ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Fri Nov 25, 2011 12:40 pm

«Στη γλώσσα μας έχουμε 52 ονόματα για τα σύννεφα, αλλά τελευταίως βλέπουμε νέα είδη τους,τα οποία δεν μπορούμε να ονοματίσουμε».

* Ράσελ Μινζ της φυλής των Σιου
Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Fri Nov 25, 2011 1:47 pm

Συγχαρητήρια για το νέο νήμα που άνοιξες,θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ. :)
Τα τελευταία έτη παρατηρούμε αύξηση ιώσεων και παντός είδους λοιμώξεων λόγω των αεροψεκασμών από τα περιβόητα αεροπλάνα με τις "ουρές".Οι "ουρές",λοιπόν,αυτές αφήνουν στο πέρασμά τους μια αχνή θαμπάδα η οποία μετατρέπει τον καταγάλανο Ελληνικό Ουρανό σε ένα μουντό και γκρίζο τοπίο γεμάτο υγρασία και μικρόβια.
Το πάλαι ποτέ γαλάζιο φόντο της Ελλάδας που έδινε ζωή σε όλους μας,μετετράπη σε ένα αραχνιασμένο τοπίο με γκρίζες πινελιές.Τη ζωή μας μας την πήρανε,την ανάσα για ζωή, μας την αφαίρεσαν με τρόπο ύπουλο και δικτατορικό φυτεύοντας στα κύτταρά μας λογής λογής ασθένειες και ιώσεις που κάποιες δεκαετίες πριν δεν υπήρχαν.
Άκουσα χθες κάποιον που μίλαγε στην τηλεόραση και έλεγε ότι είναι κι αυτός ένας τρόπος εξόντωσής μας,ρομποτοποίησής μας και εξουθένωσης του σώματος και του νου.Μας φυτεύουν αρρώστειες διάφορες και τα ιάματα που μας χορηγούνται ,σκόπιμα,δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να διαιωνίζουν την ασθένεια αυτή και με την ενεργοποίησή της μέσω των κρυστάλλων που μας "πετάνε" μέσω αεροψεκασμών μας καθιστούν τέλεια πιόνια στα σκοτεινά τους σχέδια.
Κάποιοι από τις παρενέργειες πεθαίνουν,κάποιοι φυτοζωούν...

Θα προσπαθήσω κι εγώ δειλά δειλά να βοηθήσω όσο μπορώ παραθέτοντας απόψεις και νέα.

Ευχαριστώ για το έναυσμα.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Fri Nov 25, 2011 7:14 pm

[b]Πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Το ιριδίζον φωτεινό σημείο του HAARP
[/b]

Image
Ιωάννινα

«Τα πιό καλά κρυμμένα μυστικά είναι αυτά που είναι μπροστά στα μάτια μας»
Ένα ερώτημα που κυριαρχεί στα χείλη πάρα πολλών ανθρώπων είναι: «Τι πάθαμε εμείς οι Έλληνες και σας ανεχόμαστε ακόμη;»

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το πολιτικά κρίσιμο διάστημα από 24 Οκτωβρίου μέχρι και χτές 10 Νοεμβρίου, οι ουρανοί βομβαρδίζονταν ανηλεώς καθημερινά σε όλη την Ελλάδα με αεροπλάνα χωρίς διακριτικά, τα οποία ψέκαζαν ασταμάτητα χημικές ουσίες.

Θα μείνουμε στο «σε όλη την Ελλάδα» γιατί πλέον μας έστειλαν φωτογραφίες το επίμαχο διάστημα από όλη την Ελλάδα.Θεσσαλονίκη, Ήπειρο, Λάρισα, Μάνη,(βλέπε πιο κάτω), Ηράκλειο Κρήτης.
Δεν γράφουμε για Αθήνα, γιατί ήταν τόσο έντονη η κατάσταση ειδικά την Κυριακή 6/11, όπου.......
λόγω
ηλιοφάνειας, και εντελώς αίθριου καιρού ήταν απροκάλυπτα ορατά και συνέχιζαν τους ψεκασμούς ασταμάτητα και την νύχτα. Μας πήραν πάρα πολλά τηλέφωνα γι΄αυτό τον λόγο.

Αυτό που έχουμε υποχρέωση όμως να επισημάνουμε είναι ότι ανήμερα την 28η Οκτωβρίου κατά τις 14 το μεσημέρι και για 2 περίπου ώρες, παρατηρήσαμε για πρώτη φορά στον ελληνικό ουρανό ένα από τα σημάδια χρήσης του HAARP, τον έντονο ιριδισμό, και μεγάλη ένταση φωτός (πιθανότατα από υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας), σε δύο σημεία του ουρανού, ορατά από το δυτικό αττικό λεκανοπέδιο.
Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες του φαινομένου.
Παραθέτουμε δικό μας βίντεο από αυτό το "φαινόμενο", κόβοντας απλώς τον ήχο από τις ομιλίες μας που φανέρωναν την έκληξή μας. Το πρωτότυπο είναι στην διάθεσή όποιου το χρειαστεί.

Τα σημεία ήταν δύο διαφορετικά το δεύτερο νοτιότερα από αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Δεν μπορούσαμε να το βιντεοσκοπήσουμε και το δεύτερο λόγω υψηλών κτηρίων τα οποία έκρυβαν την ορατότητα.
Επίσης μας έκανε εντύπωση ότι ανά πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο μείωνε ή αύξανε απίστευτα η ένταση, σε σημείο τέτοιο που αργότερα δεν μπορέσουμε για 20 λεπτά της ώρας να δούμε κανονικά. Τόσο μεγάλη ήταν η ένταση (λάμψη), του φαινομένου.

Image
Ηράκλειο Κρήτης 6/11/11


Image
Χωριό Νύφι στην Μάνη 6/11/11

Image
φωτογραφίες από την Λαμία 6-11-11

Image
φωτογραφίες από την Λαμία 6-11-11

Image
Λαμία 6-11-11

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Fri Nov 25, 2011 7:17 pm

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτικήβάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε........

Image

χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης
συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν. Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.

Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που φαντάζει ως επιβολή ποινής από τους μεγάλους Συμμάχους μας που μας μεταχειρίζονται ως πολίτες κατωτέρας τάξεως και οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως ας μας απαντήσουν υπεύθυνα σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί που γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και σε υψόμετρο 37 χιλ. ποδών. Αλλοι επιστήμονες μας ειδοποιούν ότι οι αεροψεκασμοί αποτελούν μέρος της Παγκοσμιοποιήσεως και την απαρχήν μειώσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες οι αεροψεκασμοί στην ατμόσφαιρα αποτελούν ανησυχία για τους πολίτες που βλέπουν τα αεροπλάνα αυτά ν’ αφήνουν τα δηλητηριώδη αυτά προγράμματα μετατροπής του καιρού όπως μας γνωρίζει η 3ΔΑΕ που τα πραγματοποιεί.

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Nov 30, 2011 4:49 pm

Όχι, δεν σταμάτησε να ψεκάζει…απλά, έβαλε νεκρά!



Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Nov 30, 2011 5:00 pm

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Κατά την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας (ιδιαίτερα από το 1998 και μετέπειτα), διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς πάνω από τις χώρες της Ε.Ε., της Βορείου Αμερικής, αλλά και άλλων περιοχών της υφηλίου. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής. Οι γραμμές αυτές συχνά παρατηρούνται σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων. Έχει παρατηρηθεί ότι οι «γραμμές» αυτές δημιουργούνται, στις πιο πολλές περιπτώσεις, από εκπομπές χημικών ουσιών προερχόμενες από λευκά αεροσκάφη χωρίς διακριτικά, τα οποία ίπτανται σε ύψος που κυμαίνεται από 5 έως 11 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θαλάσσης. Είναι λοιπόν προφανές, ότι οι ψεκασμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς παρασιτοκτόνων που γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τις αγροκαλλιέργειες για την προστασία της αγροτικής παραγωγής.

Θα πρέπει, επίσης, να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό, ότι το παρατηρούμενο φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος.

Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.

Πρέπει να τονιστεί εδώ, ότι το φαινόμενο των περιγραφόμενων αεροψεκασμών έχει στοιχειοθετηθεί με πλούσιο φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό, καθώς επίσης και έρευνες από εκατοντάδες επιστήμονες, δημοσιογράφους, και ευαισθητοποιημένους πολίτες ανά την υφήλιο. Ειδικότερα, από έρευνες και χημικές αναλύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ και Καναδά, προκύπτει ότι, κατά κανόνα, τα συγκεκριμένα ψεκαστικά αεροσκάφη διασπείρουν στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια αποτελούμενα από οξείδια του αλουμινίου, άλατα ή οξείδια του βαρίου, ή και σκόνη χαλαζία. Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν μικροσκοπικές ίνες πολυμερών υλικών, οι οποίες ευρέθησαν να είναι φορείς μικροοργανισμών όπως οι βάκιλοι, τα βακτήρια, και οι ιοί. Σύμφωνα με την σύγχρονη ιατρική επιστήμη, το αλουμίνιο (αργίλιο) και το βάριο σε οποιαδήποτε μορφή αποτελούν τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπροσθέτως, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι προετοιμασμένο να καταπολεμήσει ιούς και βάκιλους ή βακτήρια που ζουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Προκύπτει λοιπόν το συμπέρασμα, ότι οι ψεκαζόμενες χημικές ουσίες απειλούν την δημόσια υγεία είτε άμεσα, με απευθείας εισπνοή, είτε έμμεσα, με μόλυνση του καλλιεργήσιμου εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα όποτε εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα.

Αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες ή ερωτήσεις οι οποίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις ΗΠΑ, Καναδά, Ε.Ε., και αλλού, από επιστήμονες, κοινωνικούς φορείς αλλά και πολιτικούς (σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις: Αμερικανικό Κογκρέσο και Ρωσική Βουλή) έχουν συναντήσει τείχος σιωπής ή την πλήρη άρνηση του φαινομένου από πλευράς των αρμοδίων κυβερνητικών οργάνων. Η μόνη επίσημη απάντηση που έχει δοθεί, έως τώρα, είναι ότι οι καταγγέλλοντες το φαινόμενο συγχέουν τις φυσιολογικές εκπομπές υδρατμών και άλλων καυσαερίων με χημικό αεροψεκασμό. Αυτή η απάντηση όμως δεν πείθει αρκετούς από το συνεχώς διευρυνόμενο πλήθος ερευνητών και επιστημόνων, σε διεθνή κλίμακα, οι οποίοι εκφράζουν απορία και ανησυχία για το φαινόμενο. Ταυτόχρονα, οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται και έχουν μάλιστα ενταθεί τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα στις χώρες της Ε.Ε.

Ανεπισήμως και ανωνύμως, έχει «διαρρεύσει» τα τελευταία χρόνια η «πληροφορία» ότι οι αεροψεκασμοί έχουν ως στόχο την επιβράδυνση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου έτσι ώστε να μειωθεί ο ρυθμός αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη, στα πλαίσια μίας προσπάθειας που ονομάζεται «Γεωμηχανική». Εικάζεται από ορισμένους κύκλους ότι μεταλλικά σωματίδια στην ατμόσφαιρα, όπως αυτά του οξειδίου του αλουμινίου, έχουν την δυνατότητα να αντανακλούν προς το διάστημα ένα μικρό μέρος (περίπου 1%) της ηλιακής ακτινοβολίας και έτσι να δρουν ανασταλτικά σε σχέση με την θέρμανση της γης. Η θεωρία αυτή έχει βρει πολύ περισσότερους επικριτές από ότι υποστηρικτές στην διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Πολλοί επιστήμονες εκτιμούν ότι οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί αποτελούν τμήμα στρατιωτικών πειραματισμών. Ειδικότερα, οι περισσότεροι ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ένας από τους απώτερους στόχους είναι η τροποποίηση του κλίματος, έτσι ώστε το κλίμα μίας χώρας ή μίας περιοχής να χρησιμοποιείται ως όπλο. Οι ίδιοι επιστήμονες και ερευνητές συσχετίζουν άμεσα τους παρατηρούμενους αεροψεκασμούς με το αμερικανικής προελεύσεως, σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας μεγάλης ισχύος, το λεγόμενο σύστημα Η.Α.Α.R.P. (High-frequency Active Auroral Research Project). Το σύστημα αυτό βασίζεται στις θεωρίες του διάσημου Σέρβου φυσικού Νίκολα Τέσλα και έχει την ικανότητα να εκπέμπει και να αντανακλά ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες σε επιλεγμένα σημεία της Ιονόσφαιρας, οι οποίες ακτινοβολίες στη συνέχεια μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο της γης. Για αυτό το λόγο το σύστημα Η.Α.Α.R.P. θεωρείται ένα από τα «υπερόπλα νέας γενεάς», τα αποκαλούμενα «περιβαλλοντικά» ή «γεωφυσικά» όπλα. Χαρακτηριστικά αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι τον Αύγουστο του 2002, η Ρωσική Βουλή (Δούμα) παρουσίασε στον Πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας της επιτροπής διεθνών σχέσεων και άμυνας υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές. Μεταξύ άλλων το πόρισμα αναφέρει:
«Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της γης... Η σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με την μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου.»

Τίθεται λοιπόν το εξής κρίσιμο ερώτημα:

Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό;

Εάν γίνονται για τον πρώτο σκοπό, τότε γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό; Γιατί δεν έχει γίνει, έως τώρα, δημόσιος διάλογος για το θέμα; Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα έτσι ώστε να εξακριβωθεί τεκμηριωμένα και υπεύθυνα εάν τα οφέλη είναι περισσότερα από τις ζημίες που προκύπτουν από τις δραστηριότητες της λεγομένης «Γεωμηχανικής»;

Εάν γίνονται για διαφορετικό σκοπό στρατιωτικής ή άλλης φύσεως – υπό το πέπλο απόλυτης μυστικότητας – τότε θα πρέπει να παύσουν αμέσως και να κληθούν οι όποιοι υπεύθυνοι να δώσουν εξηγήσεις στο Κοινοβούλιο της Ευρώπης, όσον αφορά το περιεχόμενο και τους στόχους των σχετικών πειραματισμών. Θα πρέπει επίσης να ενημερωθούν πλήρως και χωρίς καθυστέρηση οι κυβερνήσεις και οι πολίτες των χωρών της Ε.Ε., καθώς επίσης και οι αρμόδιοι επιστήμονες. Είναι, τέλος, απαραίτητο να εκτιμηθεί με ακρίβεια και σαφήνεια το μέγεθος της ζημίας που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον και να ληφθούν τα οποιαδήποτε μέτρα μπορούν να μετριάσουν τις δυσμενείς επιπτώσεις των συγκεκριμένων πειραματισμών.

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Nov 30, 2011 5:25 pm

Επιπτώσεις των Χημικών Ουρών στη Δημόσια Υγεία

Mannlicher-Schönauer
 

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Romanos » Thu Dec 01, 2011 3:54 pm

ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ
Image

Στη φωτογραφία όπως και στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε αεροψεκασμό πάνω από την Στοκχόλμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
User avatar
Romanos
 
Posts: 8595
Joined: Wed Nov 16, 2011 12:40 pm

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Tue Dec 13, 2011 12:20 pm

filtor wrote:
papi wrote:
Απόψε στις 17.00 στην Κοζάνη, σήκωσα το βλέμμα μου και είδα από την πόλη και προς το νότο να εξελίσσεται το σούρουπο με ελάχιστα σύννεφα και φως και από την πόλη και προς το βορά να έχει χαμηλά, μαύρα σύννεφα τόσο πυκνά που έμοιαζε με μεσάνυχτα. Πρώτη φορά έχω δει τέτοιο! Μόνο με φωτογραφία θα μπορούσε να αποδοθεί το πόσο απίσευτο ήταν.


Σήμερα το πρωΐ ανέβηκα στην ταράτσα να απλώσω ρούχα,εκτός του ότι ο ουρανός ήταν κατάμαυρος,όπως λέει κι ο αγαπητός μας filtor,στον ορίζοντα έκανε την εμφάνισή του ,προσέξτε χωρίς να βρέχει,ένα τεράστιο ουράνιο τόξο.Δε θα ήθελα να γίνω άγγελος κακών ειδήσεων ή συνομωσιολόγος,απλά την αλήθεια σας παραθέτω,πιστεύω,δε,πως δεν είναι καλό σημάδι να εμφανίζεται ουράνιο τόξο χωρίς να είναι η φυσική του ώρα.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Unread postby Matina » Tue Dec 13, 2011 3:54 pm

Papi μου και τους χρωματισμούς αυτούς παρατήρησα επίσης τις προηγούμενες μέρες.Επάνω στον ουρανό και κάποιες φορές τα σύννεφα ήταν χρωματιστά χωρίς να είναι ανατολή ή δύση Ηλίου.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
User avatar
Matina
 
Posts: 2178
Joined: Tue Nov 15, 2011 10:36 am

Next

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest