«Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: «Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθο

Unread postby Matina » Fri Jun 16, 2017 10:01 am

filtor wrote:
Ο Βαρουφάκης γύρω στο 1:09:30 αρχίζει να περιγράφει τι είχε σκοπό να κάνει με το λεγόμενο "παράλληλο νόμισμα" το οποίο θα ήταν εξ' ολοκλήρου ηλεκτρονικό.
Δηλαδή, θα εφάρμοζε αυτό που είχε αναφέρει ο Άγιος Παΐσιος:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Εάν ο απώτερος σκοπός όσων συμβαίνουν είναι η ηλεκτρονική υποδούλωση, τότε γιατί οι ευρωπαίοι δεν τον άφησαν να το κάνει;
Μήπως υπάρχουν διαφορετικά κέντρα συμφερόντων παγκοσμίως (σε Ευρώπη και ΗΠΑ) τα οποία δεν συμφωνούν μεταξύ τους;
Μήπως φοβήθηκαν ότι στην προσπάθεια να εφαρμοστεί αυτό θα εξεγείρονταν ο ελληνικός λαός;
Μήπως τελικά προέχουν, από την ηλεκτρονική υποδούλωση άλλα συμφέροντα την παρούσα στιγμή;
Μήπως πρώτα θέλουν να πάρουν με ισχυρά νομικά εχέγγυα τον πλούτο του κράτους και μετά να φτάσουμε σιγά-σιγά και με ασφάλεια στην ηλεκτρονική υποδούλωση;
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Όχι,κατ'εμέ,δεν Επέτρεψε ο Θεός κάτι τέτοιο,κι όπως έχουμε ξαναπεί ο Κύριος έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα κι αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι ,ούτως ώστε να μην μπορέσει καμμία κυβέρνηση να παγιωθεί στην εξουσία και να περάσει όποια μέτρα θέλει αυτή με σκοπό την ηλεκτρονική υποδούλωση.Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και με τον τρόπο αυτό θα χάνονταν πολλές ψυχές.Ξέρει τι κάνει ο Κύριος,θα το Επιτρέψει μόνον όταν θα Ξέρει ότι η πλειονότητα είναι έτοιμη να αντισταθεί.Τότε με τον Βαρουφάκη έτσι όπως εξελίσσονταν τα πράγματα θα τις παίρναμε όλοι μας ,οπότε Επέτρεψε να γίνει κάτι "άλλο" που να ανακόψει την πορεία της ηλ.κάρτας.Αυτές είναι δικές μου εικασίες πάντοτε.Φυσικά υπάρχουν αντίθετα συμφέροντα στην παγκοσμιοποίηση που όμως κινούνται παράλληλα κι έτσι ο Κύριος τα χρησιμοποιεί όλα για το δικό μας καλό.
Αχ Κύριε και Θεέ μας πόσο μας αγαπάς!!!!
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Jun 16, 2017 10:54 am

πρέπει να διαλύσουν ...Την Εκκλησιά ...ως τελευταίο συμπαγές σώμα αντίστασης ...
οικουμενιστες ...παλαιοημεριλογητες ...ζηλωτές ...αποτοιχησμενοι ...άλλος τραβάει από εδώ ..τραβαει άλλος από εκεί ...και όλους μαζί διαλυμενους πια θα μας τραβάνε κατά όπου θέλουν
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby marjory » Fri Jun 16, 2017 12:07 pm

Η χρήση των καρτών ήδη έχει διευρυνθεί. Βλέπω καθημερινά ανθρώπους όλων των ηλικιών να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για τις αγορές τους (από σούπερ-μάρκετ και μπακάλικα, μέχρι βενζινάδικα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, καταστήματα). Προχτές ήμουν στην ΔΕΗ και ένας παππούς μπροστά από εμένα έβγαλε την χρεωστική κάρτα του και εξόφλησε τον λογαριασμό του.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που επιβλήθηκαν και παραμένουν τα capital control.
Παράλληλα, βλέπουμε να μην κυκλοφορεί πλέον χαρτονόμισμα. Οι τράπεζες συνεχώς προσφέρουν ιδιαίτερη μεταχείριση σε όσους έχουν κρύψει στα στρώματα τα χαρτονομίσματα τους, έτσι ώστε να τα καταθέσουν.
Από εμάς εξαρτάται το εύρος της εφαρμογής της κάρτας.
Προσωπικά, ακόμα ζητώ την πληρωμή μου σε μετρητά (αν και δυστυχώς πολλοί πελάτες μου αδυνατούν, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η πληρωμή μου). Ένα POS που πήρα, το έχω μέσα στο κουτί του, σε ένα συρτάρι του γραφείου μου (απλά να υπάρχει) και δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Όμως αν δεν αντισταθούμε όλοι στη χρήση των καρτών, αργά ή γρήγορα τα χαρτονομίσματα θα εξαφανιστούν.
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Anastasios » Fri Jun 16, 2017 8:45 pm

Πάντως στην Γερμανία οι Γερμανοί κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών τους με μετρητά. Και αν προσέξεις Γερμανούς τουρίστες πληρώνουν σχεδόν πάντα τις μετρητοίς!
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios

Unread postby INA_OSI_EN » Sat Jun 17, 2017 12:08 am

filtor wrote:
Ο Βαρουφάκης γύρω στο 1:09:30 αρχίζει να περιγράφει τι είχε σκοπό να κάνει με το λεγόμενο "παράλληλο νόμισμα" το οποίο θα ήταν εξ' ολοκλήρου ηλεκτρονικό.
Δηλαδή, θα εφάρμοζε αυτό που είχε αναφέρει ο Άγιος Παΐσιος:
Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινείστε. Τα χρήματα θα καταργηθούν»

Εάν ο απώτερος σκοπός όσων συμβαίνουν είναι η ηλεκτρονική υποδούλωση, τότε γιατί οι ευρωπαίοι δεν τον άφησαν να το κάνει;
Μήπως υπάρχουν διαφορετικά κέντρα συμφερόντων παγκοσμίως (σε Ευρώπη και ΗΠΑ) τα οποία δεν συμφωνούν μεταξύ τους;
Μήπως φοβήθηκαν ότι στην προσπάθεια να εφαρμοστεί αυτό θα εξεγείρονταν ο ελληνικός λαός;
Μήπως τελικά προέχουν, από την ηλεκτρονική υποδούλωση άλλα συμφέροντα την παρούσα στιγμή;
Μήπως πρώτα θέλουν να πάρουν με ισχυρά νομικά εχέγγυα τον πλούτο του κράτους και μετά να φτάσουμε σιγά-σιγά και με ασφάλεια στην ηλεκτρονική υποδούλωση;

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Τα ειπες ολα...
INA_OSI_EN

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 17, 2017 12:33 pm

Anastasios wrote:Πάντως στην Γερμανία οι Γερμανοί κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των αγορών τους με μετρητά. Και αν προσέξεις Γερμανούς τουρίστες πληρώνουν σχεδόν πάντα τις μετρητοίς!

Στην Ολλανδία πάλι ...εδώ και 10 χρόνια οι συναλλαγές τους κατα 80% μη π0ω και παραπάνω είναι με κάρτες ....

αλλά και στη Γερμανία θυμάμαι στα ξενοδοχεία ...ήθελαν οπωσδήποτε κάρτα .....αλλιώς προπληρωμή όλο το ποσό της διαμονής και χωρίς τις εκπτώσειςτης κάρτας
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 17, 2017 1:34 pm

allimonos wrote:ευγε για το νημα.Να παρακολουθείτε αυτό,είναι σχετικά έγκυρο και γρήγορο:
http://id-ont.blogspot.gr/
Φιλ,΄εχω απάντηση στο ερώτημά σου ,αλλά δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα μάτια ;)

Τότε γιατί δε του το λες σε ΠΜ ...Γιατί το βγάζεις στη φόρα

Δηλαδή τι ;; μαγκιά
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby chemist » Sat Jun 17, 2017 2:42 pm

Λουξεμβουργο μόνο μετρητα.
Φορολογικη δήλωση κάνεις μόνο με 100000+ εισοδημα.
Και εδω μας εχουν ρημαξει στους φορους, μας φέρανε και τις καρτες για να μην και καλά φοροδιαφευγουμε...

Και υπάρχουν πολλοί που τα πιστευουν ακόμη.
chemist

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 17, 2017 2:54 pm

allimonos wrote:
Γιώργος wrote:
allimonos wrote:ευγε για το νημα.Να παρακολουθείτε αυτό,είναι σχετικά έγκυρο και γρήγορο:
http://id-ont.blogspot.gr/
Φιλ,΄εχω απάντηση στο ερώτημά σου ,αλλά δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα μάτια ;)

Τότε γιατί δε του το λες σε ΠΜ ...Γιατί το βγάζεις στη φόρα

Δηλαδή τι ;; μαγκιά

Γιατί: α) αυτός άνοιξε το νήμα και έχει τον προβληματισμό ,και β) είμαι από δανεικό PC και κλέβω γραμμή και ότι προλαβαίνω γράφω Γιωργάκη .Hasta la vista 8-)

ααα ....αυτοκαταδιωκομενος ...

αυτο το Γιωργακη ....αλλα ναι ..εκει ολα ειναι σε καταληξη -ακη

Hesta Lavista :D
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Michalis » Sun Jun 18, 2017 1:38 am

chemist wrote:Λουξεμβουργο μόνο μετρητα.
Φορολογικη δήλωση κάνεις μόνο με 100000+ εισοδημα.
Και εδω μας εχουν ρημαξει στους φορους, μας φέρανε και τις καρτες για να μην και καλά φοροδιαφευγουμε...

Και υπάρχουν πολλοί που τα πιστευουν ακόμη.

Το Λουξεμβούργο είναι το πλυντήριο μαυρου χρήματος όλης της Ευρώπης. Το φυσάνε το μετρητό φαίνεται...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Next

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ