maria798081 wrote:παντως οι επιλογες των "ανεξαρτητων ελληνων" εχουν θορυβησει πολλους
οπως η επιλογη μαρκατου
η οπως μου εστειλε φιλη απο επαρχια η επιλογη πρωην της νδ γνωστου για τον τραμπουκισμο του
βεβαια στις εκλογες αν πας με "ανωνυμους" δεν εχεις και πολυ επιτυχια....ετσι μαθαν οι ελληνες να ψηφιζουν
προσωπικα εχω αρχισει και ψιλιαζομαι τον καμενο οτι δεν ειναι αυτο που φαινεται
Δεν ξέρω παιδιά, αλλά δεν πείθομαι από τον Καμμένο, όσο ωραία κι αν τα λέει.
Στην περιοχή μου, ναι μεν κατεβαίνει με έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο που ξέρω ότι είναι συνειδητός χριστιανός Ορθόδοξος και πατριώτης και ασυμβίβαστος… αλλά… Φοβάμαι το όλο πακέτο… Φοβάμαι ότι θα απογοητευτούμε και θα καούμε…
Φοβάμαι μήπως είναι ένα ανάχωμα του συστήματος για να ψαρέψει τους δυσαρεστημένους ΝΔίτες, και όχι μόνο, όπως ο Κουβέλης από τα αριστερά για τους Πασόκους.
Στην καλύτερη περίπτωση νομίζω πως είναι ένας Δον Κιχώτης που αν τελικά μπει στα πράγματα θα αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις επί υποχωρήσεων, επειδή η βάση από την οποία ξεκινάει είναι, κατά τη γνώμη μου, λανθασμένη και αυτοαναιρούμενη.
Δεν μπορεί π.χ. να μιλάει για παραμονή μας στην Ε.Ε. και στο Ευρώ και για ελεύθερη αγορά και ταυτόχρονα να μιλάει για διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας, για διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας.
Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι αλληλοαναιρούμενες. Η ελεύθερη αγορά, εφεύρημα της σχολής του Σικάγου και των Σιωνιστών που κρύβονται από πίσω, αποδείχτηκε στην πράξη, καταστροφική για τις οικονομίες και τις κοινωνίες στις οποίες εφαρμόστηκε και αποδοτικότατη για τους ¨ ιδιώτες¨ επενδυτές, πάσης φύσεως αρπακτικά, τραπεζίτες και τοκογλύφους…
Από την άλλη, η Ε.Ε. δημιουργήθηκε -τι σύμπτωση, κι αυτή από τους Σιωνιστές- γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο: Για να καταλύσει τα έθνη- κράτη, να υποδουλώσει τους λαούς μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και στη θέση τους να εγκαθιδρύσει ομογενοποιημένες επαρχίες, πλήρως υποταγμένες σε μια υπερκυβέρνηση, με βασικό μοχλό λειτουργίας του όλου συστήματος, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η ελευθερία και η δημοκρατία δηλαδή, στα πολύ… πάνω τους!!!!!!!
Τόσα χρόνια γι΄αυτόν το σκοπό δούλευε υπόγεια και δόλια και μόλις επέβαλλε το ευρώ, μέσω της ευρωζώνης, οι συνθήκες ήρθαν κι έδεσαν για την τελική, φανερή πια επίθεση στα έθνη και τους λαούς που πίστεψαν σε μια δημοκρατική Ε.Ε. των λαών. Με εργαλείο το ευρώ, έφτασε η ώρα για την πολυπόθητη υλοποίηση του μεγάλου σκοπού τους. Υλοποίηση που ξεκίνησε από τη μικρή- μεγάλη Ελλάδα…
Πώς λοιπόν κάποιος σαν τον Καμμένο, που ευαγγελίζεται εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία και ανταγωνιστικότητα και… και… και…,εξακολουθεί να εμπιστεύεται το μέλλον μας μέσα σ΄αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Ε.Ε. και στο δολοφονικό εργαλείο της, το Ευρώ; Δεν μπορείς να αρνείσαι τα μνημόνια που είναι η συνέπεια και να δέχεσαι την Ε.Ε. που είναι η αιτία, όταν εκ των πραγμάτων, δεν είσαι σε θέση να ανακόψεις την πορεία της Ε.Ε. προς τη χειρότερη δικτατορία που έγινε ως τώρα.
Εδώ που φτάσαμε πια χρειάζονται εντελώς ριζοσπαστικές λύσεις και ρήξεις, αν πραγματικά θέλουμε να γλυτώσουμε από τον εφιάλτη. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, απόλυτο θάρρος και θυσιαστικό πνεύμα για το κοινό καλό.
Όλα τα άλλα είναι ουτοπίες και ρομαντικά λόγια του αέρα για να έχουμε (όπως νομίζουμε, τρομάρα μας) και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο…