Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby Αντώνης » Mon May 21, 2012 3:19 am

zenjt wrote:Τσίπρας: "Στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει Μνημόνιο" .

Έχω ακούσει μπαρούφες και μπαρούφες από wannabe πρωθυπουργούς προκειμένου να εκλεγούν, αλλά αυτή η super κοτσάνα είναι στα όρια του ακαταλόγιστου….
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντώνης

Unread postby Silent » Mon May 21, 2012 12:51 pm

Αντώνης wrote:
zenjt wrote:Τσίπρας: "Στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει Μνημόνιο" .

Έχω ακούσει μπαρούφες και μπαρούφες από wannabe πρωθυπουργούς προκειμένου να εκλεγούν, αλλά αυτή η super κοτσάνα είναι στα όρια του ακαταλόγιστου….
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υπάρχουν και μεγαλύτερες μπαρούφες. όπως φαίνεται και στο βίντεο… αυτοί όμως δεν διεκδικούν κυβερνητικές θέσεις ακόμη…

Silent

Unread postby Silent » Mon May 21, 2012 12:53 pm

Silent

Unread postby marjory » Mon May 21, 2012 2:00 pm

Οικολόγοι Πράσινοι: Να φύγει ο Φράγκος από την κυβέρνηση!

Αν ήταν φιλοσκοπιανός ή φιλότουρκος, θα τον ήθελαν.... ε, ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν μερικοί-μερικοί... :evil: :evil: :evil:
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby marjory » Mon May 21, 2012 2:45 pm

ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύουν υπογραφές οι Βέλγοι για τον Τσίπρα!

Σαν πολύ "το καλό παιδί" της Ευρώπης και της Αμερικής δεν λανσάρεται ο Τσίπρας;;;;
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Matina » Mon May 21, 2012 3:31 pm

marjory wrote:ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύουν υπογραφές οι Βέλγοι για τον Τσίπρα!

Σαν πολύ "το καλό παιδί" της Ευρώπης και της Αμερικής δεν λανσάρεται ο Τσίπρας;;;;

Ξέρεις γιατί ε; Ο αντί θα είναι καλοστεκούμενος και νέος ,και ό,τι νέο υπάρχει σε πολιτικό λανσάρεται πολύ τελευταία....ειδικά όταν είναι και άθεη η πολιτική μαριονέτα...ο νοών νοείτω.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby kiriak » Mon May 21, 2012 3:43 pm

Ανύπαρκτου ειδικού βάρους η πολιτική του (αδιέξοδη)(τίτλος που κυριαρχεί άλλωστε στο πολιτικό στερέωμα),
ωστόσο δεν αμφισβητείται η μόχλευση που προκαλεί στο πολιτικό κατεστημένο.
Πιστεύω πως πραγματώνει τα λόγια του γέροντα Παϊ΄σιου για το ΚΚΕ που θα αντιδράσει
kiriak

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon May 21, 2012 5:06 pm

kiriak wrote:Ανύπαρκτου ειδικού βάρους η πολιτική του (αδιέξοδη)(τίτλος που κυριαρχεί άλλωστε στο πολιτικό στερέωμα),
ωστόσο δεν αμφισβητείται η μόχλευση που προκαλεί στο πολιτικό κατεστημένο.
Πιστεύω πως πραγματώνει τα λόγια του γέροντα Παϊ΄σιου για το ΚΚΕ που θα αντιδράσει

Αν ο συριζα ειναι απο τους κομμουνιστές που έλεγε ο Πατερ Παΐσιος ζητω που καήκαμε ....θα με συγχωρέσεις αλλά μετά απο πρωσοπική έρευνα
αυτό που είδα στον συριζα στον ανταρσυα και σε ένα σωρό άλλα παρακλάδια ήταν η τρελή απέχθεια προς ότιδήποτε Ελληνικό μέχρι και στα χέρια ήρθα
γιατι η μοτοσυκλέτα μου είχε πάνω της την περικεφαλαία των Λελέγων ....για να μην σου πώ πως κάνανε όταν με είδαν να κάνω το σταυρό μου

ότι σου λέω το έχω καρατσεκάρι .....αυτοί δεν οι αριστεροί που νομίζεις .....και ανάθεμα και αν και οι ίδιοι ξέρουν τι είναι
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby nick_the_greek » Mon May 21, 2012 9:55 pm

Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη...
Από την μία μεριά οι μνημονιακοί, από την άλλη οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ με τις ανθελληνικές κακοφωνίες.

Αποτέλεσμα;
Αδιέξοδο.
nick_the_greek

Unread postby Matina » Mon May 21, 2012 10:27 pm

nick_the_greek wrote:Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη...
Από την μία μεριά οι μνημονιακοί, από την άλλη οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ με τις ανθελληνικές κακοφωνίες.

Αποτέλεσμα;
Αδιέξοδο.

Όταν υπάρχει κάπου ανθρώπινο αδιέξοδο τη μέση οδό τη δίνει μόνον ο Θεός.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ