casius wrote:Styx wrote:thanos69b wrote:Να με συγχωρέσετε αδελφοί μου θα ξεφύγω λίγο.....
Με αφορμή την καταστροφή σήμερα ενός ΜΜ-38 Εxocet το οποίο είχε εκτοξευθεί από την ΤΠΚ "Λάσκος" με αντιαεροπορικό βλήμα RIM-7M από την φρεγάτα κλάσης "S" "Κουντουριώτης"!!!!!!!!
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΑΑΑΑΑΔΕΕΕΕΕΕΣ
που να σκάσει μύτη Μογγόλος στο Αιγαίο !!!!!!!!!!!!
Θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου γιατί το defencenet μας έχει πουλήσει πολλά "φύκια" στο παρελθόν. Επίσης ο sparrow στη ναυτική του έκδοση πιο πολύ έχει αντιαεροπορικές και αντιπλοϊκές δυνατότητες ( θυμάμαι μια περίπτωση που σε νατοϊκή άσκηση χτυπήθηκε κατά λάθος; από αμερικανικό πλοίο τουρκικό αντιτορπιλλικό ). Θεωρώ πολύ δύσκολο έως αδύνατο( ) να αναχαιτιστεί exocet ειδικά σε sea skimming ( υπερβολικά χαμηλή πτήση) που είναι έξω απ'τις παραμέτρους βολής του sparrow
Ο RIM-7M κατα βάση είναι αντιαεροπορικός και θεωρώ πως αυτό το κάνει εν μέρει επιτυχία αλλά πέραν τούτου και συμφωνώντας μαζί σου για το Defencenet(βεβαια και το Onalert εχει γράψει τα ίδια παχιά ? λόγια) θεωρώ πως σε sea skimming ακόμη και το RAM θα δυσκολευτεί πολύ να εκτελέσει επαρκώς αναχαίτηση εξειδικευμένου αντιπλοϊκού πυραύλου.
Tα νέα που μεταφέρει το κάθε μέλος από διάφορες ιστοσελίδες ή μπλογκ στο Φόρουμ,δεν σημαίνει ότι το αντιπροσωπεύουν κιόλας σε αυτά που γράφει η κάθε ιστοσελίδα.Απλά γίνεται ενημέρωση για τις ειδήσεις που κυκλοφορούν.Μετά γράφεις για επιθέσεις από παντού.Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σου επιτεθεί κάποιο μέλος.Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε με καλή προαίρεση και λογικό είναι να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις.Πάντα η γνώμη σου ήταν σεβαστή αλλά και κάποια πράγματα που έχεις καταθέσει πάνω σε προφητείες ήταν κατά την γνώμη μου σωστά.
Styx wrote:Ευτυχώς που αρχίζει ο πνευματικός κανόνας και δεν θα ξαναγράψω , καλή τύχη και καλό κουράγιο...
zenjt wrote:http://corfiatiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_2630.html Ρωσική αποστολή όπλων έφθασε στη Συρία.
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests