USA vs RUSSIA Ποιός ο καλός, ποιός ο κακός...

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby maria798081 » Thu Apr 26, 2018 9:32 pm

Οι ΗΠΑ χτυπούν την Ρωσία στο μαλακό υπογάστριο: Βάση στην Κασπία και χρωματιστή επανάσταση- χάος στην Αρμενία!

https://www.pentapostagma.gr/2018/04/%C ... CE%BF.html

edit student. Η συζήτηση μεταφέρθηκε από το Επερχόμενα και Προφητείες
maria798081

Unread postby Orthodox1989 » Thu Apr 26, 2018 11:13 pm

maria798081 wrote:Οι ΗΠΑ χτυπούν την Ρωσία στο μαλακό υπογάστριο: Βάση στην Κασπία και χρωματιστή επανάσταση- χάος στην Αρμενία!

Το οτι κατεβηκαν εκατονταδες χιλιαδες κοσμου, παλι οι Αμερικανοι φταινε? Μηπως σε καθε χωρα που πανε οι Ρωσοι εγκαθιστουν μονο δικτατορες και ολιγαρχες τυπου Λουκασενκο, Ερντογαν, και λοιπα μπουμπουκια? Επισης στο πληθος ηταν και ιεραρχες μαζι με στρατιωτες, μαλλον κατι δεν παει καλα στην Αρμενια και οι Ρωσοι νομιζουν οτι προς χαρην της σταθεροτητας ο λαος θα ανεχεται τον καθε δικτατορα ευλογημενο απο την Μοσχα. Αμ δε...
Orthodox1989

Unread postby Michalis » Thu Apr 26, 2018 11:49 pm

Orthodox1989 wrote:
maria798081 wrote:Οι ΗΠΑ χτυπούν την Ρωσία στο μαλακό υπογάστριο: Βάση στην Κασπία και χρωματιστή επανάσταση- χάος στην Αρμενία!

Το οτι κατεβηκαν εκατονταδες χιλιαδες κοσμου, παλι οι Αμερικανοι φταινε? Μηπως σε καθε χωρα που πανε οι Ρωσοι εγκαθιστουν μονο δικτατορες και ολιγαρχες τυπου Λουκασενκο, Ερντογαν, και λοιπα μπουμπουκια? Επισης στο πληθος ηταν και ιεραρχες μαζι με στρατιωτες, μαλλον κατι δεν παει καλα στην Αρμενια και οι Ρωσοι νομιζουν οτι προς χαρην της σταθεροτητας ο λαος θα ανεχεται τον καθε δικτατορα ευλογημενο απο την Μοσχα. Αμ δε...

Οι Ρώσοι μπροστά στους δολοφόνους αμερικάνους είναι αγγελούδια.

Και φυσικά είναι στημένο το ότι γίνεται στην Αρμενία όπως και το ότι έγινε στην Ουκρανία. Και ο γελοίος που μας έστειλαν οι σιωνιστές ως πρέσβη κολυμπάει στο αίμα του Ουκρανικού Λαού.

Τώρα εαν εσύ θεωρείς τις ΗΠΑ και τον δήθεν δυτικό πολιτισμό ως δημοκρατίες μάλλον κατοικείς σε λάθος πλανήτη.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby maria798081 » Fri Apr 27, 2018 1:12 am

Μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση?(κάπου πιο αριστερά κάπου πιο δεξιά) η ουσία είναι πως σε αυτή τη μάχη εξουσιας ο λαός έρχεται σε δεύτερη μοίρα με τη δικαιολογία πως αν υπερισχύσουν οι άλλοι πολύ απλά δεν θα υπάρχει λαος

Όλοι τα συμφέροντά τους κοιτούν....τεράστια συμφέροντά...παίζεται ο πλανήτης στα ζάρια αυτή τη στιγμή...ούτε καν σε σκακι

Στα δικά μας...έχουμε 2 αιχμαλωτους των Τούρκων ...η πολιτικό στρατιωτική ηγεσία είναι ανύπαρκτη...διασυρομαστε με τεράστιες ψυχολογικές επιπτώσεις από το θέμα.....γελοιοτητες με πλοία και αεροπλάνα που έπρεπε από χθες να έχουμε.....μια Τουρκία που παίζει κορώνα γράμματα την οικονομία της και την ύπαρξη της και ξοδεύει τεράστια ποσά σε πολεμική τεχνολογία και όπλα

Δεν ξέρω αλλά το μέλλον φαίνεται ζοφερό....μας στρίμωξαν για τα καλά φίλοι κ εχθροί,....και απορώ όσοι έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και δεν έχουν πλήρη εμπιστοσύνη Στο Θεό.....πως δεν έχουν πάρει ακόμα τα βουνα
maria798081

Unread postby Michalis » Fri Apr 27, 2018 6:26 am

https://infognomonpolitics.blogspot.ca/ ... .html#more

https://infognomonpolitics.blogspot.ca/ ... .html#more
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Marco Hietala » Fri Apr 27, 2018 9:00 am

Orthodox1989 wrote:Το οτι κατεβηκαν εκατονταδες χιλιαδες κοσμου, παλι οι Αμερικανοι φταινε? Μηπως σε καθε χωρα που πανε οι Ρωσοι εγκαθιστουν μονο δικτατορες και ολιγαρχες τυπου Λουκασενκο, Ερντογαν, και λοιπα μπουμπουκια? Επισης στο πληθος ηταν και ιεραρχες μαζι με στρατιωτες, μαλλον κατι δεν παει καλα στην Αρμενια και οι Ρωσοι νομιζουν οτι προς χαρην της σταθεροτητας ο λαος θα ανεχεται τον καθε δικτατορα ευλογημενο απο την Μοσχα. Αμ δε...

Καλημέρα. Αδερφέ, ο τρόπος γραφής και τα λεγόμενά σου μου θυμίζουν ΠΟΛΥ έντονα κάποιο άλλο, πασίγνωστο μέλος του φόρουμ που γράφει παρόμοια με εσένα, αρνητικά για τους Ρώσους, στο 90% των μηνυμάτων του. Μήπως είστε το ίδιο άτομο;
Marco Hietala

Unread postby Orthodox1989 » Fri Apr 27, 2018 2:39 pm

Marco Hietala wrote:
Orthodox1989 wrote:Το οτι κατεβηκαν εκατονταδες χιλιαδες κοσμου, παλι οι Αμερικανοι φταινε? Μηπως σε καθε χωρα που πανε οι Ρωσοι εγκαθιστουν μονο δικτατορες και ολιγαρχες τυπου Λουκασενκο, Ερντογαν, και λοιπα μπουμπουκια? Επισης στο πληθος ηταν και ιεραρχες μαζι με στρατιωτες, μαλλον κατι δεν παει καλα στην Αρμενια και οι Ρωσοι νομιζουν οτι προς χαρην της σταθεροτητας ο λαος θα ανεχεται τον καθε δικτατορα ευλογημενο απο την Μοσχα. Αμ δε...

Καλημέρα. Αδερφέ, ο τρόπος γραφής και τα λεγόμενά σου μου θυμίζουν ΠΟΛΥ έντονα κάποιο άλλο, πασίγνωστο μέλος του φόρουμ που γράφει παρόμοια με εσένα, αρνητικά για τους Ρώσους, στο 90% των μηνυμάτων του. Μήπως είστε το ίδιο άτομο;

Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο αλλος, εγω εχω την δικια μου γνωμη. Το οτι ο λαος στην Ουκρανια, στην Συρια, Στην Αρμενια, στην Λιβυη και τα λοιπα ξεσηκωθηκαν πρεπει να υπηρχε καποιος λογος. Και ο λογος ειναι απλος, δεν μπορεις να καταπιεζεις εναν λαο επι δεκαετιες και να περιμενεις να ειναι ευχαριστημενοι. Δεν μπορεις να εγκαθιστας οικογενειοκρατιες και δικτατοριες και να λες οτι ειναι για το καλο του λαου. Δεν μπορεις να συνεχιζεις επι δεκαετιες να τους φυλακιζεις, να τους δολοφονεις και να τους απαγορευεις τον ελευθερο λογο και την κριτικη προς την ηγεσια και να περιμενεις να σε αγαπησουν. Ο Πατερας του Ασαντ που τοσοι πολλοι λατρευουν, ηταν ενας χασαπης κανονικος, το ιδιο και ο Σανταμ, το ιδιο και η Θεοκρατικη ΔΙκτατορια του Ιραν και τα λοιπα. Δεν ειναι καθολου θεμα σταθεροτητας, ουτε θεμα οικονομικο. Οι ανθρωποι ανεξαρτητως του αν οι Αμερικανοι το εκμεταλλευτηκαν αυτο το δεδομενο για τα δικα τους συμφεροντα, διψουν για ελευθερια, διψουν για δημοκρατια, και διψουν για δικαιωματα. Εαν ηταν τοσο απλο τοτε το Πολυτεχνειο δεν θα ειχε γινει. Εγω δεν ειμαι Αμερικανολατρης αλλα ουτε και Πουτινολατρης. Εχω κριτικη σκεψη και καταλαβαινω πολυ καλα το τι παιζει. Αν νομιζετε πως αυτα τα ολοκληρωτικα καθεστωτα νοιαζονται για το καλο του λαου τοτε ειστε βαθια γελασμενοι. Για την εξουσια πολεμανε ολοι. Οι αγαπημενοι σας Ρωσοι εδωσαν αδεια στον Ερντογαν να εισβαλει στην Αφριν και να κανει εθνοκαθαρση μονο και μονο επειδη οι Κουρδοι ηταν με τους Αμερικανους. Που ειναι αυτη η Ορθοδοξη ηθικη που μας πουλανε οι Ρωσοι? Φουμαρα ειναι ολα. Χρησιμοποιουν την Ορθοδοξια για τα δικα τους συμφεροντα και δεν εχουν καθολου κομπλεξ να κανουν τα ιδια και χειροτερα.

Επισης δεν ηξερα οτι σαυτο το φορουμ λατρευουμε και Δικτατορες μονο και μονο επειδη δεν μας αρεσουν οι Αμερικανοι. Και αν τους λατρευετε τοσο πολυ, για πηγαιντε μια Ρωσια και κριτικαρετε μια τον Πουτιν. Πηγαιντε λιγο στην Λευκορωσια του Λουκασενκο. Για πηγαιντε λιγο στην Κινα, Ιραν, Συρια, Τουρκια και καμια δεκαρια αλλες χωρες. Αν θελετε να γινουμε σαν αυτες τις χωρες τοτε ΟΚ. Αλλα δεν πιστευω πως θα αντεχαμε ουτε μια ωρα χωρις να κανουμε κι εμεις την επανασταση μας.
Orthodox1989

Unread postby SUKHOI » Fri Apr 27, 2018 3:03 pm

[quote="Orthodox1989"]
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο αλλος, εγω εχω την δικια μου γνωμη. Το οτι ο λαος στην Ουκρανια, στην Συρια, Στην Αρμενια, στην Λιβυη και τα λοιπα ξεσηκωθηκαν πρεπει να υπηρχε καποιος λογος. Και ο λογος ειναι απλος, δεν μπορεις να καταπιεζεις εναν λαο επι δεκαετιες και να περιμενεις να ειναι ευχαριστημενοι. Δεν μπορεις να εγκαθιστας οικογενειοκρατιες και δικτατοριες και να λες οτι ειναι για το καλο του λαου. Δεν μπορεις να συνεχιζεις επι δεκαετιες να τους φυλακιζεις, να τους δολοφονεις και να τους απαγορευεις τον ελευθερο λογο και την κριτικη προς την ηγεσια και να περιμενεις να σε αγαπησουν. Ο Πατερας του Ασαντ που τοσοι πολλοι λατρευουν, ηταν ενας χασαπης κανονικος, το ιδιο και ο Σανταμ, το ιδιο και η Θεοκρατικη ΔΙκτατορια του Ιραν και τα λοιπα. Δεν ειναι καθολου θεμα σταθεροτητας, ουτε θεμα οικονομικο.

εγω σου δινω δικιο σκεπτομενος αυτους τους τιμιους πετρελαιαδες δικτατορες που κυβερνησαν την USA μπαμπας και γιος που πιασανε τον σαντατ με τα κρυμενα αερια και της ατομικες βομβες και κατακρεουργισαν το ιρακ χωρις να τους πεφτει λογος απλα για να κλεψουν τον χρυσο και να αρπαξουν τα δις των καταθεσεων του ιρακ και το καταξεσκισανε οι αλητες οι αμερικανοι.φυσικα τα ιδια εκανα και στην λυβιη και στην αλγερια στο πακισταν στο αφγανισταν στον παναμα και στα περισσοτερα κρατοι του κοσμου.
SUKHOI

Unread postby Orthodox1989 » Fri Apr 27, 2018 3:23 pm

SUKHOI wrote:
Orthodox1989 wrote:
Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο αλλος, εγω εχω την δικια μου γνωμη. Το οτι ο λαος στην Ουκρανια, στην Συρια, Στην Αρμενια, στην Λιβυη και τα λοιπα ξεσηκωθηκαν πρεπει να υπηρχε καποιος λογος. Και ο λογος ειναι απλος, δεν μπορεις να καταπιεζεις εναν λαο επι δεκαετιες και να περιμενεις να ειναι ευχαριστημενοι. Δεν μπορεις να εγκαθιστας οικογενειοκρατιες και δικτατοριες και να λες οτι ειναι για το καλο του λαου. Δεν μπορεις να συνεχιζεις επι δεκαετιες να τους φυλακιζεις, να τους δολοφονεις και να τους απαγορευεις τον ελευθερο λογο και την κριτικη προς την ηγεσια και να περιμενεις να σε αγαπησουν. Ο Πατερας του Ασαντ που τοσοι πολλοι λατρευουν, ηταν ενας χασαπης κανονικος, το ιδιο και ο Σανταμ, το ιδιο και η Θεοκρατικη ΔΙκτατορια του Ιραν και τα λοιπα. Δεν ειναι καθολου θεμα σταθεροτητας, ουτε θεμα οικονομικο.

εγω σου δινω δικιο σκεπτομενος αυτους τους τιμιους πετρελαιαδες δικτατορες που κυβερνησαν την USA μπαμπας και γιος που πιασανε τον σαντατ με τα κρυμενα αερια και της ατομικες βομβες και κατακρεουργισαν το ιρακ χωρις να τους πεφτει λογος απλα για να κλεψουν τον χρυσο και να αρπαξουν τα δις των καταθεσεων του ιρακ και το καταξεσκισανε οι αλητες οι αμερικανοι.φυσικα τα ιδια εκανα και στην λυβιη και στην αλγερια στο πακισταν στο αφγανισταν στον παναμα και στα περισσοτερα κρατοι του κοσμου.

Δεν θελω να επαναλαμβανομαι. Εαν δεν καταλαβες το νοημα αυτου που εγραψα τοτε ξαναδιαβασε το. Αν συνεχιζεις και δεν το καταλαβαινεις τοτε δεν μπορω να σου κανω κατι. Και δεν μαρεσουν οι ταμπελες. Εσυ εισαι ξεκαθαρα φιλο-Ρωσος, και ανεξαρτητα αν ο Πουτιν ειναι ενας δικτατορας που εχει εγκαταστησει μια ολιγαρχια και που τωρα αυτα που κατηγορουσε τους Αμερικανους τα κανει ο ιδιος με το να αφηνει τον Ερντογαν να μπουκαρει οπου θελει και να κανει την βρωμικη δουλεια των Ρωσων σκοτωνοντας αθωους Κουρδους, εσενα δεν σε πειραζει επειδη δικαιολογεις οτι κανει ο Πουτιν. Εγω απο την αλλη δεν δικαιολογω ουτε τους Πολεμους που εχουν κανει οι Εβραιοι χρησιμοποιωντας την Αμερικη και ουτε συμφωνω με τις πρακτικες της Αμερικης. Εχω μυαλο, σκεπτομαι, και κρινω. Τωρα αν εσυ κλεινεις τα ματια σου σε οτιδηποτε κανουν τα Ηγεμονικα καθεστωτα μαλλον δεν εχεις παει να ζωσεις μια και να δεις πως ειναι η καθημερινοτητα των ανθρωπων εκει.

Τουλαχιστον ο Ερντογαν ειναι πιο Δημοκρατης απο τον Πουτιν που βγαινει με 80αρια στις εκλογες. Τυφλα ναχει ο Κιμ, :lol:
Orthodox1989

Unread postby SUKHOI » Fri Apr 27, 2018 9:19 pm

Orthodox1989 wrote:

Εσυ εισαι ξεκαθαρα φιλο-Ρωσος,

μεγαλο σου λαθος,ειμαι ΦΙΛΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ.
σαν ναυτικος απο το 1968 εχω παει στην τοτε σοβιετικη ενωση στην ρουμανια στην βουλγαρια στην αλβανια στην κουβα στο βιετναμ στην πολωνια και σχεδον σε ολα τα κομμουνιστικα κρατη.εχω παει και σε δεξια οπως η αμερικη που ξαπλωμενοι στο πεζοδρομιο ζητιανευουν και σε αριστερα που πουλανε την κορη τους την γυναικα τους η την μανα τους.ελληνα δεν μπωρο να βρω.
SUKHOI

Next

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ