Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby INA_OSI_EN » Fri Jun 08, 2012 10:27 am

eternity wrote:εχει δικιο οταν λεει ο Θραξ οτι ρωτας τον γεροντα τι ειναι καλυτερο να ψηφισεις το εχω κανει και εγω επανειλημμένα τον τελυταιο καιρο αφου οπως ισως και πολλοι αλλοι εχω φτασει σε σημειο να μην ξερω τι ειναι καλο και τι ειναι το κακο.

Ποτε ο γεροντας δεν μας ειπε ψηφιστε αυτον ή εκεινον.ΠΟΤΕ!Ωστοσο μας εδινε καποιες κατευθυνσεις να κανουμε την επιλογη εμεις.
Παντα ακομα και στην χθεσινη τηλεφωνικη επικοινωνια μας τονισε οχι αθεους.
Σε ερωτηση μας παλαιοτερα οταν τον ρωτησαμε μα δηλωνει χριστιανος αν ειναι μασσονος;
Αν ειναι μασσονος δεν το ξερουμε εσεις ψηφιζετε καποιον που ειναι χριστιανος και καλος ανθρωπος.

Ακομα και στην ομιλια του π.Κωνσταντινου Στρατηγοπουλου ( οποιος την ακουσε) δεν προετρεψε να ψηφισεις ξεκαθαρα καποιον.Εδωσε ομως σαφεις ενδειξεις οτι ψηφιζουμε πρωτα για να αντιδρασουμε να δειξουμε οτι δεν θελουμε να ειμαστε μερος του δαιμονομασσονικου συστηματος της Ευρωπης.

Αρα ΝΑΙ στους χριστιανούς υποψηφίους και ΟΧΙ στα μασωνικά κόμματα

Αυτή τη στιγμή και σ΄αυτές τις εκλογές μόνο η ΚΟΙΝΩΝΙΑ εκπληρεί τις προϋποθέσεις
INA_OSI_EN

Unread postby grypas » Fri Jun 08, 2012 10:55 am

Βρε παιδια και τελικα ποιον να ψηφισεις στις εκλογες?
Σαμαρας-Βενιζελος=μνημονιακοι
Κουβελης=κρυφομνημονιακος-αριστερος κωλοτουμπας/δεκανικι
Συριζα=αθεοι-υπερ της διαλυσης του εθνικου κρατους-φιλομεταναστες-ανθελληνες
Καμμενος=παλαιοημερολογιτης-υποπτος για διπλο παιχνιδι
Οικολογοι=σουπερ ανθελληνες
Τζημερος=φημες για ιεχωβας-εντελει μνημονιακος
Χ.Α.=ναζιστες-φασιστες-σατανιστες-παγανιστες-χελωνονιντζακια :lol:

Τι διακριση να εχει κανεις και τι να κανει...Υπαρχουν πολλοι ιερεις που λενε ΝΑΙ στη Χ.Α. Ο πνευματικος μου απο την αλλη σε ομιλια του ειπε ΟΧΙ σε ακραια κομματα (ΧΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Παντως η ΧΑ εκφραζει την συσσωρευεμενη οργη του λαου, δειχνει να δηλωνει την εθνικη ταυτοτητα του και ειναι το μονο κομμα που αυτη τη στιγμη βοηθαει τον απλο κοσμο (αν πατε στην ιστοσελδια θα δειτε οτι καθε Τριτη και Πεμπτη εχουν ανακοινωση για συλλογη αγαθων για τοςυ απορους).
Οταν χθες εγινε το περιστατικο με τον Κασιδιαρη, ειπα: "Παει, η ΧΑ δεν μπαινει στη Βουλη αυτη τη φορα". Ομως αρχισα να βλεπω τα σχολια των διαφορων στο fb και στα αλλα sites και ειδα να δηλωνουν οι περισσοτεροι "καλα της εκανε", "τωρα θα ψηφισω κι εγω ΧΑ" κ.λ.π. Εμεινα παγακι!!!!
Οριστε και η δημοσκοπηση του fimotro
http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7014.html
Δειτε τα αποτελεσματα στην ερωτηση "ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;"
ΚΑΝΕΛΛΗ 23.97% (3,343 votes)
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 47.38% (6,607 votes)
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ 3.85% (537 votes)
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 22.42% (3,127 votes)
ΔΓ/ΔΑ 2.38% (332 votes)
Tι μας λεει αυτο το ανατρεπτικο αποτελεσμα? Κατα την αποψη μου, ο κοσμος ειδε στο χερι του Κασιδιαρη το δικο του χερι που ριχνει σφαλιαρες στο πολιτικο κατεστημενο! Ο κοσμος πλεο εχει κουραστει και θελει να ξεσπασει!
grypas

Unread postby grypas » Fri Jun 08, 2012 11:03 am

INA_OSI_EN wrote:Αρα ΝΑΙ στους χριστιανούς υποψηφίους και ΟΧΙ στα μασωνικά κόμματα

Αυτή τη στιγμή και σ΄αυτές τις εκλογές μόνο η ΚΟΙΝΩΝΙΑ εκπληρεί τις προϋποθέσεις

Ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που καποια ψυχη μου εστειλε αυτο και διαβασα:

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/20 ... st_23.html
grypas

Re: Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Unread postby giannis73 » Fri Jun 08, 2012 11:18 am

eternity wrote:ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων

Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από της τόσες προσωπικές τους φωτογραφίες που βρήκανε.
Μήπως μπορούμε να έχουμε τόσες και αν γίνεται και περισσότερες προσωπικές πληροφορίες και για τους υποψηφίους όλων των άλλων κομμάτων ,για να ξέρουμε που βαδίζουμε ,ή όλοι οι άλλοι είναι άμεμπτοι ή κάνουν μηνύσεις και δεν λέει.
giannis73

Unread postby giannis73 » Fri Jun 08, 2012 11:25 am

Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται αν είναι τώρα τα γεγονότα.
giannis73

Unread postby etrigou » Fri Jun 08, 2012 11:32 am

δεν παρεξηγουμαι ουτε το παιρνω προσωπικα.απλα νομιζω οτι ειναι χρησιμο να ακους ολες τις αποψεις και στο τελος να αποφασισεις μονος σου.ουτως η αλλως θα πρεπει να ψηφισουμε τον τραγο με τα λιγοτερα κερατα.βεβαια δεν υπονοησα καν οτι ο γεροντας εχει το προορατικο.απλα προσωπικα μετραω σημαντικα την αποψη ενος γεροντα που ειναι πιο κοντα στον θεο.
etrigou

Unread postby INA_OSI_EN » Fri Jun 08, 2012 11:51 am

grypas wrote:
INA_OSI_EN wrote:Αρα ΝΑΙ στους χριστιανούς υποψηφίους και ΟΧΙ στα μασωνικά κόμματα

Ετσι ελεγα κι εγω μεχρι που καποια ψυχη μου εστειλε αυτο και διαβασα:

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/20 ... st_23.html

Είναι τόσο ισχυρή η σχέση του π.Βολουδάκη με το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

όντως προβληματίζεται κανείς που το διαβάζει
INA_OSI_EN

Unread postby grypas » Fri Jun 08, 2012 12:06 pm

απο οσο γνωριζω ειναι ο ιθυνων νους πισω απο τη δημιουργια του κομματος. Μαλιστα τον τιτλοφορουν ως "ο πνευματικος του κομματος".
grypas

Unread postby billsin » Fri Jun 08, 2012 12:49 pm

το παραπάνω για την κοινωνία προέρχεται από τον παπαθεμελή
billsin

Unread postby Silent » Fri Jun 08, 2012 1:47 pm

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των κομμουνιστών και η συζήτησε άρχισε να παίρνει φωτιά.

Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.
Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο.
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131
Silent

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ