Αντώνης wrote:
Η ολιγοπιστία σου Κύριο είναι εμφανέστατη, αλλά δεν πειράζει!
Η ακολουθία των γεγονότων (σύμφωνα με τους γέροντες) είναι η εξής :
Πρόκληση Τουρκίας προς Ελλάδα, εμπλοκή Ρωσίας, εμπλοκή ΝΑΤΟ, τέλος εχθροπραξιών, ειρήνη, προετοιμασία αντίχριστου, άνοδος αντίχριστου, διωγμοί χριστιανών, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και συντέλεια
[/quote]
η ολιγοπιστία μου συμφωνώ είναι εμφανέστατη ...και με ευχαριστεί που δεν σε πειράζει και με ανέχεσαι επίσης θα σε παρακαλούσα να μην μου στέλνεις ΠΜ ότι θέλεις να πείς πέστο ανοιχτά δεν υπάρχει πρόβλημα
και συγκεκριμένα με κατηγορείς ότι σου κάνω χάκινγκ ....ανάθεμα και αν ξέρω πως γίνετε
αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν το γνωρίζω καν ...μάλλον αλλού πρέπει να απευθύνεις το παρακάτω μύνημα που μου έστειλες
Αντώνης προς Yiorgo Aitolo[*]Τι καταφερες με αυτο που μου έκανες? Δεν ξερω πώς το έκανες, όμως καλή η προσπάθειά σου και εξεραιτικες οι ικανοτητές σου στο hacking.
Ελπίζω να νιωθεις όμορφα με αυτο.....
Αλλά να σου θυμισω και τα λόγια του Υψίστου : "Οὐ κλέψετε, οὐ ψεύσεσθε, οὐδὲ συκοφαντήσει ἕκαστος τὸν πλησίον."
"οὐκ ἀδικήσεις τὸν πλησίον καὶ οὐχ ἁρπάσεις καὶ οὐ μὴ κοιμηθήσεται ὁ μισθὸς τοῦ μισθωτοῦ σου παρὰ σοὶ ἕως πρωΐ."
Καλή σου μερα "εν χριστώ αδερφέ μου"!
όποιος καταλαβαίνει ας τον βοηθήσειεπίσης αδερφέ εγώ είμαι παλαιάς σχολής ότι θές μου το χτυπάς κατακούτελα ψιλο αμόρφωτος και χοντρο αμαρτωλός είμαι ....ευκολη λεία
για τους μορφωμένους και τους πιστούς
να ξέρεις όμως ότι θα μου λες θα το λες μπροστά σε όλους αντρίκια ....έτσι για να ομολογούμε κιόλας
και μη φοβάσαι δεν παρεξηγώ εγώ ....και εγώ την κενοδοξία μου ικανοποιώ καμια φορά εδω μέσα