Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Ορθοδοξια ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Unread postby TASOS1 » Tue Feb 27, 2018 6:52 am

ἄντε τυχεροί εἶστε!
Μία φορά εἶπα στον π. Παϊσιο ὅτι ο πνευματικός, μοῦ εἶχε βάλει να πληρώσω ἕνα σοβαρό ποσό για κάποιο λάθος μου. Μοῦ λέγει ο π. Παϊσιος "τοῦ το εἶπες καλά; για λέγε πάλι το πρόβλημα με περισσότερα στοιχεῖα, θα δεῖς μοῦ εἶπε". πράγματι πῆρα τηλ. τον πνευματικό μου και μοῦ εἶπε θα κάνης αὐτό πού σοῦ εἶπα και ὄχι ὅτι σοῦ εἶπε ο π. Παϊσιος! Σε λίγο κουδούνισε το τηλ. ἦταν ο πνευματικός μου πού μοῦ ζήτησε περισσότερα στοιχεῖα πού οὖτε κάν εἶχα σκεφτεῖ! Πράγματι τοῦ τα ἔδωσα και συμφώνησε με τον π. Παϊσιο! Ἔτσι δεν πλήρωσα θα ἦταν ἄδικο. προσοχή λοιπόν στην ἐξομολόγηση να τροφοδοτοῦμε τον πνευματικό με σωστά στοιχεῖα. Αὐτό δεν ἰσχύει για την ἐξομολόγηση σαρκικών ἀμαρτημάτων πού τα ἐξομολογούμαστε γενικά χωρίς λεπτομερεῖς περιγραφές!
TASOS1

Unread postby maria798081 » Tue Feb 27, 2018 9:31 pm

Φοβερό: Δάκρυσε η είκονα της Παναγίας στην Άνδρο!! (Εικόνα & Βίντεο)

Image

http://www.kontranews.gr/KOINONIA/32282 ... dro-Binteo
maria798081

Unread postby rafale » Tue Mar 06, 2018 8:04 pm

Το σημάδι της ταφής του Λένιν

Όταν θα θάψουν τον Λένιν, τότε ο Αντίχριστος θα εμφανισθεί!
https://www.youtube.com/watch?v=VBu6etj-ALY&t=10s
rafale

Unread postby TASOS1 » Mon Mar 12, 2018 11:14 pm

πολύτιμες πηγές:
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=47552
TASOS1

Unread postby NEKTARIOS » Sat Mar 24, 2018 2:53 pm

.
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby Marco Hietala » Sun Mar 25, 2018 9:21 am

NEKTARIOS wrote:.

Ωραίο :roll: :mrgreen:
Marco Hietala

Unread postby Johny-B » Sun Mar 25, 2018 6:16 pm

Marco Hietala wrote:
NEKTARIOS wrote:.

Ωραίο :roll: :mrgreen:

Με βαθυστόχαστο νόημα!!! :mrgreen:
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby NEKTARIOS » Mon Mar 26, 2018 8:22 am

Λίγα λόγια και με νόημα που λέει και ένας ραδιοφωνικός σταθμός :mrgreen:
ψαλλώ τω θεώ μου έως υπάρχω...
NEKTARIOS

Unread postby SUKHOI » Mon Mar 26, 2018 10:37 am

Χθες 20 Μαρτιου 2018 με πήρε από Ελλάδα ένας άγνωστος νεαρός, νιόπαντρος, μου λεει: Είμαι Αθήνα για δουλειές, μένω Κρήτη, κ το βράδυ που ξάπλωσα να κοιμηθώ έβαλα στο YouTube Να ακούσω μια ομιλία του Γέροντα κ αποκοιμήθηκα. Τον βλέπω στον ύπνο κ μου λέει το παιδί να προσέξεις. Ξύπνησα με δέος κ προβληματισμό για ποιό παιδί. Σκέφτηκα ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος κ μου το έκρυψε κ ίσως θέλει να κάνει έκτρωση κ με ειδοποίησε ο Γέροντας. Πρωΐ πρωί της τηλεφωνώ κ την ρώτησα αν είναι έγκυος κ το παραδέχθηκε κ ζητούσε συγγνώμη που το έκρυψε γιατί είχε σκοπό Μόλις έφευγα από Κρήτη να το έκανε έκτρωση για να μη μεγαλώνει παιδί τόσο νέα. Της είπα σε παίρνω γιατί μου το είπε ο γερ. Εφραίμ το βράδυ στον ύπνο μου. Ναι λέει σήμερα στις 7 είχα ραντεβού με τον γιατρό. Τώρα δεν πρόκειται να το κάνω.
Πήρε ο καϋμενος κ έκλαιγε με ευχαριστίες προς τον Θεό που έστειλε τον Γέροντα κ γλύτωσε το μωρό τους.
Π.Ιωσηφ
SUKHOI

Unread postby Voreios » Mon Mar 26, 2018 9:45 pm

Δεν πίστευα στον Θεό.
Όταν ήρθε η ώρα για το στρατό, η μητέρα μου, που συχνά πήγαινε στην εκκλησία και προσευχόταν για μένα, μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί με μια προσευχή γραμμένη πάνω της και είπε: "Γιε μου ας είναι πάντα μαζί σου."
Αργότερα έμαθα ότι στο κομμάτι χαρτί υπάρχει ο 90 ψαλμός. Κατόπιν έγινα αλεξιπτωτιστής . Ο στρατός δεν επιτρέπει να έχει επιπλέον τσέπες, και έβαλα την προσευχή στην επένδυση του χιτώνα στον αριστερό ώμο.
Το πρώτο άλμα με αλεξίπτωτο.
Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που, έχοντας φτάσει στην άβυσσο του εναέριου χώρου, έσυρα το δαχτυλίδι - και ... το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε.
Τράβηξα το δαχτυλίδι του ανταλλακτικού αλεξίπτωτου - ούτε αυτό άνοιξε.
Η γη πλησίαζε γρήγορα...
Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα δεν μπορούσα βέβαια να βγάλω τη προσευχή της μαμάς μου από το χιτώνα για να την διαβάσω. Έτσι κτύπησα με το χέρι μου ακριβώς τον τόπο όπου ήταν ραμμένη και φώναξα: "Κύριε, σώσε με!"
Σε απάντηση, το αλεξίπτωτο άνοιξε αμέσως.
Στη συνέχεια, έγιναν όλα: αμφισβήτησα την απιστία μου τους φίλους μου , θυμήθηκα την μητέρα μου και τα δάκρυα της μητέρας μου, αλλά πριν ακόμη, πέσω στο έδαφος, ορκίστηκα να εισέλθω στην ιερατική σχολή.
Αργότερα, αφού αποφοίτησα από το σεμινάριο, μπήκα σε ένα μοναστήρι, τώρα είμαι ιερομόναχος.
Συλλογή: "Ρωτήστε και θα σας απαντηθεί.." Αναφερόμενες ιστορίες για τη θαυματουργή βοήθεια του Θεού. "
http://apantaortodoxias.blogspot.gr/2018/03/blog-post_132.html
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ