nick_the_greek wrote:foteini wrote:Α μπράβο Voreios, το είχα επισημάνει και αυτό, αλλά το ξέχασα να το αναφέρω.
Και είναι πολύ -πολύ σημαντικό.
Το όλο πακέτο λοιπόν κάπου χωλαίνει...
θέλω να κάνω μία παρατήρηση. Η ηλεκτρονική διακύβερνηση όπως και κάθε άλλη πολιτική που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι κακό. Αν οι νέες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται προς ΟΦΕΛΟΣ των πολιτών (όπως διατείνεται ο Καμμένος στις σελίδες που λες) και όχι για την φυλάκιση τους σε ένα αντίχριστο και δόλιο σύστημα, τότε δεν βλέπω κάτι κακό. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του Καμμένου (για τον οποίο έχω και εγώ επιφυλλάξεις), ο αρχηγός των ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δηλώσει και το εξής : ...
"Όχι" στο ηλεκτρονικό φακέλωμα
[web_site]http://www.enikos.gr/politics/35570,Oxi_sto_hlektroniko_fakelwma_.html [/web_site]
Είχα πει σε παλαίοτερα ότι το σίριαλ αυτό θα έχει πολλά επεισόδια.
Βέβαια, καλά κάνουμε και είμαστε υποψιασμένοι γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας.
"Πασά τε επιστήμη,
χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται.", Αριστοτέλης.
Kοίταξε nick-the-greek, πες ότι είμαι μεσαιωνική, αναχρονιστική, αλλού για αλλού, αλλά θεωρώ την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μια ωραιότατη παγίδα για τον σύγχρονο άνθρωπο.
Ο Πονηρός ξέρει πολύ καλά πώς να μας χειριστεί χρησιμοποιώντας το δόλωμα της ευκολίας, της άνεσης, του μηδενικού κόπου και της ακαριαίας αποτελεσματικότητας.
Πρόσεξε στην τηλεόραση, πόσο στενό μαρκάρισμα μάς κάνουν οι ΤροΪκανοί αυτές τις μέρες, δια στόματος Πολ Τόμσεν, για πάταξη της φοροδιαφυγής και είσπραξη των οφειλών, οπωσδήποτε μετά τις εκλογές, αλλιώς........Αφού πρώτα φρόντισαν ώστε το σύστημα σ΄αυτόν τον τομέα να είναι ανύπαρκτο και άρα εντελώς αναποτελεσματικό, μετά θα μας προτείνουν πολύ φιλικά πάντα, να υιοθετήσουμε το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και φακελώματος κάθε δραστηριότητας για να πατάξουμε επιτέλους τη φοροδιαφυγή και πάσα νόσον και πάσα ...μπιπ. Κι όλα αυτά αφού πρώτα μας πετσόκοψαν αλύπητα το βιοτικό μας επίπεδο για να πάρουμε μια καλή γεύση για το τι μας περιμένει αν δεν συμμορφωθούμε με τις φιλικές τους υποδείξεις. Το είπε ξεκάθαρα ο Πολ μας ότι αν δεν τα καταφέρουμε, δυστυχώς θα πρέπει να κοπούν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις. Και φυσικά αυτό θα κάνουν μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να τους παρακαλάμε μόνοι μας να μας βοηθήσουν στην πλήρη και τελεία εφαρμογή της ¨σωτηριώδους¨ ηλεκτρονικής διακυβέρνησης!
Τα άλαλα και τα μπάλαλα του Πατροκοσμά σε όλο τους το μεγαλείο!!!
Πες με ακραία, αλλά σ΄αυτό το θέμα πιστεύω ότι δεν υπάρχει μέση οδός. Ή τα δέχεσαι ή τα απορρίπτεις. Δημιουργήθηκαν για να σκλαβώσουν γλυκά και ανεπαίσθητα την ανθρωπότητα...