Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby eternity » Wed Apr 11, 2012 3:54 pm

ευχαριστω Ματινα και billsin θα το δω και αυτο που προτεινετε.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Matina » Wed Apr 11, 2012 4:27 pm

eternity wrote:ευχαριστω Ματινα και billsin θα το δω και αυτο που προτεινετε.

Eπιπροσθέτως θα ήθελα να σας ενημερώσω και για το εξής:
Μέσα στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή ο δάσκαλός μου ,της αγιογραφίας,επεσκέφθη το Άγιο Όρος ,όπου για δύο ολόκληρες ώρες συνομίλησε με πολύ γνωστό Γέροντα.Μιλήσανε για πολλά μέσα στα οποία και για το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ,του είπε επί λέξει να θέσει υποψηφιότητα αλλά εκείνος αρνήθηκε και τότε πρότεινε τον καλύτερό του φίλο.Απλά το αναφέρω διότι δεν έτυχε ως τώρα να το παραθέσω διότι δεν το θεωρούσα σκόπιμο,όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή το θεωρώ άκρως απαραίτητο.
Ευχαριστώ.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Voreios » Wed Apr 11, 2012 11:45 pm

Όλα τα λεφτά όμως (...) είναι η πρώην αθλητικογράφος της Κρατικής TV , βουλευτίνα Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Άρια Αγάτσα,
που αφού ψήφισε ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο, όπου ο Σαμαράς ψήφισε ΟΧΙ
που αφού ψήφισε ΟΧΙ στο δεύτερο μνημόνιο, όπου ο Σαμαράς ψήφισε ΝΑΙ
τώρα θα κατεβεί με την ΝΔ για να ... σώσει με τον ... Σαμαρά την Ελλάδα!
.
.
Υ.Γ. : Τις σανίδες πρέπει να τις αφήσουμε πολλή ώρα στην σκάφη με το νερό για να μουλιάσουν ;;
:D
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby Αντώνης » Thu Apr 12, 2012 3:27 am

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?&v=NhJ4XtfEUvo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?&v=7CNOSs7-W0A[/youtube]

Βέβαια επιφυλλάσομαι... "εκλογές γαρ....."
Last edited by Αντώνης on Sat Apr 14, 2012 11:22 am, edited 2 times in total.
Αντώνης

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Apr 13, 2012 11:42 am

"Παίζει" και για Κομοτηνή να είναι υποψήφιος ο Φράγκος! Τι θα κάνει ο Σαμαράς με τους "τούρκους";

Mannlicher-Schönauer

Unread postby thanos » Fri Apr 13, 2012 12:32 pm

Παιδιά εχω αρχίσει να εχω ανφιβολίες για το κόμα Καμμένου και εξηγώ.
Βλέπω ολο και καθε ημέρα αποτυχημένους γυρολόγους να προσπαθούν τώρα που δεν υπάρχει γνωστές υποψηφιότητες να γίνονται πρώτο όνομα στο κόμα του.Ποιός διασφαλίζει την μη φυγή τους μετά την εκλογή? Ποιός εχει βάλει ασφαλιστικές δικλείδες γι αυτό?είδα και κάποιο γνωστό μου γυρολόγο αλλά τι θέλει ,μπορεί να μετανιωσε αλλά? πρώην υποψήφιος πασοκ,ολίγον μετα συν,τωρα φιγουραρει καμμένο.Ολα καλά μέχρι εδώ?
αΝ ΕΛΕΓΕΊ ΚΑΙ ΦΎΓΕΙ?καλά είναι τα ποσοστά αλλά δεν μπορώ ως ελληνορθοδοξος να ψηφίσω κάποιον που δεν θα βγεί και αναγκαστικά τι γίνεται?
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby GENEA-OMEGA » Fri Apr 13, 2012 1:12 pm

Κανένας τρόπος δεν υπάρχει να προστατευθεις από το απόλυτο ψέμα του πολιτικου στη Δημοκρατία. Όλα τα συμπεράσματα βγάινουν στη νεκροψία, 1-3 μήνες αφου κάποιος εκλεγει! Δες τι έπαθε η μισή χώρα με τον Τζέφρυ τον εξαποδω

Ο Καμένος που είναι και η προσωπικη μου επιλογή είναι επιλογή Αντιμνημονιακη χωρίς να παρασύρεται σε ακροαριστερές υπερβολές ! Τα πάντα δείζνουν ότι είναι πατριώτης - μετα τις εκλογές και μονο τότε θα ξέρουμε την αλήθεια !!!
GENEA-OMEGA

Unread postby nick_the_greek » Fri Apr 13, 2012 1:22 pm

GENEA-OMEGA wrote:Κανένας τρόπος δεν υπάρχει να προστατευθεις από το απόλυτο ψέμα του πολιτικου στη Δημοκρατία. Όλα τα συμπεράσματα βγάινουν στη νεκροψία, 1-3 μήνες αφου κάποιος εκλεγει! Δες τι έπαθε η μισή χώρα με τον Τζέφρυ τον εξαποδω

Ο Καμένος που είναι και η προσωπικη μου επιλογή είναι επιλογή Αντιμνημονιακη χωρίς να παρασύρεται σε ακροαριστερές υπερβολές ! Τα πάντα δείζνουν ότι είναι πατριώτης - μετα τις εκλογές και μονο τότε θα ξέρουμε την αλήθεια !!!

Συμνφωνώ. Αυτό που λες για τον Καμμένο ισχύει και για κάθε Καμμένο και για κάθε πολιτικό και δημόσιο πρόσωπο της εξουσίας. Αν ξαναπουλήσουν τον λαό, τότε το κρίμα στο λαιμό τους. Θα εκετεθούν ακόμα πιο πολύ και η Ελλάδα δεν θα τους χωράει.
nick_the_greek

Unread postby marjory » Fri Apr 13, 2012 4:16 pm

Τι να ψηφίσω; Ψεύτικο δίλημμα!

Δίλημμα: Να μείνω ακυβέρνητος; Απάντηση: Γιατί τώρα έχεις κυβέρνηση;;;;

Δίλημμα: Να χρεωκοπήσει η χώρα; Απάντηση: Καλά πώς αλλιώς νομίζεις ότι είναι η χρεωκοπία;;

Δίλημμα: Αφού κανείς δεν είναι ικανός! Απάντηση: Είναι αυτός λόγος για να μην απαιτήσεις το διαφορετικό;;

Δίλημμα: Όλοι είναι κλέφτες! Απάντηση: Εσύ όμως σίγουρα δεν είσαι και ας έχουν προσπαθήσει να σε πείσουν για αυτό!

Δίλημμα: Αυτός τα λέει καλά! Απάντηση: Ποιός…ο δικός τους;; Ναι… και ο Χίτλερ καλά τα έλεγε!

Δίλημμα: Μα δεν βλέπεις κατα πού πάμε; Απάντηση: Άρα το σωστό είναι να σταματήσουμε την πορεία μας προς τα εκεί!

Δίλημμα: Θα μας φάνε τα συμφέροντα αν δεν υποκύψουμε! Απάντηση: Αμ αυτό θα κάνουνε στα σίγουρα αν υποκύψουμε και δουλεύουν για να το πετύχουν..

ΞΥΠΝΑ!!!!!!
«Άντε θύμα άντε ψώνιο άντε σύμβολο αιώνιο..αν ξυπνήσεις μονομιάς θά ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς»
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Matina » Fri Apr 13, 2012 4:21 pm

Λίγο σεβασμό παρακαλώ στο πρόσωπο του Κυρίου μας που είναι στον τάφο.Ας μην αμαυρώνουμε με πολιτική σαπίλα την Ιερή τούτη ημέρα,ακόμη κι ο Θεός κλαίει σήμερα.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ