Tσίπρας: να βάλουμε τους λαθρομετανάστες στα δεκάδες άδεια κτίρια που έχει το κράτος.
Η άποψη αυτή του αθεράπευτα αμετανόητα ανυποχώρητα και αταλάντευτα λαθρομεταναστολάγνου Τσίπρα ακούστηκε στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωϊ.
ΠΗΓΗ: ΑΛΛΕΝΑΚΙ
supergeorge wrote:Voreios wrote:Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα, ποιόν ακριβώς συγκεκριμένο σκοπό εξυπηρετούν;
Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Ο καθενας πιστευει κατι το δικο του και προσπαθει να επηρεασει και τους αλλους γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι το σωστο.
eternity wrote:INA_OSI_EN wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nAgFpkoaxQE[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AgFpkoaxQE
Αυτοδύναμη Ελλάδα... προεκλογικο σποτ του ΠΑΣΟΚ...
Κλαίω από το γέλιο...
Μαλιστα ενα ομορφος νεος να πινει τη φραπεδια του αναζητωντας δουλεια. Μια ομορφη και νεα γυναικα που εργαζεται σε εναν ωραιο παιδικο σταθμο γυριζει στο ομορφο σπιτικο της με τα παιδακια της.Ενας επαγγελματιας σε ενα πεντακαθαρο μαγαζακι να αναρωτιεται....
Που ειναι οι εικονες του καταστηματος με το λουκετο? της ανεργης μητερας που δεν βρισκει θεση για τα παιδια της στους βρωμικους παιδικους σταθμους. Ο νεος που δεν εχει χρηματα να πιει το καφεδακι του αλλα αναζητα θεση εργασιας στο εξωτερικο? Οι αστεγοι? Τα σχολεια χωρις βιβλια ? Οι ελληνες που αυτοκτονουν που κλαινε απο την ανεργια?
Τραγικο βιντεο.
Mannlicher-Schönauer wrote:supergeorge wrote:Voreios wrote:Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα, ποιόν ακριβώς συγκεκριμένο σκοπό εξυπηρετούν;
Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Ο καθενας πιστευει κατι το δικο του και προσπαθει να επηρεασει και τους αλλους γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι το σωστο.
Έχω βάλει συνέντευξη του Μιχαλολιάκου,ελπίζω να μη νομίζεις πως προσπαθώ να σε επηρεάσω προς τα εκεί φίλε μου Γιώργο...
supergeorge wrote:Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Κανεις μας ομως δεν ξερει το σωστο.
Ομως δεν ειδα κακη διαθεση και προαιρεση απο κανεναν.
Ολοι τους ειναι καλα παιδια εδω μεσα.
Εγω σαν μεγαλυτερος απο μερικους εχω παρει μαθηματα απο τους μικροτερους μου και μου αρεσε.
Μαθαινω απο ολους σας.
Θα το συνεχισω αυτο γιατι ειναι ολοι τους σπουδαια παιδια.
Χαιρομαι ειλικρινα για την παρεα που ειμαστε εδω.
Ευχομαι τα γεγονοτα η τα επερχομενα που ερχονται να μας βρουν μονιασμενους,να βοηθηθουμε αναμεταξυ μας και να βοηθησουμε οσους μπορουμε.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests