Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Unread postby maria798081 » Thu Dec 21, 2017 5:40 pm

Αρης Σερβετάλης: «Έπιασα πάτο και με βοήθησε ο Θεός για να σωθώ»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το πετυχημένο σήριαλ «Είσαι το ταίρι μου», όπου πρωταγωνιστούσε
Ο Άρης Σερβετάλης, μετά την επιτυχία του σήριαλ «Είσαι το ταίρι μου» και ενώ η καριέρα του είχε πάρει την ανιούσα αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μη γνωρίζοντας κανείς τι έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως για πρώτη φορά εξομολογείται, σήμερα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Down Town», εκείνο το διάστημα έπιασε πάτο, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

«Πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως μικρός δεν πίστευε γιατί ήταν «μηδενιστής».

«Προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής».

Διαβάστε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από τις αποκαλύψεις του γνωστού ηθοποιού στο περιοδικό:

Πότε έγινε η στροφή στον Θεό;

«Μετά το «Είσαι το ταίρι μου». Δεν είχε σχέση με το σήριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Τι έγινε; Ποιος ήταν τότε ο δικός σου πάτος;

«Αυτά είναι αποκαλυπτικά. Δεν εξηγούνται».

Δηλαδή;

«Όπως σου είπα έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου».

Είχες τα πάντα: φήμη, λεφτά, προτάσεις για δουλειά…

«Δεν το είδα έτσι. Εγώ ένιωσα ότι έπειτα από αυτή την επιτυχία είχα μηδενίσει. Ήταν άλλες οι ανάγκες μου. Είχε πολύ μεγάλη πυκνότητα αυτό το γεγονός. Ήταν όλο too much. Ήμουν και εγώ σε μία περίεργη κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν καλό να κρατήσω τις αποστάσεις, όπως σου είπα ξανά. Προτεραιότητά μου ήταν εκείνη την περίοδο να σώσω τον εαυτό μου».

Ψυχανάλυση έχεις κάνει;

«Έχω και πνευματικό και τον βλέπω συχνά. Και αυτό με καλύπτει απόλυτα».

http://www.protothema.gr/life-style/art ... na-sotho-/
maria798081

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby maria798081 » Thu Dec 21, 2017 11:59 pm

Είδα τη γαλανόλευκη να κυματίζει στη Μίλητο , στην Αλικαρνασσό και την ιαχή του γυρισμού, την άκουγαν μέχρι τη Λεμεσό…»

Περπάταγα στον αρσανά και βλέπω σαν παιδάκι

να κλαίει με αναφιλητά, σεπτό ένα γεροντάκι.

Τι έχεις γέροντα ρωτώ και τρέχουνε τα μάτια

και σμίξανε τα δάκρυα, με του γιαλού τ΄ αλάτια;

Τέκνο μου είμαι ο Ιωσήφ, Γέρων Βατοπαιδίου

και ήρθα να ειδώ τα σπλάχνα μου, στη μάνδρα του πεδίου.

Ήρθε μαζί μου η Παναγιά και μου έδειξε την Σμύρνη

και για να πω μου ορμήνευσε, τι πρόκειται να γίνει.

Αγκάλιασα τη θάλασσα και επήγα στο Aϊβαλί

και η καρδούλα ράγισε σαν είδα μες την εκκλησιά, κάποιον Αλή.

Ήταν κοντά και μακριά, η Έφεσος και η Σμύρνη

Πανάγαθε, πώς άφησες τέτοιο κακό να γίνει;

Ερώτησα με δάκρυα Δέσποινα Παναγία

Ποιού μπότα μαύρη πάτησε, τη γη Σου αυτή Κυρία;

Πότε τα χρόνια που είπανε, της λευτεριάς το αστέρι,

θα έρθει απ την Ανατολή, ένας Θεός το ξέρει;

Είδα από την Ψέριμο, την Παλαιά Ελλάδα

και στα αρχαία χαλάσματα, έκλαιγε η μυθόπλαστη Παλλάδα.

Η Θράκη θέλει λευτεριά και η Καρπασία στενάζει

Σμύρνη και Πενταδάκτυλος, ξύπνα Ρωμιέ κραυγάζει.

Έμεινε στα παράλια, πόνος και ερημιά

και σβήσαν τα καντήλια μας εις τα νεκροταφειά.

Ένας λαός που δύσκολα τέτοιους ζυγούς θυμάται

θέλει το χάρο της σκλαβιάς, να΄ χει για να φοβάται.

Μου έδειξε η Παντάνασσα και της Ελλάδας μάνα

πως άναψε μες τη σκλαβιά, της λευτεριάς η δάδα.

Είδα τη γαλανόλευκη να κυματίζει στη Μίλητο , στην Αλικαρνασσό

και την ιαχή του γυρισμού, την άκουγαν μέχρι τη Λεμεσό.

Ακουσα τις καμπάνες, κοντά η Αγία Σοφιά

βουβά κτυπούσαν στην καρδιά για την ελευθεριά.

Ο Βασιλεύς, εξύπνησε, στου Ρωμανού την πύλη

αγαρηνός και άπιστος, κανένας δεν θα μείνει.

Είπε ο Γέρων και έφυγε από το μονοπάτι

και εγώ, χίλια σκεφτόμουνα πριν μπω μες το παλάτι.

Αντίκρισα την Παναγιά που δέχτηκε το βόλι

την ευχαρίστησα ξανά, που βρέθηκα, στο Άγιο Περιβόλι.

Γοργά η ματιά μου ρίχτηκε, σε ξύλινο σταυρό

και τότε άρχισα και γω, Παντάνασσα το αναφιλητό.

Γέρων Ιωσήφ, κοιμήθηκε την 1η Ιουλίου

Πανάχραντη, μα ήταν εδώ… εις την Βατοπαιδίου…
maria798081

Unread postby SUKHOI » Fri Dec 22, 2017 1:30 am

thanos69b wrote:

Άρα δικό μου αυθέρετο συμπέρασμα, θα πληρώσουμε χοντρά και ένας Θεός ξέρει πόσο θα τραβήξει καίγοντας ξερά και χλωρά η παρούσα κατάσταση !!!!!

τα ξερα θα καουν μονα τους τα χλωρα θα την γλυτωσουν.το ειχα ξαναγραψη αλλα δεν κανει κακο αν το ξαναγραψω γιατι τωρα ειναι φανερο οτι οι αναρχοι και οι αφγανοπακιστανοι τουριστες και μαζι ολο το κακο συναπαντημα που μαζευτηκε στην ελλαδα θα την καταστρεψουν και υλικα τωρα εκτος απο πνευματικα.εγω ξερω οτι οι νεκροι θα ειναι απο 3 εως και 5 μυρια.οι ζημιες θα ειναι ανυπολογιστες στις μεγαλες πολεις με πλιατσικο, φονους, βιασμους και οτι κακο και ασχημο τους ερθη θα το κανουν.σκεφτειτε τωρα που μερα μεσημερι και κανουν επιδρομες χωρις να τους πειραξουνε τι θα κανουν τοτε που θα εχουν οπλα και την υποστηριξη της κυβερνησης. απο μεσα παντως απο το ορος εδω και καιρο δεν λενε κουβεντα.υπομονη ερχεται και η δικια μας σειρα.
SUKHOI

Unread postby gisella » Fri Dec 22, 2017 1:44 am

Άραγε, τα δεινά στα οποία αναφερόταν μια γερόντισσα στο ποίημά της, να είναι το πλιάτσικο-εμφύλιος? Γιαυτό και σύστηνε να μείνουμε μέσα όταν αρχίσουν τα δεινά?
Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό· επειδή, εσύ είσαι μαζί μου
gisella

Unread postby student » Fri Dec 22, 2017 2:39 am

gisella wrote:Άραγε, τα δεινά στα οποία αναφερόταν μια γερόντισσα στο ποίημά της, να είναι το πλιάτσικο-εμφύλιος? Γιαυτό και σύστηνε να μείνουμε μέσα όταν αρχίσουν τα δεινά?

Έχε πίστη!
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby gisella » Fri Dec 22, 2017 3:17 am

student wrote:
gisella wrote:Άραγε, τα δεινά στα οποία αναφερόταν μια γερόντισσα στο ποίημά της, να είναι το πλιάτσικο-εμφύλιος? Γιαυτό και σύστηνε να μείνουμε μέσα όταν αρχίσουν τα δεινά?

Έχε πίστη!

Τάδε έφη Πάπας.... Ελεος :!: :!: :!: :!: :!:
Άσχετο το σχόλιό σου αγαπητέ μου student. Μάλλον έχεις θέμα με την κατανόηση του γραπτού λόγου... Κοίτα το.
Αντιστοίχηση μεταξύ του ποιήματος και του σχολίου έκανα ή προσπάθησα να κάνω...
Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό· επειδή, εσύ είσαι μαζί μου
gisella

Unread postby SUKHOI » Fri Dec 22, 2017 8:31 am

χωρις να γνωριζω πιστευω οτι ολα αυτα μαζι με την πεινα θα ειναι ολα οσα θα τραβειξουμε αφου ουτε σε πολεμο θα παμε αλλα ουτε και θα πολεμησουμε οταν μας κτυπησουν οι τουρκοι.πριν δυο τρεια η και τεσσερα χρονια τα εβλεπα τα πραγματα πολυ ελαφρια,αλλα θα ειναι χειροτερα απο οτι υπολογιζαμε και μας ελεγαν οι γεροντες.βεβαια ολα αυτα εξουδετερωνονται με την χαρη του χριστου και ΘΕΟΥ μας.
SUKHOI

Unread postby bersekero » Fri Dec 22, 2017 10:34 am

gisella wrote:
student wrote:

Έχε πίστη!

Τάδε έφη Πάπας.... Ελεος :!: :!: :!: :!: :!:
Άσχετο το σχόλιό σου αγαπητέ μου student. Μάλλον έχεις θέμα με την κατανόηση του γραπτού λόγου... Κοίτα το.
Αντιστοίχηση μεταξύ του ποιήματος και του σχολίου έκανα ή προσπάθησα να κάνω...

Γλυκεια μου και αγαπημενη gisella, θεωρω οτι ηταν το πιο σοβαρο σχολιο. Τοσον καιρο φωνη βοωντος εν τη ερημω, μαλλιασε η γλωσσα του και ακομα συνεχιζουμε να διαβαζουμε για ποιηματα γεροντισσας, προφητειες γερο-Ιωσηφ και 5 εκ. νεκρους που ουτε ατομικη βομβα δεν μπορει να επιφερει, ουτε στη Συρια τοσα χρονια πολεμος δεν καταφερε, και θα καταφερουν οι λαθρο με τα λαθραια τουφέκια και τις χατζαρες!
Ειναι αστειο και τραγικο συναμα, να ετοιμαζομαστε να μας βιασουν και να μας σφαξουν καινα καθομαστε στον υπολογιστη και να κραζουμε "κοριτσια θα μας βιασουν"!! Ωραια, καλως ή κακως το πιστεψαμε αυτο, τι κανουμε για να το αντιμετωπισουμε τωρα που υποτιθεται οτι ο καιρος εγγυς? ..... Τιποτα? Καποιος? Καποια? Μηπως δεν το πιστεψαμε αρκετα και μιλαμε στο στυλ "να 'χαμε να λεγαμε"? Ή απλά περιμενουμε στωικα τον λαθρο να ερθει κραδαινοντας και ανεμιζοντας την χατζαρα και όποιο αλλο "οπλο" ή "εργαλειο" διαθετει?
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby gisella » Fri Dec 22, 2017 1:34 pm

SUKHOI wrote:

χωρις να γνωριζω πιστευω οτι ολα αυτα μαζι με την πεινα θα ειναι ολα οσα θα τραβειξουμε αφου ουτε σε πολεμο θα παμε αλλα ουτε και θα πολεμησουμε οταν μας κτυπησουν οι τουρκοι.πριν δυο τρεια η και τεσσερα χρονια τα εβλεπα τα πραγματα πολυ ελαφρια,αλλα θα ειναι χειροτερα απο οτι υπολογιζαμε και μας ελεγαν οι γεροντες.βεβαια ολα αυτα εξουδετερωνονται με την χαρη του χριστου και ΘΕΟΥ μας.

Συμφωνώ, έχεις δίκιο
gisella

Unread postby foteini » Fri Dec 22, 2017 10:26 pm

bersekero wrote:
Γλυκεια μου και αγαπημενη gisella, θεωρω οτι ηταν το πιο σοβαρο σχολιο. Τοσον καιρο φωνη βοωντος εν τη ερημω, μαλλιασε η γλωσσα του και ακομα συνεχιζουμε να διαβαζουμε για ποιηματα γεροντισσας, προφητειες γερο-Ιωσηφ και 5 εκ. νεκρους που ουτε ατομικη βομβα δεν μπορει να επιφερει, ουτε στη Συρια τοσα χρονια πολεμος δεν καταφερε, και θα καταφερουν οι λαθρο με τα λαθραια τουφέκια και τις χατζαρες!
Ειναι αστειο και τραγικο συναμα, να ετοιμαζομαστε να μας βιασουν και να μας σφαξουν καινα καθομαστε στον υπολογιστη και να κραζουμε "κοριτσια θα μας βιασουν"!! Ωραια, καλως ή κακως το πιστεψαμε αυτο, τι κανουμε για να το αντιμετωπισουμε τωρα που υποτιθεται οτι ο καιρος εγγυς? ..... Τιποτα? Καποιος? Καποια? Μηπως δεν το πιστεψαμε αρκετα και μιλαμε στο στυλ "να 'χαμε να λεγαμε"? Ή απλά περιμενουμε στωικα τον λαθρο να ερθει κραδαινοντας και ανεμιζοντας την χατζαρα και όποιο αλλο "οπλο" ή "εργαλειο" διαθετει?

Αυτό με τα 3-4-5 μύρια νεκρούς στην Ελλάδα με σκανδάλιζε κι εμένα πολύ, επειδή το εκλάμβανα ως εκατομμύρια αλλά μετά με προβλημάτισε η λέξη "μύρια".
Έτσι ψάχνοντας λίγο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι 1 μύριο = 10 χιλιάδες και συνεπώς 100 χ 10.000 = 1.000.000.
foteini

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ