MAXIMOS wrote:καποιοι στρατιωτικοι απο μικρο βαθμο ακομα,ας πουμε λοχαγου,ειναι ''δεμενοι ''με καποιο κομα ωστε αργοτερα να τους βοηθησει στις οποιες αλλαγες θελουν να περασουν στο στρατευμα,ανταλλασοντας τις υπηρεσιες τους με τον ανωτατο βαθμο της ιεραρχιας.Δε νομιζω οτι ειναι λογος να ψηφισει καποιος ενα κομα επειδη καποιος αξιωματικος ε.α. αρθρογραφει.μακαρι ομως να ειναι τοσο φωτισμενος ωστε να συμβαλει στην σωτηρια της πατριδας μας.θα τον δουμε και αυτον
INA_OSI_EN wrote:
Συνέντευξη του προέδρου Ν.Αλικάκου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στον Ν.Χατζηνικολάου
eternity wrote:MAXIMOS wrote:καποιοι στρατιωτικοι απο μικρο βαθμο ακομα,ας πουμε λοχαγου,ειναι ''δεμενοι ''με καποιο κομα ωστε αργοτερα να τους βοηθησει στις οποιες αλλαγες θελουν να περασουν στο στρατευμα,ανταλλασοντας τις υπηρεσιες τους με τον ανωτατο βαθμο της ιεραρχιας.Δε νομιζω οτι ειναι λογος να ψηφισει καποιος ενα κομα επειδη καποιος αξιωματικος ε.α. αρθρογραφει.μακαρι ομως να ειναι τοσο φωτισμενος ωστε να συμβαλει στην σωτηρια της πατριδας μας.θα τον δουμε και αυτον
το οτι αρθρογραφει καποιος ειναι ενας ωραιος λογος να διαβασουμε να δουμε τι γραφει τι αντιπροσωπευει και τι εστερνιζεται αγαπητε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειπαμε να λεμε καποιους που θεωρουμε οτι ειναι αξιολογοι. Θα σβησω λοιπον τη δημοσιευση μου αφου ενοχληθηκες γιαιτ πολυ απλα δεν ψηφιζω Μεσσηνια και δεν εχω κανενα αλλο λογο να υποδειξω περα απο την προσωπικη μου κριση.
Ο ανθρωπος ειναι πολιτικο ον ειτε ειναι στρατιωτικος ειτε οχι αποψη εχει και ωριμοτητα να καταλαβει αν καποιος πληροι προυποθεσεις για να τον ψηφισει ή οχι.
Ο συγκεκριμενος λοιπον που προτεινα κατεβαινει με νεοσυστατο κομμα συνεπως δεν συνδεσε την καριερα του με το κομμα αυτο για να του προσφερει οποιαδηποτε "βοηθεια " .
Επιπροσθετως το ιδιο θα ελεγα για τον Θεοφανιδη ο οποιος κατεβαινει στο επικρατειας του Καμμενου.Τον γνωριζω προσωπικα και ειναι αξιολογο ατομο.
MAXIMOS wrote:το οτι ειναι νεοσυστατο κομα με παλια στελεχη δεν μου λεει τιποτα.επισης καποιος που ειχε π.χ.τον καμμενο ως μεσον οταν ηταν βουλευτης με τη ν.δ. δεν σημαινει οτι δεν θα τον εχει μεσον και ως αρχηγο κοματος.αρα λοιπον το νεοσυστατο κομα για εμενα δεν σημαινει τιποτα. για τον Θεοφανιδη που λες δωσε μας καποιες πληροφοριες εαν σου ειναι ευκολο γιατι εγω προσωπικα δεν τον γνωριζω.για το τελος να σου πω οτι στρατιωτικος εστω και ε.α. στην ψυχη του παραμενει στρατιωτικος.ο στρατιωτικος δεν ειναι πολιτικο ον με την εννοια που το αναφερεις.
απεχει παρα πολυ απο προσδιορισμους πολιτης,πολιτευτης,πολιτικος κλπ.
τελος σου λεω απλα οτι κανουμε συζητηση και δεν σου ζητησα να σβησεις κατι αλλα ουτε και ενοχληθηκα απο κατι.συζητηση κανουμε
Εκεί λοιπόν που θεωρώ ότι θα πρέπει να εστιάσουμε είναι σε κόμματα που [τουλάχιστον βάσει των δημοσκοπήσεων] μπαίνουν στην Βουλή. Ξέρω ότι όλοι έχουμε τους ενδοιασμούς μας, αν όντως όσα διακηρύσσουν θα τα πράξουν. Όμως, ας μην "πετάξουμε" την ψήφο μας διασκορπίζοντας την σε άσχετα κόμματα. Είναι ρίσκο και καλούμαστε να το πάρουμε... δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο...
NEKTARIOS wrote:Εκεί λοιπόν που θεωρώ ότι θα πρέπει να εστιάσουμε είναι σε κόμματα που [τουλάχιστον βάσει των δημοσκοπήσεων] μπαίνουν στην Βουλή. Ξέρω ότι όλοι έχουμε τους ενδοιασμούς μας, αν όντως όσα διακηρύσσουν θα τα πράξουν. Όμως, ας μην "πετάξουμε" την ψήφο μας διασκορπίζοντας την σε άσχετα κόμματα. Είναι ρίσκο και καλούμαστε να το πάρουμε... δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο...
+1000
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests