Θα επιμείνω λίγο και όποιος συμφωνήσει συμφώνησε !!
1. Η παραγωγή του στο σπίτι είναι εξαιρετικα κακή ιδέα ΔΙΟΤΙ το πλεονέκτημα του έτοιμου είναι Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ, ανθεκτικη και αεροστεγής !!!
2. Δεν το συγκρίνω με τη δυνατότητα κορεσμου που δίνει τ ο κρεας ή το Αλευρι ΑΛΛΑ σε κατάσταση πείνας πραγματικης, σου δίνει το ψυζολογικα βοηθητικο "κρατσάνισμα¨και τη μυρωδιά του σουσαμιου + την έντονη γλυκύτητα
3. Στα 100 γραμμαρια παίρνεις περίπου 450 έως 500 θερμίδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σύγκρινε το αυτο με οτιδήποτε άλλο μπορεί να:
α. έχει 100 γραμμάρια βάρος
β, ουσιαστικα να μην χαλάει
γ. να έχει αυτη τη φορητότητα μέσα σε τσεπες ακομα και σε κατάσταση επιχειρησιακής μετακίνησης
4. Δίνει πρωτείνες, ίνες ακόρεστα λιπίδια και υδατάνθρακες
5.
το να διατηρήσεις 1 άνθρωπο για 6 μήνες μες 250 ευρώ έχουμε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτο ???? Η αναλογία καταναλούμενης ποσότητας θερμίδων για ένα χω΄ραφι ή ακόμη και στην κτηνοτροφία είναι απο 2 έως 4 φορές μεγαλύτερη για την παραγωγή 450 τουλάχιστον θερμίδων, με μεγάλη διατηρησιμότητα στο χ΄ρονο και τέτοια φορητότητα (για παράδειγμα σύγκρινετε τι κοστίζει σε νερο, ζωοοτροφή και εργο η παραγωγή μιας μπριζόλας ανάλογης θερμιδικη΄ς αξίας, και πόσο διατηρείτε και κατα πόσο μεταφέρεται, κλπ, κλπ)
Με βάση όλα τα παραπάνω εγώ θεωρώ ότι
για την κρίσιμη περίοδο των πρώτων 3 μηνών που κανείς δεν θα έχει παραγωγή εφόσον ξεκινάει απο το μηδέν, η αποθήκευση 100 παστελιών ανα άτομο θα είναι
ΣΩΤΗΡΙΑ !!!!