ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (κάρτα πολίτη κ.α.)

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (κάρτα πολίτη κ.α.)

Unread postby marjory » Tue Nov 15, 2011 1:25 pm

όλα τα περί σχεδίων...καρτών, rfid κλπ
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4303
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby Matina » Tue Nov 15, 2011 3:18 pm

Δεν παίρνουμε την φοροκάρτα - δεν πληρώνουμε τα ληστρικά χαράτσια


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πρίν απο λίγο με τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σαράντη Σαράντο , του ζήτήσαμε να μας πεί την γνώμη του για την φοροκάρτα και τα νέα χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση.

"Ορθόδοξο Παρατηρητήριο":
Π. Σαράντη, τις τελευταίες ημέρες ο ελληνικός λαός δέχεται απανωτά πλήγματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο με την επιβολή απίστευτων "κεφαλικών φόρων", όσο και εναντίον της ελευθερίας του μέσω της φοροκάρτας, τα ¨εγκαίνια " της οπoίας έγιναν χθές.Θα θέλαμε ένα πρώτο σχόλιό σας για αυτά τα δύο ζητήματα.

Π. Σαράντης Σαράντος:
Ανέκαθεν θεωρούσα ως καθήκον και υποχρέωση προς την πατρίδα την φορολογική ειλικρίνεια και την πληρωμή των φόρων.Με αυτήν την πεποίθηση πλήρωσα αγόγγυστα όσα δίκαια ή άδικα εκτίμησε το κράτος ως συμμετοχή μου στα βάρη της χώρας .

Σήμερα όμως, αυτό που διαπιστώνουμε τόσον εμείς όσο και οι ειδικοί οικονομικοί επιστήμονες, είναι ότι η επιβολή φόρων δεν εχει πλέον τον χαρακτήρα ενός "συμμετοχικού συστήματος προσφοράς για το κοινό καλό" , αλλά έχει μεταμορφωθεί σε ένα όπλο μαζικής οικονομικής εξόντωσης του λαού, δια του οποίου θα επιτευχθεί αφ΄ενός η απόλυτη υποδούλωσή του στα αντίχριστα κελεύσματα της Νέας Εποχής ,και αφ΄ετέρου θα ολοκληρωθεί η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μέσα σε αυτό κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας ο ελληνικός λαός με το πρόσχημα της συμμετοχής σε ένα "επώδυνο πλην αναγκαίο " πρόγραμμα ... εθνικής σωτηρίας, καλείται να συναινέσει όχι μόνο στην φυσική του εξόντωση αλλά και στην υφαρπαγή του Θεοσδότου δώρου της ελευθερίας όπως αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω της φοροκάρτας και σύντομα της κάρτας του πολίτη .

Υπό αυτήν την έννοια και με αίσθηση της ποιμαντικής μας ευθύνης , δεν μπορούμε παρά να πούμε ευθαρσώς , ότι κανείς δεν πρέπει να παραλάβει την φοροκάρτα , ούτε ακόμα και όταν θα καταστεί υποχρεωτική ( απο 1/1/2012), καθώς επίσης ότι η πληρωμή "χαρατσιών" που κακώς χαρακτήρισαν φόρους ή τέλη δεν είναι καθήκον μας προς την πατρίδα αλλά συναίνεση στην ληστεία και στον κατακερματισμό της.
πηγη

http://orthodox-watch.blogspot.com/2011 ... st_04.html
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby eternity » Tue Nov 15, 2011 5:47 pm

Ματινα μου εδω ειναι το γηπεδο σου( αν μου επιτρεπεται η εκφραση) . :D :D
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby Matina » Tue Nov 15, 2011 5:59 pm

Μια χαρά σου επιτρέπεται,παίξε μπάλα.... :D :D :D :D
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby petrosr » Wed Nov 16, 2011 11:56 am

Αντιστεκόμαστε, με την βοήθεια του Θεού και των Αγίων. Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρα τω Θεώ εστίν.
Ναι, έρχου Κύριε Ιησού
User avatar
petrosr
 
Posts: 119
Joined: Wed Nov 16, 2011 10:42 am

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby Matina » Wed Nov 16, 2011 12:39 pm

petrosr wrote:Αντιστεκόμαστε, με την βοήθεια του Θεού και των Αγίων. Τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρα τω Θεώ εστίν.

Αμήν,πρόσθες ημίν Πίστη Κύριε!!!!
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Unread postby Fringe » Fri Nov 18, 2011 9:57 pm

(Η Είδηση είναι παλιότερη...ολίγον μηνών...βέβαια αλλά επίκαιρη! )
Από το ΙΝΚΑ! Από 1/1/2012 η φοροκάρτα θα είναι υποχρεωτική για όλους....βέβαια...πότε θα προλάβουν να βάλουν τα μαγαζιά τις μηχανές....είναι άλλο θέμα!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

Το ΙΝΚΑ/ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία, ασφάλεια και περιουσία.

Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργώντας έτσι άχρηστους κινδύνους, επιπλέον το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας.

Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία:

Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων – σε οποιαδήποτε μορφή .

Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο.

Τέλος να σταματήσει η φιλολογία για τον «Διεφθαρμένο Έλληνα». Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους είναι πρόβλημα εξόδων και σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι πρόβλημα φορολογικών εσόδων.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Fringe
 

Re: ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Unread postby Pamavol » Sun Nov 20, 2011 8:42 pm

Άν και πήρε 8 χρόνια ετοιμασίας, αυτό το βίντεο βγήκε στον αέρα στις [b]11.11.11.[/b]

Ο Foster Gamble, άν και απόγονος του James που ίδρυσε την P@G, δέν έχει επίσημη σχέση με την εταιρία.

Υποστηρίζει πάνω κάτω πως βρήκε μία νέα ατελεύτητη πηγή ενέργειας χάρη σε διάφορες θρησκείες και εξωγήινους. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν ήδη διάφορες κατασκευές που βασίζονται στον Τέσλα αλλά μπλοκάρονται από τα τράστ.

Παραδέχεται πως υπάρχει σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία μίας Ελίτ, τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της γής, τα τσιπάκια, τα γενετικά τροποποιημένα, τους ψεκασμούς, τα φάρμακα. Μιλά για όλες τις απόκρυφες και μή οργανώσεις εξουσίας: Illuminati, Committee of 300, Bilderberg, Skull & Bones, Masons (για Σιωνιστές...τσιμουδιά).

Καυτηριάζει τις κυβερνήσεις, τις πολυεθνικές, την ελιτ, τις υπερτράπεζες.

Δέν διστάζει να ονομάσει την νέα τάξη πραγμάτων και να την αναλύσει με αρκετή ακρίβεια (επιλεκτικά όμως) "δίνοντας" στυγνά τους Rothchilds Rockefellers, Morgans, Carnegies, Harrimans, Schiffs και Warburgs...
Προτείνει νέους παγκόσμιους τρόπους για να τους πολεμήσουμε.

Δέν είναι σίγουρος άν θα πετύχουν, δέν είναι σίγουρος για πολλά πράγματα στο βίντεο... τα αφήνει να αποδειχθούν από μόνα τους.

Είναι μόνο για ένα πράγμα σίγουρος σύμφωνα με τα λόγια του:
"Για να γίνω ξεκάθαρος. αναμφίβολα, (η παγκόσμια κυριαρχία) δέν είναι Εβραϊκή ατζέντα" (1:13:40)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oI2LGmZ_EP4[/youtube]

Άν ξεκίνησε κάτι την 11.11.11, είναι η επίσημη ανακοίνωση των όσων θα πρέπει να απαιτήσουν να διεκδικήσουν οι πολίτες του κόσμου. Ειρηνική διεκδίκηση, τύπου "Zeitgeist moving forword", "Real Democracy" και Anonymous.
Όσοι συνέβαλαν στην χάραξη του δρόμου που οδηγεί στον αντίχριστο, τώρα θα θυσιαστούν για να αποτελέσουν την ασφαλτόστρωση. Ο δρόμος του "δίκαιου βασιλιά", του αντίχριστου, στρώνεται.
Είναι το πιο παραπλανητικό, προπαγανδιστικό, βίντεο που έχω δεί!
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
User avatar
Pamavol
 
Posts: 633
Joined: Tue Nov 15, 2011 2:14 pm

Re: ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Unread postby eternity » Fri Nov 25, 2011 1:40 am

"The Beast," a supercomputer in Belgium, is Being Used to Track Every Human Being on Earth

Dr. Hanrick Eldeman, Chief Analyst of the Common Market Confederacy in Brussels, has revealed that a computerized restoration plan is already under way to straighten out world chaos. A crisis meeting in early 1974 brought together Common Market leaders, advisers and scientists at which time Dr. Eldeman unveiled "the Beast".

The Beast is a gigantic three story computer located in the administrative building of the headquarters of the Common Market.

That monster is a self-programming computer that has more than one hundred sources distributing entries. Experts in programming have perfected a plan that will handle by computer all of the world's trade.

This master plan would imply a system of digital enumeration of each human being of the earth. Thus the computer would give each inhabitant of the world a number to be used for each purchase or sale, removing the problem of present credit cards. This number would be invisibly tatooed by laser, either on the forehead or on the back of the hand. This would establish a walking credit card system. And the number could be seen only through infrared scanners, installed in special verification counters or in business places

666

Dr.Eldeman pointed out that by using three entries of six digits each, every inhabitant of the world would be given a distinct credit card number.



Για οσους δεν γνωριζουν αγγλικα θα γραψω εν συντομια μια περιληψη.
υπαρχει ενα σουπερ κομπιουτερ ( Τhe Beast= το θηριο) στο Βελγιο το οποιο παρακολουθει καθε ανθρωπινη υπαρξη στη γη.

Το θηριο βρισκεται στο διοικητικο κτιριο της εδρας της κοινης αγορας. Ειδικοι στον προγραμματισμο εχουν τελειοποιησει ενα σχεδιο κατα το οποιο ολες οι εμπορικες συναλλαγες θα διαχειριζονται απο κομπιουτερ.
Ετσι το κομπιουτερ αυτο (το θηριο) θα δινει ενα μοναδικο αριθμο σε καθε ανθρωπο που θα χρησιμοποιειται για τις συναλλεγες του αποφευγοντας προβληματα που δημιουργουν οι πιστωτικες καρτες.
το νουμερο αυτο θα γινει με τατουαζ αλλα δεν θα ειναι ορατο στο μετωπο ή στο πισω μερος του χεριου με λειζερ. Θα μπορει να ανινχευεται απο ειδικα μηχανηματα ( σκανερς)

Ετσι ο δρ. Eldeman( μου κανει για Εβραιος) επεσημανε οτι χρησιμοποιωντας 3 καταχωρησεις απο 6 ψηφια το καθενα θα δοθει ενα ξεχωριστο νουμερο πιστωτικης καρτα σε καθε κατοικο του κοσμου.

για περισσοτερες λεπτομεριες χρησιμοποιηστε τον translator στο google.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
User avatar
eternity
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 7520
Joined: Tue Nov 15, 2011 1:33 pm

Re: ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Unread postby marjory » Fri Nov 25, 2011 1:47 am

eternity wrote:"The Beast," a supercomputer in Belgium, is Being Used to Track Every Human Being on Earth



Δεν νομίζω ότι θέλουμε κάτι περισσότερο.... :roll: :roll: :roll:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
User avatar
marjory
Καθολικός Συντονιστής
 
Posts: 4303
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:29 am

Next

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest