Καλύτερα να μην γραφτεί.
Το "πρόσκοποι" μου χτύπησε πολύ άσχημα.
Όταν κάτι το υποτιμάς, πιο πολύ βάζεις μπελά στους άλλους παρά βοηθάς.
Αριστοτέλης wrote:Καλύτερα να μην γραφτεί.
Το "πρόσκοποι" μου χτύπησε πολύ άσχημα.
Όταν κάτι το υποτιμάς, πιο πολύ βάζεις μπελά στους άλλους παρά βοηθάς.
Hellas_2020 wrote:Να πω κ εγώ την πληροφορία μου.
Β πλόιαρχος σε πρώτης γραμμής πολύ γνωστή φρεγάτα μας, είναι Αθήνα και δεν βρίσκονται σε καμμία επιφυλακή.
bersekero wrote:Κακα τα ψεματα, λογω της ιδιαιτερα μακροχρονιας αποχης εχουμε λαπαδιασει. Μπορει καποτε να ειμασταν ή να παρισταναμε τα παλικαρια, να ειχαμε ενθουσιασμο, φρονημα και μεγαλη δοση πορωσης, αλλά με τα χρονια, την κριση και τις πολλες μεριμνες ολα αυτα σε μεγαλο βαθμο ξεχαστηκανε, και καταληγουμε να σκεφτομαστε μονο τι θα κανουμε για να υπερασπισουμε την στενη οικογενεια μας, γιατι νομιζουμε, εσφαλμενα προφανως, οτι την φυλαξη της Πατριδας θα αναλαβουν οι νεωτεροι.
Το εμψυχο δυναμικο παντα ειχε κατωτερης ποιοτητας στελεχη. Στο Λοχο ΔΒ, οπου υπηρετησα αμεταθετος, ντρεπομασταν για τον τραγικο λοχαγο διοικητη μας, αξιωματικο υποτιθεται καριερας. Ετρεμε τις προγραμματισμενες και πολυ περισσοτερο τις ξαφνικες επιθεωρησεις του ταξιαρχου και κρυβοταν πισω απο τα στελεχη του. Μπλοκαριζε αμεσως. Να μην μιλησουμε για τις ηγετικες του ικανοτητες. Αναγκαστικα αναλαμβαναμε οι υπολοιποι, μονιμοι ή εφεδροι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι και εκεινος ηταν για την βιτρινα. Τετοιοι ανθρωποι σε καιρο πραγματικης κρισης τι θα κανουν, θα τους εξαφανισουν οι ανωτεροι τους ή θα τους αφησουν να μας παρουν στο λαιμο τους?
Φυσικα και ειχαμε και απλους Τ/Φ στον λοχο (ανεφερα τις ατελειωτες βολες με την ταξιαρχια), οπως βεβαια και τεχνιτες οχηματων και μηχανηματων. Ειμασταν εντελως αυτονομοι και υποστηριζαμε και την ταξιαρχια.
Δεν ξερω αν απο τα γραπτα μου απορρεει καποιος φοβος, σε βιαβεβαιω ομως οτι ειναι καθαρα φοβος, και μαλιστα πολυ υπαρκτος, για την οικογενεια μου που αποτελειται μονο απο γυναικες. Κι αυτο επειδη δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι σε περιπτωση που επιστρατευτω ή ψοφησω, θα υπαρχει πισω σοβαρη υποστηριξη και αμυνα της πολης, ειδικα απο το ρεμπελο. Η δε ηττοπάθεια που πιθανον εκπεμπεται, οφειλεται καθαρα σε αυτη την ελλειψη εμπιστοσυνης, η οποία, οπως φαινεται και απο αυτα που συζηταμε εδω, ειναι απολυτα δικαιολογημενη.
Γιώργος wrote:.....
μόλις έμπαιναν οι αμερικάνοι ...καταλαβαινες σε ποίν ανήκει η χωρα ....
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests