ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby Johny-B » Sat Jun 22, 2019 12:28 am

Τσαπινγκ therapy! Δυνατή γυμναστική!

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Re: Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby thanos69b » Sat Jun 22, 2019 12:30 am

Γιώργος wrote:
Αριστοτέλης wrote:Πράγματι είναι αξιέπαινοι, δυστυχώς όμως αρκετοί από αυτούς στέκονται μόνο στον εξοπλισμό και δεν ασχολούνται καθόλου με την φυσική τους κατάσταση.

Όλα αυτά έχουν αρκετό βάρος και πρέπει να τα δουλέψεις για να δεις τις αδυναμίες ΣΟΥ.

Έχω δει σουπερΚομμάντα της Εθνοφυλακής να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από το βάρος.

Εννοείται ότι υπάρχουν και άνθρωποι που τα λαμβάνουν υπ όψη τους όλα.

Δυστυχώς δεν κάνουν τις απαρραίτητες πορείες στην Εθνοφυλακή. Φοβούνται μήπως κουράσουν τους μεσήλικες, και δεν είμαι σίγουρος αν οι άνρθωποι έχουν δοκιμάσει τις παραλλαγές τους. Εγώ δεν ξεχνώ που σε έναν Μακεδονομάχο είχα συγκαεί απελπιστικά και μου έπεφτε συνέχεια από το βάρος. Η παραλλαγή ήταν κανονικά στα μέτρα μου. Απλά μετά από πολλά χιλιόμετρα σιγά σιγά χάνεις υγρά, οπότε σε πέφτει. ΣΟΣ λοιπόν οι τιράντες και κοντό κολλάν από κάτω.
Σε συνδυασμό με την κρέμα Γκεβόλ και τα κονφιτ κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού, στο τελευταίο Μακεδονομάχο δεν κατάλαβα τίποτα.

Όλα αυτά όμως βγήκαν μετά από πολύ ταλαιπωρία και δοκιμασίες. Όταν θα παίσουν οι αντοχές σου και θα πονάς παντού, πρέπει να έχεις εμπειρία για να τα αντιμετωπίσεις αλλιώς το ηθικό πέφτει.

το καλύτερο είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τη φύση ...κακτοι Αλόης υπάρχουν παντού στην ελλαδα ....Ή πολτοποιημενοι βλαστοί ....

Για εξάντληση καρποί αγριοτριανταφιλιας συν μέλι ...δηλαδη βιταμίνη C συν καλή ποιότητα ζάχαρης σε ανεβάζει 100 τα 100 ...

έχω χρησιμοποίηση τα παντα ....

θα συμφωνήσω με την άσκηση. ....αλλά και τον ασκητισμο που βοηθάει ψυχοπνευματικα ..ώστε να έχουμε αντοχή στην κακουχία ...
προτείνω ασκήσεις με λάστιχα ....και έλξης στο μονόζυγο ή έστω αρκετή ώρα κρέμασμα ....

Μία είναι η ποιό καλή γυμναστική για όλα.....

Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby thanos69b » Sat Jun 22, 2019 12:33 am

thanos69b wrote:
Γιώργος wrote:
Αριστοτέλης wrote:Πράγματι είναι αξιέπαινοι, δυστυχώς όμως αρκετοί από αυτούς στέκονται μόνο στον εξοπλισμό και δεν ασχολούνται καθόλου με την φυσική τους κατάσταση.

Όλα αυτά έχουν αρκετό βάρος και πρέπει να τα δουλέψεις για να δεις τις αδυναμίες ΣΟΥ.

Έχω δει σουπερΚομμάντα της Εθνοφυλακής να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από το βάρος.

Δυστυχώς δεν κάνουν τις απαρραίτητες πορείες στην Εθνοφυλακή. Φοβούνται μήπως κουράσουν τους μεσήλικες, και δεν είμαι σίγουρος αν οι άνρθωποι έχουν δοκιμάσει τις παραλλαγές τους. Εγώ δεν ξεχνώ που σε έναν Μακεδονομάχο είχα συγκαεί απελπιστικά και μου έπεφτε συνέχεια από το βάρος. Η παραλλαγή ήταν κανονικά στα μέτρα μου. Απλά μετά από πολλά χιλιόμετρα σιγά σιγά χάνεις υγρά, οπότε σε πέφτει. ΣΟΣ λοιπόν οι τιράντες και κοντό κολλάν από κάτω.
Σε συνδυασμό με την κρέμα Γκεβόλ και τα κονφιτ κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού, στο τελευταίο Μακεδονομάχο δεν κατάλαβα τίποτα.

Όλα αυτά όμως βγήκαν μετά από πολύ ταλαιπωρία και δοκιμασίες. Όταν θα παίσουν οι αντοχές σου και θα πονάς παντού, πρέπει να έχεις εμπειρία για να τα αντιμετωπίσεις αλλιώς το ηθικό πέφτει.

το καλύτερο είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τη φύση ...κακτοι Αλόης υπάρχουν παντού στην ελλαδα ....Ή πολτοποιημενοι βλαστοί ....

Για εξάντληση καρποί αγριοτριανταφιλιας συν μέλι ...δηλαδη βιταμίνη C συν καλή ποιότητα ζάχαρης σε ανεβάζει 100 τα 100 ...

θα συμφωνήσω με την άσκηση. ....αλλά και τον ασκητισμο που βοηθάει ψυχοπνευματικα ..ώστε να έχουμε αντοχή στην κακουχία ...
προτείνω ασκήσεις με λάστιχα ....και έλξης στο μονόζυγο ή έστω αρκετή ώρα κρέμασμα ....

Συγνώμη που είναι παλιοημερολογιτης. Δείτε απλός τις οδηγίες για μετάνοιες.....
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 22, 2019 6:32 am

thanos69b wrote:
Γιώργος wrote:

ετσ κάνουνε μετάνοιες ...κάποιο λάθος κάνει ...αυτές είναι γονατοτανιες ..

να έρθει να του δείξουμε και τις απλές και τις στρωτες ....
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Pamavol » Sat Jun 22, 2019 9:16 am

Γιώργος wrote:το καλύτερο είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τη φύση ...

και τα σκουπίδια...
https://www.youtube.com/watch?v=KKSb-OGV1aA
https://www.youtube.com/watch?v=Fo_vOrkqPNs
https://www.youtube.com/watch?v=U9DZtJbbF9Y
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Unread postby bersekero » Sat Jun 22, 2019 10:18 am

Ναι, αλλά και καποιος εξοπλισμος ειναι εκ των ων ουκ ανευ. Αν θελετε να σας κανω μια λιστα με τα απαραιτητα για επιβιωση που ειναι αποτελεσμα ψαξιματος και χρησης δεκαετιων. Στο ιντερνετ και ειδικα στις αμερικανικες σελιδες εχει αμετρητες λιστες με πραγματα αχρηστα ή ακριβα. Μιλαμε παντα για υπαιθρο και βουνο. Στο σπιτι ειναι αλλη ιστορια και ποιο ευκολα τα πραγματα.
Οσον αφορα το σακιδιο και το βαρος που αναφερθηκε, το light backpacking ειναι ολοκληρη επιστημη και οι ορειβατες ειναι οι καθηγητες οπως και οι επαγγελματιες στρατιωτες. Αλλά τεραστιο ρολο παιζει και το σακιδιο. Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα ενα 511 rush72, υποτιθεται για εφοδια 72 ωρων, που γεματο ηταν ανυποφορο μαρτυριο ακομα και για δοκιμη μερικων λεπτων μεσα στο σπιτι. Μετα απο διαφορες δοκιμες σακιδιων το γυρισα σε kifaru και hill people gear και με αυτα μπορουσα να περπαταω σε μονοπατια στο αγιο ορος για ωρες με φορτο 15-20 κιλων. Τωρα γιατι ηθελα 20 κιλα στο ορος ειναι αλλη ιστορια. Το βαρος το σηκωνει κυριως η μεση και οι γοφοι ψηλα και πρεπει το σακιδιο να εχει πολυ μελετημενη ζωνη και εσωτερικο ή εξωτερικο σκελετο καθως και σωστο ζυγισμα. Τωρα πλεον τα εχω πουλησει και αυτα και χρησιμοποιω διαφορετικο εξοπλισμο με εμφαση στο μινιμουμ βαρος. Να κουβαλας πραγματα που μπορει να χρειαστουν μια στις χιλιες δεν ειναι καλη ιδεα. Βεβαια μπορει μια στις χιλιες να σε σωσουν αλλά κατεληξα οτι δεν αξιζει ο μεγαλος κοπος και η φασαρια.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 22, 2019 10:40 am

Καλή φάση να ανταλλάξουμε γνώσεις ....το σακίδιο είναι μεγάλη υπόθεση ...έχω ένα τατανκα ...και ένα μικρό salewa ...το μικρό με βολεύει απίστευτα ...
Επίσης θα ήθελα να σας προτείνω να έχετε μαζί σας φαλκιδι ...έχω ένα φρισκας ...με το οποίο έχω κόψει μέχρι και αλουμινια κορμούς καί οτι μπορεί να φανταστείς συν και τσεκούρι ίδια μάρκα .....παναλαφρα δε σπάνε με τίποτα και έχει απίστευτο ατσάλι ...Για ακονισμα φύλλο γυαλοχαρτου παναλαφρο και αποτελσματικο ...

Εάν έχεις και ένα σετ τατανκα κατσαρολια ...εισαι οκ

και εγώ είχα αρκετά αλλά τα οποία τα πούλησα ...πούλησα και το αεροβολο μου γερμανικό Diana 45 (μεγα λαθος) ...συν καραμπίνα beneli την είχα πειράξει με θάλαμο 8συν ...

Μας μείνανε τα κατσαρολια :D
Και ό, τι και αν κάνετε, να το κάνετε από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι σε ανθρώπους” (Κολοσσαείς 3:23). “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Jun 22, 2019 10:42 am

Γιώργος wrote:Καλή φάση να ανταλλάξουμε γνώσεις ....το σακίδιο είναι μεγάλη υπόθεση ...έχω ένα τατανκα ...και ένα μικρό salewa ...το μικρό με βολεύει απίστευτα ...
Επίσης θα ήθελα να σας προτείνω να έχετε μαζί σας φαλκιδι ...έχω ένα φρισκας ...με το οποίο έχω κόψει μέχρι και αλουμινια κορμούς καί οτι μπορεί να φανταστείς συν και τσεκούρι ίδια μάρκα .....παναλαφρα δε σπάνε με τίποτα και έχει απίστευτο ατσάλι ...Για ακονισμα φύλλο γυαλοχαρτου παναλαφρο και αποτελσματικο ...

Εάν έχεις και ένα σετ τατανκα κατσαρολια ...εισαι οκ

και εγώ είχα αρκετά άλλα τα οποία τα πούλησα ...πούλησα και το αεροβολο μου γερμανικό Diana 45 (μεγα λαθος) ...συν καραμπίνα beneli παραλλαγης ολοκληρη ..την είχα πειράξει με θάλαμο 8συν ...τουλάχιστον τα λεφτά της καραμπίνα πήγαν για καλό σκοπό ...

Μας μείνανε τα κατσαρολια :D
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby bersekero » Sat Jun 22, 2019 11:05 am

:lol: :lol: Χαχαχαχαχ να σαι καλα Γιωργο. Και τα κατσαρολια καλα ειναι :lol: :lol:
Ημουν μελος για πολλα χρονιαστο britishblades forum (εκλεισε πριν 2-3 χρονια) και το τι αγοραζαμε και πουλουσαμε εκει μεσα δεν λεγεται. Δικιο εχει ο Αριστοτελης οτι κολλαμε στον εξοπλισμο και οχι στην χρηση και στις ικανοντητες.
Λογω κρισης πουλησα τα ποιο πολλα εκει στο φορουμ ή στο ebay και ησυχασα. Θυμαμαι που καποιοι αγγλοι αγοραζαν με παραγγελια και αναμονη μηνων μαχαιρια 1000 λιρων και τα ειχαν για να κοψουνε μια φορα χαρτι για να δειχνουν πώς κοβει. Λες και ενα σουγιαδακι των 5 ευρω δεν κοβει χαρτι αν το ακονισεις σωστα.
Πριν 30 χρονια γυριζα συνεχεια ατελειωτες ωρες ολο σχεδον το Ορος και αρχισα να ψαχνομαι για εξοπλισμο. Αφου καποιες φορες ψαρευα εκει στην ερημια, εψηνα και ετρωγα. Αργοτερα στις ασκησεις στον στρατό ημουν παντα ο πιο οργανωμενος. Μετα ψαρεματα για 48ωρα στις ερημιες και καμπινγκ. Με τα χρονια μαθαινεις και βλεπεις τι χρειαζεσαι. Βεβαια εχεις παντα την ασφαλεια του αυτοκινητου που εχεις μεσα τα παντα ή το παιρνεις και φευγεις. Καμια σχεση με επιβιωση στην ερημια και μαλιστα μονος ή με δυο γυναικες ή με μια μικρη ομαδα ανθρωπων ανιδεων. Οι ασκησεις του στρατου οπου υπαρχει κοσμος, οργανωση, εξοπλισμος και ασφαλεια ειναι αλλη ιστορια. Οταν εφτιαξα το κτημα στο χωριο το 2008, ειπα θα ερθουμε εδω αν χρειαστει και σταματησα να ασχολουμαι με αλλου ειδους επιβιωση.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Σχολιασμος Πληροφοριων

Unread postby bloomyria » Sat Jun 22, 2019 11:24 am

Παίδες υπάρχει και το νήμα "ΟΡΓΆΝΩΣΗ-ΕΠΙΒΙΩΣΗ" και θα βοηθουσατε κι εμάς αν γράφατε εκεί τις εμπειρίες σας.. τι αξίζει πχ να έχεις και τι όχι... να 'στε καλά!

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
bloomyria

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ