wrote:....λοιπόν ξεκινάω...

Βασίλειος Πορφυρίδης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες...(μπορεί και προσωπικά να μην έχω πειστεί για το κόμμα αλλά προτιμώ να κοιτώ ανθρώπους ακόμα και αν είναι στο ΚΚΕ που ξέρω οτι είναι γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Πατριώτες...)

ο συγκεκριμένος είναι περίπτωση με τα όλα της...κατεβαίνει στην Α' Θεσ/νικης ...

παιδιά δαγκωτό...όσοι ψηφίζετε εκεί....ψάξτε και θα βρείτε την γνησιότητά του....(και πολύτεκνος)...μη με εμπιστεύεστε αλλά μπείτε στον κόπο να τον ψάξετε...θα καταλάβετε και είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσετε με τα λεγόμενά μου...

εχουμε τιποτα σε Ν.Ελλαδα?
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed Apr 11, 2012 2:36 pm

Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14% -Στο 11% ο Καμμένος
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Αντώνης » Wed Apr 11, 2012 2:50 pm

Η δημοσκοπήσεις είναι μονο για πλυση εγκεφάλου!
Τα πολλά κόμματα που προέκυψαν είναι για να μείνει ο... "πελάτης" ευχαριστημένος και να μην επαναστατήσει!

Να σας θυμήσω τι έγραψε (πολύ σωστά) η marjory σε προηγούμενο Post:

"Επειδή πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί τι να ψηφίσουμε.

Επειδή κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά παραπλανητικά μηνύματα που ωθούν τον αγανακτισμένο ψηφοφόρο στο να ψηφίσει λευκό, διότι τάχα θα ωθήσει σε νέες εκλογικές αναμετρήσεις, ή σε διάλυση την Βουλή ή κι εγώ δεν ξέρω τι...

Ο συνταγματολόγος κος Κατρούγκαλος δίνει απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα που έχουμε στις εκλογές.
Συνοπτικά:
1) ΔΕΝ ισχύουν τα περί διάλυσης της Βουλής αν τα λευκά ή η αποχή είναι πάνω από 50%!
2) Τα λευκά προσμετρώνται στα άκυρα, με νόμο του 2005!!!!
3) Με το σύστημα αυτό, αν το πρώτο κόμμα πάρει μόνο το 15% από το σύνολο του εκλογικού σώματος (των περίπου 12.000.000), με αποχή στο 50% τότε το ποσοστό του πάει στο...30%! Και αν έχουμε και 30% λευκά από αυτούς που ψήφισαν, τότε βγαίνει με αυτοδυναμία!
4) Η ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟ 1ο ΚΟΜΜΑ!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ E-MAIL, ΜΕ ΚΑΠΝΟ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!"

Γι'αυτό Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !
Αντώνης

Unread postby Αντώνης » Wed Apr 11, 2012 3:00 pm

Και για να ξέρουμε ποιοι μας ξαναζητούν την ψήφο μας, παρ΄όλο που έγινε αλλαγή ηγεσίας (αλλαγή περιτυλίγματος).... ακούστε τον Σεραφείμ Πειραιώς, στο 5:20 λεπτό, τί λέει!

Αντώνης

Unread postby Matina » Wed Apr 11, 2012 3:12 pm

eternity wrote:
akerm wrote:....λοιπόν ξεκινάω...

εχουμε τιποτα σε Ν.Ελλαδα?

Nαι καλή μου το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ http://www.koinwnia.com/ που έχω αναφέρει κι άλλοτε,είναι σύμφωνο με τις αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια και αρχηγός του κόμματος είναι ο γιος εξαιρετικού μαχόμενου Ιερέα από Αθήνα του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη.Τον γνώρισα το καλοκαίρι το περσυνό προσωπικά και εξεπλάγην από την Θεία Χάρη του και την ποιότητα της οικογένειας του γιου του η οποία είναι πολύτεκνη.Είχαν κοινωνήσει όλοι μαζί μία Κυριακή και είχα εντυπωσιαστεί πραγματικά,ρωτώντας μετά από μέρες έμαθα ότι ήταν ο γιος του μετά της οικογενείας του.Ψάξε και περεταίρω αγαπημένη μου αδελφή.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby billsin » Wed Apr 11, 2012 3:24 pm

Να σας πως ότι πατηρ βασίλειος Βολουδάκης είναι ο πνευματικός μου. θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά και για το κόμμα και για τον ίδιο. Αυτά που λέει η Ματίνα είναι σωστά αλλά στο δεκαπλάσιο. αξίζει η ψήφος στο κόμμα κοινωνία. Με κλειστά μάτια. θα σας πω μόνο ένα για να γίνεις μέλος του κόμματος πρέπει στην αίτηση να υπογράψεις ότι δεν ανήκεις στη Μασονία και σε άλλη αποκρυφιστική οργάνωση. Ο πρόεδρος δε του κόμματος έχει πνευματικό τον πατέρα Βασίλειο 20 χρόνια. Αυτά τα λίγα τα λένε όλα. Σκεφτείτε σε ποιό κόμμα υπογράφεις τέτοια δήλωση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται άς μου στείλει pm να τον κατευθύνω
billsin

Unread postby Matina » Wed Apr 11, 2012 3:39 pm

billsin wrote:Να σας πως ότι πατηρ βασίλειος Βολουδάκης είναι ο πνευματικός μου. θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά και για το κόμμα και για τον ίδιο. Αυτά που λέει η Ματίνα είναι σωστά αλλά στο δεκαπλάσιο. αξίζει η ψήφος στο κόμμα κοινωνία. Με κλειστά μάτια. θα σας πω μόνο ένα για να γίνεις μέλος του κόμματος πρέπει στην αίτηση να υπογράψεις ότι δεν ανήκεις στη Μασονία και σε άλλη αποκρυφιστική οργάνωση. Ο πρόεδρος δε του κόμματος έχει πνευματικό τον πατέρα Βασίλειο 20 χρόνια. Αυτά τα λίγα τα λένε όλα. Σκεφτείτε σε ποιό κόμμα υπογράφεις τέτοια δήλωση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται άς μου στείλει pm να τον κατευθύνω

Eυχαριστώ αδελφέ πραγματικά χαίρομαι γιατί αυτή τη φορά πρέπει να ψηφίσουμε Χριστιανό και Χριστιανό μαχόμενο διότι στα λόγια και τα τυπικά όλοι μας είμαστε Χριστιανοί,στις πράξεις όμως και στα μάτια του Θεού;;;;
Μην τρώμε το παραμυθάκι ότι πρέπει να ψηφίσουμε μεγάλο κόμμα ,γιατί τα μικρά και τα φερέγγυα τι κακό έχουνε;;;Εγώ πάντως αδέλφια αυτό θα ψηφίσω για να μην έχω καμμία τύψη στην ψυχή μου.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ