ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Unread postby regina » Tue Jul 23, 2019 9:58 am

thanos69b wrote:Θ) Θέρμανση. Καταργήσαμε το καλοριφέρ εδώ και καμιά πενταετία και έχουμε ξυλόσομπα με φούρνο για μαγείρεμα.
Ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι παχαίνει :lol: :lol: :lol: :lol:

Πλακα πλακα 8-) :D θες καφε τσαι στη σομπα,θες τυροπιτα σπανακοπιτα το ψητο της κυριακης πατατες στο φουρνο ψωμι κεικ μπακλαβα στο φουρνο της σομπας απλα πρεπει να γυριζεις το ταψι καθε τοσο γιατι ψηνετε πιο δυνατα απο την πλευρα που ειναι τα ξυλα ,θες φαγητο η μητερα μου στην αρχη εβγαζε τους μεταλλικους δισκους για να αρχισει να βραζει η κατσαρολα απευθειας στην φωτια και μετα τους ξαναβαζε για αργο μαγειρεμα που κανει το φαγητο πολυ πιο νοστιμο ,να ζεστανεις το κρυο φαγητο,να καβουρδισεις μπαγιατικο ψωμι σε αλουμινοχαρτο και να το φας με τυρι φετα η βουτυρο μαρμελαδα για πρωινο με τσαι του βουνου και βραστα αυγα απο τις κοτες.Καμια ανακυκλωση σε χαρτι η εφημεριδες τοτε γιατι καθε πρωι αναβε την σομπα με λιγο οινοπνευμα η πετρελαιο και διαφημιστικα η εφημεριδες ειδικα οταν τα ξυλα ειναι υγρα και δεν αναβουν ευκολα τα τυλιγεις με εφημεριδες εμποτισμενες με λιγο οινοπνευμα ως starter!Επιπλεον βαζεις επανω καστανα ,φλουδες πορτοκαλι μανταρινι λεμονι με τα αιθερια ελαια της φλουδας να διαχεονται στο χωρο(φυσικο αρωματικο χωρου χωρις χημικα)Δαχτυλιδι στεγνωστρα στο μπουρι οπου τα ρουχα στεγνωνανε στο πι και φι(οχι στεγνωτηριο που τρωει περισοτερο ρευμα απο το πλυντηριο)Ενα κατσαρολακι με νερο η τσαγιερα επανω να βραζει παντα για να μην ξηραινεται ο χωρος η ελαφρα υγρασια αυξανει την αισθηση της ζεστης(οπως ακριβως οταν βρεχει αισθανομαστε πιο ζεστη στα καλοριφερ σημερα βαζουμε εκεινα τα πηλινα που κρεμονται με νερο υγραντηρες για τον ιδιο λογο
στη σομπα ενα μπρικι αρκει εχεις παντα ετοιμο νερο για τσαι ).Ολη μερα ειχες κατι να φας και να πιεις τζαμπα χωρις ρευμα χωρις να καταναλωσεις υγραεριο η ρευμα.
regina

Unread postby TASOS1 » Tue Jul 23, 2019 1:21 pm

φυτέψετε χαρουπιές!
2 καλοκαίρια θέλει πότισμα καί λίγο τόν χειμῶνα ἄν ἔχει ἀνομβρία

20190722_124805.jpg
20190722_124805.jpg (3.59 MiB) Viewed 2935 times

1 σακί χαρούπια ἀπό τήν χαρουπιά!
TASOS1

Unread postby TASOS1 » Wed Oct 09, 2019 7:11 am

ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ
ΨΥΓΕΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ FULL NO FROST
ME KATAΝΑΛΩΣΗ A+++ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΨΥΞΙ
ME KATAΝΑΛΩΣΗ A++ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ 1500 EUROS
ME KATAΝΑΛΩΣΗ A+ NAI, EINAI ΦΘΗΝΑ 700 EUROS, ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΜΟΤΕΡ
ESKIMO FULL NO FROST A+ 700 EUROS ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 30 Β. ΚΕΛΣΙΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΥΞΙ ΤΟΥ! 2 Β ΚΕΛΣΙΟΥ
βάλτε καί ἀναλογικό θερμόμετρο ψυγείου γιά νά βλέπετε τήν θερμοκρασία τό καλό ψυγεῖο ἐπαναφέρει τήν ἐλάχιστη θερμοκρασία γρήγορα
ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!
TASOS1

Unread postby marjory » Thu Oct 17, 2019 9:23 am

Καλές οι χράπα-χρούπες αστέρια μου, αλλά θεωρώ επίσης σημαντικό, να έχετε κάτι τέτοιο δι' εαυτούς και αλλήλους...

http://www.sugar-mall.kapa-hosting.com/ ... ltro-nerou
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Unread postby bersekero » Thu Oct 17, 2019 11:04 am

Επειδή μιλάς σε εμάς, έχουμε! :)
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Thu Oct 17, 2019 1:06 pm

Για σένα, ήμουν σίγουρη :lol: :lol: :lol:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Wed Nov 13, 2019 3:38 pm

Αυτό το τελευταίο, που λέει ότι γδύνεις τον μουσουλμάνο και τον αφήνεις χωρίς ρούχα και έτσι τον έχεις αφοπλίσει, δεν το ήξερα... :lol: :lol: :lol:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)
https://diktyoellinwn.wordpress.com/201 ... ktu3Xu-ljc
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby dou » Wed Nov 20, 2019 11:45 am

Παραζόρισε το πράμα - 2 η προετοιμασία

https://thesecretrealtruth.blogspot.com ... 1/2_5.html
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby Matina » Fri Mar 27, 2020 8:23 pm

TASOS1 wrote:προσπάθησα νά βρῶ τυρί σέ κονσέρβα δέν μπόρεσα!

Να ρωτήσω κάτι λίγο αυτούς που γνωρίζουν ,ποια τυριά μπορούν να μπούνε στην κατάψυξη?Κεφαλοτύρι ,γκούντα? Προσπαθώ ,συν Θεώ, να κάνω όσες περισσότερες προετοιμασίες μπορώ διότι το χάλι σε πολύ λίγο καιρό θα το δούμε μπροστά μας.Σήμερα πηγαίνοντας στο GRAND MASOUTIS δεν υπήρχε σαπούνι πλάκα και ρύζι καρολίνα ούτε για δείγμα,ρώτησα την υπάλληλο γιατί δεν υπάρχει ρύζι και μου είπε δε μας στέλνουν ,δεν ξέρω.Κάποια άλλα φυσικά εισαγόμενα δεν υπάρχουν πλέον,αλλά αυτά που παράγονται και στη χώρα μας είναι δυνατόν να μην κυκλοφορούν?
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby bouzoukas » Fri Mar 27, 2020 11:02 pm

Matina wrote:
TASOS1 wrote:προσπάθησα νά βρῶ τυρί σέ κονσέρβα δέν μπόρεσα!

Να ρωτήσω κάτι λίγο αυτούς που γνωρίζουν ,ποια τυριά μπορούν να μπούνε στην κατάψυξη?Κεφαλοτύρι ,γκούντα? Προσπαθώ ,συν Θεώ, να κάνω όσες περισσότερες προετοιμασίες μπορώ διότι το χάλι σε πολύ λίγο καιρό θα το δούμε μπροστά μας.Σήμερα πηγαίνοντας στο GRAND MASOUTIS δεν υπήρχε σαπούνι πλάκα και ρύζι καρολίνα ούτε για δείγμα,ρώτησα την υπάλληλο γιατί δεν υπάρχει ρύζι και μου είπε δε μας στέλνουν ,δεν ξέρω.Κάποια άλλα φυσικά εισαγόμενα δεν υπάρχουν πλέον,αλλά αυτά που παράγονται και στη χώρα μας είναι δυνατόν να μην κυκλοφορούν?

Λαδοτύρι. ειναι 1 κιλό περίπου κ τους λες να στο κόψουν στα 4.
bouzoukas

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ