Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby marjory » Thu May 03, 2012 7:40 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
eternity wrote:Επειδή το λέμε το ξανά λέμε το πρώτο κόμμα βγαίνει με 36% πριμοδοτείτε με + 50 έδρες
Επίσης όποιο κόμμα δεν μπει στην βουλή πριμοδοτεί το πρώτο.

Πραγματικά δε μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική!Είναι πέραν των δυνάμεών μου.Εγώ θα ψηφίσω αυτό που θεωρώ σωστό και όχι αυτό που μου λένε τα γκάλοπ,με την ελπίδα πως το κόμμα που θα επιλέξω θα έχει τη δυναμική για να εκπροσωπηθεί στη βουλή.Εάν τα κομματόσκυλα επιμείνουν και καταφέρουν να κρατηθούν στην εξουσία μετά από όλα αυτά που συνέβησαν,τότε πάμε σε άλλες λύσεις διότι δεν είναι δυνατόν το 30-35% ηλιθίων,βολεμένων,προδοτών να κυβερνά το υπόλοιπο 70%.Αυτό είναι ένα ξεκάθαρα ολιγαρχικό πολίτευμα και όχι Δημοκρατία τρομάρα τους!
Ο Θεός μαζί μας!

Το χειρότερο καλέ μου φίλε είναι, ότι δεν είναι ποσοστό 30-35% ηλιθίων.... αλλά πολύ λιγότερο... Ίσως μικρότερο του 20%.... που με μαθηματικές συναρτήσεις μετατρέπεται σε 30-35%... :twisted: :twisted: :twisted:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Thu May 03, 2012 7:43 pm

Αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αλλάξει...
Mannlicher-Schönauer

Unread postby nick_the_greek » Thu May 03, 2012 7:52 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
eternity wrote:Επειδή το λέμε το ξανά λέμε το πρώτο κόμμα βγαίνει με 36% πριμοδοτείτε με + 50 έδρες
Επίσης όποιο κόμμα δεν μπει στην βουλή πριμοδοτεί το πρώτο.

Πραγματικά δε μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική!Είναι πέραν των δυνάμεών μου.Εγώ θα ψηφίσω αυτό που θεωρώ σωστό και όχι αυτό που μου λένε τα γκάλοπ,με την ελπίδα πως το κόμμα που θα επιλέξω θα έχει τη δυναμική για να εκπροσωπηθεί στη βουλή.Εάν τα κομματόσκυλα επιμείνουν και καταφέρουν να κρατηθούν στην εξουσία μετά από όλα αυτά που συνέβησαν,τότε πάμε σε άλλες λύσεις διότι δεν είναι δυνατόν το 30-35% ηλιθίων,βολεμένων,προδοτών να κυβερνά το υπόλοιπο 70%.Αυτό είναι ένα ξεκάθαρα ολιγαρχικό πολίτευμα και όχι Δημοκρατία τρομάρα τους!
Ο Θεός μαζί μας!

αυτή είναι η πιο τίμια στάση. Ψηφίζεις αυτόν που σου ταιριάζει πιο πολύ. Δεν σκέφτεσαι αν θα μπει ή δεν θα μπει στην βουλή.
nick_the_greek

Unread postby billsin » Thu May 03, 2012 9:56 pm

Kατά τις 8 και 45 ήμουνα στο Ζάππειο να δω Αντωνάκη. Απίστευτο. Το Σύνταγμα ηταν ανοικτό όπως και όλοι οι δρόμοι του κέντρου και του Ζαππείου με αυτοκίνητα, λεωφορεία κλπ. Δηλ. όπως καταλαβαίνετε ήταν ΑΔΕΙΟ το Ζάππειο. ΑΝ δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ. Ήταν ο Αντώνης και οι φίλοι του.
billsin

Unread postby Εφραίμ » Thu May 03, 2012 10:00 pm

5λεπτο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΟΧΙ"

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mWdBUDWajM
Εφραίμ

Unread postby billsin » Thu May 03, 2012 10:22 pm

Ο τράγκας τους υπολογίζει στο Ζάππειο σε 1500 με 2000. Είναι λίγο τραβηγμένο ήταν ένα 5000 ίσως και λίγο παραπάνω. Βέβαια αστείο το νούμερο. Αφήστε που έβριζαν όλοι οι οδηγοί που περνάγανε μπροστά από το Ζάππειο.
Ψηφίστε αυτό που θέλετε όμως να χαρείτε την ψήφο σας.
billsin

Unread postby supergeorge » Thu May 03, 2012 10:38 pm

Περί ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και άλλων γυρολόγων της "Νέας Εποχής"
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/05/blo ... z1tpxozbfV

supergeorge

Unread postby eternity » Fri May 04, 2012 12:07 am

Πριν από την κάλπη, Μέρος Β’
Του Γιάννη Βαρουφάκη

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby kotsarikos » Fri May 04, 2012 8:52 am

ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ο μικρός Αλέξης...

kotsarikos

Unread postby Ομολογητής » Fri May 04, 2012 9:50 am

Χριστός Ανέστη!

Τι γίνετι και τι διαδίκτυο έχει γεμίσει με διαφιμίσεις του Σύριζα; Που τα βρήκανε τόσα λεφτά; Μέχρι και στο defencenet, yotube!
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ