ΝΑΤΟ: Με τέτοια χάλια πώς να πάνε στη Συρία…
Mannlicher-Schönauer wrote:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπεγράφησαν από το ΚΥΣΕΑ τα ολλανδικά πυρομαχικά
...Έστω όμως και σε αυτές τις μικρές ποσότητες η παραλαβή των βλημάτων, που αναμένεται το αργότερο εντός του επομένου τριμήνου...
...Πολύ συντομότερα από τα ολλανδικά πυρομαχικά, ίσως και μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα αναμένεται η άφιξη στην Ελλάδα και των 3.000 βλημάτων χημικής ενέργειας M830 HEAT-MP-T (High Explosive Anti-Tank, Multipurpose – Tracer: εκρηκτικό αντιαρματικό πολλαπλής χρήσης – τροχιοδεικτικό). Τα βλήματα ήδη βρίσκονται εν πλω προς την Ελλάδα και αμέσως μετά την άφιξη και επιθεώρηση τους θα προωθηθούν στις ΕΜΑ των Leopard 2...
Δύο παρατηρήσεις... 1)Θα προλάβουμε να τα παραλάβουμε;
2)Είναι επαρκής ο αριθμός των βλημάτων;Μια απλή διαίρεση με τον αριθμό των αρμάτων 120mm δε βγάζει ενθαρρυντικό αποτέλεσμα...
Πείτε μου αν το βλέπω λάθος...
casius wrote:Αν θυμασαι σου ειχα πει στην κουβεντα μας για τα Μ1Α1 που ειχες τον ιδιο προβληματισμο οτι το αν θα προλαβουν θα δειξει απο κατι που περιμενω.
Το αιτημα εγκριθηκε....60 ειναι τα κομματια κ πλεον ειναι δεδομενο.
Για τους Αγγλοσαξωνες δεν πρεπει να αποτελεσουμε ευκολη λεια στους γειτονες......
Θα ερθουν ....αμεσα
Mannlicher-Schönauer wrote:casius wrote:Αν θυμασαι σου ειχα πει στην κουβεντα μας για τα Μ1Α1 που ειχες τον ιδιο προβληματισμο οτι το αν θα προλαβουν θα δειξει απο κατι που περιμενω.
Το αιτημα εγκριθηκε....60 ειναι τα κομματια κ πλεον ειναι δεδομενο.
Για τους Αγγλοσαξωνες δεν πρεπει να αποτελεσουμε ευκολη λεια στους γειτονες......
Θα ερθουν ....αμεσα
Ακόμα εμπιστεύεσαι Αγγλοσάξονες;
...και μια ακόμα ανησυχητική λεπτομέρεια από το Dnet...Τα βλήματα θα επιθεωρηθούν πρώτα γιατί έχει λήξει το όριο ζωής τους.
Δε θέλω να το παίξω ειδικός,αλλά όλα αυτά της τελευταίας στιγμής δε μου ακούγονται πολύ ωραία...Πότε θα παραληφθούν,πότε θα εκπαιδευτούν,πότε θα είναι επιχειρησιακά έτοιμοι και για πόση ώρα θα μπορούν να σταθούν στο πεδίο της μάχης πριν εξαντληθούν τα λιγοστά πυρομαχικά;
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests