Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby eternity » Sat May 05, 2012 10:40 pm

θα σπασει το κεφαλι μου σημερα..... ακομα αναποφασιστη....Δεν μπορω να καταληξω..... :( :( :( :( :( :( :( :(

Βοηθηστε βρε παιδια πεστε μου και εσεις.........
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby supergeorge » Sat May 05, 2012 10:46 pm

Matina wrote:
supergeorge wrote:ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Aύριο είναι Κυριακή και πρέπει όλοι μας να Εκκλησιαστούμε και Εκκλησιαζόμενοι να προσευχηθούμε να μας Φωτίσει εκείνη τη στιγμή να ρίξουμε την ψήφο μας εκεί που πρέπει.Μετά την Εκκλησία ,λοιπόν,θα ήταν καλύτερα να πάμε να ψηφίσουμε με καθαρό νου και καρδιά.Εκείνος θα μας Ακούσει γιατί πολύ απλά Επιθυμεί το καλό της Ελλάδας και την αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Καλή Φώτιση αδέλφια μου για αύριο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.
supergeorge

Unread postby GENEA-OMEGA » Sat May 05, 2012 10:56 pm

eternity wrote:θα σπασει το κεφαλι μου σημερα..... ακομα αναποφασιστη....Δεν μπορω να καταληξω..... :( :( :( :( :( :( :( :(

Υπαρχει ένα πολυ απλο τεστ πουμόλις εφτιαξα για σενα - Απαντάς με Ναι ή Οχι

1. Θέλεις Μνημόνιο ?
2. Θέλεις λαθρομεταναστες ?
3. Θέλεις να μην τιμωρηθουν οι προδότες ?

= Αν έχεις σε όλα ΟΧΙ, τότε Ανεξάρτητοι Ελληνες
= αν είπες σε όλα Ναι, τότε Κουβέλης
= αν έχεις μικτους συνδυασμούς Τσίπρας
GENEA-OMEGA

Unread postby eternity » Sat May 05, 2012 11:04 pm

GENEA-OMEGA wrote:
eternity wrote:θα σπασει το κεφαλι μου σημερα..... ακομα αναποφασιστη....Δεν μπορω να καταληξω..... :( :( :( :( :( :( :( :(

Υπαρχει ένα πολυ απλο τεστ πουμόλις εφτιαξα για σενα - Απαντάς με Ναι ή Οχι

1. Θέλεις Μνημόνιο ?
2. Θέλεις λαθρομεταναστες ?
3. Θέλεις να μην τιμωρηθουν οι προδότες ?

= Αν έχεις σε όλα ΟΧΙ, τότε Ανεξάρτητοι Ελληνες
= αν είπες σε όλα Ναι, τότε Κουβέλης
= αν έχεις μικτους συνδυασμούς Τσίπρας

χαχαχα!καλε μου Γενεα με εκανες και γελασα! Ξερω τι ΔΕΝ θα ψηφισω.. Στο τι θα ψηφισω ειμαι διχασμενη....
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Sat May 05, 2012 11:08 pm

Υπάρχει και άλλο ένα τεστ που γίνεται μέσα στο παραβάν. Πρώτα απομονώνεις τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που ΔΕΝ θα ψήφιζες με τίποτα. Μετά απλώνεις στο τραπεζάκι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που θα ήθελες να ψηφίσεις και αρχίζεις το ...... α-μπε-μπα-μπλομ... [και δεν κλέβουμε, έτσι;;; σταματάμε στο μπλιν-μπλομ]
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby taktak » Sun May 06, 2012 12:25 am

Μέχρι και η google ανησυχεί για τις εκλογές μας 8-)
taktak

Unread postby Silent » Sun May 06, 2012 1:43 am

Θαυμαστε λοιπον την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ :

1) Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου - sui generis.

2) Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία.. στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.

3) Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή.

4) Τη σταδιακή κατάργηση της μισθοδοσία των ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας σε αυτήν. Η μισθοδοσία των ιερέων καμίας Εκκλησίας δεν μπορεί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

5) Την απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών. Η ίδρυση ευκτηρίων οίκων δεν υπόκειται σε καμία άλλη άδεια της διοίκησης ή άλλης εκκλησιαστικής αρχής, παρά μόνο στην έκδοση οικοδομικής αδείας.

6) Την εκ βάθρων αναθεώρηση τόσο των αναλυτικών προγραμμάτων όσο και των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος των Θρησκευτικών. Τα ζητήματα της πίστης και η κατήχηση δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αντίθετα επιβάλλεται να αποτελούν μέρος της οι Θρησκείες και το Θρησκευτικό φαινόμενο, ως φαινόμενο του πολιτισμού και ιδιοσυστατικό των κοινωνιών, που είναι σε θέση να συμβάλλει στη διαμόρφωση ηθικού και αξιακού κώδικα, να δώσει απαντήσεις στις πνευματικές αναζητήσεις των νέων και να βοηθήσει στην γνώση, την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού, καθώς και την περιφρούρηση της πνευματικής ταυτότητας όλων μέσα σε μια πλουραλιστική κοινωνία. Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δια του ΥΠΒΜΘ.

7) Την κατάργηση κάθε είδους Προσευχής και υποχρεωτικού εκκλησιασμού τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στο στράτευμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των στρατευμένων.
Silent

Unread postby INA_OSI_EN » Sun May 06, 2012 2:30 am

εγώ θα ψηφίσω Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας...

Πιο ξεκάθαρες, σαφείς και κρυστάλλινες θέσεις δεν υπάρχουν....

Συν ότι ο Αλικάκος εμπνεει και εμπιστοσύνη

Με τα χίλια...

Άλλωστε και ο γέροντας Γαβριήλ αναφέρει ότι "είναι καλοί"
INA_OSI_EN

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby dascala » Sun May 06, 2012 7:11 am

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
Κι όμως, υπάρχει ένα πολύ ισχυρό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Σαμαράς ΔΕΝ θα ορκιστεί πρωθυπουργός την Τρίτη. Τι λέει αυτό; Να μην μπουν στη Βουλή ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, Οικολόγοι (πολύ πιθανό σενάριο και για τους τρεις) να εκλεγεί...
επτακομματική βουλή και με δεδομένο ότι σε αυτή την περίπτωση η Ν.Δ. θα θέλει περίπου 35% για αυτοδυναμία ο Σαμαράς, να μην δεχθεί την διερευνητική εντολή ώστε να πάει σε νέες εκλογές και με το δίλημμα αυτό να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο την αυτοδυναμία, καθώς ο Καμμένος θα έχει και αυτός πρόβλημα να ξαναμπεί στη Βουλή. Όλα είναι ανοιχτά. Και εκτός από τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο κόμμα, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις να παίξουν τα κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή...
http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_109.html
dascala

Unread postby roubini » Sun May 06, 2012 9:15 am

Άλλη μία δημοσκόπηση.

http://www.makeleio.gr/index.php?option ... 9&Itemid=2
roubini

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ