Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby rafale » Wed May 02, 2012 3:28 pm

Tσίπρας: να βάλουμε τους λαθρομετανάστες στα δεκάδες άδεια κτίρια που έχει το κράτος.

Η άποψη αυτή του αθεράπευτα αμετανόητα ανυποχώρητα και αταλάντευτα λαθρομεταναστολάγνου Τσίπρα ακούστηκε στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωϊ.

ΠΗΓΗ: ΑΛΛΕΝΑΚΙ
rafale

Unread postby eternity » Wed May 02, 2012 5:16 pm

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 02, 2012 6:02 pm

supergeorge wrote:
Voreios wrote:Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα, ποιόν ακριβώς συγκεκριμένο σκοπό εξυπηρετούν;
:cry:

Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Ο καθενας πιστευει κατι το δικο του και προσπαθει να επηρεασει και τους αλλους γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι το σωστο.

Έχω βάλει συνέντευξη του Μιχαλολιάκου,ελπίζω να μη νομίζεις πως προσπαθώ να σε επηρεάσω προς τα εκεί φίλε μου Γιώργο... :mrgreen:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 02, 2012 6:07 pm

eternity wrote:
INA_OSI_EN wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nAgFpkoaxQE[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... AgFpkoaxQE

Αυτοδύναμη Ελλάδα... προεκλογικο σποτ του ΠΑΣΟΚ...

:lol: :lol: :lol: Κλαίω από το γέλιο...

Μαλιστα ενα ομορφος νεος να πινει τη φραπεδια του αναζητωντας δουλεια. Μια ομορφη και νεα γυναικα που εργαζεται σε εναν ωραιο παιδικο σταθμο γυριζει στο ομορφο σπιτικο της με τα παιδακια της.Ενας επαγγελματιας σε ενα πεντακαθαρο μαγαζακι να αναρωτιεται....
Που ειναι οι εικονες του καταστηματος με το λουκετο? της ανεργης μητερας που δεν βρισκει θεση για τα παιδια της στους βρωμικους παιδικους σταθμους. Ο νεος που δεν εχει χρηματα να πιει το καφεδακι του αλλα αναζητα θεση εργασιας στο εξωτερικο? Οι αστεγοι? Τα σχολεια χωρις βιβλια ? Οι ελληνες που αυτοκτονουν που κλαινε απο την ανεργια?
Τραγικο βιντεο.

:shock: :shock: :shock:

Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 02, 2012 6:20 pm

Εκλογές 2012-Προεκλογικό spot Ένωσης Κεντρώων

Αν παραβλέψουμε την γκροτέσκ φωτογραφία στο τέλος,καλά τα λέει...(supergeorge εδώ σε επηρεάζω :D )
Mannlicher-Schönauer

Unread postby supergeorge » Wed May 02, 2012 7:09 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
supergeorge wrote:
Voreios wrote:Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα, ποιόν ακριβώς συγκεκριμένο σκοπό εξυπηρετούν;
:cry:

Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Ο καθενας πιστευει κατι το δικο του και προσπαθει να επηρεασει και τους αλλους γιατι ετσι νομιζει οτι ειναι το σωστο.

Έχω βάλει συνέντευξη του Μιχαλολιάκου,ελπίζω να μη νομίζεις πως προσπαθώ να σε επηρεάσω προς τα εκεί φίλε μου Γιώργο... :mrgreen:

Την ειδα Διονυση :D
Μη φοβασαι δεν επηρεαζομαι ευκολα ,εκτος και αν με συμφερει και μενα :D :D :D
Υπομονη παντως,οτι ειναι να γινει ας γινει και ας μας φωτισει ο θεος να πραξουμε το καλυτερο.
Εγω δεν ειμαι ευκολοπιστος οπως τοχω δηλωσει πολλες φορες.
Ειμαι της τελευταιας στιγμης μηπως και δω καμμια στραβη απο καποιον.
supergeorge

Unread postby GENEA-OMEGA » Wed May 02, 2012 7:28 pm

Ο Πόλεμος που δε΄χεται ο Καμένος δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνικη πολιτική ιστορία

Σταη + τσαπανίδου -λυριτζής + άπειροι τον χτυπάνε με κάθε τρόπο ακομα και το κατα τα άλλα αντικειμενικο φιμοτρο του Παπαγιάννη !!

Λένε ψέματα, μισε΄ς αλήθειες φαγωμένες, δεν τονα φήνουν να μιλήσει, τον κόβουν όλη την ώρα σε πρωτοφανε΄ς επίπεδο

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ = έχουν όλοι πάρει γραμμή !!!
GENEA-OMEGA

Unread postby eternity » Wed May 02, 2012 10:12 pm

supergeorge wrote:Φιλε μου Voreios ψαχνεις να βρεις ποιο σκοπο εξηπηρετει το συγκεκριμενο νημα;
Απλα πραμματα φιλε μου.
Κανεις μας ομως δεν ξερει το σωστο.
Ομως δεν ειδα κακη διαθεση και προαιρεση απο κανεναν.
Ολοι τους ειναι καλα παιδια εδω μεσα.
Εγω σαν μεγαλυτερος απο μερικους εχω παρει μαθηματα απο τους μικροτερους μου και μου αρεσε.
Μαθαινω απο ολους σας.
Θα το συνεχισω αυτο γιατι ειναι ολοι τους σπουδαια παιδια.
Χαιρομαι ειλικρινα για την παρεα που ειμαστε εδω.
Ευχομαι τα γεγονοτα η τα επερχομενα που ερχονται να μας βρουν μονιασμενους,να βοηθηθουμε αναμεταξυ μας και να βοηθησουμε οσους μπορουμε.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ.

Προσωπικα εχω αρχισει να αμιφβαλλω και για μενα με ολη αυτη τη λασπολογια που βλεπω να εκτοξευεται τις τελευταιες ημερες προς ολες τις κατευθυνσεις και απο ολες τις κατευθυνσεις.
Σκοπευω να προσευχηθω παραμονη τον εκλογων και να ζητησω να με Φωτισει... να πραξω το σωστο ή εστω το λιγοτερο κακο για την χωρα μου την Κυριακη των εκλογων.
Αυτο εκανε και ο παππους μου ( ιερεας σε χωριο) αυτο θα κανω και εγω για πρωτη φορα στη ζωη μου.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed May 02, 2012 10:16 pm

Πύρινο μήνυμα της Εκκλησίας: "Προδώσατε τον λαό - Τώρα ήρθε η ώρα του λαού"!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby supergeorge » Wed May 02, 2012 10:24 pm

Ξεμπροστιάστηκε μόνος του ο Καμμένος!!! Τι θα μας πουν τώρα οι υποστηρικτές του;; Οτι μοντάραμε το βίντεο;;;
Σε ένα βίντεο διάρκειας 61 μόλις δευτερολέπτων αποτυπώνεται το αληθινό πρόσωπο αλλά και το περιβόητο πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου!! Εμφανής είναι κι ο τρόμος που τον κυρίευσε όταν τον στρίμωξαν οι πολίτες με τις ερωτήσεις τους... Ήταν συνηθισμένος βλέπετε στη διαδικτυακή επικοινωνία οπου είχε την ευχέρεια να προετοιμάσει την πολιτικάντικη απάντηση που θα έδινε ωστε... να μείνουν οι πάντες ικανοποιημένοι με τις δηλώσεις του, να επαναπαυτούν δηλαδή οτι βρέθηκε ο ηγέτης που θα σώσει τη χώρα και κυρίως είχε την επιλογή διαγραφής μέλους της σελίδας. Οι αναγνώστες του ELNEWS θυμούνται τον φασιστικό τρόπο που διεγράφη ο διαχειριστής του ιστολογίου μας όταν με τις ερωτήσεις του έφερε σε δύσκολη θέση τον... κύριο Καμμένο... Έστω και αργά όμως πέφτουν οι μάσκες. Πολιτικά κενός ο Πανούλης την ίδια ώρα που επιδιώκει να αναγορευτεί σε σωτήρα της χώρας, του έθνους και του πλανήτη ολόκληρου. Κέρδισε πόντους με κραυγές, μηνύσεις, ύβρεις και τσιρίδες όμως αποδεικνύεται κούφιος σε πολιτικά επιχειρήματα, χωρίς πρόγραμμα ούτε για τα στοιχειώδη όπως είναι η παιδεία και η υγεία, βασικά αγαθά που αποτελούν και θεμέλιο λίθο της κοινωνίας. Αντιθέτως όμως ο ίδιος τα θεωρεί πολυτέλεια!! Τα λόγια είναι περιττά, το βίντεο επαρκεί... Ο Καμμένος, εκτός απο καμμένος αποδεικνύεται και χαμένος σε πολιτικές απόψεις, παρασυρόμενος στην άβυσσο της προσωπικής του φιλοδοξίας και των συμφερόντων που εξυπηρετεί. Ας ελπίσουμε την 6η Μαΐου να βγει καμμένος κι απο την κάλπη.

http://www.greekalert.com/2012/05/blog-post_1477.html
supergeorge

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ