Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Agiografies » Sat Apr 21, 2012 1:01 pm

Johny-B wrote:Λογικό είναι να χαίρεται κάποιος που αγαπάει την πατρίδα του με τέτοιες υποψηφιότητες σε κάθε κόμμα. ;)
Αντίθετα τρελαίνομαι όταν βλέπω να ανακοινώνονται υποψηφιότητες του κακώς εννοούμενου "καλλιτεχνικού χώρου" για να τραβήξουν (και καλά) ψήφους... :x

σωστο αυτο που λες αλλα τους εβαζαν και τους βαζουν γιατι τους ψηφιζαμε............ τοσο βουρλα εχουμε γινει
δεν ψηφιζουμε με κριτηριο την ικανοτητα αλλα το λαϊφ σταϊλ.

καλα να παθουμε για οσα τραβαμε
Agiografies

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby foteini » Sat Apr 21, 2012 10:06 pm

maria798081 wrote:παντως οι επιλογες των "ανεξαρτητων ελληνων" εχουν θορυβησει πολλους
οπως η επιλογη μαρκατου
η οπως μου εστειλε φιλη απο επαρχια η επιλογη πρωην της νδ γνωστου για τον τραμπουκισμο του
βεβαια στις εκλογες αν πας με "ανωνυμους" δεν εχεις και πολυ επιτυχια....ετσι μαθαν οι ελληνες να ψηφιζουν
προσωπικα εχω αρχισει και ψιλιαζομαι τον καμενο οτι δεν ειναι αυτο που φαινεται

Δεν ξέρω παιδιά, αλλά δεν πείθομαι από τον Καμμένο, όσο ωραία κι αν τα λέει.
Στην περιοχή μου, ναι μεν κατεβαίνει με έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο που ξέρω ότι είναι συνειδητός χριστιανός Ορθόδοξος και πατριώτης και ασυμβίβαστος… αλλά… Φοβάμαι το όλο πακέτο… Φοβάμαι ότι θα απογοητευτούμε και θα καούμε…
Φοβάμαι μήπως είναι ένα ανάχωμα του συστήματος για να ψαρέψει τους δυσαρεστημένους ΝΔίτες, και όχι μόνο, όπως ο Κουβέλης από τα αριστερά για τους Πασόκους.
Στην καλύτερη περίπτωση νομίζω πως είναι ένας Δον Κιχώτης που αν τελικά μπει στα πράγματα θα αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις επί υποχωρήσεων, επειδή η βάση από την οποία ξεκινάει είναι, κατά τη γνώμη μου, λανθασμένη και αυτοαναιρούμενη.
Δεν μπορεί π.χ. να μιλάει για παραμονή μας στην Ε.Ε. και στο Ευρώ και για ελεύθερη αγορά και ταυτόχρονα να μιλάει για διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας, για διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας.
Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι αλληλοαναιρούμενες. Η ελεύθερη αγορά, εφεύρημα της σχολής του Σικάγου και των Σιωνιστών που κρύβονται από πίσω, αποδείχτηκε στην πράξη, καταστροφική για τις οικονομίες και τις κοινωνίες στις οποίες εφαρμόστηκε και αποδοτικότατη για τους ¨ ιδιώτες¨ επενδυτές, πάσης φύσεως αρπακτικά, τραπεζίτες και τοκογλύφους…
Από την άλλη, η Ε.Ε. δημιουργήθηκε -τι σύμπτωση, κι αυτή από τους Σιωνιστές- γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο: Για να καταλύσει τα έθνη- κράτη, να υποδουλώσει τους λαούς μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και στη θέση τους να εγκαθιδρύσει ομογενοποιημένες επαρχίες, πλήρως υποταγμένες σε μια υπερκυβέρνηση, με βασικό μοχλό λειτουργίας του όλου συστήματος, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η ελευθερία και η δημοκρατία δηλαδή, στα πολύ… πάνω τους!!!!!!!
Τόσα χρόνια γι΄αυτόν το σκοπό δούλευε υπόγεια και δόλια και μόλις επέβαλλε το ευρώ, μέσω της ευρωζώνης, οι συνθήκες ήρθαν κι έδεσαν για την τελική, φανερή πια επίθεση στα έθνη και τους λαούς που πίστεψαν σε μια δημοκρατική Ε.Ε. των λαών. Με εργαλείο το ευρώ, έφτασε η ώρα για την πολυπόθητη υλοποίηση του μεγάλου σκοπού τους. Υλοποίηση που ξεκίνησε από τη μικρή- μεγάλη Ελλάδα…
Πώς λοιπόν κάποιος σαν τον Καμμένο, που ευαγγελίζεται εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία και ανταγωνιστικότητα και… και… και…,εξακολουθεί να εμπιστεύεται το μέλλον μας μέσα σ΄αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Ε.Ε. και στο δολοφονικό εργαλείο της, το Ευρώ; Δεν μπορείς να αρνείσαι τα μνημόνια που είναι η συνέπεια και να δέχεσαι την Ε.Ε. που είναι η αιτία, όταν εκ των πραγμάτων, δεν είσαι σε θέση να ανακόψεις την πορεία της Ε.Ε. προς τη χειρότερη δικτατορία που έγινε ως τώρα.
Εδώ που φτάσαμε πια χρειάζονται εντελώς ριζοσπαστικές λύσεις και ρήξεις, αν πραγματικά θέλουμε να γλυτώσουμε από τον εφιάλτη. Χρειάζεται αποφασιστικότητα, απόλυτο θάρρος και θυσιαστικό πνεύμα για το κοινό καλό.
Όλα τα άλλα είναι ουτοπίες και ρομαντικά λόγια του αέρα για να έχουμε (όπως νομίζουμε, τρομάρα μας) και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο…
foteini

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Thrax » Sat Apr 21, 2012 10:43 pm

Αυριο θα μας μιλησει το πρωϊ στο εκκλησακι του π Παΐσιου που ηρθε να παρει ευλογια, στα καναλια παντως που εδωσε συνεντευξεις στα περιφεριεακα εδωσε παρα πολύ ξεκαθαρες και ευλογες απαντησεις
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby NEKTARIOS » Sat Apr 21, 2012 11:02 pm

Φωτεινή να σου απαντήσω αν μου επιτρέπεις στην ερώτησή σου.
Ο Καμμένος είναι κατά του ευρώ.
Αλλά αν το πει ευθέως το 12-15 % που χτυπάει άνετα θα γίνει 1,5-2 % .
Γιατί θα γίνει αυτό ;; Γιατί ο κόσμος φοβάται .....ότι με τη δραχμή θα καταστραφούμε (λες και τόσα χρόνια) που είχαμε δραχμή πεινούσαμε,ενώ τώρα περνάμε καλά.
Αυτά που λέει αν τα εφαρμόσει η Ευρώπη θα μας πετάξει από το ευρώ και το ξέρει (στην ουσία αυτό θέλει)....και αυτό θα μας σώσει στο κάτω κάτω.
Αλλά το θέμα θέλει λίγο πολιτική χωρίς όμως να λέει ψέμματα.
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby nick_the_greek » Sat Apr 21, 2012 11:17 pm

NEKTARIOS wrote:Φωτεινή να σου απαντήσω αν μου επιτρέπεις στην ερώτησή σου.
Γιατί θα γίνει αυτό ;; Γιατί ο κόσμος φοβάται .....ότι με τη δραχμή θα καταστραφούμε (λες και τόσα χρόνια) που είχαμε δραχμή πεινούσαμε,ενώ τώρα περνάμε καλά.
Αυτά που λέει αν τα εφαρμόσει η Ευρώπη θα μας πετάξει από το ευρώ και το ξέρει (στην ουσία αυτό θέλει)....και αυτό θα μας σώσει στο κάτω κάτω.

Nektarie, και εγώ πιστεύω ότι κατά βάθος ο Καμμένος γνωρίζει ότι ευρώ και Εθνική κυριαρχία δεν πάνε μαζί, αλλά δεν το λέει ακριβώς για ψηφοθηρικούς λόγους. όπως είπε η Φωτεινή, η μεγαλύτερη εκλογική δεξαμενή των Ανξάρτητων Ελλήνων είναι η λαϊκή δεξιά και απογοητευμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ. Αν λοιπόν τους πει "δεν θέλουμε Ευρώπη" αυτοί θα του γυρίζουν την πλάτη. Ας υποθέσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι έντιμο λοιπόν ενώ δεν πιστεύει στην Ευρώπη να λέει διαφορετικά πράγματα; Η σημερινή σάπια πολιτική κατάσταση οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στην ανεντιμότητα των πολιτικών. Άρα τώρα ζητάμε ΕΝΤΙΜΟΥΣ πολιτικούς και καθαρές κουβέντες. Το ένα ψέμα θα δημιουργήσει το άλλο. Βέβαια όπως λες και εσύ μπορεί μετά να το γυρίσει αλλιώς όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Ή άλλος θα έλεγε ότι ο σκοπός (που είναι η είσοδος στην βουλή) αγιάζει τα μέσα. Περίπλοκη κατάσταση. Πάντως νομίζω ότι η πιο έντιμη στάση είναι πορεύεται κανείς μόνο με αλήθειες.
nick_the_greek

Unread postby foteini » Sun Apr 22, 2012 12:19 am

NEKTARIOS wrote:Φωτεινή να σου απαντήσω αν μου επιτρέπεις στην ερώτησή σου.

Φυσικά και σου επιτρέπω! Δεν είμαι η Μαρία η Αντουανέτα! :D Κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις.
Στις επίσημες τοποθετήσεις του ο Καμμένος μιλάει για Ε.Ε. και ευρώ και ελεύθερη αγορά. Εμένα αυτά με απωθούν.
Δεν γνωρίζω από διπλωματίες και πολιτικές και γυριστές και άλλα λέω κι άλλα εννοώ. Μπορεί να έχεις δίκιο Νεκτάριε, και να χρειάζεται αυτή η στάση τώρα... Δεν ξέρω.
Έτσι όμως πώς να ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και τι τελικά πιστεύει κάποιος που ζητάει την ψήφο μου;
Έχω την εντύπωση ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να μας πετάξει έξω από το ευρώ επειδή δεν υπάρχει σχετικός νόμος. Βέβαια δεν αργούν να κόψουν και να ράψουν έναν νόμο στα μέτρα τους όποτε θέλουν. Τέλος πάντων, μου φαίνεται θα προτιμήσω κάτι σε Παπαθεμελή που εξαρχής και έξω από τα δόντια λέει ΟΧΙ σε Ε.Ε. και ευρώ. Με προβλημάτισε βέβαια η σύμπραξή του με τον Καζάκη, αλλά τελικά τα ετερώνυμα έλκονται. Ο ένας βάζει το πνεύμα και ο άλλος την ύλη. Ο ένας το Χριστό και ο άλλος την άριστη γνώση της οικονομίας.
Και επικεφαλής η καθηγήτρια Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη. Γιατί όχι;! Εξάλλου και οι πιο πετυχημένοι γάμοι γίνονται ανάμεσα σε εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, έτσι ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον! :D
Πέρα από την πλάκα παιδιά, ό,τι πέφτει στην αντίληψή σας και για τον Καμμένο και για οποιονδήποτε άλλο αντιμνημονιακό, θετικό ή αρνητικό, να το ποστάρετε μπας και καταλήξουμε κάπου.
Όχι ότι έχει και πολλή σημασία τελικά, αφού Πασοκ και ΝΔ με τον ένα ή τον άλλο (βλ.νοθεία) τρόπο, θα επικρατήσουν πάλι, έστω και για λίγο για να επιβάλλουν τα άγρια μέτρα
που θα γίνουν η αιτία να τους σιχαθούν πια και όσα εναπομείνοντα κορόιδα θα τους ψηφίσουν πάλι τώρα. Έτσι θα επαληθευτεί πλήρως ο γέρ. Παϊσιος που προείπε ότι ο κόσμος θα σιχαθεί και θα κυνηγήσει τους πολιτικούς των δύο μεγάλων κομμάτων. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι όπως μέχρι τώρα, που ήταν απλώς τα προεόρτια. Από δω και πέρα θα παρακαλάνε για γιαούρτια και αυγά, αλλά δυστυχώς το μενού θα περιλαμβάνει άλλα πράγματα, πιο δύσπεπτα και καθόλου υγιεινά........
foteini

Unread postby Voreios » Sun Apr 22, 2012 12:37 am

Πάντως στις σελίδα 45 και 55 του επίσημου προγράμματος του (για όποιον το διάβασε ) λέει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...
http://www.scribd.com/doc/89947041/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97
:geek: :cry:
Σηκώνει μεγάλη κουβέντα και για να μην διαφωνήσουμε, το σταματώ εδώ.
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby foteini » Sun Apr 22, 2012 12:45 am

Voreios wrote:Πάντως στις σελίδα 45 και 55 του επίσημου προγράμματος του (για όποιον το διάβασε ) λέει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...
http://www.scribd.com/doc/89947041/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97

Α μπράβο Voreios, το είχα επισημάνει και αυτό, αλλά το ξέχασα να το αναφέρω.
Και είναι πολύ -πολύ σημαντικό.
Το όλο πακέτο λοιπόν κάπου χωλαίνει...
foteini

Unread postby Agiografies » Sun Apr 22, 2012 1:24 am

Voreios wrote:Πάντως στις σελίδα 45 και 55 του επίσημου προγράμματος του (για όποιον το διάβασε ) λέει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...

ρε ενας νορμαλ δεν υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μπα τελικα στον παπαθεμελη καταληγω ο λιγοτερο χαλασμενος
Agiografies

Unread postby nick_the_greek » Sun Apr 22, 2012 1:31 am

foteini wrote:

Α μπράβο Voreios, το είχα επισημάνει και αυτό, αλλά το ξέχασα να το αναφέρω.
Και είναι πολύ -πολύ σημαντικό.
Το όλο πακέτο λοιπόν κάπου χωλαίνει...

θέλω να κάνω μία παρατήρηση. Η ηλεκτρονική διακύβερνηση όπως και κάθε άλλη πολιτική που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι κακό. Αν οι νέες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται προς ΟΦΕΛΟΣ των πολιτών (όπως διατείνεται ο Καμμένος στις σελίδες που λες) και όχι για την φυλάκιση τους σε ένα αντίχριστο και δόλιο σύστημα, τότε δεν βλέπω κάτι κακό. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του Καμμένου (για τον οποίο έχω και εγώ επιφυλλάξεις), ο αρχηγός των ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δηλώσει και το εξής : ...

"Όχι" στο ηλεκτρονικό φακέλωμα

[web_site]http://www.enikos.gr/politics/35570,Oxi_sto_hlektroniko_fakelwma_.html [/web_site]

Είχα πει σε παλαίοτερα ότι το σίριαλ αυτό θα έχει πολλά επεισόδια.
Βέβαια, καλά κάνουμε και είμαστε υποψιασμένοι γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

"Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται.", Αριστοτέλης.
nick_the_greek

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ