Styx wrote:Thrax wrote:
Στα εσωτερικά γεγονότα ακυβερνησιας μεγαλο επικουρικο ρόλο και βοηθητικο θα παιξουν τα μελη της Χρυσης Αυγής,
είναι ναζιστές αλλά υπαρχουν και πολλοί πιστοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι,
έτσι είχε πει ενας πατερ
Άμα είναι σαν τον "εγέρθουτου" να μας λείπει . Ακόμα κι εγώ που 20 χρόνια ψήφιζα ΚΚΕ , δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον σε κανένα κόμμα ... άλλωστε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν
filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα ...
«Αφού αυτοί είναι άθεοι!» της αντέτεινα.
Και μου λέει...
«είδαμε και τους χριστιανούς...»
Matina wrote:filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα ...
Και μου λέει...
Ax δεν το πιστεύω τα ίδια μου ξεστόμισε ο άντρας μου τη Δευτέρα το βράδυ και τρελάθηκα.... ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια λόγια είχα κι εγώ Φίλιππε....
Matina wrote:filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα ...
Και μου λέει...
Ax δεν το πιστεύω τα ίδια μου ξεστόμισε ο άντρας μου τη Δευτέρα το βράδυ και τρελάθηκα.... ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια λόγια είχα κι εγώ Φίλιππε....
Mannlicher-Schönauer wrote:Matina wrote:filtor wrote:Χθες βράδυ η γυναίκα μου μού λέει «θα ψηφίσω Τσίπρα!» - άλλος ένας λόγος να την "σκοτώσω" σκέφτηκα ...
Και μου λέει...
Ποιοί είναι χριστιανοί; O Σημίτης; Ο ΓΑΠ... ο εβραίος Σαμαράς,η Δαμανάκη;η Διαμαντοπούλου;οι ξενόφερτοι βασιλιάδες;
Νομίζω πως έχουμε πολλά πολλά χρόνια να κυβερνηθούμε από Χριστιανούς...
Thrax wrote:
κανεις δεν μπορει να υποστηρίξει ενα κομμα με καθαρά ναζιστικές θέσεις, για μένα είναι πολύ βαρύ βλέποντας τα εκατομμύρια των νεκρών και των δικων μας πεθαμένων στον αγώνα να δώσω τετοιο ψήφο,
ο καθένας ας λειτουργήσει όμως κατά συνείδηση, και το μη χείρον βέλτιστον,
ας δούμε ποιοι δεν είναι απολύτως διαβρωμένοι και ας ψηφίσουμε όχι για προσωπικο όφελος και ρουσφέτι αλλά γαι το καλό του τόπου (έχει πει επισης άλλος γέροντας),
βεβαια τα ψάχνω και εγώ αυτά τα κομματα και ακόμα δεν βρίσκω καποιον να με ικανοποιει απολυτα
βλέπουμε
Αριστοτέλης wrote:Αντίστοιχες θέσεις είχε και ο Μεταξάς, όμως παρόλο τον φιλογερμανισμό του, έδωσε την πρώτη συμμαχική νίκη και την αντίστοιχη ήττα στον άξονα.
Για φέρτε στο μυαλό σας την νεολαία Μεταξά και θα δείτε μπροστά σας την Χρυσή Αυγή.
Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests