ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Unread postby GENEA-OMEGA » Wed Apr 11, 2012 10:33 am

εγώ είμαι μέσα με τις μπάντες - είναι άκρως απαραίτητο
GENEA-OMEGA

Unread postby casius » Wed Apr 11, 2012 12:30 pm

filtor wrote:
SPIROS wrote:Ωραία και καλά όσα λέμε εδώ στο ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ καθώς και στο ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

αλλά

καλύτερο μάθημα από την ίδια την πρακτική δεν υπάρχει.

Για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει ορισμένα βασικά επάνω σε θέματα επιβίωσης και να αισθανθεί όσο το δυνατόν έτοιμος
και ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τον ίδιο και τους δικούς του σε περίπτωση έκτακτης κατάστασης

τα μέλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ΑΜΕΣΑ μονοήμερη εκπαίδευση στα παρακάτω αντικείμενα:

Βασικός χειρισμός για τσεκούρι και μαχαίρι (χρήσεις και τεχνικές για διάφορες κατασκευές).
Φιλτράρισμα νερού στη φύση.
Είδη φωτιάς ανα περίπτωση.
Αναγνώριση χλωρίδας (γιατί αν γνωρίζεις, η φύση σου προσφέρει τα πάντα).
Παγίδες για ζώα.

Όλα τα αντικείμενα θα έχουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
Με τα επιλεγμένα αντικείμενα της εκπαίδευσης θα μπορεί κάποιος να καλύψει τροφή, φωτιά, νερό και κατάλυμα στη φύση, ότι ακριβώς χρειάζεται για να επιβιώσει.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το δικό του μαχαίρι και τσεκούρι.
Θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση και σε άλλα βασικά και ειδικά θέματα επιβίωσης.
Το σεμινάριο θα γίνει σε φάρμα στο δάσος του Σειχ Σου μέσα στη φύση.
Αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων θα οριστεί και το κόστος της εκπαίδευσης (πραγματικά θα είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την εκπαίδευση).
Ο εκπαιδευτής είναι μέλος του φόρουμ με πολυετή εμπειρία (πάνω από 15 χρόνια) σε θέματα επιβίωσης σε όλα τα είδη φυσικού περιβάλλοντος και συνθηκών.
Η ημερομηνία του σεμιναρίου θα είναι προς το τέλος Απριλίου αρχές Μαίου (θα συζητηθεί με τους συμμετέχοντες στο π.μ.)

Περιμένω με π.μ. ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν να μάθουν τη φύση και την επιβίωση σε αυτή.

Ευχαριστώ

Θα έχει μάθημα σε εκρητκικά; :roll:

Φιλε μου ξερω οτι αστειευεσαι για τα εκρηκτικα.....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
casius

Unread postby μαριον » Wed Apr 11, 2012 1:03 pm

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

1. Σαν έρθουν τα δεινά , στους δρόμους να μη βγείτε ,
να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθήστε.
2. Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι , που έχει χάρη
στα δεινά να σας περιφρουρήση.
3. Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατήτε ,
απο τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθήτε.
4. Καθαρό κερί ποτέ να μην σας λείπει ,
και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.
5. Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμίαμα ,
του εχθρού τα μάτια θα τυφλώνει ποτέ να μην σας βρη.
6. Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατήτε
λίγο απ αυτό να πίνετε ποτέ δε θα διψάτε.
7. Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο ,
με λίγο θα χορταίνει ο κάθε πεινασμένος.
8. Και θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι , απο τα
μάτια των εχθρών πάντοτε θα σας κρύβει.

Και τέλος πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας ,
γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγω κοντά σας.
Με αυτά οπου σας είπα να εφοδιασθήτε ,
και τότε εν ώρα των δεινών εσείς θα φυλαχθήτε.
Θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστή
ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθη.
Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω " η Παναγία "
και όσοι τις τηρήσετε θα βρείτε Σωτηρία.
Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθήτε
όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μην χαθήτε.
Στέλνω την Ευλογία μου απο της καρδιας τα βάθη ,
και εις την ώρα των δεινών το κόσμο να σκεπάση.
μαριον

Unread postby SPIROS » Wed Apr 11, 2012 2:10 pm

μαριον wrote:ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

1. Σαν έρθουν τα δεινά , στους δρόμους να μη βγείτε ,
να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθήστε.
2. Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι , που έχει χάρη
στα δεινά να σας περιφρουρήση.
3. Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατήτε ,
απο τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθήτε.
4. Καθαρό κερί ποτέ να μην σας λείπει ,
και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.
5. Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμίαμα ,
του εχθρού τα μάτια θα τυφλώνει ποτέ να μην σας βρη.
6. Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατήτε
λίγο απ αυτό να πίνετε ποτέ δε θα διψάτε.
7. Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο ,
με λίγο θα χορταίνει ο κάθε πεινασμένος.
8. Και θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι , απο τα
μάτια των εχθρών πάντοτε θα σας κρύβει.

Και τέλος πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας ,
γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγω κοντά σας.
Με αυτά οπου σας είπα να εφοδιασθήτε ,
και τότε εν ώρα των δεινών εσείς θα φυλαχθήτε.
Θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστή
ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθη.
Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω " η Παναγία "
και όσοι τις τηρήσετε θα βρείτε Σωτηρία.
Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθήτε
όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μην χαθήτε.
Στέλνω την Ευλογία μου απο της καρδιας τα βάθη ,
και εις την ώρα των δεινών το κόσμο να σκεπάση.

Εαν το παραπάνω κείμενο είναι από την Παναγία όντως, τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε για επιβιώσεις και όλα τα υπόλοιπα.
Εαν είναι κατασκεύασμα κάποιου από το ίντερνετ τότε καλό είναι να ξέρουμε και λίγα πράγματα επιβίωσης.
Πολλοί γέροντες και σε εμένα προσωπικά μίλησαν για ομάδες στα βουνά κάποια στιγμή.
Να υποθέσω ότι η Παναγία μας δεν τους έχει ενημερώσει και ότι προτίμησε το ίντερνετ;;;
Αλλά και αυτό να μη συμβαίνει και να είμαι εντελώς λάθος, ποιός μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι είναι αυθεντικό το κείμενο και πραγματικό μήνυμα της Παναγίας;;;
Γιατί ενώ έχουμε πληροφορίες για εισβολή των τούρκων και μεγάλες ταραχές και σφαγές στην Ελλάδα μας , ως αντίβαρο έχουμε το ότι η Ελλάδα μας δεν θα πάθει τίποτα ούτε από ταραχές εσωτερικές ούτε από τους τούρκους που το πολύ κανα δύο νησάκια θα μας πειράξουν.
Εδώ όμως η Παναγία στο κείμενό της μιλάει για κλείδωμα της πόρτας, για πυροβολισμούς και για εχθρούς που θα ψάχνουν να μας βρουν για να μας σκοτώσουν !!!
Τί ισχύει τελικά;;;
Ποιά είναι η αλήθεια και ποιά είναι η πλάνη;;;
Ποιός μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα ;;;
Γιατί να μην ξέρουμε κάτι που ΙΣΩΣ μας σώσει τη ζωή αν χρειαστεί;;;
Θα έχουμε και λιβάνι και θυμιατό και καντήλι.
Αλλά αν έχουμε και λίγες γνώσεις που θα μας βοηθήσουν μαζί με το θυμίαμα και το καντήλι και το ψαλτήρι,τότε θα είναι καλύτερα.
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, ίσα ίσα που το πάντρεμά τους μπορεί να κάνει θαύματα.
SPIROS

Unread postby SPIROS » Wed Apr 11, 2012 3:22 pm

Έχουμε σαν δεδομένο την πίστη μας και καλά κάνουμε.
Έχουμε σαν δεδομένη τη βοήθεια του Θεού στα γεγονότα και πάλι καλά κάνουμε.
Έχουμε τους γέροντες μας που μας καθησυχάζουν και καλά κάνουν.

Αλλά έχουμε και πολλά παραδείγματα μέσα από τη δική μας ζωή και τη ζωή της εκκλησίας μας και ιδιαίτερα του μοναχισμού που πρέπει να τους δώσουμε λίγη περισσότερη φιλοσοφική ματιά.

Θεωρώ ότι όλοι μας εδώ μέσα διαβάζουμε Γεροντικό και βίους γερόντων διαβάζουμε για το μοναχισμό και πνευματικούς αγώνες.
Προσωπικά πουθενά δεν διάβασα ότι κάποιος γέροντας σώθηκε μόνο από τη μεγάλη του πίστη.
Τι εννοώ για να μη παρεξηγηθώ.

Ο γέροντας κάθε μέρα δυνάμωνε την πίστη του μέσα από προσωπικό αγώνα.
Αγώνα που αφορούσε τα πάθη του.
Κάθε μέρα και ένα κόκκο άμμου πρόσθετε στον πνευματικό του φράχτη.
Κάθε μέρα πολεμούσε με στοιχεία της φύσης, ανέμους, βροχές, καταιγίδες, ξηρασίες, καύσωνες.
Κάθε μέρα πολεμούσε με το σώμα του από δίψα, πείνα, κακουχίες, σπασμένα κόκκαλα κλπ.
Κάθε μέρα πολεμούσε με το πνεύμα του τα πάθη της σαρκός, τους πειρασμούς και τον ίδιο το διάβολο ή τους δαίμονές του.

Προϋπόθεση όλων αυτών όπως είπα και στην αρχή είναι να υπάρχει πίστη.
Και όταν είχε πίστη είχε δύναμη.
Η πίστη είναι που του έδινε το δεύτερο μεγαλύτερο όπλο για να συνεχίσει τον πνευματικό του αγώνα.
Και αυτό το όπλο λέγεται ΥΠΟΜΟΝΗ.
Υπομονή σημαίνει ότι υπομένω = αντέχω χωρίς γογγυσμό όλα όσα δύσκολα έχω να αντιμετωπίσω.

Η ΠΙΣΤΗ έδινε ΥΠΟΜΟΝΗ, η ΥΠΟΜΟΝΗ έδινε ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ έδινε ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ.
Με αυτό τον τρόπο πολλοί γέροντες άγιασαν και έφτασαν να είναι σήμερα όσιοι και ουράνιοι νικητές.

Πολέμησαν το σώμα που πέρα από ναός του Θεού είναι και εισιτήριο -μέσα από τις κακουχίες- για τα ουράνια.

Το σώμα και τα πάθη του είναι που μας κολλάει στα επίγεια.
Αυτό νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας.

Σήμερα, εδώ, τώρα, εμείς που διαβάζουμε αυτές τις λίγες γραμμές σκέψης, ας αναλογιστούμε μερικά πράγματα.

Λέμε όλοι μας ότι θα έρθουν τα δύσκολα.
Μιλάμε για προετοιμασίες.
Μιλάμε για την ...Πόλη.
Για τον βασιλέα που θα βασιλεύσει.
Για την μετά Γ΄ΠΠ πολέμου εποχή.
Μιλάμε μιλάμε μιλάμε και πολλούς μας διακατέχει μια ασφάλεια ότι θα είμαστε οι τελικοί νικητές που θα έχουμε φτάσει στην απέναντι όχθη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ.
Δυστυχώς (γήινα) και ευτυχώς (πνευματικά) η χρονομεταφορά και ο διακτινισμός υπάρχει μόνο στο star trek.
Οι γέροντες προειδοποιούν ότι θα δοκιμαστούμε και μετά θα βγούμε νικητές.
Εμείς ακούμε μόνο το νικητές.

Το δοκιμαστούμε δεν μας συμφέρει και δεν του δίνουμε τόση σημασία.
Η εποχή μας, μάς έχει μάθει να δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα.
Όμως όπως λέει και ο Καβάφης στην Ιθάκη του
θα συναντήσουμε Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας.

Εμείς όμως έχουμε στο νου μόνο την Ιθάκη.
Ποιός θα καθήσει τώρα να υπολογίσει
τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας;;;
Αυτά με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε.

Λάθος.

Θα το ξεπεράσουμε με τη βοήθεια του Θεού σαν έθνος και όχι σαν πρόσωπα.
Ο καθένας μας θα έχει τη δική του μάχη να δώσει εκεί που θα τον έχει ορίσει ο Κύριος.
Κανένας μας δεν γνωρίζει από τώρα τί κρύβει το δικό του το σακούλι.

Μην εξειδικεύουμε το γενικευμένο πλαίσιο των προφητειών.
Οι προφητείες δεν έγιναν για τον Σπύρο για τον Θανάση και τη Μαργαρίτα σαν πρόσωπα.
Αλλά για την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη.

Ο κάθε ένας από εμάς θα δοκιμαστεί ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ στην όλη πράξη των προφητειών.
Θα είναι μέρος του σχεδίου και θα έχει το δικό του ρόλο σε όλα όσα έρθουν.
Άλλος να πολεμήσει, άλλος να ταϊσει, άλλος να φιλοξενήσει, άλλος να γλιτώσει από αρπαγή κάποιον, άλλος να διδάξει, άλλος να ενισχύσει τον κόσμο, άλλος να καθοδηγήσει κλπ
Κανένας όμως δεν γνωρίζει το ρόλο που του έχει δώσει ο Θεός, όπως δεν γνωρίζει επίσης και το αν θα φέρει ποτέ εις πέρας το έργο του.
Ξέρουμε όλοι ότι τα γεγονότα δεν θα είναι για μια ημέρα αλλά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μπορεί ο Θεός κάποιον από εμάς να τον έχει επιλέξει για ένα δύσκολο έργο και για κάποιο χρονικό διάστημα.
Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο από την περίοδο των γεγονότων.
Μπορεί κάποιος να κάνει έργο και να πεθάνει πριν την Πόλη κλπ κλπ.
Μπορεί κάποιος να κάνει έργο και να γεράσει στην Πόλη και σε κάθε πόλη.

Επομένως κανένας μας δεν γνωρίζει τι ρόλο θα παίξει και κανένας μας δεν γνωρίζει για πόσο χρονικό διάστημα θα παίξει αυτό το ρόλο και αν αξιωθεί να φτάσει στα ποθούμενα και στις πόλεις με τα χρυσοκούταλα.

Μέσα από αυτές τις σκέψεις θέλω να πω στον κάθε ένα από εμάς ότι οι προφητείες δεν είναι η προσωπική μας καφετζού για να μας πει το δικό μας μέλλον.
Το δίκο μας μέλλον το ξέρει μόνο ο Θεός και ίσως κάποιοι πνευματικοί μας που τους επιτρέπει ο Θεός να δουν και να μας καθοδηγήσουν.
Επομένως πρέπει να είμαστε πάντα κατά τη γνώμη μου, έτοιμοι και ΣΩΜΑΤΙΚΑ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΨΥΧΙΚΑ.

Το δικό μας ασκητήριο -όσοι φτάσουμε- θα είναι τα γεγονότα.
Και η αρχή του ασκητηρίου μας ξεκινά με την προσαρμογή του σώματος σε δύσκολες συνθήκες.
Όπως ακριβώς έκαναν και κάνουν οι γέροντες και ασκητές.

Συμπέρασμα: Ας ασκηθούμε όσο καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΤΟΧΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ
και με τη βοήθεια του Θεού μας, ΝΙΚΗ.
SPIROS

Unread postby μαριον » Wed Apr 11, 2012 9:28 pm

το κειμενο αυτο το ειχα αποθηκευσει οταν το διαβασα κι εγω καπου αλλου και με αγγιξε γι αυτο και το εβαλα.. με ολο τον σεβασμο συμφωνω με αυτα που λετε και δεν πιστευω οτι τα πραγματα θα ειναι τοσο απλα αλλα αντιθετως θα υπαρξει μεγαλο χαος.. τα ερωτηματα που θετω στον ευατο μου ειναι οτι σε περιπτωση μεγαλης πεινας και ανεχειας δεν νομιζω να με σωσουν οι προμηθειες γιατι πολυ απλα ο αλλος που πειναει δεν θα με αφησει να τα <<χαρω>>..μπορει να με σκοτωσει για να τα αποκτησει..κι επειτα για ποσο θα διαρκεσουν τα τροφιμα? γι'αυτους τους λογους θεωρω οτι θα ναι περισσοτερο πνευματικος ο τροπος που θα βοηθηθουμε και πιστευω πως οσοι δεν αρνηθουν τον θεο θα βιωσουν θαυματα ή μαλλον θα αρχισουν να τα αντιλαμβανονται...
μαριον

Unread postby SPIROS » Wed Apr 11, 2012 10:16 pm

μαριον wrote:το κειμενο αυτο το ειχα αποθηκευσει οταν το διαβασα κι εγω καπου αλλου και με αγγιξε γι αυτο και το εβαλα.. με ολο τον σεβασμο συμφωνω με αυτα που λετε και δεν πιστευω οτι τα πραγματα θα ειναι τοσο απλα αλλα αντιθετως θα υπαρξει μεγαλο χαος.. τα ερωτηματα που θετω στον ευατο μου ειναι οτι σε περιπτωση μεγαλης πεινας και ανεχειας δεν νομιζω να με σωσουν οι προμηθειες γιατι πολυ απλα ο αλλος που πειναει δεν θα με αφησει να τα <<χαρω>>..μπορει να με σκοτωσει για να τα αποκτησει..κι επειτα για ποσο θα διαρκεσουν τα τροφιμα? γι'αυτους τους λογους θεωρω οτι θα ναι περισσοτερο πνευματικος ο τροπος που θα βοηθηθουμε και πιστευω πως οσοι δεν αρνηθουν τον θεο θα βιωσουν θαυματα ή μαλλον θα αρχισουν να τα αντιλαμβανονται...

Σωστά τα λες φίλε μου και δεν βλέπω σημείο διαφωνίας μεταξύ μας.
Θεωρώ σωστό να είμαστε έτοιμοι σε όλα.
Πνευματικά σωματικά ψυχικά και υλικά.
Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθούμε και θα βοηθήσουμε.
Καλά ποσταρίσματα και καλη συνέχεια.
SPIROS

Unread postby yiannoscyprus » Sat Apr 14, 2012 11:36 am

Σπύρο πολύ καλές οι συμβουλές σου. Εγώ σκέφτομαι να εγκαταστήσω 1 μικρή γεννήτρια για τα βασικά. Ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα. Αν είναι Ιούλιος με 40+ χωρίς ψυγείο τα πράματα θα είναι ακόμη πολύ δύσκολα με τις θερμοκρασίες που έχουμε εδώ.

Είδα ένα ντοκύμαντέρ για την πολιορκία του Λένινγραντ (αν θυμάμαι καλά) από τους Γερμανούς τον 2 παγκόσμιο πόλεμο. χιλιάδες κόσμος δυστηχώς πέθανε από την πείνα. Καθώς το έβλεπα μου ήρθε στο μυαλό το νήμα καθώς και τα παρών θέμα - οργάνωση επιβίωση. καλή Ανάσταση.
Υπεραγία Θεοτόκε σκέπασε ημάς.
yiannoscyprus

Unread postby nick_the_greek » Sat Apr 14, 2012 11:56 am

yiannoscyprus wrote:Σπύρο πολύ καλές οι συμβουλές σου. Εγώ σκέφτομαι να εγκαταστήσω 1 μικρή γεννήτρια για τα βασικά. Ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα. Αν είναι Ιούλιος με 40+ χωρίς ψυγείο τα πράματα θα είναι ακόμη πολύ δύσκολα με τις θερμοκρασίες που έχουμε εδώ.

Είδα ένα ντοκύμαντέρ για την πολιορκία του Λένινγραντ (αν θυμάμαι καλά) από τους Γερμανούς τον 2 παγκόσμιο πόλεμο. χιλιάδες κόσμος δυστηχώς πέθανε από την πείνα. Καθώς το έβλεπα μου ήρθε στο μυαλό το νήμα καθώς και τα παρών θέμα - οργάνωση επιβίωση. καλή Ανάσταση.

αυτό με το ψυγείο με προβληματίσε. Ξέρουμε τιμή για μικρές γεννήτριες; Καταναλώνουν πετρέλαιο φαντάζομαι. Πόσο πετρελαιο χρειάζεται ανά ημέρα; Πάνω στα γεγονότα που θα το βρίσκουμε το πετρέλαιο;
nick_the_greek

Unread postby yiannoscyprus » Sat Apr 14, 2012 1:17 pm

Εχει το lidl 3000w περίπου 280 ευρω. Είναι τετράχρονη και λειτουργεί με βενζίνη. Δεν έχω ιδέα πόσο καύσιμο καταναλώνει.
Υπεραγία Θεοτόκε σκέπασε ημάς.
yiannoscyprus

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ