Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby titinaki » Sun Apr 22, 2012 10:06 am

Voreios wrote:Πάντως στις σελίδα 45 και 55 του επίσημου προγράμματος του (για όποιον το διάβασε ) λέει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...
http://www.scribd.com/doc/89947041/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97
:geek: :cry:
Σηκώνει μεγάλη κουβέντα και για να μην διαφωνήσουμε, το σταματώ εδώ.

Δυστυχώς αυτό που λέει στις σελίδες 45 και 55 αλλά και μια έρευνα στο παρελθόν του Καμμένου με έκαναν να αλλάξω γνώμη, παιδιά τον φοβάμαι...
διαβάστε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... _4279.html
titinaki

Unread postby eternity » Sun Apr 22, 2012 10:34 am

«"Όχι" σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ»

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Sun Apr 22, 2012 10:45 am

..............
Last edited by SUKHOI on Sat Nov 24, 2012 4:21 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby thanos » Sun Apr 22, 2012 12:08 pm

Καλημέρα αδέλφια.Η πείρα μου λέει οτι μην πιστεύεις τιποτε προεκλογικά,όλα είναι να αναιρούνται.Επίσης μετά τις εκλογές και πέραν του ταμείου ουδεν λάθος αναγνωρίζεται.Αρα είμαστε πάντα σε δυσχερή θέση ο λαός.Ειδικά σε τουτες τις εκλογές με κυβέρνηση διορισμένη ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που επιτελεί έργο -πως και δεν εχει παραιτηθεί όπψς ορίζει ο νόμος- μήπως το έθιξε κανείς τους.Αρα βαδίζουμε στο δρόμο τους είτε νδ ,πασοκ,καμενο,κουβέλη ,τσιπρα κ.αλλα παιδιά-προσεξτε πως τους εγραψα με μικρά ετσι τουςαξίζει.Ο άνθρωπος στη ζωή του εχει τη ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,θεόσταλτο δώρο ,μήν πετροβολούμε οι αναμάρτητοι πρώτοι,δηλ.δεν μπορεί κάποιος πολιτικός να μετανόησε και να προσπαθεί να βοηθήσει? ερωτώ? πόσοι μετανοούν κάθε ημέρα εμείς οι χριστιανοί? το βρίσκεται απίθανο? οχι μπορεί να υπάρχουν προυποθέσεις αλλά το κυριότερο είναι αυτό που ανφέρθηκε πιο πάνω ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΟΧΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΕΣ εκεί κρίνονται και κρίνουμε .
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

Unread postby foteini » Sun Apr 22, 2012 12:32 pm

nick_the_greek wrote:
foteini wrote:
Voreios wrote:Πάντως στις σελίδα 45 και 55 του επίσημου προγράμματος του (για όποιον το διάβασε ) λέει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...
http://www.scribd.com/doc/89947041/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97
:geek: :cry:
Σηκώνει μεγάλη κουβέντα και για να μην διαφωνήσουμε, το σταματώ εδώ.

Α μπράβο Voreios, το είχα επισημάνει και αυτό, αλλά το ξέχασα να το αναφέρω.
Και είναι πολύ -πολύ σημαντικό.
Το όλο πακέτο λοιπόν κάπου χωλαίνει...

θέλω να κάνω μία παρατήρηση. Η ηλεκτρονική διακύβερνηση όπως και κάθε άλλη πολιτική που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, δεν είναι κατ'ανάγκη κάτι κακό. Αν οι νέες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται προς ΟΦΕΛΟΣ των πολιτών (όπως διατείνεται ο Καμμένος στις σελίδες που λες) και όχι για την φυλάκιση τους σε ένα αντίχριστο και δόλιο σύστημα, τότε δεν βλέπω κάτι κακό. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερασπιστής του Καμμένου (για τον οποίο έχω και εγώ επιφυλλάξεις), ο αρχηγός των ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δηλώσει και το εξής : ...

"Όχι" στο ηλεκτρονικό φακέλωμα

[web_site]http://www.enikos.gr/politics/35570,Oxi_sto_hlektroniko_fakelwma_.html [/web_site]

Είχα πει σε παλαίοτερα ότι το σίριαλ αυτό θα έχει πολλά επεισόδια.
Βέβαια, καλά κάνουμε και είμαστε υποψιασμένοι γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

"Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται.", Αριστοτέλης.

Kοίταξε nick-the-greek, πες ότι είμαι μεσαιωνική, αναχρονιστική, αλλού για αλλού, αλλά θεωρώ την ηλεκτρονική διακυβέρνηση μια ωραιότατη παγίδα για τον σύγχρονο άνθρωπο.
Ο Πονηρός ξέρει πολύ καλά πώς να μας χειριστεί χρησιμοποιώντας το δόλωμα της ευκολίας, της άνεσης, του μηδενικού κόπου και της ακαριαίας αποτελεσματικότητας.
Πρόσεξε στην τηλεόραση, πόσο στενό μαρκάρισμα μάς κάνουν οι ΤροΪκανοί αυτές τις μέρες, δια στόματος Πολ Τόμσεν, για πάταξη της φοροδιαφυγής και είσπραξη των οφειλών, οπωσδήποτε μετά τις εκλογές, αλλιώς........Αφού πρώτα φρόντισαν ώστε το σύστημα σ΄αυτόν τον τομέα να είναι ανύπαρκτο και άρα εντελώς αναποτελεσματικό, μετά θα μας προτείνουν πολύ φιλικά πάντα, να υιοθετήσουμε το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και φακελώματος κάθε δραστηριότητας για να πατάξουμε επιτέλους τη φοροδιαφυγή και πάσα νόσον και πάσα ...μπιπ. Κι όλα αυτά αφού πρώτα μας πετσόκοψαν αλύπητα το βιοτικό μας επίπεδο για να πάρουμε μια καλή γεύση για το τι μας περιμένει αν δεν συμμορφωθούμε με τις φιλικές τους υποδείξεις. Το είπε ξεκάθαρα ο Πολ μας ότι αν δεν τα καταφέρουμε, δυστυχώς θα πρέπει να κοπούν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις. Και φυσικά αυτό θα κάνουν μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να τους παρακαλάμε μόνοι μας να μας βοηθήσουν στην πλήρη και τελεία εφαρμογή της ¨σωτηριώδους¨ ηλεκτρονικής διακυβέρνησης!
Τα άλαλα και τα μπάλαλα του Πατροκοσμά σε όλο τους το μεγαλείο!!!
Πες με ακραία, αλλά σ΄αυτό το θέμα πιστεύω ότι δεν υπάρχει μέση οδός. Ή τα δέχεσαι ή τα απορρίπτεις. Δημιουργήθηκαν για να σκλαβώσουν γλυκά και ανεπαίσθητα την ανθρωπότητα...
foteini

Unread postby argi1976 » Sun Apr 22, 2012 2:06 pm

Ετσι Ετσι ποσο χαιρομαι μονο 300 με 400 ατομα.http://news24gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1827.html
argi1976

Unread postby giannis73 » Sun Apr 22, 2012 2:11 pm

Προτείνει κανείς καμιά λύση?
Το να κρίνουμε τον έναν και τον άλλον είναι εύκολο αφού δεν νομίζω να έχει πολλούς αγίους που να πολιτεύονται ,αλλά εμείς τι πρέπει να κάνουμε τελικά?
Θα έρθει η ημέρα των εκλογών και θα πρέπει να ψηφίσουμε και τι θα κάνουμε τότε?
Και εγώ μια από τα ίδια είμαι ,δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά έχω αγχωθεί τι θα ψηφίσω.
Ο Θεός να μας φωτίσει να ψηφίσουμε σωστά.
giannis73

Unread postby argi1976 » Sun Apr 22, 2012 2:21 pm

Πιστευω το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ψηφιζουμε ΠΑΛΙ τα 2 μεγαλα κομματα γιατι το τελος ειναι οριστικο για ολους μας. Δεν πρεπει να ψηφισουμε ομως και μικρα κομματα γιατι η ψηφος παει χαμενη απο θεμα δυναμικης οσο και να θελουμε να ψηφισουμε ενα υγιες κομμα. Αρα Προσοχη αρα πιστευω πρεπει να ξερουμε ετσι στο περιπου τι θα ψηφισουμε. Αν κανω λαθος διορθωστε με
argi1976

Unread postby eternity » Sun Apr 22, 2012 5:13 pm

-------------------------------------------------------------------------------
Last edited by eternity on Sun Apr 22, 2012 5:52 pm, edited 1 time in total.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ