Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Matina » Wed Apr 25, 2012 5:15 pm

Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε......

Χωρίς Εσένα δεν θέλω να σωθώ.

Μου το υπόσχονται από την τηλεόραση, από το τηλέφωνο, από παντού.
Ομως κάτι είναι μοναχικό μέσα μου, μετά από τα λόγια τους, κάτι περισσεύει ανικανοποίητο και είναι αυτό που αφαιρεί το χρώμα από τα νυχτερινά μου όνειρα.
Εγώ θέλω όνειρα με φως Κύριε και μέρες με λιακάδα.

Κουράστηκα στους χειμώνες τους, βαρέθηκα να τους βλέπω γραβατωμένους και χαμογελαστούς -την ώρα που χάνονται τα πολύτιμά μας-.
Κύριε θέλω ένα καντηλάκι, λίγο λιβάνι, μια σημαία περήφανη, ένα πρόσφορο στην πετσέτα της μάνας μου, θέλω Εσένα για λιμανάκι και την καμπάνα του εσπερινού -σαν υπόσχεση πως δεν θάρθει βράδυ δίχως Σου-.

Θέλω τους Φίλους μου στο εικονοστάσι, την Μάνα μας να ρίχνομαι στην ποδιά Της όταν κλαίω και τον Σταυρό Σου -για νάχει έρμα το καράβι του βίου μου και της πατρίδας μου το τρεχαντήρι-.

Ισως να ζητώ πολλά αλλά ξέρω πως Εσύ λίγα δεν δίνεις.

Δώσε Κύριε να μην σωθώ, αν ο τόπος της "σωτηρίας" είναι ξενητεμένος από την Χάρη Σου.
Δώσε μου Κύριε πατρίδα την ελπίδα Σου και ανάπαυση την σιγουριά της Ανάστασης Σου.
Είμαι κουρασμένη Χριστέ μου. Δεν μπορώ να τους ακούω. Και η πατρίδα μου το ίδιο.....

Σώσε μας από δαύτους Κύριε!

anazhthseis-elena

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby eternity » Wed Apr 25, 2012 11:22 pm

billsin wrote:Η Ντόρα θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας με κανα υπουργείο οπωσδήποτε και βέβαια θα δώσει και τη σχετική ψήφο εμπιστοσύνης. Δεδομένη η στήριξη. Να μία άλλη διέξοξοδος για το 50% και τη λαική νομιμοποίηση.έκτός και αν η Ντόρα δεν μπει στη βουλή.

αυτη ειπε οτι και με τον διαβολο θα συνεργαστει.... προκειμενου βεβαια να παρει κανενα υπουργειο.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby GENEA-OMEGA » Wed Apr 25, 2012 11:34 pm

Δεν είναι σωστό να βρίζεις τον μπαμπά της πάντως !!!...
GENEA-OMEGA

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby GENEA-OMEGA » Thu Apr 26, 2012 12:15 am

filtor wrote:Ο καθένας είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ να αποφασίσει ό,τι θέλει...
http://hggiken.pblogs.gr/2012/04/o-kath ... helei.html

Επιτρέωτε μου να διατυπώσω την προσωπική άποψη ότι η προσπάθεια αυτή έχει ευλογία.

Ο πόλεμος που του έγινε από την Στάη χθες και την Τσαπανίδου σε ξεκάθαρα διατεταγμένη αποστολή για να τον χτυπήσουν με έκανε να εξοργιστώ !

Προσπαθούσαν να τον βγάλουν, ηλίθιο, αιθεροβάμωνα, ψευτράκο, αδιάβαστο, λαοπλάνο, συκοφάντη και άσχετο !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Το βλέμμα και των δύο γυναίων ήταν δολοφονικό και προετοιμασμένο, και ο λόγος τους διαβολικά διεστραμμένος για να παραπλανήσει

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, της παιδείας, της δημιουργίας, της προσωπικότητας που γνωρίζουν τι πρέπει νακάνουν και έχουν αυτοπεποίθηση χωρίςνα προσκυνάνε κανέναν κοπρόσκυλο !!!

Είθε να τους διαλύσει και να κουνήσει συθέμελα τον βούρκο της πολιτικής μπανανίας μια καταξεσκσμένης απο τις μαζαιριες Ελλάδας

και αν κάνω λάθος, τουλάχιστον δεν θα έχω επαναλάβει το λάθος, όπως θα έκανα αν ψήφιζα οποιονδήποτε από τους άλλους !!!
GENEA-OMEGA

Unread postby Thrax » Thu Apr 26, 2012 12:16 am

Επιτρέψτε μου να διατυπώσω την προσωπική άποψη ότι η προσπάθεια αυτή έχει ευλογία.

Δεν γνωρίζω την άποψη των υπόλοιπων διαχειριστών,

αλλα η δική μου άποψη

είναι να αφήσουμε το χώρο του παρόντος νήματος μακριά από κομματικές τοποθετήσεις,

ίσως να έσφαλα και εγώ σε αλλο τόπικ, όπου τοποθετήθηκα αλλά είχα ακούσει μια άποψη και την κατέθεσα,

θα ήθελα και την δική σαας άποψη επί αυτού,

γιατί γνώμη μου είναι ότι στο τέλος θα γίνουμε πάλι μπίλιες για αλλωνών συμφέροντα

μαλώνοντας για πολλοστή φορά για τα κομματικα
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby NEKTARIOS » Thu Apr 26, 2012 9:12 am

Οντως η ειρωνία που είχε η Στάη προχθές μαζί με τον Φελέκη και η υπέρμετρη επιθετικότητα εμένα μου λέει ΠΟΛΛΑ.
Οχι ότι δεν είχα αποφασίσει αλλά όσο πλησιάζουμε στις εκλογές φαίνεται πιο ξεκάθαρα το πράγμα ......

Φίλε Θραξ το νημα ειναι " Ελληνες πολιτικοι και κόμματα " εφόσον το επίπεδο είναι κόσμιο νομίζω πρέπει ο καθένας που θέλει να τοποθετηθεί να μπορεί να το κάνει.
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby NEKTARIOS » Thu Apr 26, 2012 10:00 am

ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!!!

ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Apr 26, 2012 11:05 am

Thrax wrote:

Επιτρέψτε μου να διατυπώσω την προσωπική άποψη ότι η προσπάθεια αυτή έχει ευλογία.

Δεν γνωρίζω την άποψη των υπόλοιπων διαχειριστών,

αλλα η δική μου άποψη

είναι να αφήσουμε το χώρο του παρόντος νήματος μακριά από κομματικές τοποθετήσεις,

ίσως να έσφαλα και εγώ σε αλλο τόπικ, όπου τοποθετήθηκα αλλά είχα ακούσει μια άποψη και την κατέθεσα,

θα ήθελα και την δική σαας άποψη επί αυτού,

γιατί γνώμη μου είναι ότι στο τέλος θα γίνουμε πάλι μπίλιες για αλλωνών συμφέροντα

μαλώνοντας για πολλοστή φορά για τα κομματικα

H δική μου άποψη Χρήστο είναι πως όποιος θέλει μπορεί να τοποθετείται και να εκφράζεται ελεύθερα αν πιστεύει πως έχει βρει μια αξιόλογη πολιτική πρόταση.Μπορεί να βοηθήσει κάποιον αναποφάσιστο να επιλέξει!Αν εμείς δε μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη κουβέντα,τότε είναι σκούρα τα πράγματα.Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου,έχω ανεβάσει τους τόνους κατά καιρούς κάτι που ήταν λάθος μου!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu Apr 26, 2012 12:53 pm

Reuters για Χρυσή Αυγή:"Αξιοποιεί την οργή των Ελλήνων"

Mannlicher-Schönauer

Unread postby Thrax » Thu Apr 26, 2012 1:04 pm

NEKTARIOS wrote:Οντως η ειρωνία που είχε η Στάη προχθές μαζί με τον Φελέκη και η υπέρμετρη επιθετικότητα εμένα μου λέει ΠΟΛΛΑ.
Οχι ότι δεν είχα αποφασίσει αλλά όσο πλησιάζουμε στις εκλογές φαίνεται πιο ξεκάθαρα το πράγμα ......

Φίλε Θραξ το νημα ειναι " Ελληνες πολιτικοι και κόμματα " εφόσον το επίπεδο είναι κόσμιο νομίζω πρέπει ο καθένας που θέλει να τοποθετηθεί να μπορεί να το κάνει.

Εδώ που είναι το κατάλληλο τόπικ

μπορούμε να τοποθετούμαστε κόσμια και μακριά απο άγωνες και στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις,

το προηγούμενο στο οποίο αναφέρομαι είχε ανέβει στο άλλο τόπικ για τα επερχόμενα,

στο οποίο είχαν δημιουργηθεί πολλές φορές εντάσεις.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ