ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby maria798081 » Fri Jun 21, 2019 2:53 pm

thanos69b wrote:Να σας κάνω λίγο ανάλυση για το τι παίζει στα μετόπισθεν σε περίπτωση που γίνει κάτι. Έχουμε την Εθνοφυλακη που προστατεύει στόχους στρατηγικούς κλείνει δρόμους και αν χρειαστεί εξουδετέρωνει απειλές. Έχουμε την πολιτική προστασία που αναλαμβάνει το μάζεμα αν χρειαστεί του πληθυσμού σε ασφαλή σημεία,την τροφοδοσία τους και την τροφοδοσία της Εθνοφυλακης με νερό τρόφιμα και αν χρειαστεί οργάνωση από ένοπλες ομάδες πολιτικής προστασίας για την φύλαξη του πληθυσμού και οικισμών.
Όποιος λοιπόν είναι σε μη επιστρατευσιμη ηλικία μπορεί να μπει στην πολιτική προστασία.

Αυτά θα γίνονταν σε λειαν καλή πνευματική κατάσταση... Δυστυχώς λίγοι οι έχοντες νου εν πνεύματι..Και θα πιαστούν οι περισσότεροι σε ύπνωση.Δυστ
maria798081

Unread postby maria798081 » Fri Jun 21, 2019 2:55 pm

maria798081 wrote:
thanos69b wrote:Να σας κάνω λίγο ανάλυση για το τι παίζει στα μετόπισθεν σε περίπτωση που γίνει κάτι. Έχουμε την Εθνοφυλακη που προστατεύει στόχους στρατηγικούς κλείνει δρόμους και αν χρειαστεί εξουδετέρωνει απειλές. Έχουμε την πολιτική προστασία που αναλαμβάνει το μάζεμα αν χρειαστεί του πληθυσμού σε ασφαλή σημεία,την τροφοδοσία τους και την τροφοδοσία της Εθνοφυλακης με νερό τρόφιμα και αν χρειαστεί οργάνωση από ένοπλες ομάδες πολιτικής προστασίας για την φύλαξη του πληθυσμού και οικισμών.
Όποιος λοιπόν είναι σε μη επιστρατευσιμη ηλικία μπορεί να μπει στην πολιτική προστασία.

Αυτά θα γίνονταν σε λειαν καλή πνευματική κατάσταση... Δυστυχώς λίγοι οι έχοντες νου εν πνεύματι..Και θα πιαστούν οι περισσότεροι σε ύπνωση.Δυστυχως που αναγκαζομαι να τα γράψω τόσο ωμά....Οι πνευματικές πληροφορίες μου δεν μου αφήνουν περιθώριο πως τα πράγματα είναι αλλιώς.
maria798081

Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby bersekero » Fri Jun 21, 2019 2:55 pm

Αριστοτέλης wrote:Στο εγχειρίδιο του Ελβετικού στρατού "Ολική αντίσταση" αναφέρεται το αεροβόλο ως αθόρυβο όπλο, που χρησιμοποιείται για εξουδετέρωση των εχθρών.
Και πολύ σωστά.
Υπάρχουν αεροβόλα πανίσχυρα και πανάκριβα για βαρύ κυνήγι.
Αυτά που λέω βέβαια εγώ είναι προσιτά και κάνουν την δουλειά μερικώς.
Εδώ τα βαρέα όπλα
Image
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby αννα » Fri Jun 21, 2019 9:55 pm

Από φίλο μου στο Fb
Σε άσκηση εθνοφυλακής με πραγματική - παρούσα δύναμη μονάδας 70 άτομα παρουσιάσθηκαν για λήψη υπηρεσία και εκτέλεση της άσκησης.... 302!!!

Ναι καλά διαβάσατε...
Το αντίστοιχο νούμερο το 2015 στην ίδια άσκηση στην ίδια μονάδα ήταν 70-10...

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;
Το επίπεδο ιδιωτικού εξοπλισμού (εξαρτύσεις νέου τύπου, διόπτρες ημέρας και νύχτας, αλεξίσφαιρα κλπ) τα έβλεπαν οι καραβανάδες και έτριβαν τα μάτια τους και όπως μου είπε στέλεχος των Ε.Δ. τέτοιος εξοπλισμός μόνον στη ΜΥΚ...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

(Αυτό αρκεί σε απάντηση του προηγούμενο ποστ... άλλο η άμυνα και άλλο η επίθεση... στην άμυνα σε αυτή τη χώρα ενεργοποιούνται μηχανισμοί ας τους πούμε... πρωτόγνωρους γιατί κάθε άλλη λέξη μπορεί να παρεξηγήσει το νόημα...
αννα

Unread postby Αριστοτέλης » Fri Jun 21, 2019 10:12 pm

Πράγματι είναι αξιέπαινοι, δυστυχώς όμως αρκετοί από αυτούς στέκονται μόνο στον εξοπλισμό και δεν ασχολούνται καθόλου με την φυσική τους κατάσταση.

Όλα αυτά έχουν αρκετό βάρος και πρέπει να τα δουλέψεις για να δεις τις αδυναμίες ΣΟΥ.

Έχω δει σουπερΚομμάντα της Εθνοφυλακής να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από το βάρος.

Εννοείται ότι υπάρχουν και άνθρωποι που τα λαμβάνουν υπ όψη τους όλα.

Δυστυχώς δεν κάνουν τις απαρραίτητες πορείες στην Εθνοφυλακή. Φοβούνται μήπως κουράσουν τους μεσήλικες, και δεν είμαι σίγουρος αν οι άνρθωποι έχουν δοκιμάσει τις παραλλαγές τους. Εγώ δεν ξεχνώ που σε έναν Μακεδονομάχο είχα συγκαεί απελπιστικά και μου έπεφτε συνέχεια από το βάρος. Η παραλλαγή ήταν κανονικά στα μέτρα μου. Απλά μετά από πολλά χιλιόμετρα σιγά σιγά χάνεις υγρά, οπότε σε πέφτει. ΣΟΣ λοιπόν οι τιράντες και κοντό κολλάν από κάτω.
Σε συνδυασμό με την κρέμα Γκεβόλ και τα κονφιτ κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού, στο τελευταίο Μακεδονομάχο δεν κατάλαβα τίποτα.

Όλα αυτά όμως βγήκαν μετά από πολύ ταλαιπωρία και δοκιμασίες. Όταν θα παίσουν οι αντοχές σου και θα πονάς παντού, πρέπει να έχεις εμπειρία για να τα αντιμετωπίσεις αλλιώς το ηθικό πέφτει.
Αριστοτέλης

Unread postby andreas » Fri Jun 21, 2019 10:14 pm

Συμφωνώ ισχύει. Με φίλο από Κω κάνουν πολύ συχνά κάποιες ομάδες εξάσκηση με πραγματικά πυρά και είναι πλήρως εξοπλισμένοι αγοραζμενα ιδιωτικά
andreas

Unread postby andreas » Fri Jun 21, 2019 10:17 pm

Πιστεύει και πιστεύουν μου λέει πολλοί δικοί του όσα εσείς λέτε τόσα χρόνια και για αυτό προετοιμάζονται . Έχουν σπίτια τους απίστευτα πράγματα . Μου δείχνει σε φοτο . Ούτε survivor να ήταν . .
andreas

Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby bersekero » Fri Jun 21, 2019 10:36 pm

Γενικά η επιβίωση από Αρμαγεδώνα είναι μόδα διεθνώς εδώ και δεκαετίες και υπάρχει εξοπλισμός άφθονος και ακριβός. Θησαυριζουν κάποιοι.
Το κουβάλημα και η χρήση είναι άλλη ιστορία βέβαια.
Εγώ έχω μέχρι και το καλύτερο πολεμικό τομαχωκ στον κόσμο που σε βγάζει από πεσμένο αεροπλάνο, κοβοντας την άτρακτο. Κόβει και τοίχο. Φυσικά θέλει δύναμη και αντοχή μεγάλη για κάτι τέτοιο. Εγώ θα κάθομαι και θα το κοιτάζω.
Βασικά το πήρα για breaching - παραβίαση σε εύκολες σχετικά περιπτώσεις πχ κλειδαριές ή ξύλινες πόρτες και για όπλο έσχατης ανάγκης. Ο Ράμπο ας κόβει τοίχους.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Jun 21, 2019 11:55 pm

Αριστοτέλης wrote:Πράγματι είναι αξιέπαινοι, δυστυχώς όμως αρκετοί από αυτούς στέκονται μόνο στον εξοπλισμό και δεν ασχολούνται καθόλου με την φυσική τους κατάσταση.

Όλα αυτά έχουν αρκετό βάρος και πρέπει να τα δουλέψεις για να δεις τις αδυναμίες ΣΟΥ.

Έχω δει σουπερΚομμάντα της Εθνοφυλακής να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από το βάρος.

Εννοείται ότι υπάρχουν και άνθρωποι που τα λαμβάνουν υπ όψη τους όλα.

Δυστυχώς δεν κάνουν τις απαρραίτητες πορείες στην Εθνοφυλακή. Φοβούνται μήπως κουράσουν τους μεσήλικες, και δεν είμαι σίγουρος αν οι άνρθωποι έχουν δοκιμάσει τις παραλλαγές τους. Εγώ δεν ξεχνώ που σε έναν Μακεδονομάχο είχα συγκαεί απελπιστικά και μου έπεφτε συνέχεια από το βάρος. Η παραλλαγή ήταν κανονικά στα μέτρα μου. Απλά μετά από πολλά χιλιόμετρα σιγά σιγά χάνεις υγρά, οπότε σε πέφτει. ΣΟΣ λοιπόν οι τιράντες και κοντό κολλάν από κάτω.
Σε συνδυασμό με την κρέμα Γκεβόλ και τα κονφιτ κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού, στο τελευταίο Μακεδονομάχο δεν κατάλαβα τίποτα.

Όλα αυτά όμως βγήκαν μετά από πολύ ταλαιπωρία και δοκιμασίες. Όταν θα παίσουν οι αντοχές σου και θα πονάς παντού, πρέπει να έχεις εμπειρία για να τα αντιμετωπίσεις αλλιώς το ηθικό πέφτει.

το καλύτερο είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τη φύση ...κακτοι Αλόης υπάρχουν παντού στην ελλαδα ....Ή πολτοποιημενοι βλαστοί ....

Για εξάντληση καρποί αγριοτριανταφιλιας συν μέλι ...δηλαδη βιταμίνη C συν καλή ποιότητα ζάχαρης σε ανεβάζει 100 τα 100 ...

έχω χρησιμοποίηση τα παντα ....

θα συμφωνήσω με την άσκηση. ....αλλά και τον ασκητισμο που βοηθάει ψυχοπνευματικα ..ώστε να έχουμε αντοχή στην κακουχία ...
προτείνω ασκήσεις με λάστιχα ....και έλξης στο μονόζυγο ή έστω αρκετή ώρα κρέμασμα ....
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby bersekero » Sat Jun 22, 2019 12:24 am

Τσάπα και κασμα εγώ! Οκτώ χρόνια προπόνηση.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ