Καποτε καποιος με προσεγγησε ... μου επιασε κουβεντα... και μου λεει... "ξερεις εγω μπορω και βλεπω..." Τι εννοεις του λεω;;; "Βλεπω καποια πραγματα που ειναι να γινουν στο μελλον..." λεω απο μεσα μου κι εγω "που μπλεξαμε παλι, κανα "καμμενος" θα ειναι".... Μου λεει "Οχι οχι δεν ειναι ετσι..." Το ξαναλεω απο μεσα μου μετα απο λιγο και ξανα αυτος μου λεει το ιδιο... αναρωτηθηκα "διαβαζει τη σκεψη μου";;;
Του λεω για πες τι βλεπεις... μηπως κανα πολεμο με Τουρκους... τα εχει πει και ο Αγιος Παισιος και αλλοι Αγιοι... Μου απανταει "δεν ξερω για αυτο..." ε του λεω πες ... Να μου λεει "Θα ερθει μια αρρωστια σαν γριππη, θα ξεκινησει απο την Κινα, θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο... στην αρχη θα κανει πως φευγει και μετα θα ξαναερθει... μετα θα φυγει απο μονη της... Αν σου πουνε να εμβολιαστεις μην κανεις εμβολιο... θα πεθανει πολυς κοσμος απο αυτο (το εμβολιο)... εσυ θα την περασεις (την αρρωστια) στις διακοπες σου...."
Πραγματι την περασα οταν πηγα διακοπες, πριν το ξεσπασμα της πανδημιας τελος Νοεμβριου αρχες Δεκεμβριου του 2019.... Θυμηθηκα τα λογια του οταν μετα απο 2 μηνες περιπου καναν λογω τα ΜΜΕ για τον covid19....
Κανα πολεμο βλεπεις του λεω;;; Τιποτα με τους τουρκους;;; "Δεν ξερω , δεν ξερω... οχι με τουρκους αλλο βλεπω μου λεει..." Του λεω "τι";;;
"Βλεπω να γινεται πλιατσικο απο τον κοσμο στα μαγαζια, στους δρομους, καποια κτιρια ειναι γκρεμισμενα και αλλα σε φωτιες... θα βγει ο Στρατος στους δρομους να επιβαλει την ταξη και θα γινουν σκοτωμοι... κι εμενα κι εσενα θα μας παρουν στο στρατο..."
Του λεω με λαθρομεταναστες θα γινει ο σκοτωμος;;;; "Οχι, οχι ιδιαιτερα, πιο πολυ θα ειναι μεταξυ μας..."
Μου εδωσε ημερομηνια χρονιας για το ξεκινημα της πανδημιας.... δεν τον ρωτησα ο βλακας ποτε θα τελιωσει... και ποτε θα γινει το αλλο...