ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby ellhn90 » Sun May 27, 2012 8:16 pm

http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... .html#more
H απόρρητη έκθεση του Λουκά Παπαδήμου για την οικονομία

Η εντεινόμενη αρνητική αξιολόγηση της Ελλάδας και η αμφισβήτηση της ικανότητας της χώρας να παραμείνει στο ευρώ από τα ΜΜΕ, οικονομικούς αναλυτές, διεθνείς τράπεζες, σε συνδυασμό με κάποιο απρόσμενο γεγονός που μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς το οικονομικό κλίμα και τις προσδοκίες των πολιτών ενέχουν τον κίνδυνο απότομης επιτάχυνσης της απόσυρσης καταθέσεων. Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει καταλυτικές επιπτώσεις στη ρευστότητα των τραπεζών, στη χρηματοδότηση της οικονομίας και συνεπώς στην οικονομική δραστηριότητα.
μιλάνε διαρκώς για "απροσμενο" γεγονος...., οπως κι ο Παπαδημος παραπανω....
ellhn90

Unread postby Αντώνης » Sun May 27, 2012 9:48 pm

bouzoukas wrote:
Αντώνης wrote:Η ολιγοπιστία σου Κύριο είναι εμφανέστατη, αλλά δεν πειράζει!
Η ακολουθία των γεγονότων (σύμφωνα με τους γέροντες) είναι η εξής :

Πρόκληση Τουρκίας προς Ελλάδα, εμπλοκή Ρωσίας, εμπλοκή ΝΑΤΟ, τέλος εχθροπραξιών, ειρήνη, προετοιμασία αντίχριστου, άνοδος αντίχριστου, διωγμοί χριστιανών, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και συντέλεια

αδελφε, άλλος ο Γ.Π.Π κ άλλο ο οαρμαγεδόνας. μη τα μπλέκουμε.

Ο «Αρμαγεδδώνας» είναι κάτι που αφορά την συντέλεια και την οποία αναφέρω και τελευταία, (αν διάβαζες προσεκτικότερα)….
Αντώνης

Unread postby dou » Mon May 28, 2012 12:47 am

Γιώργο, συμφωνώ μαζι σου.
Thanks.

(οτι εχω πει, ισχυει)
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby titinaki » Mon May 28, 2012 8:45 am

Προειδοποίηση Π.Μολυβιάτη σε Τουρκία για ΑΟΖ

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/bl ... _9613.html
titinaki

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon May 28, 2012 10:01 am

dou wrote:Γιώργο, συμφωνώ μαζι σου.
Thanks.

(οτι εχω πει, ισχυει)

Κώστα το ευχαριστώ είναι λίγο να είσαι καλά αδερφέ
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon May 28, 2012 10:32 am

Αντώνης wrote:

Η ολιγοπιστία σου Κύριο είναι εμφανέστατη, αλλά δεν πειράζει!
Η ακολουθία των γεγονότων (σύμφωνα με τους γέροντες) είναι η εξής :

Πρόκληση Τουρκίας προς Ελλάδα, εμπλοκή Ρωσίας, εμπλοκή ΝΑΤΟ, τέλος εχθροπραξιών, ειρήνη, προετοιμασία αντίχριστου, άνοδος αντίχριστου, διωγμοί χριστιανών, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και συντέλεια
[/quote]

η ολιγοπιστία μου συμφωνώ είναι εμφανέστατη ...και με ευχαριστεί που δεν σε πειράζει και με ανέχεσαι

επίσης θα σε παρακαλούσα να μην μου στέλνεις ΠΜ ότι θέλεις να πείς πέστο ανοιχτά δεν υπάρχει πρόβλημα
και συγκεκριμένα με κατηγορείς ότι σου κάνω χάκινγκ ....ανάθεμα και αν ξέρω πως γίνετε
αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το γνωρίζω καν ...μάλλον αλλού πρέπει να απευθύνεις το παρακάτω μύνημα που μου έστειλες

Αντώνης προς Yiorgo Aitolo
[*]Τι καταφερες με αυτο που μου έκανες? Δεν ξερω πώς το έκανες, όμως καλή η προσπάθειά σου και εξεραιτικες οι ικανοτητές σου στο hacking.
Ελπίζω να νιωθεις όμορφα με αυτο.....

Αλλά να σου θυμισω και τα λόγια του Υψίστου : "Οὐ κλέψετε, οὐ ψεύσεσθε, οὐδὲ συκοφαντήσει ἕκαστος τὸν πλησίον."

"οὐκ ἀδικήσεις τὸν πλησίον καὶ οὐχ ἁρπάσεις καὶ οὐ μὴ κοιμηθήσεται ὁ μισθὸς τοῦ μισθωτοῦ σου παρὰ σοὶ ἕως πρωΐ."

Καλή σου μερα "εν χριστώ αδερφέ μου"!

όποιος καταλαβαίνει ας τον βοηθήσει

επίσης αδερφέ εγώ είμαι παλαιάς σχολής ότι θές μου το χτυπάς κατακούτελα ψιλο αμόρφωτος και χοντρο αμαρτωλός είμαι ....ευκολη λεία
για τους μορφωμένους και τους πιστούς
να ξέρεις όμως ότι θα μου λες θα το λες μπροστά σε όλους αντρίκια ....έτσι για να ομολογούμε κιόλας

και μη φοβάσαι δεν παρεξηγώ εγώ ....και εγώ την κενοδοξία μου ικανοποιώ καμια φορά εδω μέσα
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby KSENH » Mon May 28, 2012 12:57 pm

Γιώργο καταλαβαίνω το σκεπτικό με το οποίο δημοσιοποίησες το προσωπικό αυτό μήνυμα, όμως γενικότερα είθισται να μην δημοσιευουμε προσωπικά μηνύματα χωρίς την άδεια του αποστολέα. Δεν θα μου άρεσε να μου το κάνει κανένας, ούτε μου αρέσει να διαβάζω το Προσωπικό μήνυμα που έχει στείλει κάποιος σε κάποιον άλλον.

Φιλικά
KSENH

Unread postby PanagiotisKats » Mon May 28, 2012 1:16 pm

Αντώνης wrote:Η ολιγοπιστία σου Κύριο είναι εμφανέστατη, αλλά δεν πειράζει!

Βρε Αντωνη,τι ειναι αυτο???
Με ποια ιδιοτητα κρινεις την πιστη του???

Μηπως εισαι Ιερεας και Πνευματικος του?Τοτε χιλια συγγνωμη... :oops: Δεν μπαινω σε ξενα χωραφια...

ΑΛΛΑ αν δεν εισαι πνευματικος του τοτε ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?

Γιατι εαν κρινω απο την υπογραφη σου "ὁ ἀναμάρτητος πρῶτος τὸν λίθον βαλέτω."

Τοτε πρεπει να εισαι ικανος για το λογο που ειπε Κυριος:

"Εάν έχητε πίστιν σαν κόκκο σινάπεως, θέλετε ειπεί προς το όρος τούτο, Μεταβήθι εντεύθεν εκεί και θέλει μεταβεί, και δεν θέλει είσθε ουδέν αδύνατον εις εσάς"

Εαν οχι...
Ελπιζω να καταλαβες...

Συγγνωμη... :oops: :oops: :oops:
Δυστυχως αυτο επρεπε να γινει...
PanagiotisKats

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon May 28, 2012 1:23 pm

KSENH wrote:Γιώργο καταλαβαίνω το σκεπτικό με το οποίο δημοσιοποίησες το προσωπικό αυτό μήνυμα, όμως γενικότερα είθισται να μην δημοσιευουμε προσωπικά μηνύματα χωρίς την άδεια του αποστολέα. Δεν θα μου άρεσε να μου το κάνει κανένας, ούτε μου αρέσει να διαβάζω το Προσωπικό μήνυμα που έχει στείλει κάποιος σε κάποιον άλλον.

Φιλικά

KSENH
Το ιντερνετ είναι αυτό που είναι (και έχει τους "κανόνες του") ,,αλλά και εγώ είμαι αυτός που είμαι και έχω τους δικούς μου κώδικες τιμής
το ίντερνετ δεν το κρίνει τίποτα ......εμένα με κρίνουν όλοι (και καλά κάνουν) αλλά και ό Θεός μου
όποτε μισή ντροπή δικιά μου και ολόκληρη εαν έχω άδικο
πιστεύω πως αν σε αυτή την χώρα μιλούσαμε χωρίς να κρυβόμαστε θα ήμασταν και καλύτερη χώρα και καλύτεροι άνθρωποι

δεν δημοσιεύω ποτέ ΠΜ ....μερικά πράγματα όμως γίνονται από ένστικτο

παντός σε ευχαριστώ ειλικρινά για την θαρρετή κριτική σου ....είδη προβληματίζομαι πάνω σε αυτή
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby KSENH » Mon May 28, 2012 1:25 pm

Ήταν καλοπροαίρετη Γιώργο. Να είσαι καλά .. :)
KSENH

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ