TASOS1 wrote:ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙ ΚΡΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ) ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ, ΤΥΡΙΑ Κ.Τ.Λ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!
ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.
Δηλαδή αν κάποιος από αδυναμία πνευματική καταλύσει τη Σαρακοστή τυρί ή κρέας, δαιμονίζεται.... δε μας τα λες καλά φίλε μου Τάσο, δεν είναι αυτό το πνεύμα της Ορθοδοξίας... αυτό μου κάνει πολύ πιο κοντά στις αμερικανιές του στυλ "αυτό που έκανες σε καταδίκασε και δεν υπάρχει επιστροφή", μπούρδες των ρωμαιοκαθολικών και διαμαρτυρομένων που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια της Ορθοδοξίας.
Αν δε μιλάς για παραστρατήματα αλλά για τους "μάγκες" που διοργανώνουν και συμμετέχουν σε προκλητικά τσιμπούσια με παϊδάκια και σεφταλιές τη Μεγάλη Παρασκευή και το διαφημίζουν κιόλας σαν υπερ-κατόρθωμα είναι άλλο θέμα αλλά και πάλι ό,τι επιτρέψει ο Κύριος είναι για σωτηρία της ψυχής τους και όχι για δαιμονισμούς και αφορισμούς και κατάρες...