Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby nick_the_greek » Wed May 23, 2012 7:19 pm

grypas wrote:
nick_the_greek wrote:
grypas wrote:εγινει νομςο το 2008. Ο Τσιπρας ειναι με τη γυναικα του μαζι 17 χρονια και ειναι κατα του ΘΕΣΜΟΥ του γαμου γενικοτερα! Μπορεις να εμπιστευθεις εναν τετοιο μηδενιστη που τα εχει ολα "ισιωμα"?
http://eleftheroiellines.blogspot.com/2 ... _9109.html

Πολλοί είναι μαζί χωρίς να έχουν παντρευτεί. Τα ατοπήματα των σημερινών πολιτικών είναι πολλά. "ίσιωμα" τα έχουν και άλλοι πολιτικοί. Η όλη τους συμπεριφορά είναι κακή. Μην στεκόμαστε σε επιμέρους, το οποίο ίσως να είναι και "πταίσμα" στις "θηριωδίες" που έχουν κάνει οι άλλοι.

Δεν συμφωνω. Αλλο το "ειναι" και αλλο το "φαινεσθαι". Τουλαχιστον αλλοι πολιτικοι κρατουν τα προσχηματα.

ποιος κρατάει τα προσχήματα; Ο Άκης;
Ή μήπως σου αρέσει ο Καραμανλής (και κυρίως η συμμορία του) που έλεγε ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;

Ας το. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι σημερινοί πολιτικοί είναι για κλάματα. όπως για κλάματα είμαστε και οι περισσότεροι Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο το ρητό που λέει ότι ο λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

Δεν λέω οι πολιτικοί το παράκαναν. Αλλά τους δώσαμε και εμείς δικαιώματα.

Το σημερινό αδιέξοδο δεν πρόκειται να λυθεί με τις σημερινές πολιτικές δυνάμεις. Ας ψηφίσει ο καθένας κατά συνείδηση για να κάνει τις ημέρες μέχρι τα δύσκολα επερχόμενα όσο γίνεται πιο ανώδυνες.
Last edited by nick_the_greek on Wed May 23, 2012 7:24 pm, edited 1 time in total.
nick_the_greek

Unread postby supergeorge » Wed May 23, 2012 7:23 pm

Κοιταξτε στο τελος μην παρακαλατε ολοι να βγει η Χρυση Αυγη να σας σωσει.
Τα παπαγαλακια των πουλημενων ΜΜΕ των μεγαλων χριστιανων που πιστευετε οι περισσοτεροι, μια ζωη εχουν κανει την προπαγανδα τους ,εδω και χρονια.
Ναζιστες
Σατανιστες
Οτι μπορεις να φανταστεις και τοχουν κανει καραμελα ολοι.
Ε φτανει πια.
Το δηλωσε ο αρχηγος τους τι κομμα ειναι που πιστευει και σε τι πιστευει.
Δειτε και κανα βιντεο τους με τις δηλωσεις τους.
Οχι αυτες τις δηλωσεις που ειναι κομμενες, ραμμενες και μονταρισμενες οπως τους συμφερει αυτους.
Ελεος.
Φτανει πια η τηλεοραση.
Πλυση εγκεφαλου μια ζωη και ειδαμε ποιος ηταν τελικα ο σκοπος τους.
Νεα ταξη πραγματων,παγκοσμιοποιηση,τελικος στοχος ο αντιχριστος και οσα ξερουμε τουλαχιστον εμεις εδω μεσα.
Εγω οσα βιντεο εχω δει ολοκληρωμενα και οχι κομματια στα σημεια που θελουν οι νεοταξιτες ,δεν εχω δει τιποτα το στραβο για Ελλαδα και Ορθοδοξια.
Μεμονωμενες περιπτωσεις παντα υπαρχουν παντου και σε ολα τα κομματα.

Τουλαχιστον αυτοι δε μας κυβερνησαν,δε μας ξεπουλησαν,δε μας φτωχυναν.Ολοι οι αλλοι τα κανανε.
Ολοι τους.
Αλλος απο θεση κυβερνησεως και αλλος απο θεση αντιπολιτευσεως.
Ολοι μαζι τα φαγαν.
Ολοι καναν πλατες.
Μη λετε μεγαλα λογια γιατι θα απογοητευτειτε.
Εγω ποτε δεν ανηκα πουθενα,δεν ημουν μελος κανενος κομματος πουθενα και ουτε προκειται να γινω.
Δεν ειχα ποτε γρασσο στα ματια μου και δεν πορωθηκα ποτε.
Αυτη τη στιγμη προεχει η πατριδα η θρησκεια και η οικογενεια για μενα.
Ισως δεν μπορει να το συμπληρωσει κανενα κομμα αυτο, αλλα κοιταω τουλαχιστον ποιο το προσεγγιζει περισσοτερο.
Ψευτοχριστιανους που εχουν πει μια λεξη καλη για τον ΧΡΙΣΤΟ μας και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ μονο για εκμεταλευση και ενω εχουν ψηφισει στο παρελθον περνωντας απο την εξουσια αντιχριστιανικους νομους ,εγω δεν προκειται ποτε να τους στηριξω.
Δεν ειμαι ουτε του πανεπιστημιου ουτε και εχω καποιο αξιωμα η καταλαμβανω καποια θεση.
Απλος ανθρωπος ,ποιο απλος απο ολους σας.
Μου φτανει αυτο το αξιωμα.
Μου αρεσε,μου αρεσει και αυτο θελω να εχω οσο ζω.
Ξερω θα μου την πεσετε μερικοι απο σας.
Δε θαθελα αντιπαραθεση πολιτικη ειλικρινα οπως και δεν εχω κανει και παλιοτερα ενω υπηρχαν διαξιφησμοι υπερ του ενος η του αλλου κομματος.
Πριν τις προηγουμενες εκλογες ειχα πει οτι εδω μεσα καποιοι το καταντησαν προεκλογικο γραφειο του ταδε και ειπα δε θα συνεχισω.
Ετσι και τωρα.
Μπορουσα να αντιπαρατεθω με στοιχεια και πολλα αλλα ,αλλα εδω μεσα ειναι σεβαστος ο χωρος και ειναι μονο για την ορθοδοξια μας και οχι οποιουδηποτε πολιτικαντη απ'οπου και αν προερχεται αυτος.
Σας σεβομαι ολους σας,σεβομαι τις θεσεις σας,τις γνωσεις σας,τοχω πει οτι δεν ειμαι του πανεπιστημιου.
Ισως κανω λαθος.
Θα το δεχτω.
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
supergeorge

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed May 23, 2012 7:27 pm

Δηλαδή Γιώργο ο Μιχαλολιάκος ομιλεί την αλήθεια;Ποιός σου λέει πως και αυτοί δεν ανηκουν στην ΝΤΠ,επειδή φορέσαν ελληνικές σημαίες...
Τί να πω;Αν είναι έτσι...Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος... :?
Mannlicher-Schönauer

Unread postby grypas » Wed May 23, 2012 7:32 pm

Styx wrote:Ο Θεός επιτρέπει πιστεύω, έστω και μέσω του κάθε "Τσίπρα", να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν ...

αυτο ειναι το πιο σωστο πραγμα που ειπωθηκε!
+1
grypas

Unread postby Αντώνης » Wed May 23, 2012 7:38 pm

grypas wrote:
Styx wrote:Ο Θεός επιτρέπει πιστεύω, έστω και μέσω του κάθε "Τσίπρα", να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν ...

αυτο ειναι το πιο σωστο πραγμα που ειπωθηκε!
+1

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου
Να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό γιατί ξέρει καλύτερα από όλους τι είναι το καλύτερο για τη σωτηρία μας.Γι αυτό ας παραδόσουμε τη ζωή μας στον Κύριο και ας παραδοθούμε στο άγιο θέλημά Του…
Αντώνης

Unread postby alexandergreek » Wed May 23, 2012 7:46 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Δηλαδή Γιώργο ο Μιχαλολιάκος ομιλεί την αλήθεια;Ποιός σου λέει πως και αυτοί δεν ανηκουν στην ΝΤΠ,επειδή φορέσαν ελληνικές σημαίες...

Αδερφέ, και λίγα λες. Ο ανθρωπος έχει γράψει ποίημα όπου υμνεί τον Πάνα και διάφορα άλλα εμετικά σατανιστικά παγανιστικά. Νεοπαγανιστικές τάσεις στη Χρυση Αυγη; Ω, ναι. Δες ένα άρθρο εδωγια τη Χρυση Αυγη και το Σατανισμό...

Εγώ ψηφίζω ΕΛΛΑΔΑ!!! Και για την ΕΛΛΑΔΑ μου, κρίνω, ότι το μεγαλύτερο εθνικό θέμα αυτη τη στιγμή, είναι το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στους νέους ΠΕΡΣΕΣ. Θα ψηφίσω λοιπόν, το σύγχρονο Λεωνίδα.
alexandergreek

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby alexandergreek » Wed May 23, 2012 8:11 pm

Yiorgos Aitolos wrote:Αν ο συριζα ειναι απο τους κομμουνιστές που έλεγε ο Πατερ Παΐσιος ζητω που καήκαμε ....θα με συγχωρέσεις αλλά μετά απο πρωσοπική έρευνα
αυτό που είδα στον συριζα στον ανταρσυα και σε ένα σωρό άλλα παρακλάδια ήταν η τρελή απέχθεια προς ότιδήποτε Ελληνικό μέχρι και στα χέρια ήρθα
γιατι η μοτοσυκλέτα μου είχε πάνω της την περικεφαλαία των Λελέγων ....για να μην σου πώ πως κάνανε όταν με είδαν να κάνω το σταυρό μου

ότι σου λέω το έχω καρατσεκάρι .....αυτοί δεν οι αριστεροί που νομίζεις .....και ανάθεμα και αν και οι ίδιοι ξέρουν τι είναι

Δηλαδή φίλε μου, έκανες το σταυρό σου και αντέδρασαν; :shock: :shock:
alexandergreek

Unread postby supergeorge » Wed May 23, 2012 8:23 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Δηλαδή Γιώργο ο Μιχαλολιάκος ομιλεί την αλήθεια;Ποιός σου λέει πως και αυτοί δεν ανηκουν στην ΝΤΠ,επειδή φορέσαν ελληνικές σημαίες...

ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
supergeorge

Unread postby giannis73 » Wed May 23, 2012 10:12 pm

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!
Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ), είχε πριν από δέκα μέρες σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος. Η συνάντηση των δύο ανδρών, που κινήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Πειραιά. Κατά την διάρκεια της κουβέντας, υπήρξε και ταύτιση απόψεων, σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα εθνικά θέματα, αλλά και τα ζητήματα της εσωτερικής ασφάλειας.
Ο Σεραφείμ, που μένει στην Κυψέλη, βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο της Αθήνας, κυρίως από την λαθρομετανάστευση.
Ο Μητροπολίτης, δώρισε μια εικόνα την Παναγίας στον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το γραφείου του Ιεράρχη Πειραιώς.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, που σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς!
Αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα όσοι χαρακτηρίζουν την οργάνωση του Μιχαλολιάκου "αντιχριστιανική;
Πώς είναι δυνατόν ένας άξιος Ιεράρχης που αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία συνεχώς όπως ο Σεραφείμ δέχεται να συναντήσει κάποιον "αντιχριστιανό";
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα δυναμικό κομμάτι του πατριωτικού χώρου αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Πειραιώς έναν αγωνιστή Επίσκοπο που μάχεται στον κοινό αγώνα για την πατρίδα μας!
Και οι δυο πλευρές, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την Ελλάδα, φυσικά με διαφορετικές "τακτικές"!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/20 ... t_330.html
giannis73

Unread postby yiannis » Wed May 23, 2012 10:34 pm

Καλησπέρα
Δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε ενημερωμένοι για το τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή.
Νομίζω ότι σαν Χριστιανοί θα μας ήταν χρήσιμες μερικες πληροφορίες και σε κάποιους θα έκλειναν το θεμα μια και καλή.

Λάτρης του Εωσφόρου ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά! Διαβάστε τον πρόλογο του Μιχαλολιάκου σε βιβλίο με θέμα τον Εωσφόρο!
Image
Image

Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:
Image

Το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμβολίζει τον ερχομό του αντίχριστου, ο Εωσφόρος (ο φέρων την Αυγή)

Ο ποιητής Μιχαλολιάκος

Στο τεύχος 37 (Ιούλιος 1988) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» σε ιδεολογικό ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Η Άρια θρησκευτικότητα» αναλύεται η θέση της οργάνωσης για τον Παγανισμό και τον Χριστιανισμό. Το άρθρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια: «Θρησκεία της Ευρώπης είναι ο παγανισμός που είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου. Στον παγανισμό επιβιώνει η αρχαία θρησκεία με την αρχέγονη της αγνότητα, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τις εορτές, τους μύθους και μία διαρκή και γόνιμη επαφή με τη φύση». Σπεύσατε λοιπόν Χρυσαυγίτες να πυκνώσετε τις τάξεις της «πατρώας» θρησκείας.

Όσο για τον Χριστιανισμό, η απόφαση είναι καταδικαστική: «Τον Χριστιανισμό χαρακτηρίζει η μεσσιανική ελπίδα, η πίστη σε μία εσωτερική αναγκαιότητα της Ιστορίας, η πρωταρχία της ιδέας της ελεημοσύνης έναντι της ιδέας της Δικαιοσύνης, η προκατάληψη υπέρ των «καταπιεσμένων», μία διαδικασία υποτιμήσεως του κόσμου. Γι’ αυτό ο Χριστιανισμός είναι ο μπολσεβικισμός της αρχαιότητας».

Image

Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές

«Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. [...] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι».

Image
yiannis

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ