Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby KANENAS » Fri Jun 08, 2012 1:41 am

roubini wrote:Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών ήτανε... μην δίνετε σημασία!

Κανονικά σχεδόν όλοι σε αυτό το πάνελ έπρεπε για τον ένα ή άλλον λόγο να είναι φυλακή.
Και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους.

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα στραφεί (για τους κακοπροαίρετους) ο ένας έναντι του άλλου και θα αλληλοεξοντώνονται χωρίς να παίρνουν και καμία ικανοποίηση.

Ας αλληλοεξοντωθούν αυτοί και αν δεν βρίσκετε καποιόν να πάρει την ικανοποίηση θα κάνω την καρδιά μού πέτρα και θα την πάρω όλην εγώ. 8-)
KANENAS

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby vfilip » Fri Jun 08, 2012 7:04 am

manouil wrote:ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ :shock: :shock:

κάποια συγγένεια θα έχει με τον κασιδιάρη .. δεν μπορεί :D

40palikj wrote:
etrigou wrote:ΟΜΩΣ:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.δεν ξερω λεπτομερειες για τον γεροντα και ουτε κανω προεκλογικη εκστρατεια προς θεου;απλα αναρρωτιεμαι,μηπως το ειπε γιατι η παρουσια της στη βουλη ''βοηθησει''να ξεκινησουν τα γεγονοτα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ΥΓ.αν αυτα που εγραψα θεωρηθουν αταιριαστα με το θεμα ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μπορειτε να τα σβησετε

δεν ξερω, αλλα ειναι λιγο κριμα να πας στο Αγιο Ορος για να ρωτησεις τι να ψηφισεις. εκτος απο ηλιθιοτητα(δεν μπορεις δηλ να κρινεις μονος σου; ) ειναι και αδικο γιατι βαζεις σε πειρασμο γεροντες που δεν βρισκονται εκει για να σου πουν τι να ριξεις στην καλπη !

λογικα η μη κομματικη απαντηση θα ηταν , ενας που ειναι καλος χριστιανος και αγαπαει την πατριδα και την ορθοδοξια....εξω ξερω παντως ποιος ειναι αυτος

μην πας μακριά ο μητρ. Καλαβρύτων έχει εκφρασθεί δημόσια θετικά για την χ.α. ( λέγοντας ότι είναι άδικο κ αντιδημοκρατικό να μην φιλοξενούνται στις προεκλογικές τηλεμαχίες ) για τον δε μητροπολίτη Πειραιώς φιλοξενούνται οι δηλώσεις του περί αντίθεων αριστερών στην επίσημη ιστοσελίδα της χ.α.
Last edited by vfilip on Fri Jun 08, 2012 12:41 pm, edited 1 time in total.
vfilip

Unread postby eternity » Fri Jun 08, 2012 7:57 am

εχει δικιο οταν λεει ο Θραξ οτι ρωτας τον γεροντα τι ειναι καλυτερο να ψηφισεις το εχω κανει και εγω επανειλημμένα τον τελυταιο καιρο αφου οπως ισως και πολλοι αλλοι εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω τι ειναι καλο και τι ειναι το κακο.

Ποτε ο γεροντας δεν μας ειπε ψηφιστε αυτον ή εκεινον.ΠΟΤΕ!Ωστοσο μας εδινε καποιες κατευθυνσεις να κανουμε την επιλογη εμεις.
Παντα ακομα και στην χθεσινη τηλεφωνικη επικοινωνια μας τονισε οχι αθεους.
Σε ερωτηση μας παλαιοτερα οταν τον ρωτησαμε μα δηλωνει χριστιανος αν ειναι μασσονος;
Αν ειναι μασσονος δεν το ξερουμε εσεις ψηφιζετε καποιον που ειναι χριστιανος και καλος ανθρωπος.

Ακομα και στην ομιλια του π.Κωνσταντινου Στρατηγοπουλου ( οποιος την ακουσε) δεν προετρεψε να ψηφισεις ξεκαθαρα καποιον.Εδωσε ομως σαφεις ενδειξεις οτι ψηφιζουμε πρωτα για να αντιδρασουμε να δειξουμε οτι δεν θελουμε να ειμαστε μερος του δαιμονομασσονικου συστηματος της Ευρωπης.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Jun 08, 2012 9:09 am

Οταν μια κοινωνία αρχίσει και πιστεύει πως μπορεί να λύνει τα πολιτικά της προβλήματα με την βία της αυτοδικίας, τότε η κοινωνία αυτή βαδίζει προς τον εκφασισμό της.

eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Jun 08, 2012 9:31 am

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων

eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby crusader1453 » Fri Jun 08, 2012 9:40 am

Thrax wrote:
KANENAS wrote:Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο κασιδιάρης που θα φέρει το κακό, και δεν με νοιάζει στήν τελική. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο τύπος είναι βλαμένος. Δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι σου τις κότες, να τους πετάς το νερό, και να κρατάς το ποτήρι. :evil:

και να τρως και μηνυση επειδη πεταξες το νερο, αυτο που το βαζεις?

σιγα πια...καλοκαιρακι ειναι. για να την δοσισει το εκανε
crusader1453

Unread postby relis » Fri Jun 08, 2012 9:47 am

Φίλοι μου δεν αντέχω να μην το γράψω
και παρακαλώ να παραμείνει στο Θέμα.
Από όσα χίλια μύρια άκουσα και διάβασα
σχετικά με τον Κασιδιάρη,
σκέφτομαι να ψηφίσω Χρυσή Αυγή
Πείτε με τώρα ότι θέλετε
relis

Unread postby mixalis » Fri Jun 08, 2012 10:06 am

relis wrote:Φίλοι μου δεν αντέχω να μην το γράψω
Πείτε με τώρα ότι θέλετε

κρίμα
mixalis

Unread postby argi1976 » Fri Jun 08, 2012 10:17 am

relis » Παρ Ιουν 08, 2012 9:47 am
Φίλοι μου δεν αντέχω να μην το γράψω
Πείτε με τώρα ότι θέλετε

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΝΗΣΗΣ.
argi1976

Unread postby INA_OSI_EN » Fri Jun 08, 2012 10:19 am

vfilip wrote:
manouil wrote:ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ :shock: :shock:

κάποια συγγένεια θα έχει με τον κασιδιάρη .. δεν μπορεί :D

40palikj wrote:
etrigou wrote:ΟΜΩΣ:το σαββατοκυριακο που μας περασε πηγε ο πατερας μου στο αγιο ορος.του ζητησα να ρωτησει τι να ψηφισουμε.και οταν γυρισε μου ειπε οτι ενας γεροντας του ειπε χρυση αυγη.δεν ξερω λεπτομερειες για τον γεροντα και ουτε κανω προεκλογικη εκστρατεια προς θεου;απλα αναρρωτιεμαι,μηπως το ειπε γιατι η παρουσια της στη βουλη ''βοηθησει''να ξεκινησουν τα γεγονοτα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ΥΓ.αν αυτα που εγραψα θεωρηθουν αταιριαστα με το θεμα ζητω προκαταβολικα συγνωμη και μπορειτε να τα σβησετε

δεν ξερω, αλλα ειναι λιγο κριμα να πας στο Αγιο Ορος για να ρωτησεις τι να ψηφισεις. εκτος απο ηλιθιοτητα(δεν μπορεις δηλ να κρινεις μονος σου; ) ειναι και αδικο γιατι βαζεις σε πειρασμο γεροντες που δεν βρισκονται εκει για να σου πουν τι να ριξεις στην καλπη !

λογικα η μη κομματικη απαντηση θα ηταν , ενας που ειναι καλος χριστιανος και αγαπαει την πατριδα και την ορθοδοξια....εξω ξερω παντως ποιος ειναι αυτος

μην πας μακριά ο μητρ. Καλαβρύτων έχει εκφρασθεί δημόσια θετικά για την χ.α. ( λέγοντας ότι είναι άδικο κ αντιδημοκρατικό να μην φιλοξενούνται στις προεκλογικές τηλεμαχίες ) για τον δε μητροπολίτη Πειραιώς φιλοξενούνται οι δηλώσεις του περί αντίθεων αριστερών στην επίσημη ιστοσελίδα της χ.α.

Πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας μου γύρισε από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του είπαν. Κρύβεται ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ εκεί μέσα πέρα από τις πατριωτικές κορώνες και τα σημαιάκια !!!!!!!!
INA_OSI_EN

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ